afscheid

Hoe te scheiden met een man?

Hoe te scheiden met een man?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Redenen voor afscheid
 2. Hoe te breken?
 3. Verder leven
 4. Tips voor psychologie

Het verbreken van relaties is bijna altijd moeilijk. Het is vooral moeilijk om uw partner te informeren over de breuk, als deze intentie niet wederzijds is. Veel meiden die besloten hebben het uit te maken met een man, kunnen zich niet wagen aan een moeilijk gesprek. Tegelijkertijd is het duidelijk dat het uitstellen van de scheidingsvoorwaarden op geen enkele manier zal helpen.

Dit artikel zal worden verteld over hoe je afscheid kunt nemen van een man.

Redenen voor afscheid

Helaas zijn niet alle paren in staat om hun relatie te onderhouden. Het lijkt erop dat je recentelijk serieus hebt gedroomd om je leven te verbinden met een geliefde, gedroomd van algemene plannen voor de toekomst. Maar in het leven gaat het niet altijd precies zoals we zouden willen. En nu is je paar bevroren op de rand van het breken en moet je gewoon een stap zetten om in verschillende richtingen te gaan.

Er zijn veel redenen waarom een ​​paar het uitmaakt. Elke relatie ondergaat de test van moeilijkheden, maar helaas zijn niet alle partners bestand tegen hen.

 • Verraad veroorzaakt grote overtreding en pijn. Als iemand schuldig is aan een dergelijk wangedrag, kan het heel moeilijk zijn voor een meisje om hem te vergeven. Vaak is het in dergelijke situaties noodzakelijk om een ​​moeilijke beslissing te nemen om relaties te verbreken.
 • Het gebeurt dat een partner gewoon passie gebruikt voor persoonlijk gewin. Bijvoorbeeld, als een meisje haar eigen leefruimte heeft, of als ze niet wordt beperkt door de middelen en klaar staat om ze aan haar geliefde uit te geven. In dit geval zijn er natuurlijk geen echte gevoelens voor een man. En na enige tijd zal de koude berekenende houding nog steeds onthuld worden.
 • Vrienden of familieleden kunnen ingrijpen in de relaties van jongeren. Iemand die vaak dichtbij is en om een ​​of andere reden, vaak alleen voor hem begrijpelijk, zet geliefden tegen elkaar. Bijvoorbeeld, de moeder van de jongen, die een hekel heeft gehad aan de door hem gekozen persoon, kan proberen haar op elke mogelijke manier kwijt te raken, en roept ruzies op en bouwt intriges tegen haar op.
 • Overmatige jaloezie en overmatige mannelijke dominantie. Een jaloerse man kwelt zijn geliefde met ongegronde vermoedens en regelt vaak schandalen en scènes. In zo'n paar voelt de partner zich opgesloten zitten. Elk telefoontje van een vriend, een vertraging op weg naar een date en andere kleinigheden lokken jaloezie en wantrouwen uit bij een jonge man. Zo'n relatie kan moeilijk aangenaam, kalm en comfortabel worden genoemd.
 • Het gebrek aan gemeenschappelijke interesses, verschillen in opvattingen en personages ondermijnt aanzienlijk de relatie van het paar. Het is moeilijk om dicht bij iemand te zijn die weinig of geen steun voor je heeft. Het is nutteloos om zijn vreugde en ervaringen met hem te delen, omdat hij ze gewoon niet deelt en onverschillig is voor wat er met zijn geliefde op het werk, thuis of op school gebeurt.
 • Het gebrek aan aandacht van de geliefde man verkoelt de gevoelens van het meisje enorm. In de meeste gevallen, in de eerste stadia van de relatie, liet de man, die probeerde zijn geliefde te winnen, niet stil te staan ​​bij zachte woorden, complimenten, kleine geschenken, kussen en aangename romantische verrassingen. Maar hier ben je, en dit alles vervaagde langzaam weg. Relaties zijn routine geworden, laag emotioneel en eentonig. Het ontbreken van tokens van de jonge man werpt twijfel op zijn gevoelens en vooruitzichten op dergelijke koude relaties.
 • Negatieve eigenschappen en slechte gewoonten dwingen de meisjes vaak om te breken. Buitensporige grofheid, agressiviteit, zorgeloosheid en andere lelijke persoonlijkheidstrekken maken communicatie met een persoon eenvoudig onaangenaam en ongemakkelijk.Natuurlijk, als je liefhebt, dan probeer je je aan te passen en je ogen te sluiten voor enkele van de tekortkomingen van een jonge man. Maar al het geduld komt vroeg of laat tot een einde.
 • De precaire financiële situatie van een persoon kan ook een kloof veroorzaken. Ongetwijfeld is geld niet het belangrijkste in het leven.

Als een vrouw ziet dat ze simpelweg geen toekomst heeft met zo'n man, zal ze natuurlijk besluiten om te vertrekken.

 • Vaak herhaalde misleiding bij verschillende gelegenheden. Met zo'n man is het onmogelijk om je zelfverzekerd te voelen. Je moet bijna constant alert zijn. Wederzijds vertrouwen in een situatie waarin een man vaak geneigd is te liegen, is simpelweg onmogelijk.
 • Vaak zijn het struikelblok voor een paar problemen in hun intieme leven. Ontevredenheid met de seksuele partner kan het meisje dwingen te scheiden. Helaas zijn niet alle paren in staat om tactvol hun seksleven te bespreken. Hierdoor neemt het probleem met de tijd alleen maar toe. Dit vervreemdt vaak partners van elkaar.
 • Natuurlijk kunnen bijna alle problemen in een relatie worden opgelost als de partners bereid zijn om aan zichzelf te werken, wederzijdse concessies te doen en elkaar te vertrouwen. Als de man zichzelf niet wil inspannen, zal het alleen voor het meisje erg moeilijk zijn om de situatie te corrigeren.

Het verwijderen van een man van het werken aan relaties vernietigt gemakkelijk een paar in een korte tijd.

Hoe te breken?

Dus je hebt beslist en definitief besloten de relatie met een jonge man te verbreken. Nu moet je hem over je beslissing vertellen.

Het is vooral moeilijk om afscheid te nemen van een man die veel van je houdt en niet loslaat. In dit geval moet je tactvol en zacht zijn om op de een of andere manier de slag voor zijn gevoelens te verzachten.

De beste optie om af te scheiden is een persoonlijke ontmoeting. Nadat je met de persoon hebt gesproken met het oog, heb je het grootste respect voor hem.

Na zo'n nieuwsbericht kan de man bovendien nog vragen hebben of zal er een verlangen zijn om zichzelf te uiten. Dit moet met begrip, geduld en tact worden behandeld.

Kies voor zo'n ontmoeting een rustige plek waar je veilig kunt praten. Het is beter om elkaar te ontmoeten op het "neutrale" territorium, en niet op die plaatsen die op een of andere manier verband houden met je paar. Niet de beste opties zijn je favoriete café, gedenkwaardige sites in het park of een appartement waar je elkaar vaak ontmoet of samenleefde.

Om goed een gesprek te voeren, moet je van tevoren bedenken wat je gaat zeggen. Vermeld de redenen waarom je besloot om het met die kerel uit te maken. Spreek rustig, zonder verwijten en beschuldigingen. Respecteer de gevoelens van je ex-partner.

Wees voorbereid op het feit dat een man dit nieuws behoorlijk emotioneel zal nemen. Geef hem dit niet de schuld. Stel jezelf in een vergelijkbare situatie - het is onwaarschijnlijk dat je je goed zou voelen.

Per briefwisseling

De tweede manier om af te scheiden is om een ​​bericht of e-mail te sturen. Heel vaak nemen meisjes zijn toevlucht tot hem, die niet kan beslissen een vent in de ogen te vertellen over uit elkaar gaan. Uit angst voor te heftige reacties geven ze er de voorkeur aan relaties op afstand te verbreken. Er zijn situaties waarin een jongen en een meisje op dit moment op een afstand van elkaar staan ​​en een persoonlijke ontmoeting onmogelijk is. Probeer in dit geval ook uw beslissing te vermelden, zonder een jongeman te beledigen.

Vermijd korte standaardzinnen, zoals: "Ik verlaat je, niet opnieuw bellen!" maak deze zet.

Reken er niet op dat je per sms je snel en pijnloos kunt scheiden. Het hangt allemaal af van de aard van de jongeman en de kenmerken van je relatie met hem. Het is heel goed mogelijk dat de man alles op de vergadering wil bespreken en erop zal staan. Of u krijgt wat tijd van hem berichten of opdringerige oproepen.

Na een lange relatie

Vooral moeilijk is de kloof, als je elkaar lang ontmoet en samenwoont.In dit geval zullen in uw leven na het scheiden belangrijke veranderingen optreden. Bereid jezelf van tevoren voor op hen.

Partners die al lang samen zijn, kennen elkaar al vaak goed, ze hebben een gezamenlijk leven ontwikkeld. Daarom is het in zo'n geval de moeite waard om je beslissing zorgvuldig te overwegen en je gevoelens te controleren.

In de meeste gevallen worden dergelijke pauzes heel pijnlijk ervaren. Misschien kun je in je situatie nog steeds een paar manieren vinden om een ​​paar te redden.

Verder leven

Er zijn frequente voorbeelden wanneer voormalige partners blijven communiceren na het afscheid en zelfs goede vrienden worden. Maar soms maken de pijn van verlies en onuitblusbare gevoelens het onmogelijk om contact te hebben met de eerste. In dergelijke gevallen moet je in staat zijn om te gaan met emoties en jezelf zo snel mogelijk samen te voegen om een ​​nieuw leven te beginnen.

 • Nadat je hebt besloten de jongeman te verlaten, moet je ook begrijpen dat je plannen en dromen over het leven met deze man nu voorbij zijn. Probeer niet meer met ze te leven, en zo zelden als je jezelf kunt toestaan ​​om te genieten van herinneringen. Toen er na het scheiden weinig tijd overbleef, verergerde het verdiepen in het verleden alleen negatieve emoties: verdriet, wrok, spijt.
 • Probeer jezelf af te leiden met iets. Maak bijvoorbeeld een nieuwe afbeelding die u al lang wilde proberen. Meld je aan in het sportgedeelte of de creatieve cirkel. Dit helpt je om jezelf in vorm te houden, je horizon te verbreden en een cirkel van kennissen.

Als het erg moeilijk voor je is, laat jezelf huilen. Oprechte ervaring van de situatie zal de spanning verlichten en de zware gevoelens verlichten die druk op je uitoefenen.

 • Gesprekken over dit onderwerp met geliefden kunnen een goed therapeutisch effect zijn van depressie en depressie. Voel je vrij om met iemand te praten die je vertrouwt. Vertel ons over je ervaringen. Zelfs als je echt geen praktisch advies geeft, zal oprecht vertrouwelijk gesprek je verlichting brengen.
 • Misschien zul je na enige tijd een grote spijt hebben van wat er is gebeurd en een verlangen om alles terug te geven. Dit kan een misleidende illusie zijn. Soms, na het afscheid, verlangt de vrouw niet naar de persoon van wie ze wegging, maar naar de manier van leven en haar gebruikelijke manier van leven, die nu is veranderd. In een dergelijke situatie is het belangrijk om de echte gevoelens te scheiden van vluchtige voorbijgaande emoties. Heroverweeg de redenen die u ertoe hebben gebracht te breken. Daarna maak je een einde aan je vorige relatie. Pas jezelf aan om verder te gaan en te veranderen.

Vertrouw niet op jezelf. Probeer plezier te hebben en te chatten met vrienden. Het zal afleiden van slechte gedachten en je opvrolijken. Pas goed op jezelf, probeer eventuele tekortkomingen die je in jezelf opmerkt te corrigeren.

 • Het verbreken van relaties is helemaal niet het einde van het leven, maar integendeel zijn nieuwe rol. Misschien heeft je voormalige partner je op bepaalde manieren beperkt en vertraagd, maar nu is het pad duidelijk en kun je vol vertrouwen naar je droom gaan, experimenteren en je ontwikkelen.

Tips voor psychologie

 • Als je vrienden wilt blijven, en de man is er niet klaar voor, druk dan niet op hem en wees niet beledigd. Misschien dat na verloop van tijd, wanneer zijn emoties wegebben, je mogelijk kunt communiceren. Hoogstwaarschijnlijk, na het verbreken van het contact met hem deed hem gewoon pijn.
 • Misschien probeert de man die je achterliet, actief om je terug te krijgen. Blijf in dit geval stevig. Het is belangrijk om hem geen valse hoop te geven. In het geval dat u sterk wordt lastiggevallen met telefoontjes en berichten, probeer dan voorzichtig en tactvol uit te leggen dat dit voor u onaangenaam is. Soms moeten meisjes in dergelijke gevallen voor hardere maatregelen kiezen en het telefoonnummer wijzigen, waarbij ze de pogingen van de voormalige man om het paar te herstellen, negeren.
 • Geef de jongeman tijdens het afscheid de momenten die heel belangrijk voor je waren, warm en zacht. Het kan niet zo zijn dat je echtpaar nog nooit iets heeft meegemaakt dat leuk is om te onthouden.
 • In het geval dat jij de initiator van de kloof was, probeer dan niet alle schuld aan de jongeman te geven.Soms proberen meisjes, een man te gooien, hem te beschuldigen met valse voorwendselen en zoveel mogelijk klachten te maken. In zo'n onaangename situatie doet het gedrag van je vriendin nog meer pijn.
 • Het is niet nodig om na een pauze te stoppen met communiceren met vrienden en kennissen. Uw persoonlijke problemen mogen niet worden overgedragen aan derden.
 • Probeer niet direct een relatie te beginnen direct na het einde van de vorige, om de eerste te steken of hem jaloers te maken. De kans is verkeerd om te worden verbrand. En in dit geval zult u niet alleen tijd verliezen, maar zult u opnieuw gedwongen worden om een ​​onaangename situatie van breuk te ervaren.
 • Als de reden om afscheid te nemen van een jongeman uw nieuwe relatie werd, ga dan niet in op onnodige details. Het zal genoeg zijn om kort aan te kondigen dat je op dit moment gevoelens hebt voor een andere man.
 • In sommige gevallen, om de geliefde terug te brengen, kan de man naar een nogal drastische maatregelen gaan. Blackmail of zelfmoordbedreigingen worden gebruikt. Verlies in zo'n situatie geen zelfbeheersing. Als u concessies doet tegen uw wil en tegen de genomen beslissing in, zal er in de toekomst niets goeds uit voortkomen.

Adequaat beoordelen van de situatie, vooral als het gaat om de dreiging van zelfmoord. Vaak is dit gewoon een rant. Harde en sterke ervaringen kunnen een persoon echter tot zo'n stap duwen. Misschien moet je met de familieleden van je ex-vriendje praten en hen op de hoogte stellen van de omstandigheden.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen