afscheid

Hoe te scheiden?

Hoe te scheiden?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Afscheid zonder gevolgen
  2. Hoe een relatie met je geliefde te verbreken?
  3. Kloof na een lange samenwoning

Het probleem van afscheid maakt zich zorgen over veel mensen. Ieder van ons heeft hoe dan ook te maken met het feit dat de relatie voor altijd is geëindigd. In dit geval wil iedereen dat de kloof voor beide partijen minder pijnlijk is. We zullen begrijpen hoe het correct moet worden gedaan.

Afscheid zonder gevolgen

Moeilijke vragen confronteren soms mensen. Een van hen: hoe zich te gedragen en wat te doen om correct te delen. Er zijn veel antwoorden op deze vraag, omdat de gevallen anders zijn: de ene breekt uit omdat ze niet konden krijgen wat ze van hun partner wilden. Anderen hebben een nieuwe liefde ontmoet. In de derde versie kan dit een mismatch van meningen zijn. Sommige mensen worden geconfronteerd met het geval dat afscheid niet de eerste keer is.

Wanneer je besluit de relatie met je andere helft te verbreken, Probeer dit proces probleemloos en pijnloos te laten verlopen voor zowel uw partner als uzelf. Hiervoor zijn er algemene technieken die je moet kiezen voor je situatie, die je moet verbeteren en in praktijk moet brengen. Zodra je je begint te denken aan een gesprek met een persoon aan wie je iets heel onaangenaams moet zeggen, voel je je meteen ongemakkelijk.

In deze positie is het noodzakelijk om je kracht te berekenen. Als je niet het hart hebt om de juiste woorden te zeggen, en je voelt dat je in gedachten verward raakt, schrijf op papier wat je in gedachten hebt.

Geloof me, als je alleen bent met jezelf, zul je de meest welsprekende woorden oppikken en in staat zijn om je mening over te brengen aan de geadresseerde. Vervolgens kunnen ze uit het hoofd leren en zonder veel moeite persoonlijk of telefonisch zeggen. In een andere uitvoeringsvorm kunnen uw gedachten per post per koerier worden verzonden of een persoonlijk bericht op een sociaal netwerk schrijven.

Het is niet nodig om een ​​niet-bestaande geschiedenis of reden te bedenken die zou hebben geleid tot een dergelijke situatie bij het afscheid. Zeg het maar beter zoals het is.

Uit liefde - zeg het onmiddellijk en onherroepelijk. Dus het zal veel eerlijker en correct zijn.

Als liefde nog steeds warm is in de ziel, maar er zijn enkele grieven, vertel het je partner er recht in de ogen. Misschien zal hij daarna alles begrijpen en zal je niet laten gaan, maar zal hij beginnen om zijn fouten te corrigeren.

Dan zal de kwestie van afscheid verdwijnen als mist. Verberg je niet voor het probleem. Sommige mensen (vooral jonge jongens en meisjes) beginnen hun tweede helft te vermijden, om geen uitleg te geven. Dit gebeurt om verschillende redenen. Sommige mensen zijn bang voor de reactie van een beledigd persoon, anderen hopen dat alles vanzelf zal worden gevormd.

Onder deze omstandigheden maak je jezelf alleen maar erger. Je geweten zal je pijnigen en je zult er enorm van lijden. Bekijk het probleem recht in de ogen en neem een ​​moedige stap. Leg alles uit aan uw voormalige uitverkorene (n) en alles zal op zijn plaats vallen.

Je hebt een nieuwe liefde ontmoet. Zo vaak in het leven. Daar is niets mis mee. Vertel het direct aan je vorige tweede helft. Van dergelijk nieuws zal een persoon in een stupor vallen, een schok ervaren, maar op deze manier wordt duidelijk dat alles tussen jou is geëindigd.

Zonder hoop zal liefde spoedig sterven. Je (een) ex-vriend (vriendin) zal er niet lang spijt van krijgen en een nieuwe liefde vinden. Wanneer u besluit te praten, vergeet dan niet uw vorige partner te bedanken voor wat er tussen u was. Laat hem beledigd zijn, maar positieve woorden zullen een verzachtend effect hebben.Emotionele mensen hoeven hun emotionaliteit niet in zichzelf te verbergen. Nadat het hiaat is opgetreden, huil, stoom af en voel je je meteen beter.

Verwijder alle herinneringen van de persoon met wie je bent gescheiden. Het zal gemakkelijker voor je zijn om een ​​negatieve ervaring te vergeten, en je humeur zal niet elke keer overschaduwd worden door herinneringen.

Hoe een relatie met je geliefde te verbreken?

Het gebeurt vaak dat je een persoon met wie je van houdt, moet afscheid nemen. Daar zijn verklaringen voor. De meest voorkomende en enige optie is wanneer u verkering hebt met een getrouwde man of een getrouwde vrouw.

Sommige delen in dit geval vanwege een puur ethische vraag, anderen omdat ze het moe zijn om te wachten op kardinale stappen van hun partner, bijvoorbeeld een scheiding van zijn vrouw of man.

Communicatie met een partner die getrouwd is, loopt dood. Van zo'n relatie heb je heel veel last.

Gebeurtenissen ontwikkelen zich meestal als volgt: ten eerste hecht je er niet veel belang aan dat er spontaan en haastig wordt vergaderd met de persoon van wie je houdt. Op feestdagen moet je alleen zijn of in een kring van ongehuwde vrienden of vriendinnen. Terwijl uw leeftijdsgenoten in het huwelijk leven en genieten van elke dag doorgebracht met hun families.

Geleidelijk aan neemt de pijn toe naarmate er gehechtheid optreedt. Je wacht op vergaderingen en wanneer ze zich voordoen, krijg je niet de emotionele bevrediging die je verwacht. Omdat je in een seksuele relatie 'niet ver zult gaan'. Ontmoetingen tussen een man en een vrouw moeten worden ondersteund door een soort van spirituele connecties en gemeenschappelijke interesses. Als ze er niet zijn, dan komt er een onbewuste afkoeling van degene die wacht op enkele aanbiedingen van zijn getrouwde partner voor volledige toenadering en huwelijk.

Wrok voor jezelf zal ook een duw zijn voor het besef dat alles in je leven fout gaat. Je getrouwde partner leeft ten volle. Kinderen groeien op in zijn gezin en de echtgenoot weet niets over u en is daarom blij met alles (vlas). En je horloge "tikt", sommige hebben nog steeds een kind nodig. En hoe het te doen, als u niet getrouwd bent (niet getrouwd). Je moet gewoon een gezin stichten en vertrouwen hebben in morgen.

Daarom zijn uw acties in deze versie volledig gerechtvaardigd. Om je voormalige geliefde de afwijzing niet als een persoonlijke belediging te laten ervaren, probeer hem uit te leggen waarom je verschillende kanten op moet. Stel de vraag zo dat hij (zij) zelf (a) schuldig is (a) dat u zo'n beslissing hebt genomen. Je kunt jezelf niet langer onderwerpen aan lijden en niet langer zulke oppervlakkige relaties willen.

Dit moet zorgvuldig, maar aanhoudend worden gedaan. Laat geen overreding van zijn kant ertoe leiden dat je deze waardeloze verbinding doorbreekt.

In geen geval geen spijt hebben van het verlies van een getrouwde partner, omdat u in grote lijnen het slachtoffer bent van uw gevoelens.

Een partner is niet echt een fatsoenlijk persoon, omdat hij zichzelf heeft toegestaan ​​om je voor zijn eigen doeleinden te gebruiken en zijn soulmate te misleiden.

Kloof na een lange samenwoning

Als je niet getrouwd bent, hoewel je al lang samenleeft met je partner, dan moet je diep nadenken over deze situatie, omdat het onnatuurlijk is. U moet een normaal gezin hebben, waar uw wettelijke garanties aanwezig zijn en legitieme kinderen worden geboren.

Dit argument helpt je om gemakkelijk deel te hebben aan de concubine. Deze kloof zal optreden na een korte of lange relatie - het maakt niet uit.

U bent vanwege bepaalde omstandigheden gedwongen met een tiran te leven. Hij liet je niet los en dicteerde zijn levensvoorwaarden. Je kon nergens heen en om hulp vragen.

Vergeet niet dat je geen vernedering moet tolereren van iemand die je niet waardig is, en er zal altijd een uitweg zijn als je dit alleen maar slecht wilt. Als je geen naaste familieleden en vrienden hebt die je kunnen helpen, wanhoop dan niet.Er zijn speciale sociale centra waar ze alle mensen in nood helpen, ook vrouwen in een moeilijke situatie. Als u daar aankomt, ontvangt u van alle kanten gekwalificeerde ondersteuning.

Als je ouders, zussen, broers, trouwe vrienden hebt, dan zal het proces van aanpassing na het afscheid veel gemakkelijker en rustiger zijn.

Het bevorderen van familie en je optimistische houding zullen kracht geven aan de definitieve breuk in de relaties met de tiran.

Maar deze stap is nodig om je angst te beslissen en te overwinnen. Het is onmogelijk om je hele leven te tolereren. Als zo'n relatie lange tijd aanhoudt, begin je psychosomatische verschijnselen. Je zult jezelf niet langer als persoon waarnemen en fysiek ziek worden.

Je bent niet gebonden door een huwelijk en dit maakt het gemakkelijker. Ga in dit geval gewoon weg en laat uw kamergenoot niet weten op welk adres u zich bevindt. Verder, als je de eerste actie voltooit, ga je verder naar de tweede - ontdoen van alle herinneringen aan deze negatieve ervaring en begin opnieuw te leven. Je zult zeker geluk hebben.

Een ander probleem is het gezamenlijke leven met een sociopaat. Ter informatie: dit is een geestelijk ongezond persoon die sociale regels niet kan waarnemen. Meestal leven dergelijke individuen volgens hun eigen wetten en zijn bekwame manipulators. Je partner heeft je voorgesteld dat het huwelijk een relikwie is, omdat het heilzaam voor hem is.

Hij gebruikt je voor zijn eigen doeleinden, zonder na te denken over je gemoedstoestand. In dit geval is het noodzakelijk om dergelijke abnormale relaties zo snel mogelijk te beëindigen. Als u het moeilijk vindt om een ​​beslissing te nemen, doe dan een inspanning. Begrijp dat er niets goeds is in dit verband.

Probeer dus met de persoon te praten en leg rustig de reden voor uw zorg uit. Het gesprek moet op een openbare plaats worden georganiseerd, zodat uw ex-partner niet in de verleiding komt om u lichamelijk letsel toe te brengen. Ga niet in op de redenen waarom u deze beslissing moet nemen. Sociopath is zo samengesteld dat het je argumenten nog steeds niet zal accepteren en begrijpen. Probeer na het gesprek zeker te zijn dat u elkaar niet meer kunt ontmoeten.

Vergeet niet dat alles in je leven van jou afhangt.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen