Lengte van de nagel

Nagellengte: types, advies bij de keuze en actuele trends

Nagellengte: types, advies bij de keuze en actuele trends

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Historische feiten
 2. Hoe maak je een keuze?
 3. De beste optie
 4. van de technologie
 5. Wat is modieus?

Ze besteedden te allen tijde aandacht aan de handen van vrouwen, waarbij altijd aandacht werd besteed aan de nagels. We zullen begrijpen wat een manicure vandaag in de mode is, hoe de perfecte lengte te kiezen.

Historische feiten

De lengte en vorm van de nagels symboliseerden lange tijd de sociale status van het meisje. Het Chinese koningshuis had dus spijkers van ongeveer 13 centimeter lang, die de aanwezigheid benadrukten van bedienden of slaven die al het werk deden. Deze tradities kwamen ook naar Europese landen. De inwoners van Kasteel van Versailles hadden slechts één lange spijker - aan de pink. In overeenstemming met de etiquette mochten mensen niet op de deur kloppen, alleen om te krabben.

In Engeland in de 19e eeuw was een modieuze tendens om een ​​amandelvormige nagelplaat te hebben met een licht spitse punt. Tegen het midden van de 20e eeuw, toen kunstnagels mogelijk werden, droomden vrouwen over de hele wereld ervan om ongelooflijk lange spijkerplaten te hebben.

Vandaag zijn we vrij om de vorm en lengte te kiezen, wat ons in staat stelt om onze individualiteit te demonstreren. Het maakt niet echt uit wat ze zijn: kort of lang, amandelvormig, ovaal of vierkant, het belangrijkste is om harmonie te voelen met het gecreëerde beeld.

Hoe maak je een keuze?

Om de juiste vorm en lengte te kiezen, moet u weten hoe sterk de nagelplaat is. Als een meisje fragiele en gemakkelijk gebroken nagels heeft, is het beter als de lengte niet veel verder reikt dan de toppen van de vingers. Moet rekening houden met werk en hobby's. Als je veel moet printen op het werk of in de vrije tijd om te rommelen in de tuin, bloemen moet planten, dan moeten je nagels kort zijn, omdat constante druk ze zeker beschadigt.

Bovendien, als een meisje dunne vingers heeft, kan ze het zich veroorloven om slechts een korte manicure te hebben. Voor dames waarvan de vingers vol en kort zijn, integendeel, is het beter om de nagelplaat langer te maken, zodat de hand visueel dunner en slanker wordt. De keuze hangt volledig af van de vorm van de handen. De vierkante vorm is voor vrouwen met alleen lange vingers, de amandel is universeel.

De beste optie

Er bestaat niet zoiets als de optimale lengte van de nagels, want voor elk heeft het zijn eigen spijkers. Masters van nagelontwerp bieden markeringen van 1 tot 5, het meest geschikt voor vrouwen die werkzaam zijn in de zakelijke sfeer, het wordt beschouwd als 2, omdat het de hand netjes maakt, maar het veroorzaakt geen ongemak. In de showbusiness kunnen dames zich 3 en 4 veroorloven. Op zo'n lengte zien verfijnde ontwerpen en decoratieve ontwerpen er goed uit. Degenen die zich bezighouden met het opvoeden van een klein kind, wordt afgeraden om meer dan 1 op te bouwen, omdat u per ongeluk de kruimels kunt bekrassen.

Specialisten hebben hun eigen mening over de ideale verhouding. Deze parameter wordt weergegeven als 2/3, waarbij het eerste cijfer de vrije rand is en de tweede de lengte. Het is de moeite waard om te zeggen dat te grote nagels - het ziet er niet alleen onheilspellend uit, maar levert ook veel problemen op, omdat dit ontwerp erg fragiel is. Als een meisje voor de eerste keer haar nagels bouwt, wordt haar geadviseerd om er twee te gebruiken om haar handen te laten gebruiken. Op de formulieren zijn er speciale tekens. Na correctie is het toegestaan ​​om de maat met 50% te vergroten. U kunt de visuele vorm uitbreiden en met 3 kunt u bij het selecteren van het juiste ontwerp of schilderij. Dit kan ook worden geholpen door een monochrome lak met een lichte tint.

van de technologie

Acrylnagels worden op natuurlijke aangebracht, het is een meerstapsproces. Hiervóór wordt de natuurlijke nagelplaat ingekort, deze mag niet meer dan 1 mm blijven, waaronder het sjabloon wordt aangedreven.In dit stadium kunt u de voltooide lengte kiezen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Een dunne laag acrylgel wordt op de nagel aangebracht en bedekt de papieren sjabloon tot de gespecificeerde rand. De laag moet onder de lamp drogen om te grijpen. Hierna kunt u het papier verwijderen en beginnen met het uitlijnen van de vorm.

Meestal kiezen meisjes een lengte die bij hun persoonlijke stijl past. Als een vrouw terughoudend en praktisch is, valt de keuze op een kortere lengte die er goed uitziet met heldere nagellak.

Als een dame ontspannen is, kiest ze een langere lengte, die vervolgens wordt gekenmerkt door een heldere polijsting. In dit geval is er voldoende ruimte voor ontwerpen van airbrushs. Deskundigen adviseren om te stoppen op een lengte die overeenkomt met de levensstijl. Het is de moeite waard om het ontwerp te bestuderen voordat je het op alle vingers doet.

Nadat je een spijker hebt gemaakt, moet je de ruimte tussen je vinger en de punt van de spijkerplaat voelen, licht drukken of tekst typen op het toetsenblok van de telefoon. Het belangrijkste is om comfortabel te zijn, anders duurt deze manicure niet lang. Als een van de acties vreemd of ongemakkelijk lijkt, is het de moeite waard om de lengte in te korten.

Wat is modieus?

Recent is de korte lengte bijzonder populair geweest, Daar zijn verschillende redenen voor:

 • minder tijd om te zorgen;
 • ziet er verzorgd uit;
 • handig.

De mode voor korte nagels wordt verklaard door het feit dat vrouwen erg druk zijn geworden in de moderne realiteit, dus geven ze er de voorkeur aan om minder tijd aan nagelverzorging te besteden, zich comfortabel te voelen, zich geen zorgen te maken over verlengde nagels, dus kiezen ze er een of twee.

Ondanks het grote aantal tegengestelde meningen, hebben korte nagels eigenlijk hun voordelen:

 • ze zijn handiger;
 • er zit minder vuil onder;
 • gemakkelijker om manicure te verzorgen;
 • je kunt sneller werken zonder je zorgen te maken over hoe snel ze kunnen breken.

Bovendien, met kortere nagels meer mogelijkheden om plezier te hebben, kunt u een actieve levensstijl leiden. Hoe vaker de vrouw haar handen gebruikt, hoe korter de lengte die ze nodig heeft. Samenvattend van al het bovenstaande, kan worden opgemerkt dat de lengte van 3 tot 5 alleen beschikbaar is voor die dames die niets doen: ze wassen geen vaat, ze gaan niet naar de sportschool, ze doen geen moeite met kinderen. Het is als decoratie, die zorgvuldige zorg vereist, omdat het fragiel is.

Ongeacht hoe lang de nagels ook zijn, we mogen de kwaliteit van de handverzorging niet vergeten. Dit zijn niet alleen moisturizers, baden en voedende maskers, maar ook regelmatig trimmen van de cuticula en bramen, juiste vijling. Hoe groter de lengte, hoe moeilijker het proces van het verzorgen van de nagelplaat, omdat het een verhoogde belasting moet ervaren.

In de volgende video vindt u een ontwerp voor korte nagels "drop in a drop".

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen