afscheid

Moet ik mijn man na scheiding teruggeven en hoe moet ik dat doen?

Moet ik mijn man na scheiding teruggeven en hoe moet ik dat doen?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Is het de moeite waard om een ​​relatie te herstellen?
 2. Tips van de psycholoog
 3. Wat als een man bij een ander woont?
 4. Hoe om fouten te voorkomen?

Vaak geeft een scheiding een impuls om een ​​nieuw leven te beginnen. Maar niet altijd is de beslissing om de unie te verbreken wederzijds voor de echtgenoten. Het gebeurt dat de echtgenoot de initiator van de scheiding wordt, en de vrouw heeft nog steeds gevoelens voor haar man. In deze situatie wil een vrouw de ex-partner natuurlijk zo snel mogelijk teruggeven. Het artikel bespreekt hoe je samen met een man terug kunt komen na de sloop.

Is het de moeite waard om een ​​relatie te herstellen?

Echtscheiding brengt geen vreugdevolle emoties met zich mee. Vaak vallen vrouwen in een depressie en kunnen zich lange tijd niet bij elkaar brengen. Het is vooral moeilijk om een ​​echtscheiding te ervaren in het geval dat er gevoelens voor de echtgenoot blijven bestaan. Een vrouw wil wanhopig relaties heropbouwen. Soms lijkt het haar dat ze klaar is voor bijna alles, alleen maar om haar man terug te laten keren naar het gezin.

In zo'n situatie is het belangrijk om jezelf een beetje cool te geven. Impulsieve impulsen leiden soms tot consequenties die moeten worden betreurd. Geef je emoties een beetje te laten zakken, om zo sober en rationeel mogelijk over de hele situatie na te denken.

Dus je hebt het uitgemaakt met een man en wilt nu echt dat hij naar je terugkeert. Zo'n verlangen is redelijk logisch maar het is de moeite waard om te controleren, voor uw eigen bestwil, hoe oprecht het is. Misschien word je vooral geleid door belediging en ingehouden trots.

Vrouwen schamen zich vaak voor het feit dat ze geen echtgenoot kunnen houden. In dergelijke situaties proberen ze alles weer normaal te maken om de waarde ervan aan anderen te bewijzen. Echter, met de terugkeer van de man met deze aanpak zullen de oude problemen terugkeren.

Wanneer de man naar een andere vrouw gaat, kan de in de steek gelaten vrouw zichzelf ten doel stellen om het paar op alle mogelijke manieren te verbreken. Inclusief actief proberen de ex-echtgenoot terug te lokken. Natuurlijk zal dit avontuur waarschijnlijk niet tot iets goeds leiden.

Analyseer uw huwelijksrelaties en uw gevoelens. Wat vond je van deze persoon zijn? Waar voel je je en je zorgen over na zijn vertrek? Hoe regelde je echt je huwelijk en samenwonen?

Mee eens, absoluut op een lege plek breken paren niet uit elkaar. Dus je had nog steeds wat problemen. Of ze uit een man bestonden of dat je niet erg belangrijk was. De sleutel tot deze situatie is of u allebei de wens en de bereidheid hebt om aan fouten en fouten te werken. Zonder dergelijk werk is uw reunie mogelijk nutteloos en weinig belovend.

Een ander belangrijk punt in de beslissing om het gezin te herstellen, is dat de persoon in de loop van de tijd verandert. Je kunt van je man verwachten dat hij dezelfde is als je hem in het huwelijk kende. Verschillende gebeurtenissen en een ander leven dan u hadden echter een serieuze indruk kunnen achterlaten op zijn persoonlijke kwaliteiten. Je man kan sommige van zijn opvattingen veranderen, meer emotioneel worden of, integendeel, hoe hij zich in zichzelf terugtrekt. De gevoelens die hij ooit voor jou voelde, kunnen heel goed veranderen.

Dus: voordat we verder gaan, laten we al het bovenstaande samenvatten. Denk aan je verlangen om de relaties met je ex-man te herstellen. Controleer je gevoelens voor oprechtheid. Probeer eerlijk te achterhalen wat de motieven zijn achter uw verlangen om de partner terug te geven aan het gezin. Als dit toch een schending van trots of wraak op zijn nieuwe passie is, dan zal hoogstwaarschijnlijk je herstelde bond hoe dan ook niet de tand des tijds doorstaan.Voor het volledige herstel van het paar is het belangrijk dat de wederzijdse oprechte wens van elke partner.

Tips van de psycholoog

De vakbond, die instortte, maar na enige tijd opnieuw werd opgericht, heeft bepaalde voordelen:

 • partners hebben al ervaring met samen leven en leven;
 • het is mogelijk om rekening te houden met fouten uit het verleden in relaties en deze uit te werken;
 • de echtgenoten die na het afscheid zijn samengekomen, zijn goed op de hoogte van de karakters en persoonlijkheidskenmerken van elkaar, waardoor het "lappen" stadium wordt geëlimineerd.

Als jullie allemaal gewogen en vastbesloten zijn om samen te gaan met je ex-man, dan heb je veel werk te doen. De duur en het succes ervan hangt af van de specifieke situatie: over de omstandigheden en oorzaken van de kloof, over uw relatie na de scheiding, over het hebben van gemeenschappelijke kinderen en een nieuwe passie voor uw echtgenoot.

Om te beginnen, ontwikkel de tactieken die het meest geschikt voor u zijn, rekening houdend met de eigenaardigheden van de persoonlijkheid en het karakter van uw echtgenoot. Als u na een pauze in goede relaties bent gebleven en de communicatie hebt onderhouden, is dit een groot pluspunt. Als je ruzie hebt als een kat met een hond, en zelfs de man heeft een vrouw, is dit helaas een moeilijkere taak. Maar wees gerust, hoop en kansen op hereniging na het opbreken zijn in ieder geval.

Volg in je gedrag de volgende tactieken en algemene regels.

 • Onmiddellijk na de pauze moet je geen reünie opleggen. Het is alleen toegestaan ​​om duidelijk te maken dat je geen echtgenoot bent. Onderbreek geen contacten met hem op eigen initiatief. Maar als de man zelf al een tijdje niet met je wil communiceren, sta er dan niet op en duw hem niet. Hack voor een periode en volg de ontwikkeling van de situatie.
 • Probeer je ex-echtgenoot niet te verleiden met sex-handouts. De intimiteit die hem op een schotel wordt aangeboden, kan het tegenovergestelde effect hebben. Een man kan dit interpreteren als een kans om vrijblijvend seks van je te krijgen, zonder enige verplichtingen.
 • Mannen kunnen helpen om liefde te brengen voor gewone kinderen. Organiseer gezamenlijke rust en wandelingen met papa. Tijdens dergelijke evenementen kunt u een paar keer chatten om de leuke en aangename momenten van uw leven samen te herinneren.
 • Wanneer u uw voormalige echtgenote ontmoet, probeer dan uw gedrag te corrigeren op die momenten die hem irriteerden of die hem onaangenaam waren. De man vond bijvoorbeeld je buitensporige praatzucht niet leuk, overwon jezelf en leerde aandachtig te luisteren. Misschien gaf je weinig om zijn zaken en problemen. Laat hem dan zien dat je geeft om zijn vooruitgang op het werk. Maar hier is het belangrijk om niet opnieuw te spelen. Namaak participatie, gefingeerde vragen zullen je schijn doen varen.
 • Wordt nieuwer en interessanter in de ogen van je echtgenoot. Neem een ​​soort hobby of creativiteit. Dit kan een goed gespreksonderwerp zijn. Misschien is de man ook geïnteresseerd in uw nieuwe beroep. En zelfs als dat niet zo is, kun je nog steeds verwachten dat sommige veranderingen in je leven zijn aandacht trekken.
 • Na een echtscheiding die al is gebeurd, laat in het verleden een confrontatie, verwijten en klachten achter. Als ze zo vaak in je huwelijk aanwezig zijn, zal hun herhaling de voormalige echtgenoot alleen uitstellen. Hij zal tenslotte begrijpen dat er niets is veranderd en dat hetzelfde leven op hem wacht, waaruit hij net heeft kunnen ontsnappen.

Straight talk

In een bepaald stadium van toenadering, wordt het noodzakelijk om de man te informeren over je verlangen om de relatie te herstellen. Natuurlijk is het het beste om het niet per telefoon of sms te doen, maar in persoon, kijkend in de ogen. Dit zal de oprechtheid en ernst van uw intenties benadrukken.

Met zo'n gesprek geen haast. Het mag zeker niet onmiddellijk na de breuk worden uitgevoerd. Wacht tot de passies verdwijnen en je zeker weet dat je een bepaalde grond voor hereniging hebt voorbereid.

Natuurlijk wordt zo'n gesprek altijd privé gehouden, zonder andere mensen in de buurt. Het is ook belangrijk om dat te onthouden in deze situatie handelt u helemaal niet als een bescheiden petter.Je geeft de eerste alleen aan dat je er klaar voor bent om het gezin te herstellen.

Daarom is de mate van paraatheid voor een dergelijk gesprek van de man erg belangrijk. Overweeg voordat u over een dergelijk gesprek beslist, de situatie. Als je niet zeker bent van de positieve stemming van je geliefde, wacht dan een beetje met het gesprek.

Breng tijdens het gesprek geen verwijten en opmerkingen naar de ex-man. Geef uw visie op de situatie en manieren om de problemen op te lossen die tot de kloof leidden. Excuses voor uw fouten. Dwing de man niet om om vergeving te vragen, in dit geval zal hij formeel en onoprecht zijn. Iemand kan zich verontschuldigen en beginnen aan zichzelf te werken, alleen zijn eigen tekortkomingen beseffen en het feit van hun bestaan ​​accepteren.

Mogelijk ontvangt u een negatief antwoord. Laten we zeggen meteen, dit is geen reden voor wanhoop en is helemaal niet het einde. In elk geval weet je echtgenoot nu dat je de intentie hebt om de relatie te herstellen. En dit is een groot pluspunt. Immers, als hij zelf opeens zo'n verlangen ervaart, zal hij niet langer bang zijn en zijn beslissing uitstellen om naar je terug te keren.

Het belangrijkste voor u is echter om de weigering met waardigheid te aanvaarden. Probeer emoties onder controle te houden, hoewel het misschien niet zo gemakkelijk voor u is. Roep geen schandaal op en slopen niet alle bruggen. Alleen het gewenste resultaat zal nog een beetje langer moeten wachten, en misschien hun tactiek enigszins veranderen.

Verwijder methode

Dit patroon van gedrag en acties werkt mogelijk als de kloof ongeveer een jaar geleden of langer is. Gedurende deze tijd slaagt de man erin aspecten van het leven buiten het huwelijk te proeven en zich niet aan zijn ex-vrouw te houden. Dat wil zeggen, enkele maanden na de scheiding, zien mannen hun voormalige vrouwen vaak bijna net zo goed als andere vrouwen.

Gedurende deze periode kun je opnieuw in zijn leven verschijnen en opnieuw proberen verliefd te worden op de eerste. Natuurlijk is uw beeld in deze situatie erg belangrijk. In de cursus moet je ook flirten en flirten. Over het algemeen is alles als aan het begin van een relatie met een nieuwe partner. Laat een man je opnieuw zoeken, omringd door romantiek en tekenen van aandacht. Wacht een beetje en met fysieke intimiteit, zodat hij niet de indruk heeft dat je nog steeds klaar bent voor alle concessies voor hem.

Vaak ontdekt een voormalige partner zijn vrouw voor zichzelf alsof ze vanuit een nieuw perspectief kijkt. Uiteraard moeten al uw negatieve eigenschappen en gewoonten zoveel mogelijk worden beperkt.

Wat als een man bij een ander woont?

Niet altijd kan de ex-echtgenoot de scheiding alleen wegnemen. Vaak vindt een gescheiden man snel zijn passie en wil daarom niet terugkeren naar het gezin.

Ongetwijfeld is deze situatie gecompliceerder. Zoek eerst uit of hun relatie echt is ontstaan ​​na je scheiding. Als een man tijdens het huwelijk al een relatie had met een andere vrouw, dan was deze grond voorbereid. Misschien was zijn beslissing om je te verlaten in evenwicht en helemaal niet spontaan.

De tweede optie is om een ​​relatie te beginnen ondanks een ex-vrouw. Er is meer kans dat ze niet duurzaam en succesvol zullen zijn.

Je moet in ieder geval geduldig zijn. Probeer tijdens vergaderingen en communicatie in de ogen van de eerstgenoemden zo winstgevend en interessant mogelijk te kijken. Het is heel goed mogelijk dat, als u uw huwelijk en uw nieuwe relatie vergelijkt, hij geneigd zal zijn om te kiezen voor het gebruikelijke leven en de omgeving. Nieuwe passie is ook niet perfect. Er is een kans dat ze meer dan één fout maakt en zo het vuur van de gevoelens van haar cavalier al snel uitdooft.

Hoe om fouten te voorkomen?

Geef niet op en wanhoop niet. Het leven is erg onvoorspelbaar. Als je precies een doel hebt gesteld, ga er dan moedig en krachtig naar toe. De enige voorwaarde in deze situatie is misschien de afweging van hun beslissingen en de uitsluiting van perfide en impulsieve acties. Ook een slechte helper voor jou zal je volledige passiviteit zijn.

Ren jezelf niet, blijf mooi, succesvol en interessant. Ja, echtscheiding is een heel moeilijke gebeurtenis, maar niet dodelijk.Gun jezelf wat tijd om te rouwen, huilen en herstellen, maar stel deze periode niet uit. Let op je figuur, creëer een nieuwe stijl voor jezelf, ga sporten. Uiteindelijk moet je vanuit elke situatie in staat zijn om positieve impulsen en nieuwe kansen voor jezelf toe te wijzen.

Maak geen ruzie met vrienden en familieleden van je man, maar ook met je gemeenschappelijke vrienden. Anders zal het een mening over jou als vechter maken. Bovendien zijn deze mensen niet verantwoordelijk voor je persoonlijke problemen en ruzies. Als je blijft communiceren met familieleden van je ex, vergroot je je kansen om met hem te herenigen.

Val uw man niet aan met telefoontjes en sms zonder reden, maar ook om gekunstelde redenen. Wees niet irritant en overdreven assertief.

Een grote fout is om kinderen in uw situatie te krijgen. Bedien ze niet, plaats ze niet tegen de vader en verbied hen niet om te communiceren. Het is beter om aan hun vergaderingen deel te nemen en een interessante gemeenschappelijke rust te creëren.

"Sproeien met de modder" van je partner zal je ook niet in zijn ogen versieren. Uw vertrouwelijke aangelegenheden, zwakheden, zwakheden en lekrijden moeten in elk geval tussen u blijven. Als je het idee had om de vuile details te bespreken of over de eerste te klagen, stel jezelf dan een vraag: "Hoe zou ik me voelen als mijn man zoiets had gedaan?"

Apathie, passiviteit en terugtrekking laten de situatie niet los. Depressie is geen ongewone partner van pijnlijke scheidingen, maar moet worden aangepakt. Als je erg moeilijk bent en de depressieve toestand niet aan kunt, raadpleeg dan een psycholoog of psychotherapeut. Dit is een volkomen normale oefening die je zal helpen uit een moeilijke situatie te komen en verder te gaan.

Sta niet op communicatie als de man duidelijk heeft gemaakt dat hij dit op dit moment niet wil. Obsessie en druk zullen hem dwingen verder van je weg te gaan en alle contacten te verbreken.

In het geval dat de eerstgenoemde een andere vrouw heeft, bemoei je er dan niet mee in een relatie. Bel niet en bedreig de nieuwe gekozene niet, maak geen schandalen. Dit is de keuze van je man, dus als je iemand beïnvloedt, dan alleen hem. Overmatige hebzucht en eigenbelang in financiële aangelegenheden, afpersing van geld van de voormalige echtgenoot zal ook de mening van u aanzienlijk verslechteren.

Je fouten realiseren, laat ze niet liggen zonder uitwerking. Het is onwaarschijnlijk dat een man wil terugkeren naar 'dezelfde rivier'. En als je huwelijk voor hem was, zoiets als een cel met een ongemakkelijke situatie, zonder veranderingen en aan jezelf werken, is het zeer waarschijnlijk dat je je man niet zult kunnen teruggeven.

Zeker tijdens de tijd van samenleven, kon je je tekortkomingen en zwaktes van karakter al realiseren. Het is tijd om te proberen ze te corrigeren. Goede hulp hierbij kan een gespecialiseerde psycholoog zijn.

Probeer de ex-man niet te verzachten en kom op een lelijke manier naar de samenkomst. Jammer is nog steeds geen liefde, zelfs geen sympathie. En het is jouw taak om de interesse van de man voor jou terug te geven en je familie te herstellen. Alleen een succesvolle, interessante en zelfverzekerde vrouw zal de aandacht trekken en opnieuw verliefd worden.

Over het al dan niet terugkeren naar een eerdere relatie, zie onderstaande video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen