Lengte van de nagel

Lange spijkerontwerpideeën

Lange spijkerontwerpideeën

doe mee aan de discussie

 
inhoud
  1. vorm
  2. Kleurbereik
  3. Ontwerpopties
  4. Prints en andere decor
  5. Prachtige voorbeelden

Ondanks de neiging tot natuurlijkheid bij het creëren van een manicureontwerp, hebben veel vrouwen geen haast om lange, elegante nagels met een origineel ontwerp te weigeren, zonder zichzelf de ruimte te geven voor verbeeldingskracht in termen van kleuren en patronen. De meest populaire opties tot nu toe voor het decoreren van lange nagels - in ons artikel.

vorm

Een van de meest populaire en zelfs klassieke vormen is puntig. Het belangrijkste voordeel van deze optie is de visuele verlenging van de vinger, wat de indruk geeft van elegantie en nauwkeurigheid. Er is echter een nadeel: dergelijke nagels zijn nauwelijks geschikt voor dagelijks gebruik, omdat deze optie behoorlijk agressief en werpbaar is. Daarom wordt aanbevolen om lange puntenspijkers te dragen voor speciale gelegenheden of vergaderingen.

Wat het kleurengamma betreft, hier is de keuze volledig vrij - er bestaan ​​geen hechtingen aan de vorm van de nagels. Vooral aantrekkelijk op dergelijke nagels ziet eruit als parelmoer of matte afwerking. Je moet niet voorbijgaan aan de versiering en stenen aan de basis van de nagel - dit zal het beeld verfijnder en tegelijkertijd plechtig maken.

Amandelvormige nagels hebben een soortgelijk uiterlijk. Als je eigen nagel een langwerpige, smalle vorm heeft, wordt deze optie, met de nadruk erop, nog voordeliger. Qua design is het de moeite waard om stil te staan ​​bij glanzende coatings, briljante poeders of gel. Maar er moet aan worden herinnerd dat de enigszins puntige vorm van de nagel het risico van breuk van de gel in het gebied van de uiteinden veroorzaakt, evenals het afbreken van kleine onderdelen. Over het algemeen zijn amandelvormige nagels de meest voorkomende trend in 2018 vanwege de elegantie en veelzijdigheid.

Universele en niet minder mooie optie voor nageldesign is een rechthoekige vorm. Hier moet je niet nadenken over je eigen vorm van nagels - ze kunnen hoe dan ook een rechthoekig uiterlijk geven. Door de aanwezigheid van scherpe hoeken kunnen rechthoekige benen worden verdeeld in een scherpe en afgeronde vorm, waarbij de laatste meer praktisch is en daarom populairder (vanwege de lage kans op het breken van de nagel). Hoekige manicure is geschikt voor bezitters van smalle spijkerplaten, omdat anders de kans op breuk groot is en het uiterlijk van de spijker zelf ongepast is.

Hier ziet de combinatie van fluweel en glanzende coating er bijzonder mooi uit, vooral bij het gebruik van verschillende patronen. Ronde nagels (met een visuele herhaling van de vorm van de nagelriem aan het einde van de nagel) is een van de meest ongewone en elegante trends van het jaar. Deze optie is in staat om de vingers langer te maken, zoals spijkers, maar is tegelijkertijd minder vatbaar voor breuken.

Hier is het klassieke (discrete) kleurenschema geschikt, evenals het gebruik van gel en originele tekeningen.

Naast de klassieke opties voor de vorm van de nagel, die hierboven zijn opgesomd, is de ontwerper vrij om de meest uiteenlopende en niet minder originele ideeën te belichamen, bijvoorbeeld de nagels "ballerina", waarvan de vorm een ​​klassieke ovaal en een rechthoek combineert. Het resultaat is een ovaal met een taps toelopend, bijgesneden, acuut hoekig uiteinde.

Een andere interessante oplossing is de "lipstick", die een rechthoek is met een rand "afgesneden" onder een hoek. Hier is de beste optie om het formulier op één vinger te gebruiken in combinatie met ovale of rechthoekige nagels aan de andere.

"Eendbenen" verschillen fundamenteel van de "ballerina" door de verlenging tot het uiteinde van de plaat, waardoor een "flare" -effect ontstaat. Hier is het perfecte ontwerp een Franse manicure.

Kleurbereik

Bij het plukken van bloemen, is het in de eerste plaats de moeite waard om te overwegen dat het voor werknemers voordeliger is om in het dagelijks leven te werken en voor dagelijks gebruik te rusten op gereserveerde tinten. In het geval van de ceremoniële exit wordt de keuze groter: rijke kleuren, bonte kleuren, gecombineerd met een puntige vorm, zullen een belangrijke rol spelen bij het creëren van het perfecte beeld.

Een van de belangrijkste modetrends van dit jaar is smaragdgroen, evenals de bordeauxrode kleur van lange nagels. Dit palet is optimaal voor alle gelegenheden: voor dagelijks gebruik op het werk, en voor vakanties of feestjes.

Om het beeld van dergelijke nagels te behouden, moet u echter de juiste kleding en accessoires kiezen. In het bijzonder zou een geweldige optie zijn om de kleur van nagels en lippenstift te combineren.

Je moet niet omzeilen en diepe (zelfs donkere) tinten: ze voegen altijd toe aan het beeld van mysterie en tegelijkertijd ingetogen elegantie. In tegenstelling tot donkere tinten, verschijnt wit traditioneel als een populair en ongetwijfeld levendig voorbeeld van nagelontwerp. Daarnaast zijn witte nagels, vooral met ingelegde stenen, ideaal voor de bruiloft langs de bruid.

Interessante oplossingen worden verkregen door te experimenteren met een Franse manicure. Er zijn hier ook geen beperkingen - zelfs een zwart gevulde jas ziet er origineel en vrouwelijk uit. Daarnaast wordt aanbevolen voor een langere verlenging van het nageluitsteeksel een deel niet traditioneel wit te maken, maar kleur, bij gebruik van een laklaag.

Onder de originele manicures kunt u ook het ontwerp voor goud, zilver of metaal benadrukken, evenals de regenboogkleuren "kameleon". Vergeet nacre niet - in combinatie met melkwit of zwart lijkt dit ontwerp op een echte parel. Het verliest zijn populariteit en gradiënt niet, en je kunt niet alleen complementaire of pastelkleurige, maar ook vrij contrasterende tonen gebruiken.

Ontwerpopties

Een verscheidenheid aan ideeën voor manicure stelt u in staat om een ​​uniek beeld te creëren voor alle gelegenheden. Nagels met strass steentjes zullen altijd een win-win optie zijn om aandacht te trekken en een plechtig beeld te creëren. Dit ontwerp lijkt bijzonder voordelig op lange nagels: de grote maat van de nagel laat je niet alleen met stenen experimenteren, maar ook met hun combinaties met glitters, tekeningen of stickers.

De meest ingetogen en elegante optie zou zijn om kleine strass steentjes te gebruiken in combinatie met pasteltinten (perzik, turkoois, roze), vooral bij gebruik van matte kleuren. Grote strass aan de basis van de nagel is een uitstekende aanvulling op de Franse manicure.

Een klassiek voorbeeld van het gebruik van zowel grote als kleine steentjes is een bruiloftsbeeld - monochrome witte gel gecombineerd met mini-diamanten en parels komt te hulp. Het is echter niet nodig om het te overdrijven met glitter: parelmoer of gradiënt in combinatie met fonkelende stenen kan ongepast zijn.

Over het algemeen kan het probleem van overvreten eenvoudig worden opgelost - om de stenen met een prachtig patroon op één of twee nagels te plaatsen. Deze optie is niet alleen elegant en discreet, maar ook uniek.

Misschien is een van de meest ongewone modieuze ontdekkingen in nagelontwerp een fluwelen laag. Voor de toepassing ervan is een speciale lak nodig en de coatingopties kunnen heel verschillend zijn: van een volledige bedekking van de nagel tot elegante en ongebruikelijke patronen. Bovendien, de "zand" vernis - een echte redding voor gebroken of beschadigde nagels. Professionele ontwerpers kunnen een fluwelen laag combineren met een glossy of goud - het resultaat kan onvoorspelbaar mooi en ongewoon zijn.

Grafische afbeeldingen en fancy geometrie, ongetwijfeld, verbazen met een verscheidenheid aan varianten van uitvoering. Het kleurenschema kan elk zijn: van citroen tot vast roze. In het laatste geval zijn de zwarte geometrische lijnen een uitstekende oplossing.In de kleurenversie is het de moeite waard om het gebruik van kleurrijke patronen en geometrische vormen op meerdere vingers van één hand te overwegen, waardoor een "schil" aan het beeld wordt toegevoegd.

In tegenstelling tot steentjes, poeders en klassieke volumetrische patronen met kleuren, moeten geometrische afdrukken echter worden vermeden voor bezitters van spitse of verlengde nagels: het gebrek aan ruimte voor een patroon kan onzin veroorzaken. Over het algemeen kunt u met de geometrie een beknopt en soms strikt, discreet ontwerp maken voor dagelijks gebruik.

Folie is een andere bekende trend van dit jaar, die zich bekendmaakte in sociale netwerken. Het toepassen van een dergelijke manicure lijkt misschien moeilijk, maar een dergelijke techniek kan zonder problemen worden geleerd. Moet dat onthouden Folie aanbrengen op het hele oppervlak van de nagel is ongewenst - pak gewoon de tips, en creëer een combinatie met rustige roze tinten dicht bij de natuurlijke kleur van de nagels.

Prints en andere decor

Als het voor een avond noodzakelijk was om een ​​spectaculair, plechtig beeld te creëren - is het de moeite waard om na te denken over het glitterontwerp van de nagelriem. Dit ontwerp is extreem kortstondig en wordt gewist wanneer het water voor het eerst wordt geraakt, maar u kunt zeker zijn van de onweerstaanbare nagels tijdens een vakantie of feest.

Vooral indrukwekkend op lange nagels lijkt "cat's eye" - een manicure gemaakt met behulp van een speciale vernis met een magnetisch effect. De kleinste metaaldeeltjes in de lak vormen een iriserende vlek die op een oog lijkt. Vandaar de naam en het kenmerkende uiterlijk.

Gradiënt manicure is ideaal voor zowel puntige als ronde of rechthoekige vormen. Een uitstekend einde van het beeld is de inleg van twee of drie stenen aan de basis van de nagel. Maar overdrijf niet - bij het gebruik van contrasterende regenboogtinten is het belangrijk om terughoudendheid te handhaven in accessoires.

Niet te doen zonder de klassiekers - het schilderen van kunst in manicure was, is en zal in de trend zijn. Als je de mogelijkheid en interesse hebt om het penseel te gebruiken, kun je eenvoudig een individueel beeld van bloemen, harten, bladeren en zelfs mooie patronen maken. Schilderen in de vorm van bloemen is een uitstekende aanvulling op de lichte, luchtige zomerlook en sierlijke monogrammen helpen bij het maken van het ontwerp voor de avondeditie.

Franse manicure is een echte tijdloze klassieker, waarmee het is toegestaan ​​om experimenten uit te voeren: van verkleuring tot het gebruik van stenen en fluwelen vernis. De meest gebruikelijke vorm voor een dergelijk ontwerp is puntig of ovaal, evenals rechthoekig.

Prachtige voorbeelden

Uitstekende en volledig neutrale looks naakte manicure met ingelegde parels en zirkonia's. Het cuticula-ontwerp met glanzende stenen is perfect gecombineerd met een zwarte matte afwerking van de nagel zelf.

Klassieke Franse manicure aangevuld met steentjes op de nagel van één vinger ziet er laconiek en netjes uit. Rechthoekige nagels met een klassieke zwarte matte afwerking zijn een geweldige optie voor dagelijks gebruik.

Een witte manicure met een nauwelijks merkbare grootte, maar met een contrasterende zwarte stip is een originele en tegelijkertijd klassieke oplossing voor alle gelegenheden. Een eenvoudig, ongecompliceerd patroon op een transparante lak ziet er origineel en helemaal niet triviaal uit met de juiste selectie accessoires.

Hoe je een manicure maakt voor lange nagels, zie de volgende video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen