afscheid

Hoe vertel je een vent dat we uit elkaar gaan?

Hoe vertel je een vent dat we uit elkaar gaan?

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. Ogen in de ogen
 2. Openbaring op papier
 3. Praten over de telefoon
 4. Door wederzijdse vrienden
 5. Om jezelf en hem te helpen

De geboorte van een relatie met een geliefde is altijd prachtig: romantische vergaderingen, eerste schuchtere kussen, geschenken en lange wandelingen door de stad. Maar het leven is een dubbelzinnig en niet-rechtlijnig ding, niet alles erin kan precies worden gedaan zoals gewenst of ingebeeld. En nu weet je zeker dat je je relatie met deze man niet kunt voortzetten. Er is niets mis met zo'n evenwichtige beslissing, maar er blijft slechts één probleem over: hoe de jongeman te vertellen dat je moet vertrekken.

Ogen in de ogen

De beste en meest respectvolle manier om te melden dat je uit elkaar gaat, is een rustig, persoonlijk gesprek. Maar hij is het die veel moed eist. Meisjes kunnen vaak niet besluiten om openhartig met een jonge man te praten en een dergelijk gesprek lange tijd uit te stellen.

Als je echt oprechte gevoelens en een vertrouwensrelatie had, wees dan niet bang. Wanneer u persoonlijk wordt ontmoet, ziet u de reactie van de persoon en kunt u de woorden beter kiezen. Vergeet zijn gevoelens niet - probeer hem oprecht te troosten nadat je op de hoogte bent van zijn beslissing. Voor een dergelijk gesprek is het beter om niet de plaatsen te kiezen die jullie beiden dierbaar zijn en om herinneringen op te roepen. Kies een rustig café of winkel in het park. Stel een tijd in voor een vergadering wanneer er een minimum aan vreemden om je heen zal zijn.

Probeer na te denken over de woorden die je gaat zeggen. Je kunt zelfs een paar opties schrijven en de zachtste en tactvolste kiezen. Vermom de reden niet voor het afscheid van standaard uitdrukkingen als "je verdient het beste en je zult er zeker een vinden" of "ik ben te slecht voor je en je zult teleurgesteld in me zijn". Vertel ons over de redenen om eerlijk te scheiden, maar zonder onnodige traumatische details, vooral als er gevoelens zijn voor een andere man.

Wees kalm bij het ontmoeten en beheersen van je emoties. Als je jongeman zelf emotioneel is, laat staan ​​stevig. Het gebeurt dat een persoon op zulke momenten probeert te manipuleren en medelijden te veroorzaken om zichzelf een nieuwe kans te geven. Herhaal in dit geval uw beslissing goed, maar doe geen pijn aan uw ex-partner of stoot hem niet af. Onthoud dat voor hem uw beslissing onverwacht is - geef hem de tijd om het te nemen.

De fout van veel meisjes is een te zachte en onduidelijke formulering: "waarschijnlijk zullen we niet langer samen zijn", "hoogstwaarschijnlijk heb ik een nieuwe liefde gevonden", "niet wanhopen, het kan nog steeds veranderen". Een dergelijke dubbelzinnigheid geeft niet de stevigheid van uw beslissing aan, maar geeft de jongeman valse hoop. Neem de ex-vriend niet weg van de tijd die hij wil besteden om te proberen je terug te krijgen. Ja, en u zelf zult moeilijk te verslaan zijn met sms, oproepen en berichten op sociale netwerken met verschillende hints, uitnodigingen voor cafés en andere tekenen van aandacht.

Om zowel de uwe als zijn tijd te besparen, formuleert u uw beslissing duidelijk en laat hem weten dat dit onomkeerbaar is.

Openbaring op papier

Een beetje verouderd, maar niet zo droog en formeel als een sms-bericht, is de manier om een ​​jongere te vertellen over een breuk in relaties een papieren brief. Als je niet zou kunnen besluiten om te praten, zet dan je gedachten op papier.

Waarom is dit enigszins beter dan een korte sms? Ten eerste kunt u in de notitie vollediger en volumetrisch uw gedachten uiten en uw beslissing beargumenteren. Ten tweede zal de man weten dat je tijd hebt besteed aan het schrijven van een brief, en het zal geen banaal kort antwoord lijken. Dit toont je respect voor de voormalige jongeman.

Ja, veel van deze manieren van communicatie lijken achterhaald.Hier moeten we rekening houden met de gewoonten en het wereldbeeld van uw jongeman. Als een papieren brief, die in een doos is geplaatst of door wederzijdse vrienden is verzonden, in uw geval onaanvaardbaar is, is het mogelijk om uw bericht te moderniseren.

Een alternatief is om een ​​bericht via e-mail of privéberichten naar sociale netwerken te verzenden. Maar wees niet te kort. Probeer te praten alsof je gelijk hebt naast de jongeman en persoonlijk met hem sprak.

Praten over de telefoon

Je stem en je intonatie zullen beter getypte letters zeggen. U kunt een persoonlijke vergadering vervangen door een telefoongesprek en een gesprek op afstand.

De man na het uitspreken van de beslissing over het afscheid kan vragen hebben waarop je hem antwoordt, in contact zijn met hem.

Aan het telefoongesprek is ook de voorbereiding waard. Zoals in het geval van een persoonlijke ontmoeting, om een ​​beslissing te nemen over welk onaangenaam nieuws u uw jongeman vertelt. Geef hem tactvol en rustig aan dat u niet tevreden bent.

Door wederzijdse vrienden

Meteen is het de moeite waard om te reserveren dat het de meest ongewenste optie is om een ​​bericht op je te plaatsen dat je wilt scheiden met een jonge man. Niet alleen zullen ze dit voor hem te weten komen, dus zelfs aan het einde verwen je je ex-vriend niet eens met enige aandacht. In sommige gevallen nemen meisjes echter hun toevlucht tot deze methode van breken. Ze zijn bang voor excessief gewelddadige reacties of buitensporige emoties en beschermen zichzelf op deze manier tegen soortgelijke dingen.

Als u over deze optie beslist, is het beter om zich tot zijn vrienden te wenden, meer bepaald voor de beste vriend. Een goede vriend staat emotioneel het dichtst in de buurt van je vriend - hij zal zeker proberen het op de meest vriendelijke manier te doen en zal indien nodig kunnen ondersteunen.

Communiceer uw beslissing niet aan een breed scala van mensen. Praat alleen met de dichtstbijzijnde persoon met wie je vriend de meest vertrouwde relaties heeft. Leg hem in het kort uit waarom hij ze kan doorgeven.

Om jezelf en hem te helpen

 • Wacht niet langer om hem te informeren over je beslissing, want je zult al die tijd moeten liegen en doen alsof. Bovendien, door de scheiding te vertragen, steel je tijd van je jonge man voor het ervaren en emotionele herstel na het einde van de relatie.
 • Als een man je chanteert met zelfmoord of andere serieuze acties, provoceer hem dan niet, maar haast je niet om onvoorwaardelijk aan zijn eisen te voldoen. Praat met zijn vrienden en ouders en ontdek zijn echte staat. Misschien is dit slechts een demonstratieve poging tot chantage en manipulatie. Vertel anders zijn woorden en intenties om mensen te sluiten. Ze zullen in staat zijn om een ​​objectieve beslissing te nemen over de wenselijkheid van toepassing op psychologische diensten.
 • Laster niet, roddel niet over je ex. Hij openbaarde geheime geheimen en zwakheden alleen voor jou, omdat hij vertrouwde. Hij verdient hun algemene declassering niet in de kring van uw wederzijdse vrienden.
 • Als je echt vertrouwen hebt in je beslissing, stop dan niet met jezelf na het afscheid. Niet alle relaties zijn voorbestemd om zich te ontwikkelen tot een lange familieband. Maar je kon nog steeds niet jaren bedriegen en doen alsof. Als je relaties hebt verbroken waarin je geen prospects ziet, geef je een kans en heb je recht op een nieuw leven voor je vriend.
 • Probeer eventuele contacten en herinneringen over jezelf tot de ex-vriend te beperken. Geef het de tijd om af te koelen.
 • Soms probeert een jongeman na het uittreden een list te bedenken: hij biedt aan om vrienden te blijven en het gesprek voort te zetten. Deze optie is erg goed, omdat je elkaar al heel lang kent en het is niet logisch om elke communicatie volledig af te breken. Wees echter voorzichtig: misschien tijdens een "vriendelijke" vergadering of briefwisseling, zal de jongeman nog steeds als een minnaar handelen. En dit zal de tijd van afscheid verlengen en van jullie allebei veel morele kracht afnemen.

In het geval van een vriendschapsaanbieding, vertel de man dat je het niet erg vindt om in de toekomst te praten. In de nabije toekomst is het echter nog steeds beter om contacten uit te sluiten om elkaar in een nieuwe hoedanigheid te accepteren en hun persoonlijke leven aan te passen.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen