Nagellakken voor manicure

Alles over fixeermiddelen voor nagellakken

Alles over fixeermiddelen voor nagellakken

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. Wanneer wordt het toegepast?
 2. Samenstelling van fondsen
 3. Soorten fixers
 4. Toepassingsmethoden
 5. Dekkingselectie
 6. Positieve en negatieve eigenschappen van fixers
 7. "Slim email"
 8. beoordelingen

Maak een mooie manicure is niet zo moeilijk. Het is moeilijker om het langer te laten duren. De mogelijkheid om het lange tijd te bewaren en de nagelplaat er perfect uit te laten zien, geeft een nagellak-fixeermiddel.

Wanneer wordt het toegepast?

Het behoud van het nagelontwerp hangt niet alleen af ​​van de eigenschappen van de kunstmatige coating, maar ook van de fysische en chemische effecten. Er zijn gevallen waarin zelfs schellak niet lang aanhoudt. Om een ​​betrouwbare manicure te creëren, wordt een afwerklaag gebruikt, waarvan de chemische structuur leidt tot de vorming van een dunne film op de nagel, die de lak fixeert en een mooie glans toevoegt. De vergrendeling kan worden gebruikt in combinatie met de decoratie in het geval dat u de foto's of steentjes moet repareren met een speciale hechtlaag.

Producten van verschillende merken hebben hun eigen kenmerken. Momenteel produceren populaire merken fixers die veel functies uitvoeren. Het gebruik van deze hulpmiddelen stelt u in staat om alle fouten manicure glad te strijken.

Samenstelling van fondsen

De structuur van de fixers voor een manicure is meestal bevat de volgende stoffen.

 1. Nitrocellulose, dat zorgt voor een duurzame coating en stratificatie en beschadiging van de nagels voorkomt.
 2. Elastisch element Dit is meestal een rubber- of siliconenmengsel dat een verdikkingsmiddel is. Hij geeft het fixeermiddel dikte en vormt een film op de nagelplaat.
 3. Componenten van kunststoffen, die het mogelijk maken om een ​​perfecte coating te maken: glanzend, satijn, mat.
 4. De aanwezigheid van biologische componenten draagt ​​ertoe bij dat het gereedschap op de nagelplaat wordt bevestigd.
 5. Het complex van vitamines en mineralen voor de genezing van nagels.

Soorten fixers

Volgens de structuur en functionaliteit zijn er twee soorten klemmen. De werking van resistente fixers is om een ​​duurzame film te maken om de nagels te beschermen tegen verschillende soorten negatieve effecten. Deze gereedschappen maken het nageldesign helderder en voegen glans toe. Een ander type fixeermiddel bevat droogeigenschappen, waardoor de tijd die aan manicure wordt besteed, wordt verkort.

In overeenstemming met het type vernis zijn fixeerders onderverdeeld in:

 • Coatings voor gewone nagellak met hechtmiddelen en beschermende manicure;
 • fixeermiddelen voor het fixeren van gel polish, die worden gedroogd in een UV-lamp, waarmee je een manicure voor een maand kunt bewaren.

De vorm van release wordt onderscheiden:

 • glazen bubbel met een borstel;
 • spuitbus;
 • fles met pipet.

Toepassingsmethoden

Om de manicure goed bewaard te houden, moet je de nagelfixeermachine goed bedekken. Eerst moet je de instructies gebruiken die op de pot zijn aangegeven met de tool. Als het wordt aanbevolen om een ​​fixatief alleen op het gedroogde oppervlak aan te brengen, moet u wachten totdat de vernis volledig is opgedroogd. Als de fixer bedoeld is voor een nat oppervlak, kan deze onmiddellijk na het verven van de nagels worden aangebracht.

De methode voor het aanbrengen van de topcoating hangt af van de vorm van de release. Spray of pipet zal hoogstwaarschijnlijk geen problemen veroorzaken. Maar de borstel moet voorzichtig handelen. Breng het eerst in het midden van de nagelplaat en dan aan de zijkanten, is het noodzakelijk om de hele nagel te bedekken.

U moet een dun laagje geld gebruiken om sneller te drogen. Anders kan de lak uitgesmeerd zijn en moet de manicure opnieuw worden aangebracht.

De periode waarin de fixer droogt, verschilt voor verschillende merken. Wanneer u een aflak op gellak gebruikt, moet u deze een paar minuten in een UV-lamp drogen. Hier wordt de houder op de gedroogde nagels aangebracht.

Dekkingselectie

Bij het kopen van een product moet u letten op de uniformiteit, kleur en textuur van het product.

Een goede retainer moet:

 • behoud de kleuren en randen van de tekeningen;
 • bevatten vitaminesupplementen.

  Om aankopen van dergelijke producten te doen, moet u in verschillende cosmeticawinkels proberen om de producten van verschillende merken te vergelijken. Als een dergelijke gelegenheid zich aandient, test dan het fixeermiddel en pas het op de lak toe. Wanneer het hulpmiddel snel droogt, geeft dit aan dat het de benodigde eigenschappen heeft. Afwerklagen zijn essentiële stoffen die bijdragen aan de snelle verdamping van vocht en daardoor droog zijn zonder speciaal gereedschap.

  Hoogwaardige coating rust een week op natuurlijke nagels, op facturen tot een maand. Als het geen dag kan duren, is het de moeite waard om het product te vervangen.

  Positieve en negatieve eigenschappen van fixers

  Positieve eigenschappen van topcoatings:

  • dienen als bescherming van een spijker tegen verwondingen;
  • maak alle lagen van gewone vernis en gelvernis vast;
  • kan samenwerken met decoratie-elementen;
  • bedek de nagels met een speciale film, houd de manicure voor een lange tijd;
  • hebben geen sterke geur, drogen snel en zijn gemakkelijk verspreid over de nagels.

   nadelen:

   • sommige producten van lage kwaliteit worden al snel waardeloos als je de fles constant open laat;
   • als de nagelplaat niet goed is voorbereid voor toepassing, zal deze er van af rollen;
   • Er zijn fixatieven waarvoor het gebruik van een UV-lamp noodzakelijk is.

   Opgemerkt moet worden dat de genoemde problemen kunnen worden vermeden als de fixers zorgvuldig zijn gekozen en correct worden gebruikt.

   "Slim email"

   Een van de middelen om de manicure te beveiligen is "slim email". Dit product heeft therapeutische eigenschappen, het voedt de nagels en maakt het sterk, daarnaast regenereert het zelfs broos en ziek. "Smart emaille" droogt lak en geeft het glans. Dit fixeermiddel kan worden gebruikt als basis voor manicure en als topcoat.

   beoordelingen

   De meeste vrouwen gebruiken een nagelvastmaker. Feedback op dit product is meestal positief. Bij gebruik van dit hulpmiddel worden de gunstige eigenschappen ervan genoteerd, zoals het verbeteren van het uiterlijk van de coating en het langdurig onderhouden van de manicure in zijn oorspronkelijke vorm. Sommigen geloven dat de fixer een goede vervanging is voor salonmanicure en zijn goedkopere tegenhanger.

   Experts raden aan om de top twee keer per week bij te werken, waardoor het nagelontwerp voor een lange periode behouden blijft. Maar hier is het belangrijk om het niet te overdrijven, omdat de dikke laag zelf zal beginnen te barsten en te schillen. U hoeft alleen maar een goede topcoat aan te schaffen en deze direct na het nagelontwerp op de nagellak aan te brengen.

   Over welke kwaliteiten de fixeermachine voor gel-lak van TNL Viscouse heeft, zie de volgende video.

   Schrijf een reactie
   Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate.Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

   mode

   schoonheid

   betrekkingen