Lengte van de nagel

Ontwerpideeën voor manicure voor nagels van gemiddelde lengte

Ontwerpideeën voor manicure voor nagels van gemiddelde lengte

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Decor functies
 2. Nagel vorm
 3. Voors en tegens
 4. Franse of Franse manicure
 5. stickers
 6. Gebroken glas
 7. afbeelding
 8. Rhinestones
 9. Maan decor
 10. Modieuze decoratiemogelijkheden
 11. Professionele tips

Middellange nagels worden beschouwd als een universele optie voor het ontwerpen van verschillende manicureontwerpen. Het combineert het gemak en gebruiksgemak, en het belangrijkste kenmerk is dat de nagelplaat kan worden versierd met stilistiek die wordt gebruikt voor zowel lange als korte nagels. Een artikel gewijd aan het onderwerp van het maken van een prachtige manicure op nagels van gemiddelde lengte.

Decor functies

De bovenstaande lengte wordt beschouwd als een ideale optie voor een stijlvolle en tegelijkertijd praktische manicure voor elke dag. Als u het juiste ontwerp en de juiste vorm kiest voor de spijkerplaten, kunt u uw vingers visueel langer maken en uw handen gracieus en aantrekkelijker maken.

Masters of nail service bevelen deze lengte aan eigenaars van zwakke en broze nagels aan. In dit geval zullen ze, zelfs zonder extra versterking, veel minder vaak breken, terwijl het ontwerp van de manicure behouden blijft.

Een enorm kleurenpalet is geschikt voor deze lengte, evenals een breed scala aan zowel moderne als klassieke stijlen.

Het belangrijkste is om het juiste ontwerp te kiezen, gezien het beeld, de kledingstijl, de tijd van het jaar en andere factoren.

Nagel vorm

Professionals zeggen dat het voor een succesvolle manicure op middellange nagels noodzakelijk is om de juiste vorm te kiezen. Het is in staat om de visuele voordelen gunstig te presenteren en de nadelen te verbergen.

Er zijn 4 van de populairste en meest voorkomende opties:

 • ovaal;
 • rechthoek;
 • "Zacht" vierkant;
 • amandelen.

Eigenaren van uitgestrekte vingers, het is wenselijk om te kiezen voor een rechthoekige vorm. Als je vingers dun zijn, is de ovale of amandelvorm perfect. Een vierkant met afgeronde hoeken en een ovaal zijn een goede oplossing voor korte vingers.

Voors en tegens

De voordelen van gemiddelde lengte:

 • Dit is een meer voordelige oplossing voor vaak gebroken, zwakke en dunne spijkerplaten;
 • in combinatie met een nette manicure krijgen vingers een sierlijke en vrouwelijke uitstraling;
 • lengte interfereert niet met het doen van huishoudelijke en andere huishoudelijke activiteiten;
 • gemiddelde lengte is veel gemakkelijker te kweken en te onderhouden thuis, zonder de hulp van specialisten;
 • Voor zo'n lengte is een enorm aantal stijlen beschikbaar, dit is de optimale maat voor een verscheidenheid aan thematische tekeningen en patronen.

Ondanks het grote aantal voordelen zijn bepaalde nadelen nog steeds aanwezig. Wanneer u deze optie kiest, moet u de juiste vorm kiezen. Zoals gezegd, geeft deze lengte meer keuzevrijheid, maar het is raadzaam om de kleuren en decoraties die de nagels verkorten op te geven.

Eigenaars van diepliggende nagels moeten de opties voor het decor volledig elimineren met puntige randen.

Franse of Franse manicure

De meest populaire versie van het ontwerp van de nagelplaat, perfect gecombineerd met de gemiddelde lengte. Bovendien zijn zowel de klassieke inrichting (met een witte streep aan de rand en een delicate roze basis) en originele ideeën met afbeeldingen, strass-steentjes en contrasterende kleuren perfect.

Geef het ontwerp expressiviteit kan zijn met de hulp van kleine glitters. Ze kunnen een van de vingers bedekken, een accent maken, of gebruiken om de nagel af te snijden.

stickers

Om een ​​expressieve inrichting te creëren voor de minimale tijd, kunt u speciale stickers gebruiken.

De meest voorkomende en veelzijdige afbeeldingen:

 • bloemen;
 • fruit (ideaal voor de zomer);
 • abstracties en strepen;
 • krullende krullen;
 • geometrie;
 • vlinders en andere insecten.

Nu in de uitverkoop kun je stickers vinden met driedimensionale afbeeldingen die de manicure originaliteit geven. Het is handig om met hen samen te werken en het resultaat zal alle verwachtingen overtreffen. Vanwege de toename van de populariteit van dit product nemen de hoeveelheid en het assortiment actief toe. Stickers kunnen worden gecombineerd met glitter, strass steentjes en andere decoratieve elementen.

Gebroken glas

Deze decoratie-idee trekt de aandacht met uitstraling en elegantie. Deze techniek gebruikt kleine stukjes folie, terwijl de kleur anders kan zijn. En ook, bij de keuze van de klant, selecteert de master de kleur van de lak, die als achtergrond wordt gebruikt.

De basisregel van een succesvolle manicure in deze stijl is de juiste combinatie van achtergrond en kleur van de folie. Ze kunnen elkaar contrasteren en aanvullen.

afbeelding

Afbeeldingen van verschillende onderwerpen zien er organisch en stijlvol uit op de nagels van gemiddelde lengte. Het is beter om foto's te kiezen voor een specifieke afbeelding of seizoen. Met het begin van de zomer worden afbeeldingen van vlinders, fruit en insecten relevant. In het koude seizoen, vooral tijdens de jaarwisseling, zijn de nagels versierd met sneeuwvlokken, sneeuwpoppen, kerstversieringen en andere foto's.

Een win-win is om een ​​foto te kiezen voor een specifiek evenement. Bijvoorbeeld om een ​​pompoen of een vleermuis op je nagels te schilderen als je naar Halloween gaat. Zo'n manicure zal altijd geschikt zijn, mits deze netjes is versierd.

Rhinestones

Steentjes zijn een universele decoratie op het gebied van nagelservice. Ze zijn ideaal voor middelgrote lengtes en kunnen zelfs de meest gewone manicure omtoveren tot een origineel, elegant en interessant ontwerp. Decoratieve elementen kunnen willekeurig worden gerangschikt of in de vorm van een figuur of patroon. En ze kunnen ook een accent worden, bijvoorbeeld in het midden van een bloem.

Er zijn steentjes in verschillende vormen en maten te koop, die een rijke keuzevrijheid bieden. Maar hoe aantrekkelijk ze ook zijn, het gaat er vooral niet om te overdrijven met hun aantal en grootte. Anders zien de sieraden er onbeschoft en slordig uit.

Maan decor

Als in French manicure de nadruk ligt op de randen van de nagel, accentueert in de maan het gat aan de basis. Op middelgrote nagels ziet deze stijl er netjes, elegant en stijlvol uit. Dit effect is afwezig bij het decoreren van lange nagels.

Bij het maken van een maandecor op de gemiddelde lengte, is het wenselijk om de volgende kleuren te kiezen:

 • zwart;
 • wit;
 • grijs en asgrauw;
 • rood;
 • oranje;
 • blauw;
 • zilver en goud.
7 foto

Ze zijn prachtig met elkaar gecombineerd. U kunt het decor aanvullen met behulp van verschillende decoraties, evenals het effect van een zachte kleurovergang (ombr).

Modieuze decoratiemogelijkheden

De kunst om nagelplaten te versieren staat niet stil. Professionals blijven nieuwe ideeën en stilistische technieken ontwikkelen. En ook bekende ontwerpopties veranderen en veranderen, waardoor hun schoonheid op een nieuwe manier wordt onthuld. Overweeg modieuze en originele decoratietechnieken die dit seizoen op het hoogtepunt van populariteit zijn.

kudde

Flock manicure in stijl wint alleen aan populariteit en is daarom zeldzaam. Andere namen voor deze techniek zijn fluffy of kasjmier decor. Gebruik bij het maken van de spijkerplaat een speciaal materiaal. Dit zijn vezels uit natuurlijke materie, viscose of katoen.

Flock kan worden gekocht bij thematische winkels die producten voor nagelservice leveren. Het wordt verkocht in kleine potten. Het materiaal kan een andere kleur en textuur hebben. Flock kan worden gebruikt voor de decoratie van individuele elementen of volledige dekking.

Adviezen met betrekking tot een dergelijk decor zijn verdeeld. Sommige mensen denken dat zo'n ontwerp belachelijk en slordig lijkt, terwijl anderen zeker weten dat dit niet alleen ongewoon is, maar ook een stijlvolle ontwerptechniek.

stempelen

De volgende nieuwigheid in de schoonheidsindustrie liet toe om nagels nadrukkelijk thuis te decoreren zonder professionele vaardigheden. Stampen is het aanbrengen van afgewerkte afbeeldingen op de spijkers met behulp van speciale stempels. Aanpassen aan deze techniek is eenvoudig. Het is genoeg om het zelf meerdere keren te proberen, en je kunt het vaak thuis gebruiken voor manicure.

Voor het maken van stempels gebruikt plastic en siliconen. Nadat het patroon met vernis is afgedrukt, wordt het op de nagelplaat aangebracht en vervolgens wordt de laatste bovenkant gebruikt voor bevestiging.

Professionele tips

   De keuze van verschillende manicures voor ontwerptechnieken is erg groot en groeit nog steeds elk seizoen. Naar het resultaat tevreden, luister naar de aanbevelingen van de professionals.

   • Als u zelf een manicure gebruikt, gebruik dan geen oude vernis. Ze liggen ruw en droog lang.
   • Denk bij het kiezen van een kleur niet alleen aan persoonlijke voorkeuren, maar ook aan de kleur van kleding en accessoires die u gaat dragen.
   • Ongeacht de gekozen stijl, nagels moeten goed worden verzorgd. Vergeet niet periodiek een bad te maken voor nagels en olie te gebruiken voor de nagelriemen.
   • Probeer verschillende technieken, wees niet bang om te experimenteren en probeer creatieve stijlen uit. Alleen in dit geval kunt u zelf een geschikte optie vinden.
   • Voordat u het patroon op de nagelplaat aanbrengt, moet u proberen het op papier te tekenen.
   • Periodiek moeten zelfs persoonlijke instrumenten worden verwerkt en gesteriliseerd.
   • Gebruik fixeerders en vergrendelingen om het resultaat langer te houden.

   Hoe een manicure met een kudde te doen, zie onderstaande video.

   Schrijf een reactie
   Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

   mode

   schoonheid

   betrekkingen