Nagellakken voor manicure

Alles over thermolaks voor nagels

Alles over thermolaks voor nagels

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. Wat is het?
 2. Sterke en zwakke punten
 3. Manicure ontwerpopties
 4. Instructies voor gebruik
 5. tips

Met veel mooie manicure voor vrouwen kunt u de afbeelding compleet maken. De moderne industrie biedt een breed scala aan gereedschappen: vernis, verschillend in kleuren, tinten, textuur, een groot aantal ontwerpopties. Het is echter nogal problematisch om elke dag nagels te overschilderen. De gewenste variëteit zal u toelaten om thermolak te krijgen.

Wat is het?

Thermolac voor nagels verscheen niet zo lang geleden. Hij begon in 2011 te produceren. Vanwege zijn eigenaardigheid kreeg het middel zijn naam om van kleur te veranderen afhankelijk van de temperatuur. De samenstelling van de vernis introduceerde speciale stoffen die gevoelig zijn voor de omgevingstemperatuur. Als gevolg hiervan kan de coating op de nagels van kleur veranderen als u bij koud weer buiten naar buiten gaat. Hoe lager de temperatuur, hoe donkerder de vernis zal zijn. Daarom heeft een dergelijke coating met name de voorkeur in de herfst-winterperiode en in het vroege voorjaar, wanneer elke afslag naar de straat een verandering in de kleur van de manicure zal verschaffen. Bovendien zal de tint van vernis variëren op de toppen van de nagels en aan de basis.

Hoe langer de nagels, hoe lager de temperatuur en hoe donkerder ze zullen zijn, en de nagels hebben een prachtig verloopeffect.

Vanwege hun vermogen om van kleur te veranderen, worden thermolaks soms ten onrechte kameleons genoemd. Maar kameleons zijn lakken die van kleur veranderen afhankelijk van de hoek van het invallende licht, de omgevingstemperatuur heeft geen effect op hen.

Fabrikanten bieden een enorm assortiment thermolaks. Ze kunnen glanzend, mat, parelachtig zijn. Ze kunnen glinsterende of matte vlekken bevatten om verschillende effecten te creëren. Hun kleurenpalet is breed. Bij het kiezen van een kleur kan het hulpmiddel echter bepaalde moeilijkheden veroorzaken: de kleur die u in een doorzichtige fles ziet, komt niet noodzakelijk overeen met de kleur die u krijgt wanneer u deze op uw nagels aanbrengt.

Kamille, die het kleurenpalet van het product laat zien, zal ook nutteloos zijn. Fabrikanten plaatsen daarom de bijsluiter en tonen de reeks tinten van een bepaald product, en deze insert moet opletten.

De kleurnuances die verschijnen wanneer de temperatuur verandert, kunnen heel verschillend zijn. Vaak vernis verandert schaduw binnen het bereik van kleuren: van lichtblauw tot donkerblauw of paars, van lichtgeel tot fel oranje, van roze tot karmozijnrood. Maar er zijn andere opties wanneer de vernis kleuren kan veranderen in contrast: van geel naar paars of chocolade, van wit of rood naar zwart.

Het effect van vernis begint pas te verschijnen nadat het volledig is gedroogd op de nagels.

Sterke en zwakke punten

Zoals elk gereedschap heeft thermolak zijn voor- en nadelen. In sommige gevallen hebben ze voordelen ten opzichte van andere soorten nagellakken.

 • Eerst en vooral is de snelle creatie van een ongewone manicure. U hoeft niet naar de salon te gaan of speciaal gereedschap of een lamp te kopen, en alle uitgaven zijn het kopen van lak.
 • Het gebruik ervan vereist geen speciale vaardigheden. Vloeibare consistentie zorgt voor een eenvoudige en gelijkmatige applicatie.
 • Betekent snel droog.
 • Hoogwaardige thermolaki blijven in de regel goed op de nagels zitten, chips verschijnen niet binnen een paar dagen.
 • Je kunt ze aanbrengen op zowel natuurlijke als kunstmatige - of valse nagels. Op elk oppervlak behoudt het product zijn eigenschappen.
 • Gemakkelijk te verwijderen met acetonvrije nagellakremover.
 • Met een uitgebreid kleurenpalet kunt u een ontwerp voor een feestelijke manicure maken en de kantooroptie ophalen.

Helaas heeft een interessant product enkele nadelen.

 • Allereerst gaat het om de kleurkeuze bij het kopen: deze kan op de nagels enigszins verschillen vanwege de verschillende temperatuuromstandigheden. Bovendien is het soms moeilijk om de intensiteit en het kleurenspel van vernis te voorspellen.
 • Er is een probleem met de aankoop zelf: ondanks de groeiende populariteit is het product niet in alle gespecialiseerde winkels te vinden.
 • Vrij hoog, in vergelijking met gewone vernissen, kosten.
 • Vernis kan ongelijkmatig van kleur veranderen.
 • Na het begin van het gebruik in 4-5 maanden, begint het product zijn oorspronkelijke eigenschappen te verliezen en verandert het in gewone vernis.
 • Elke gedroogde lak kan nieuw leven worden ingeblazen met een speciaal lakverdunningsmiddel. Thermolac kan ook nieuw leven worden ingeblazen, maar het zal niet langer thermo zijn, maar gewone lak.
 • In zeldzame gevallen kan het product, vanwege de specifieke samenstelling, een allergische reactie veroorzaken.

Manicure ontwerpopties

Omdat het product zelf in staat is om een ​​origineel effect te creëren, is het helemaal niet nodig om speciale technieken te gebruiken om een ​​mooi ontwerp te maken. Het enige dat u hoeft te doen, is het juiste kleurverloop kiezen. En hier moeten we ons laten leiden door twee factoren: de situatie waarvoor je een manicure doet en de lengte van de nagels. Op lange nagels zullen heldere tinten er goed uitzien.

Je moet echter geen contrasterende overgangen kiezen, tenzij je naar het carnaval gaat: er is een risico om er vulgair uit te zien.

Als de nagels kort zijn, dan is het beter om de keuze te stoppen op lichte paarlemoer of glanzende pastelkleuren.waarmee je de nagelplaat visueel kunt verlengen. Je kunt ook donkere tonen gebruiken, maar je moet ze juist aanbrengen: als de nagel breed is, maak dan geen vlekken op de zijkanten, laat een opening van 1 mm achter op de huidrollen aan de zijkant.

Thermolac helpt om Frans te diversifiëren. U krijgt iets nieuws en unieks als u het product gebruikt voor de toppen van uw nagels. Tegelijkertijd is er geen duidelijke rand - deze wordt licht geolied.

Een interessant effect kan worden verkregen als u de gebruikelijke lak van dezelfde tint oppakt met een thermische lak en deze aanbrengt als de eerste laag onder de thermische lak. En ook aantrekkelijk is de beslissing om het product te gebruiken voor het aanbrengen van tekeningen en patronen op gewone vernis.

Instructies voor gebruik

Het is uiterst eenvoudig en handig om thermolaks te gebruiken. Het maken van een manicure met hem verschilt niet veel van de methoden met het gebruik van andere soorten vernis, het is gemakkelijk om jezelf thuis te voelen. Eerst moet je de nagels met een nagelschaartje en een nagelvijl de gewenste lengte en vorm geven. Om de manicure er netjes uit te laten zien, moet je de nagelriem verwijderen. Het moet worden verzacht met een bad en vervolgens worden gesneden met een speciaal gereedschap: tang. En je kunt ook een speciaal hulpmiddel gebruiken om de nagelriem te verwijderen. In dit geval is bad niet vereist. Gedetailleerde instructies voor het gebruik van het product staan ​​meestal op de verpakking of in de bijsluiter.

Nu kunt u beginnen met het schilderen van de nagels. Op het ontvet oppervlak van de nagel moet een laag basismiddel worden aangebracht. Het zal de nagelplaat helpen versterken, geelverkleuring voorkomen na het verwijderen van vernis en ook de bestaande onregelmatigheden gladstrijken: natuurlijke nagels zijn zelden perfect. Bovendien wordt de lak op de basislaag gelijkmatig verdeeld en gaat hij langer mee. Thermolac aangebracht op de gedroogde basislaag en ook laten drogen. Nadat het droog is, breng een tweede laag aan.

Finish manicure wordt aanbevolen door een toplaag aan te brengen. Het zorgt voor een extra sterke kleurcoating. Bovendien kunt u met een modern arsenaal aan gereedschappen een extra effect krijgen: holografische, glanzende of matte afwerking, extra glans, het effect van goud of briljante diamant.Veel topcoatings zijn ook droogvernis.

tips

  Voor manicure was aanhoudend en verheugde de gastvrouw zich lange tijd met zijn oorspronkelijke uiterlijk, zonder de nagels te beschadigen, moet zich houden aan een deskundig advies.

  • Wanneer het op de nagels wordt aangebracht, droogt het product sneller dan gewone vernissen, dus aarzel niet, je moet proberen om snel en zorgvuldig slagen te maken.
  • Zodat u de huid bij de nagels niet hoeft te reinigen van onbedoelde sporen van vernis, borstel het met crème of vaseline.
  • Door de vloeibare textuur is het niet altijd mogelijk om onmiddellijk een uniforme, dichte kleur te verkrijgen. Om deze reden wordt aanbevolen om thermolacks in twee lagen te gebruiken.
  • Het is niet nodig om je nagels met een zeer dikke laag te schilderen: het effect van de lak zal verzwakken.
  • Als een extra productlaag op de toppen van de nagels wordt aangebracht, wordt de gradiënt effectiever.
  • Om vernis interessanter te maken, gebruik het in koele seizoenen. In de zomer is de temperatuur van de lucht buiten en binnen gewoonlijk hetzelfde en kan het effect niet worden gezien.
  • Een product kopen is van betrouwbare leveranciers: goedkope vernis van lage kwaliteit van een onbekende fabrikant kan verwachtingen niet alleen misleiden bij het kiezen van een kleur, maar over het algemeen niet van kleur veranderen.
  • Nagels begonnen niet te exfoliëren, vijl ze alleen droog.
  • De nagelriem daarentegen kan niet in een droge vorm worden verwijderd: op een dag ziet u een groot aantal bramen en mogelijk ontstoken plekken.
  • Om de vernis langer te houden, brengt u deze aan op vetvrije nagels. Dit kan worden gedaan met nagellakremover.
  • Om de ademhaling met de nagel te garanderen, breng de lak niet aan in de buurt van de cuticulaire nagelriem.

  Videobeoordeling thermolaka El Corazon, zie de video hieronder.

  Schrijf een reactie
  Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

  mode

  schoonheid

  betrekkingen