Nagellakken voor manicure

Hoeveel nagellak droogt op en hoe kan het drogen worden versneld?

Hoeveel nagellak droogt op en hoe kan het drogen worden versneld?

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. Standaard tijdsbestek
 2. De redenen voor het lange drogen
 3. Professionele tips
 4. Hoe sneller drogen?
 5. Kenmerken van het aanbrengen van een dubbele laag

Verplichte attribuut van het beeld van elk van de eerlijke seks zijn goed verzorgde nagels. Om een ​​stijlvol en modieus ontwerp te maken, gebruiken nagelonderhoudsvernissen vernissen in verschillende kleuren.

Meisjes en vrouwen die in een dynamisch levensritme leven, houden zich bezig met de vraag hoeveel tijd de nagellak opdroogt. We zullen dit onderwerp in meer detail begrijpen en nadenken over manieren om het drogen te versnellen. Laten we stilstaan ​​bij zowel huishoudelijke als professionele methoden.

Standaard tijdsbestek

Elke vernis is een speciaal glazuur met kleurpigment in de compositie. De gemiddelde tijd die nodig is om een ​​vaste en duurzame laag te verkrijgen is ongeveer 20 tot 25 minuten. Regelmatige vernissen drogen sneller dan glitter-opties.

De duur van de tijd besteed aan het drogen van vernis hangt af van verschillende factoren. De meest voorkomende hiervan zijn de volgende:

 • merk en kwaliteit van vernis;
 • voorbereidende voorbereiding van de nagelplaat;
 • kamertemperatuur en luchtvochtigheid.

Bekijk de mogelijke oorzaken in meer detail. We zullen stilstaan ​​bij de hoofdpunten, maar ook bij de aanvullende punten.

De redenen voor het lange drogen

Helaas zijn zelfs de hoogste kwaliteit en dure producten geen garantie voor succes. Overtredingen tijdens het werk of het gebruik van grondstoffen van lage kwaliteit leiden ertoe dat de vernis niet alleen langdurig droogt, maar ook ruw en ongelijk op de nagelplaat valt. Dientengevolge verschijnen bubbels, scheuren en andere defecten.

Oude producten

Ondanks de enorme verscheidenheid aan kleuren, is het soms moeilijk om de perfecte schaduw te vinden voor een bepaalde afbeelding of stijl. Vanwege wat meisjes gebruiken hun favoriete vernissen met een verlopen houdbaarheid. Deze praktijk moet worden opgegeven. Verwende producten zullen geen positieve resultaten opleveren. Het werken met dergelijke verbruiksartikelen is hoogst ongewenst.

Vettig oppervlak

Sommige vrouwen maken dezelfde fout - ze brengen glazuur aan na het gebruik van de crème. De vette film gevormd door de cosmetica voorkomt dat de lak snel uitdroogt en de nagelplaat gelijkmatig bedekt. Voordat je aan het werk gaat, moet je je handen grondig wassen en zorg je ervoor dat je een cosmetische ontvetter gebruikt.

groepen

Om de kleur helderder en meer verzadigd te maken, worden sommige vernissen in 2 lagen aangebracht. Dit is een gebruikelijke techniek, maar het is belangrijk om het niet te overdrijven. Een te grote hoeveelheid glazuur na lang drogen ziet er ruw uit. De ideale oplossing is twee dunne en uniforme lagen.

De tweede keer dat de nagels moeten worden bedekt nadat de eerste laag is opgedroogd. Controleer het eenvoudig, je moet het oppervlak van de nagel voorzichtig aanraken. Het oppervlak mag niet plakkerig zijn.

Je kunt ook je lippen aanraken of een spijker op de nagel aanbrengen nadat de gewenste periode is verstreken.

Professionele tips

Om niet veel tijd te besteden aan het drogen, moet u verschillende regels volgen.

 • Goedkope lakken trekken kopers aan met een betaalbare prijs, maar hun kwaliteit laat veel te wensen over. Fabrikanten van dergelijke producten besparen op fixeerstof, waardoor het glazuur veel langer droogt in vergelijking met dure formuleringen.
 • Het is raadzaam om de lak op een koele plaats uit de buurt van zonlicht te houden.
 • Controleer na elk gebruik of het deksel goed gesloten is. Anders zal de stof snel verdampen en de elasticiteit verliezen. Om de lak terug te brengen naar de vorige structuur, kunt u enkele druppels oplosmiddel aan de injectieflacon toevoegen, maar deze methode werkt niet altijd.
 • Helderheid van kleur wordt ook beïnvloed. Kleurpreparaten hebben meer tijd nodig om te drogen.

Hoe sneller drogen?

Er zijn verschillende manieren om de droogtijd van vernis thuis te verminderen. Het is vermeldenswaard dat als u de volgende methoden achteloos gebruikt, u de coating kunt beschadigen. Werk moet zo voorzichtig en ongehaast mogelijk worden uitgevoerd.

De gemakkelijkste manieren

Er zijn veel populaire manieren om het drogen van nagelplaten te versnellen na het aanbrengen van vernis.

 • Verlaag de droogtijd lichtjes, als u uw handen in koud water legt. Deze techniek is zeer eenvoudig en effectief, maar er bestaat een mogelijkheid tot het loslaten van glazuren. Voordat u de methode direct voor het verlaten gebruikt, moet u de effectiviteit ervan testen in combinatie met de gebruikte vernissen.
 • Veel van de eerlijke seks gebruiken een föhn met de functie van "koude lucht". Afgaande op de beoordelingen in de open ruimtes van het netwerk, laat deze methode uitstekende resultaten zien. Het moeilijkste is om het te krijgen en de föhn aan te zetten, zonder de laag glazuur die nog niet sterker is te bederven. Het is raadzaam om de techniek voor te bereiden voor het coaten. Als de haardroger niet bij de hand is, kunt u een airconditioner of een gewone ventilator gebruiken.
 • De laatste populaire en effectieve manier is de vriezer. Om snel te verlijmen op de nagels, moet je je handen een paar minuten erin steken.

En ook voordat u een paar minuten in de vriezer werkt, kunt u een fles vernis plaatsen.

Speciale preparaten

Het assortiment producten voor nagelservice verrast door zijn diversiteit en veelzijdigheid. In de schappen vindt u niet alleen glazuur in een breed kleurenpalet, maar ook professionele composities die worden gebruikt om het drogen van vernis en het aanbrengen van de verflaag op de nagels te versnellen.

  Tops (klemmen en fixers)

  Het meest populaire en meest gebruikte product is chemische drogers, die toppen of fixeermiddelen worden genoemd. Qua uiterlijk lijken ze op de gebruikelijke blanke vernis. Het gebruik van de compositie is heel eenvoudig. Het is voldoende om het op de verflaag te leggen en te wachten tot de compositie droog is.

  Voordeel van gebruik is dat De fixer versnelt niet alleen het drogen, maar geeft ook glazuurkracht en een expressieve glanzende glans. Het is noodzakelijk om de toon met een dunne laag aan te brengen, anders is het mogelijk om het gekleurde glazuur te beschadigen.

  verstuiven

  In het formaat van de spray verkocht speciale express drogen. Het is handig om ze te gebruiken, zelfs voor beginners. Nadat het ontwerp is voltooid, is het voldoende om met de voorbereiding van de hand te sprenkelen en te wachten. Als onderdeel van de tool zijn er componenten die voor de huid van de handen en nagelriemen zorgen.

   Op olie gebaseerde producten

   Het is de moeite waard aandacht te schenken aan de verschillende samenstellingen op basis van cosmetische oliën. Dergelijke medicijnen zijn niet alleen effectief, maar ook nuttig. Het positieve effect van oliën op de periunguale huid is al lang bekend en bij regelmatig gebruik is het mogelijk om het probleem van droogte en scheuren in dit gebied op te lossen.

   Opmerking: alle vermelde professionele hulpmiddelen die worden gebruikt in schoonheidssalons, kunnen thuis worden gebruikt. Het is alleen nodig om de instructies voor gebruik te lezen en deze in het proces te volgen. De kosten van dergelijke medicijnen zijn vrij betaalbaar.

   Kenmerken van het aanbrengen van een dubbele laag

   Standaard nagellak, aangebracht in 2 lagen, droogt in ten minste 30 minuten. Een sneldrogend product kost minder tijd. Soms is het genoeg 15 minuten zonder rekening te houden met het gebruik van speciale gereedschappen en technieken. Professionele meesters adviseren om vernis in twee dunne lagen aan te brengen. En ook de coating gaat langer mee en de kleur krijgt de gewenste verzadiging. Deze methode van registratie van de spijkerplaten wordt zowel gebruikt bij gewone kleurlakken als bij gebruik van schellak.

   U kunt proberen een heldere vernis in twee lagen aan te brengen, of om de nagel te bedekken met witte vernis en vervolgens een tweede, definitieve kleur aan te brengen.

   De tweede optie is perfect voor composities met kleine sprankeltjes.

   Hoe je de nagellak snel droogt, zie de volgende video.

   Schrijf een reactie
   Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

   mode

   schoonheid

   betrekkingen