afscheid

Hoe te scheiden met een meisje?

Hoe te scheiden met een meisje?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Is het echt nodig om te scheiden?
 2. Hoe dit te doen?
 3. Hoe niet doen?

Het beëindigen van relaties met een meisje is voor velen niet gemakkelijk. Ik wil echt opgeven om de gevoelens van de partner niet te schaden en op de een of andere manier de pijn en gevoelens uit de situatie te verwijderen. En hier bent u steeds weer in uw hoofd aan het bladeren door de mogelijke opties om haar te informeren over uw beslissing. Je kunt echter niet durven te handelen. In dit artikel wordt besproken hoe je afscheid kunt nemen van een meisje.

Is het echt nodig om te scheiden?

Om te beginnen, denk goed na over je beslissing, weeg de voor- en nadelen af. Misschien word je geleid door een krachtige impuls op korte termijn die ontstond na een ruzie of een andere onaangename situatie. Luister naar je gevoelens en blader door de mogelijke gevolgen van je beslissing. Immers, om een ​​gebroken verbintenis te herstellen, voor het geval je nog steeds wilt dat het terugkomt, kan het moeilijk zijn.

Het doel van dit artikel is niet om u te ontmoedigen om te scheiden. Je kunt de relatie gewoon in een vrij korte tijd afbreken, maar misschien moet je de resultaten van de haastig genomen stap heel lang betreuren. Vooral moeilijk om je leven te herbouwen na het beëindigen van een langdurige relatie. En als u samenwoont, zult u uw leven en gewoonten moeten veranderen.

Selecteer voor jezelf een specifieke reden (of meerdere redenen) waarvoor je afstand wilt doen met je vriendin. Analyseer de problemen die u ertoe brengen de relatie te verbreken. Zijn ze serieus genoeg om een ​​meisje waarvan je houdt zoveel te verlaten?

Misschien kan de enige reden voor afscheid alleen maar dienen als het uitsterven van gevoelens. In dit geval moet je doen alsof de passie het in feite misleidt. Luister naar jezelf en probeer te begrijpen of je het echt koud hebt met degene waarmee je al die tijd bent geweest. Zult u het echte verlies voelen wanneer het uit uw leven verdwijnt? Dus, als je nog steeds vastberaden besluit om de relatie te beëindigen, dan blijft het alleen maar om de methode te kiezen waarmee je erover vertelt.

Hoe dit te doen?

Over het algemeen is er absoluut een universeel recept voor correct afscheid, geschikt voor alle gelegenheden, natuurlijk, en dat kan niet. U begrijpt natuurlijk dat het belangrijk is om de gevoelens van het meisje te onthouden. Als uw beslissing niet wederkerig is, zal de boodschap van een pauze haar waarschijnlijk aanstoot geven en andere negatieve emoties veroorzaken. Dus probeer correct te scheiden, voorzichtig, zonder haar pijn te doen.

Afhankelijk van het soort karakter dat uw meisje heeft en hoe uw communicatie is ontwikkeld, kiest u de meest geschikte manier om uw beslissing kenbaar te maken.

Schrijf een brief of bericht

Een mogelijkheid is om uw mening op papier of in een e-mail kenbaar te maken. Het is niet nodig dat de woorden heel mooi worden gekozen. Het belangrijkste is dat de tekst oprecht is. Maar het is belangrijk om te begrijpen dat dit geen kort "antwoord" moet zijn. Daarom is het nog steeds ongewenst om te delen via sms, maar slechts één korte zin verzonden. Een handgeschreven brief zal de beste indruk maken. Dit zijn tenslotte geen droge gedrukte letters. Deze methode benadrukt nog steeds het feit dat je toch aan je boodschap hebt gewerkt.

Als de omstandigheden het u niet toelaten om een ​​brief te verzenden of deze methode is duidelijk ongepast in uw geval, gebruik dan een persoonlijk bericht in sociale netwerken of e-mail. Dezelfde regels zijn hier van toepassing.Het afgedrukte bericht moet uw gedetailleerde gedachten bevatten.

telefoontje

Een andere optie is een telefoongesprek. Je moet je er van tevoren op voorbereiden, woorden ophalen en een algemeen plan van gesprek opstellen. Hoogstwaarschijnlijk zult u zich zorgen maken en zonder voorbereiding zult u uw gedachten niet begrijpelijk kunnen uiten.

Spreek op een zelfverzekerde, rustige toon. Zelfs als een vrouw, vanwege de stijgende emoties die ze heeft gehoord, de situatie begint te escaleren, gaat het gesprek nog steeds uiterst beleefd door.

Onderbreek het gesprek niet, en hang het vooral niet op. Laat het meisje spreken, ook al is het onaangenaam voor u. Onderbreek indien mogelijk niet. Je hebt je taak immers al vereenvoudigd door de telefoon te gebruiken om te praten, in plaats van elkaar persoonlijk te ontmoeten.

Vertel in een telefoongesprek over de redenen waarom u een dergelijke beslissing hebt genomen. Beperk jezelf niet tot de woorden 'we gaan uit elkaar, ik heb het besloten'.

Praten in persoon

Voor veel jongens is een persoonlijk gesprek met een meisje over zo'n onaangenaam onderwerp als het verbreken van een relatie de moeilijkste manier om het uit te maken. Vaak stellen jonge mensen dit moeilijke gesprek uit, niet durven te zeggen in de ogen van hun passie voor het besluit. Tegelijkertijd is dit waarschijnlijk de meest waardige, verantwoordelijke en moedige manier om te breken.

Wat betreft het telefoongesprek, bereid je van tevoren voor op een persoonlijke ontmoeting. Een plek om te praten is beter om er een te kiezen die niets met je stel te maken heeft. Dit kan een café zijn waar je niet eerder naartoe ging, een rustig park of een andere slecht bevolkte en rustige plek waar je niet gestoord zult worden.

Stem af op niet alleen om te spreken, maar ook om te luisteren. Het is heel goed mogelijk dat een deel zonder beledigingen niet zal werken. Wees daarom bereid voorzichtig en subtiel te luisteren naar de emoties en pretenties van je vroegere geliefde. De kans is groot dat er geen tranen zullen zijn. Neem niet te lang om het onderwerp van gesprek te brengen. Na de groet, zeg rustig dat je serieus moet praten en je zult nu een heel belangrijk ding zeggen. Verder verder uw beslissing en betwist het tactvol. Probeer op dit moment niet om het meisje te beledigen met jouw verwijten. Betaal niet de redenen voor het verbreken van haar verwijt. Je vroegere passie en zo erg moeilijk op dit moment.

Laat het meisje spreken, beantwoord de vragen die ze had. Wees geduldig en respecteer haar gevoelens, want voor haar was een dergelijke ommekeer hoogstwaarschijnlijk heel onverwacht. Door de breuk te melden, verbrak je haar plannen en dromen met betrekking tot je koppel. Wees niet verbaasd dat dit niet met een glimlach wordt waargenomen. Na het gesprek, als het meisje het niet erg vindt, kun je haar mee naar huis nemen.

Maar plaag niet haar manifestaties van aandacht, kenmerkend voor de relatie van het paar, nu ben je geen jongen en een meisje. Zeg haar als vriend vaarwel.

verdwijnen

Een nogal dubbelzinnige methode om relaties te onderbreken. In feite is het gelijk aan ontsnappen. Maar er zijn situaties waarin het nodig is om dergelijke acties toe te passen. Bijvoorbeeld als een meisje onnodig opdringerig is en inspanningen blijft leveren om het paar te redden. Sommige jongens kiezen voor deze optie, als ze bang zijn voor een overdreven gewelddadige reactie van de voormalige passie voor de kloof.

Als je besluit te verdwijnen, weet dan dat het in onze tijd niet zo eenvoudig is. We moeten oproepen negeren of zelfs uw nummer wijzigen. In sociale netwerken moet je vriendin worden geblokkeerd, zodat ze geen contact met je kan opnemen via privéberichten. Een probleem in dit geval zijn gewone kennissen en vrienden. Je passie kan ook hun hulp gebruiken om de 'voortvluchtige' te vinden en hem een ​​paar vragen stellen.

De meeste meisjes met een vergelijkbaar gedrag van een jonge man herkennen de situatie echter snel. Dus de waarschijnlijkheid dat je je krachtig moet verbergen voor de ex-geliefde die je verliet, is vrij klein.

Maar het is de moeite waard om na te denken over welke mening van jezelf je zult vormen met een soortgelijke daad in je verlaten passie, evenals in haar vrienden en familieleden.

"Verlaag de mate" van relaties geleidelijk

De scheiding kan relatief pijnloos zijn als het meisje zelf gevoelens voor u verliest. Sommige jongens en mannen die besluiten met hun geliefde te breken, houden gewoon op met gevoelens te tonen. Wanneer de verkering stopt, verdwijnen de aandachtstekens, wordt het gedrag van de man hard, enzovoort. Veel meisjes besluiten zich te verspreiden.

Deze methode is echter vrij moeilijk te implementeren, als je nog steeds van je vriendin houdt. Een ander nadeel is dat sommige mensen behoorlijk geduldig kunnen zijn. Dan zullen al je trucs worden verspild, en de passie blijft hangen in je relatie.

Zo'n manier om een ​​meisje te beïnvloeden is in feite een truc waarmee je de verantwoordelijkheid voor je pauze op je vroegere geliefde richt. Denk je erover na of het het waard is? Verdient je vriendin zulk gedrag?

Hoe niet doen?

Een man moet de verantwoordelijkheid voor zijn acties en beslissingen kunnen nemen. Hier werden verschillende manieren beschreven om een ​​relatie met een meisje te verbreken. Welke is geschikt in uw situatie is aan jou. Vergeet in ieder geval niet om de andere persoon te respecteren. Vooral omdat het meisje je ooit vertrouwde, beantwoordde je gevoelens. Geef dit geen korting. Er zijn meer wrede manieren om te scheiden, maar we zullen ze niet beschrijven in dit artikel.

Hoe dan ook, ieder van jullie zal beter af zijn als je weggaat, met behoud van een degelijke indruk van elkaar. Als je na het uiteenvallen van je paar vrienden wilt blijven met je ex, neem dan een paar tips.

 • Geef de schuld niet voor het afscheid van haar. Geef uw partner geen verwijten of kritiek tijdens een gesprek over uw pauze. Het is beter om je oprecht te verontschuldigen voor je fouten en onaangename momenten die in je relatie zijn gebeurd vanwege je schuld.
 • Reageer niet met agressie of een stortvloed aan emoties op mogelijke incontinentie. De negatieve reactie op uw woorden is volledig gerechtvaardigd en natuurlijk. Ondersteun het met waardigheid, wees kalm, zachtaardig, geduldig. Laat het meisje spreken en, indien nodig, huilen.
 • Als je samenwoont, rijd je niet ex ex daar. Denk van tevoren aan uw reismogelijkheden. In het geval dat u in een gehuurd appartement woonde, betaalt u het 1-2 maanden van tevoren en gaat u er zelf op uit. Je hebt het meisje al een mentaal trauma veroorzaakt en haar mogelijk voor een lange tijd knock-out geslagen (psycho-emotioneel). Maak het daarom niet moeilijk voor haar leven, zelfs gedwongen woningzoektochten.
 • Deel geen geliefden via derden. Bijvoorbeeld, een vriend of vriendin vragen om uw woorden over de pauze over te brengen. Het is zeer respectloos en onwaardig. Daarom draag je aan je persoonlijke zaken een derde persoon op die de pauze vóór het meisje zelf te weten komt, en dat is op zijn minst heel beledigend. Bovendien ontsnap je lafhartig vanaf het slagveld, zonder je vroegere geliefde te verwaardigen met een persoonlijk gesprek en een verklaring van de situatie.
 • Als je toch besloten hebt om te vertrekken, stuur dan een SMS en maak het tactvol en bekwaam. Het is niet nodig om uw gevoelige bijnamen aan het begin van de zin te gebruiken, bijvoorbeeld 'mijn kleine lieveling' of 'kitten'. Verwijs naar het meisje, gewoon bij naam. Schrijf vervolgens een korte brief over wat u hebt besloten te verspreiden en geef de reden op. Vermijd monosyllabische droge uitdrukkingen als: "Tot ziens voor altijd, nooit bellen", "Ik laat je weg, ik heb je niet nodig", enzovoort. jij inhoud
 • Vraag je cadeaus niet terug. Accepteer ze alleen als de ex ze zelf wil retourneren. Gooi ook niet haar gedoneerde dingen. Zelfs als deze pagina in je leven voor altijd voor jou gesloten is, zou je die aangename momenten die je eenmaal verenigd en verwarmd hadden, niet moeten ontwortelen.
 • Na het afscheid vermijd je bewust niet te communiceren met je vroegere vriendin. Wanneer u samenkomt, moet u zich natuurlijk gedragen als een vriend.Herinner je niet voortdurend aan wat er is gebeurd en raak de wond niet kwijt met opdringerige vragen: "Hoe gaat het met je?" Als je vriendschappelijke relaties hebt, is het heel goed. Maar in elk geval zal het meisje zichzelf vertellen wat zij noodzakelijk acht.
 • Als de reden voor scheiding een andere vrouw was, ga dan niet in op onnodige details van de nieuwe relatie. Het volstaat om te praten over het feit dat je gevoelens hebt voor iemand anders.
 • Na het afscheid, doe je ex-geliefde niet nog meer pijn, en toon je haar opzettelijk je nieuwe passie. Helaas missen sommige mannen geen kans om hun achtergelaten meisje nog meer te vernederen, demonstratief met een succesvolle en tumultueuze romance.

Respecteer de gevoelens van iemand die eens dicht bij je was, zelfs als je ergens kwaad op bent. In deze situatie bevindt u zich al in een voordelige positie.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen