Nagellakken voor manicure

Waarom blaren in de nagellak en hoe het te vermijden?

Waarom blaren in de nagellak en hoe het te vermijden?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. redenen
 2. Wat te doen als de vernis blakerig werd?
 3. Hoe bubbels voorkomen?

Mooie manicure is een essentieel kenmerk van een stijlvolle, goed verzorgde vrouw. Het is echter mogelijk dat je, nadat je de nagels hebt bedekt met een decoratieve lak, plotseling ziet dat het begint te borrelen. Daarna moet je de manicure opnieuw verversen. Laten we stilstaan ​​bij de redenen waarom dit gebeurt.

redenen

Specialisten in nail decor beweren dat zelfs een niet-goedkope bekende merklak op elk moment kan beginnen te borrelen, Daar zijn een aantal redenen voor.

 • De fles schudden. Veel vrouwen schudden de fles verticaal met lak, waardoor er lucht in komt, wat dan leidt tot het verschijnen van lelijke luchtbellen.
 • Water. Als vocht met een decoratieve coating in de verpakking binnendringt, wordt dit vaak de reden dat zich op het oppervlak bellen vormen.
 • Overigens kunnen natte handen ook een veelvoorkomende oorzaak van luchtbellen zijn. Als je je handen kort voor de manicure hebt gewassen, moet je ze zo goed mogelijk drogen - de huid heeft een eigenaardigheid om water te absorberen en na een tijdje begint hij deze weer terug te geven. Hetzelfde gebeurt met de spijkerplaten, een overmatige hoeveelheid vocht veroorzaakt overvloedige luchtbellen en verslechtert het uiterlijk van de coating aanzienlijk.
 • Vet. Als je nagels vettig zijn, krijg je geen goede manicure, want alleen zorgvuldig ontvet nagels kunnen de basis zijn voor elke duurzame coating. Als u dit niet doet, is het waarschijnlijk dat de lak zeer slecht zal vallen en tijdens het drogen gaat blazen.
 • Extra lagen. Sommige vrouwen in een poging om de gewenste tint lak te krijgen, hebben teveel lagen aangebracht, dit is in strijd met de aanbevolen technologie. In het ideale geval moet elke manicure een basislaag, een paar lagen kleurtint en een fixeermiddel bevatten. Als het aantal decoratieve coatings groter is, vooral als ze niet goed genoeg zijn gedroogd, is het verschijnen van bubbels onvermijdelijk.
 • Verkeerde techniek. Analfabeten coatingtechnologie kan ook gehate bellen veroorzaken. Houd er rekening mee dat de borstel tijdens het verven goed in de goudsbloem moet passen, deze moet bijna evenwijdig aan de plaat worden gehouden, zodat de vernis van de basis tot het einde met lichte bewegingen wordt aangebracht.
 • Defecten van de nagelplaat. Eventuele onregelmatigheden, scheuren, stoten en schilferen die een nadelig effect hebben op de kwaliteit van de manicure. Bij het vullen van deze onregelmatigheden met vernis, laat de borstel vaak nogal wat lucht achter en daardoor dezelfde bellen.
 • Materialen van lage kwaliteit. Gebruik de oude vernis niet - het is de plaats in uw prullenbak en geen spijkers. Bij langdurig bewaren verdikt de vloeistof en verliest alle oorspronkelijke eigenschappen, waardoor deze zeer slecht valt. Als de vernis verdikt is, is het logisch om het te verdunnen met speciale vloeistoffen, maar als de houdbaarheidsdatum volledig is verstreken, is het resultaat van het coaten met een dergelijke samenstelling, zelfs verdund, hoogst twijfelachtig.

Wat te doen als de vernis blakerig werd?

Dus, we hebben de redenen behandeld. Maar wat als je je nagels bedekt en de nagellak begon te borrelen? De enige optie is om een ​​soortgelijke coating af te wassen en een nieuwe te gebruiken. Het is mogelijk dat je bij het toepassen een van de aspecten hebt gemist en als je dit herhaalt, is de manicure perfect. U kunt bijvoorbeeld de goudsbloemen niet goed drogen en ontvetten of te veel lagen aanbrengen.

Maar er is een alternatieve optie, het is goed als u geen tijd hebt om de coating bij te werken of als de lak is geëindigd. Dan zullen stickers de situatie redden - ze kunnen altijd precies worden aangebracht op die plekken waar de lak te intens borrelt. Als u dergelijke stickers niet bij de hand hebt, kan de compositie van een contrasterende kleur een patroon weergeven, bijvoorbeeld chaotische abstracte patronen met een houten tandenstoker of een dunne borstel.

Zelfs een amateur kan deze taak aan, en de manicure zal ongewoon, origineel en stijlvol blijken.

Hoe bubbels voorkomen?

Zodat u geen opties hoeft te bedenken om onesthetische bubbels te maskeren, u hoeft slechts enkele eenvoudige richtlijnen te volgen.

 • Schud nooit de vernis. Als je het een beetje wilt opwarmen, rol het dan een beetje in je handen of doe het in een bak met warm water.
 • Het is niet nodig om de borstel na gebruik in water te wassen. Het is zinloos, je kunt de resterende vernis niet met water verwijderen, maar het vocht blijft achter, ga in de fles - het resultaat van een dergelijke toepassing zal het meest betreurenswaardig zijn.
 • Basis voor manicure en de hoofdtoon is beter om bij één fabrikant te kopen. Professionals wijzen erop dat veel composities van verschillende merken eenvoudig incompatibel zijn, wat leidt tot vernisafscheiding, kraken, blaarvorming en andere onaangename gevolgen. Als je niet de noodzakelijke basis hebt, breng dan in plaats daarvan een duidelijke vernis van het gewenste merk aan.
 • Raak niet betrokken bij het drogen van lak föhn, net als veel van de eerlijke seks. Het vernietigt snel de volledige structuur van de compositie en zorgt ervoor dat het oppervlak bruisend is. Als u niet de gelegenheid heeft om tijd te besteden aan het natuurlijke drogen van het oppervlak - de beste koop een speciale express-droging, daarin bevriest de coating in slechts een paar seconden.
  • Als u meerdere lagen van de hoofdtoon in één keer aanbrengt, droog ze dan allemaal voordat u de volgende aanbrengt, alleen in dit geval wordt uw manicure esthetisch en duurzaam.
  • Vergeet niet om je nagels te polijsten voordat je de vernis aanbrengt, vooral als je een ongelijke plaat hebt met uitgesproken vlekken en groeven. Gebruik hiervoor meestal een buff of een zachte nagelvijl.
  • Let op de houdbaarheid van de compositie, zelfs als je hem net in de winkel hebt gekocht, is er geen garantie dat hij al een aantal maanden niet op het aanrecht staat. De oude compositie verliest zijn eigenschappen en daarom is het niet mogelijk om een ​​hoogwaardige coating te verkrijgen.
  • Je moet niet direct na het douchen of baden een manicure doen, dan heeft het vocht eenvoudigweg geen tijd om helemaal uit de nagels te komen, dus verschijnen er luchtbellen, en niet meteen, maar na een paar uur na het drogen, wanneer je de situatie niet kunt corrigeren.

   Zie waarom de vernis op de nagels borrelt en hoe je deze kunt vermijden in de volgende video.

   Schrijf een reactie
   Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

   mode

   schoonheid

   betrekkingen