Zorg voor bovenkleding

Hoe kan ik de verfvlek van de jas verwijderen?

Hoe kan ik de verfvlek van de jas verwijderen?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Hoe verse verf brengen?
  2. Hoe gedroogde verf te verwijderen?
  3. Hoe verwijder je verf van witte of zwarte stof?

Elke persoon, op zijn minst één keer in hun leven, heeft per ongeluk iets met verf bevuild, op een geschilderde muur, een hek geleund, op een vers geschilderde bank en op veel andere manieren gezeten. Raak niet in paniek en haast je niet om het jack naar de stomerij te brengen. Niet iedereen kon de vlekken thuis alleen verwijderen. Het artikel zal vertellen over wat voor soort verf en hoe het met geïmproviseerde middelen uit het jack te verwijderen.

Hoe verse verf brengen?

Verf die zojuist op uw artikel is geplakt, kan op verschillende manieren worden verwijderd. Dat is alleen de verf is anders en heeft enkele functies, zoals het materiaal waaruit je jas bestaat.

Als je een leren jas of kunstleer hebt, doe dan gewoon een verflaagje dat niet uitdroogde, je kunt het schoonmaken met elke plantaardige olie (zonnebloemolie, olijfolie is altijd bij de hand). Maak een wattenschijf rijkelijk vochtig met olie en wrijf in het gebied van de hechtende verf, het is beter om het wattenschijfje te verwisselen om geen strepen op het leerproduct achter te laten. Doe een poging om te verwijderen, omdat het leerproduct poriën heeft en een patroon waarin verf kan blijven.

Gebruik een oplosmiddel bij het drogen van verfvlekken. Deze omvatten geraffineerde benzine, terpentine, aceton, terpentine, kerosine. Gebruik deze agressieve stoffen voorzichtig, omdat ze het kledingstuk kunnen bederven of de dampen van deze vloeistoffen kunnen vergiftigen. Zacht weefsel mag niet overvloedig worden bevochtigd in een van de vermelde stoffen en zorgvuldig worden aangebracht op de gedroogde verf totdat de vlek oplost.

Wrijf niet over het item, omdat het mogelijk is om de oppervlaktestructuur van het leerproduct te veranderen, verwent de kleur van de jas. Een eenvoudigere methode, maar minder effectief, is om de borstel met een reinigingsmiddel in te smeren en op de plaats van vervuiling te wrijven. Wasmiddel of andere reinigingsmiddelen zijn niet geschikt voor lederwaren.

De vlek op het oppervlak van de bolonev jas kan worden verwijderd met behulp van warme alcohol. We verwijderen de vervuiling met een doek of katoen bevochtigd met alcohol. Na het verwijderen van de vlek moet je het artikel uit Bologna wassen, zodat wanneer het opdroogt er na de verf geen vlekken of vlekken achterblijven.

Manteljas absorbeert verf niet slechter dan andere. U kunt vlekken afwassen met huishoudzeep, dit is een van de onschadelijke manieren die de stof van de jas niet zullen bederven. Je moet de vlek grondig schoonschuren en wrijven met een stijve borstel, waarna je de jas naar een wasmachine kunt sturen.

Olieverf moet worden verwijderd met reinigingsmiddelen, want na verwijdering met servetten zal er een vettige vlek ontstaan. U kunt het gebruikelijke afwasmiddel voor gerechten gebruiken die oliën en vetten perfect verwijderen. Gouache en waterverf verwijderen gemakkelijk, je hoeft alleen maar plaats te vervuilen met zastera.

Hoe gedroogde verf te verwijderen?

Het reinigen van het jack van hardnekkige, gedroogde of oude verf is een beetje moeilijker. Maar je geeft niet op en gooit het ding niet weg, omdat het je nog een paar jaar kan dienen, als je een beetje moeite doet.

Om de oude vlek te verwijderen, je moet het verzachten. Om dit te doen, kunt u de spirituele lotion gebruiken. We laten een klein stukje doek in warme alcohol vallen en brengen het op de plaats van vervuiling. Of u kunt soda-oplossing gebruiken, waarmee de vuile plaats wordt ingevet. Op de plaats van vervuiling wordt ook geadviseerd om margarine of boter aan te brengen, u kunt plantaardige olie.Tafelazijn maakt de stof snel zacht.

Nadat je de gedroogde plek hebt verzacht, kun je proberen om er voor altijd van af te komen. Hier kunnen we de oplosmiddelen gebruiken die hierboven zijn beschreven. Het is voldoende om bijtende stoffen aan te brengen en enige tijd te laten staan, zodat de stof op de juiste manier in het materiaal wordt opgenomen. Nadat u een tandenborstel kunt gebruiken, als de vlek klein is, of een borstel voor tapijten. Intense bewegingen wrijven de verf om op te lossen en de vlek verdwijnt.

Vergeet niet om het onder het te reinigen oppervlak te vervangen, een weefsel dat overtollig oplosmiddel met verfresten absorbeert. Een dergelijke manipulatie vereist verder grondig wassen van het artikel.

Een speciale verfverdunner helpt ook om de oude vlek te verwijderen.

Een eenvoudige manier om verfvlekken te verwijderen is om te gebruiken ijzer en blanco papier. Bevestig papier op de plaats van verontreiniging en strijk het meerdere keren met een voorverwarmd strijkijzer. Een schoon wit vel wordt aanbevolen, omdat het afgedrukte vel uw tekst op de stof kan afdrukken wanneer het strijkijzer wordt verhit, en u moet op zoek gaan naar een manier om de inktmantel schoon te maken.

Velen gebruiken de gebruikelijke nagellakremover. Maar het heeft geen sterk oplossende eigenschappen, het is vooral niet geschikt voor het verwijderen van oude en gedroogde plekken.

Vetvlekken van de kleurstof kunnen worden geschrobd ammoniak. Na het bevochtigen van het oppervlak en vervolgens de vlek met behulp van reinigingsmiddel.

Als een oud recept u niet helpt met monotherapie bestaande uit één oplosmiddel, probeer dan het effect te vergroten door een ander type toe te voegen, als dit niet helpt, maak dan een mengsel van drie soorten oplosmiddelen. Je kunt bijvoorbeeld terpentijn, aceton en benzine mengen, je krijgt een nucleair mengsel en haalt gewoon de hechtende verf eruit. Vergeet niet dat je na het verwijderen van de vlek de jas moet wassen zodat er geen echtscheidingen en een walgelijke geur zijn.

Er is een reinigingsmethode zonder chemische aantasting van de stof. Mechanisch reinigen met een scherp mes of mes. Scherp mes, lichte bewegingen, probeer de gedroogde verf eruit te schrapen.

Hoe verwijder je verf van witte of zwarte stof?

Een veel voorkomend probleem is het verwijderen van verf uit een witte jas, omdat lichte stoffen de mogelijkheid hebben om te worden geverfd.

Begin met gebruiken vlekkenverwijderaar om de vlek gemakkelijk schoon te maken. Doordrenk het ding in warm water met een hoogwaardige vlekverwijderaar. Was het ding vervolgens met afwasmiddel. Reinigen met krijt kan worden gedaan zonder angst voor het verven van het product. Als deze methode niet werkt en de verf de tijd heeft om te worden opgenomen, kunt u de lotion voorzichtig gebruiken met warme ammonia of ethylalcohol, of met oplosmiddelen, bij voorkeur een transparante kleur, die het lichte materiaal niet opnieuw kleurt.

Voor zwarte stof wordt dezelfde reinigingstechniek gebruikt. Angst bij het schoonmaken van het zwarte product is het volgende: als je de verf wast, kun je de stof afvegen zodat er een lichtpuntje op het ding blijft hangen, wat het uiterlijk van de bovenkleding sterk zal aantasten. Gebruik een mengsel van benzine en aceton, dep de plaats van vervuiling af en laat deze na het wassen met wasmiddel.

Hoe u vlekken van verf op kleding effectief kunt verwijderen, zie de volgende video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen