afscheid

Hoe overleef je afscheid van je geliefde man?

Hoe overleef je afscheid van je geliefde man?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Waarom is het moeilijk om los te laten en een jonge man te vergeten?
 2. Hoe te nemen?
 3. Hoe makkelijk om te overleven met afscheid?
 4. Hoe lang duurt het?
 5. Wat niet te doen?
 6. Tips voor vrouwelijke psycholoog

Alles in het leven kan ooit eindigen, inclusief liefde. Maar dit betekent niet dat met het vertrek van liefde ons gelukkige bestaan ​​eindigt. Integendeel, de ene vergadering wordt gevolgd door een andere. Maar waarom is het zo ziek? Misschien omdat we niet weten hoe we moeten schakelen en dezelfde plaat moeten 'draaien' totdat lijden ons welzijn begint te beïnvloeden?

Waarom is het moeilijk om los te laten en een jonge man te vergeten?

Lijden is eigen aan meisjes. Subtiele natuur wordt verliefd en gelooft dat ze gelukkig zullen zijn. Dit gebeurt omdat de vrouwelijke psyche altijd op vertrouwen wordt gesteld in een zoet gekozen persoon.

Jonge dames hebben de neiging om te 'schrijven' aan hun geliefde niet-bestaande kwaliteiten. En eigenlijk gaat alles mis, zoals we zouden willen. De man is niet echt een fatsoenlijke man. Het is geen geheim dat zolang de vertegenwoordiger van de sterkere seks zorgt voor de vrouw des harten, hij zichzelf alleen aan de beste kant probeert te tonen. Hij schrijft verschillende deugden aan zichzelf toe, gedraagt ​​zich als een ridder. Dit is de psychologie van mannen. Om je aanbidding te verleiden, wat gewoon niet jongens gaat. De hele wereld is klaar om overeind te komen. Maar de tijd verstrijkt en sommige van hen beginnen naar de zijkant te kijken, terwijl anderen het koud hebben.

Dit is niet verrassend. Veel mannen kunnen gedurende het hele leven niet van dezelfde vrouw houden. En als er een scheiding was vanwege de schuld van de vertegenwoordiger van het sterkere geslacht, betekent dit dat je de verkeerde persoon hebt ontmoet. Daarom, blijf niet stilstaan ​​bij dit probleem.

Er is echter altijd iemand die beweert dat het hart niet kan bevelen. Wat veilig kan worden beantwoord, is dat dit een controversiële vraag is.

Van het verlies van een geliefde of van zijn verraad, sommige meisjes vallen in een diepe depressie, anderen, in tegendeel, snel vergeten de negatieve ervaring.

Dit gebeurt omdat de vrouwelijke personages veelzijdige functies hebben en de vertegenwoordigers van de zwakkere sekse, evenals mannen, zijn verdeeld in sterke persoonlijkheden en zwak karakter. Meisjes die hun emoties niet in hun handen kunnen houden, bewegen zich in een cirkel van lijden. Ze rechtvaardigen de obsessie met een sterke gehechtheid aan een andere persoon.

Dit gebeurt om verschillende redenen.

 • Sommige mensen willen graag genieten van hun pijn. Ze vinden het leuk om zichzelf te offeren. Hiervan genieten zelfs sommige. Natuurlijk is zo'n genot twijfelachtig en kan het leiden tot een depressieve toestand.
 • Anderen hebben zulke eigenschappen die bijzonder opdringerig zijn. Psychologische afhankelijkheid van de ene persoon op de andere is kenmerkend voor een neurotische persoonlijkheid. Deze tendensen moeten op elke mogelijke manier worden bestreden. Allereerst is het noodzakelijk dat de persoon zelf zijn obsessie met het bereiken van iets kwijt wil.
 • Egoïstische gewoonten dragen ook bij aan verhoogde pijn tijdens de scheiding. In deze situatie zijn er emoties die erop gericht zijn dat de vertegenwoordiger van de zwakkere sekse zich beledigd voelt en vraagt: "Hoe kon je me verlaten, zo mooi en geliefd bij iedereen?". Vanuit deze gedachten ontwikkelt zich een inferioriteitscomplex en obsessieve toestanden.
 • Het falen om de realiteit te accepteren leidt tot lijden. Het meisje wil de jongeman niet loslaten. Al de tijd lijkt het haar dat de vroegere geliefde tot haar zal terugkeren en zij zal weer gelukkig zijn, zoals eerder.Verwachtingen verhogen stress en dit leidt tot een verslechtering van het probleem.
 • Na het uiteenvallen van relaties lijden sommige meisjes omdat ze niet in staat zijn om hun decadente gemoedstoestand lange tijd te onderdrukken. Het gevoel van verdriet achtervolgt hen en intensiveert alleen elke dag. Het komt erop neer dat iemand het vermogen om te dromen verliest, om naar iets te streven, dat wil zeggen, hij stort zich in de afgrond van negatieve emoties. In dit geval kan alleen de hulp van specialisten het probleem oplossen.

Wanneer een moeilijke periode komt, is het noodzakelijk om te onthouden dat hulp van de kant u vroeg of laat tot een positief resultaat zal leiden. Houd er echter rekening mee dat de persoon zelf ook moet proberen zo snel mogelijk uit de depressie te geraken.

Niemand kan u net zo goed helpen als u het zelf doet.

Hoe te nemen?

Het is moeilijk om het te maken, maar je kunt, als je het sterk wilt. Je lijdt immers niet zozeer door de persoon zelf, als wel door de emoties die je ervoer toen je dicht bij deze persoon was.

Het is noodzakelijk om deze twee concepten te scheiden. Dan wordt het gemakkelijker voor u om uw gevoelens te begrijpen. En hiervoor zal een aantal tips helpen.

 • Allereerst moet je één ding goed begrijpen: zodra het einde van een relatie is aangebroken, betekent dit dat je een fout hebt gemaakt bij je keuze. Misschien was je jongeman niet zoals je hem had voorgesteld.
 • Vervolgens moet je er achter komen en jezelf afvragen of er echte gevoelens tussen jou waren, misschien heb je je eigen gedachten bedacht en erin geloofd. Probeer de gebeurtenissen te analyseren die je zijn overkomen terwijl je jongeman in de buurt was. U kunt veel tegenstrijdigheden in zijn acties tegenkomen.
 • Ten slotte moet je niet hopen dat er nog steeds iets wordt gevormd, en je vriend zal naar je terugkeren en om vergeving vragen. Dit zal nooit gebeuren. En hoe eerder je dit begrijpt, hoe sneller je hart zich opent voor nieuwe gevoelens.
 • Kijk rond en je zult zien dat je niet alleen bent. Misschien ontmoet je morgen een fatsoenlijke persoon van wie je houdt.
 • Niet nodig om wakker te worden en te denken dat deze dag weer zal passeren zonder je geliefde. Train jezelf om ervoor te zorgen dat je 's morgens je ogen opent en niet nadenkt over de verloren relatie, maar over de gebeurtenissen die overdag moeten plaatsvinden. Je wacht zeker op interessante ontmoetingen met leeftijdsgenoten, studies en hobby's die je al je vrije tijd zou moeten besteden.
 • Schakel je gedachten naar een andere golf. Leer anders te denken, en dan zal je slagen.

Aanvaarden is het begrijpen en bewust worden van het probleem. Zodra je dit doet, zal het revalidatieproces beginnen.

Hoe makkelijk om te overleven met afscheid?

Het meisje hoeft niet bij een negatieve gebeurtenis stil te staan. Het is noodzakelijk om te begrijpen dat er geen toevalligheden in het leven zijn. Alles wat er in onze bestemming gebeurt, zou op een dag moeten gebeuren. Maar zoals ze zeggen, is alles wat gedaan is het beste. En het is moeilijk om het niet eens te zijn met deze verklaring.

De omstandigheden zijn vaak, zoals het ons op het eerste gezicht lijkt, niet in ons voordeel. We beginnen erg te lijden van verlies en wrok. Na verloop van tijd komt de realisatie van alles wat er gebeurt. Er is geen spijt meer over in de ziel, omdat het duidelijk wordt dat het lot ons precies voor onnodig lijden behoedt. Een vrouw ontmoette bijvoorbeeld een geliefde man. Ze wachtte, dat de uitverkorene ooit haar een aanbod zou doen. Maar de tijd ging voorbij en de vertegenwoordiger van de sterkere seks bleef zijn partner gebruiken voor zijn eigen doeleinden. Waarom verplichtingen aangaan die inherent zijn aan een getrouwde man, wanneer je zonder hen kunt leven? Dit is meestal wat sociopaten doen.

Een man in deze situatie paste overal, maar de vrouw leed omdat ze niet zeker was van de toekomst. En zo kwam hij. De jongeman ontmoette een nieuwe liefde en ex-vriendin deed de deur uit, als een overbodig iets. Van zo'n ommekeer komt de schok van elke vrouw. En dit is heel normaal. Het is in dit geval niet langer lonen en lijden waard.Het is noodzakelijk om te beseffen dat het lot je de kans heeft gegeven om van meer ernstige gevolgen af ​​te komen. In de toekomst zul je een nieuwe ontmoeting vinden met een fatsoenlijke man. Je zult zeker gelukkig zijn.

Sterk een stap door het verleden en ga verder op het levenspad.

Er moet aan worden herinnerd dat niets goeds in een dergelijke relatie op je wachtte en niet langer zal wachten. Daarom, beschouw jezelf tot op zekere hoogte gelukkig, dank je beschermengel. Een andere situatie toen het meisje en de jongen plotseling uit elkaar gingen. Na een lange relatie verliet hij zijn vriendin. De pijn van het verliezen tranen de ziel. Hier is het echter noodzakelijk om na te denken en jezelf de vraag te stellen of er liefde in je relatie was. Misschien was het dat niet en alles wat zo fundamenteel en gelukkig leek, bedacht je zelf.

Tranen van verdriet zullen niet helpen. Daarom is het noodzakelijk om maatregelen te nemen om hun evenwichtige staat te herstellen. Probeer eerst de goede momenten te onthouden die in je leven zijn gebeurd terwijl je bij je geliefde was. Onthoud dan de negatieven. Geestelijk wegen in de voor- en nadelen. Het is mogelijk dat je erg verrast zult zijn dat je je praktisch niets herinnert. En zo blijkt dat u net een maand geleden een betrouwbare achterkant had, die niet zo betrouwbaar bleek te zijn als het leek.

Weet dat een fatsoenlijke kerel, voordat je een relatie begint, altijd nadenkt over de gevolgen.

Een echte man neemt verplichtingen op zich en vervult hem ondanks alles. Natuurlijk kan alles in het leven gebeuren, maar een fatsoenlijke jongeman zal niet 'alles in kleinigheden verspillen'. Als hij gezworen heeft om van je te houden, dan zal hij zijn belofte nakomen. Als je een ander type man krijgt (verkeerd, egoïstisch, emotioneel koud), zou je geen spijt moeten hebben dat je relatie met hem is ingestort. Het was voorspelbaar, je kon gewoon hun levensvatbaarheid niet beoordelen vanwege bepaalde omstandigheden. Hoogstwaarschijnlijk wordt je geest overschaduwd door een sterke passie, passie of liefde.

Het is belangrijk dat je nu weer vrij bent.

Op dit moment is het ongepast om een ​​nieuwe relatie te beginnen. Anders ga je willekeurig op zoek naar een nieuwe partner, en zulke acties zitten vol fouten en nieuwe teleurstellingen. Eerst moet je omgaan met je oude gevoelens. Laat de situatie los en leef gewoon. Je zult geleidelijk een nieuw kanaal van het leven binnengaan. Het lot zal je nieuwe gevoelens aanbieden als een geschenk. Moeilijkere situatie voor die vrouwen die een ontmoeting hebben met getrouwde vertegenwoordigers van het sterkere geslacht.

Het is niet verrassend dat voor sommige echtgenoten de aanwezigheid van kinderen en de partner geen belemmering vormt voor een parallelle relatie met een meisje.

Mannelijke psychologie is zo geregeld. Maar meisjes moeten onthouden dat de relatie met een getrouwde man niets goeds draagt ​​en abrupt en zeer slecht kan eindigen:

 • de wrede hartstocht van zijn vrouw kan door zijn vrouw worden herkend, en dan wordt u mogelijk aangevallen door haar;
 • de wettige echtgenoot zal alle vergaderingen beëindigen, aangezien het alle rechten heeft;
 • je besteedt je kostbare tijd aan de persoon die jou gebruikt.

Als uw relatie met een getrouwde man is geëindigd, dan moet u zich in dit geval liever verheugen dan overstuur raken. Herinner niet de woorden en beloften die uw partner u tijdens vergaderingen heeft verteld. Vergeet niet dat hij dit deed om je relatie te verlengen en je hoede te maken. Slechts een klein percentage getrouwde mannen houdt zich aan hun beloften. En als de belofte om van zijn vrouw te scheiden is vervuld, dan wordt deze stap onder grote druk van de minnares gedaan.

Je moet je zenuwen niet verspillen aan een niet zo volleerde heer, omdat de helft van de zijne altijd toebehoorde aan zijn vrouw en kinderen, en de andere (minder betrouwbaar) aan jou.

Stop met lijden en word je bewust van de voor de hand liggende feiten. Wanneer je ze realiseert, zul je je realiseren dat je geluk hebt, en je had geen tijd om het grootste deel van je leven tevergeefs door te brengen.Stem af op een optimistische bui en je staat weer open voor nieuwe ontmoetingen.

Hoe lang duurt het?

Welke periode is nodig om van het verleden te herstellen, niemand zal het zeker zeggen. Sommige van de eerlijke seks vergeten de negatieve ervaring onmiddellijk en onthouden nooit later, en iemand ervaart een leven lang. Maar dit is extreem. Meestal wordt dit zeer pijnlijk getolereerd. Probeer de kracht te vinden om je eigen leven gelukkig te maken.

Wat niet te doen?

Elke fatsoenlijke persoon zal zichzelf in zijn handen houden, ondanks de hevige pijn. Probeer zelfbeheersing te cultiveren. Beheers je emoties en gevoelens. Dit betekent echter niet dat je je tanden zou moeten griten, lopen met een recht gezicht en met al je kracht tranen tegenhouden. Wanneer scheiding plaatsvindt, staat de mentale toestand van de persoon op de rand van een zenuwinzinking. Dit is een onaangenaam, maar normaal resultaat.

Op dit moment is het nodig om je gevoelens weg te gooien: huil, huil hard en heb medelijden met jezelf. In geen geval mag deze toestand een langdurig proces worden. Om dit te voorkomen, begin met werken om jezelf zo snel mogelijk uit negatieve emoties te halen.

Om het welzijn te verbeteren en het proces van afscheid te verzachten, zou u sommige dingen niet moeten doen.

 • Schandaal en toon je driftbuien voor iedereen te zien. Hiermee bereik je niets, maar verwen je de meningen van mensen om je heen.
 • Heb geen medelijden met jezelf en sta anderen toe dat te doen. Jammer is een slecht gevoel. Hoe meer je jezelf kwelt met lijden, hoe meer je depressie zal toenemen. Bovendien kunnen niet al uw familieleden en vrienden oprecht met u meevoelen. Er zullen mensen zijn die jouw verdriet bespotten voor de omringende 'weldoeners'.
 • Insluiten is ook een slecht idee. Integendeel, communiceer meer, neem deel aan openbare evenementen.
 • Wraak niet en wees niet boos. Deze acties zullen het probleem alleen maar verergeren.

Tips voor vrouwelijke psycholoog

De specialist zal je zeker een helpende hand geven en je uit negatieve emoties halen, zoals uit een donkere put. Maar daarvoor moet je de middelen en tijd hebben. Als u om welke reden dan ook niet kunt betalen om hulp van buitenaf aan te trekken, gebruik dan het advies van een psycholoog.

 • Stop met denken aan de persoon die je pijn heeft gedaan. Herinneringen zullen hem niet helpen, maar de depressieve toestand die je maakt.
 • Om snel de gevoelens die je hebt voor een vroegere geliefde te vernietigen, probeer het verleden niet te roeren. Als je betrapt dat je denkt dat je opnieuw aan je partner denkt en aan wat er met hem verbonden was, richt je dan meteen en verander je bewustzijn naar iets anders. Denk bijvoorbeeld aan het aanstaande gelukkige evenement of werk. Doe dit constant en geleidelijk worden dergelijke acties een gewoonte.
 • Schrijf op papier al je ervaringen. Druk elke letter zorgvuldig af, waarbij u uw eigen pijn in elk woord plaatst. Laat het papier voor u een soort "vest" zijn waarin u kunt huilen. Verfrommel het en zet het in brand. Kijk naar het vuur en rook, stel je voor hoe al je problemen verdwijnen.
 • Sporten. Deze passie zal honderd procent helpen om de obsessieve toestand kwijt te raken.
 • Begin met het oefenen van je uiterlijk. Verander uw beeld onherkenbaar. Deze acties zullen veel tijd en moeite vergen. Je hebt eenvoudigweg niet de middelen om te lijden.
 • Vind nieuwe vrienden en gelijkgestemde mensen. Samen met hen doen waar je van houdt.

Ga door het leven met een positieve en communiceer niet met mensen die je van streek kunnen maken.

Probeer het negatieve niet te bestrijden, maar loop er vakkundig vanaf weg. En dan word je onkwetsbaar.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen