Lengte van de nagel

Hoe lenzen met lange nagels te verwijderen?

Hoe lenzen met lange nagels te verwijderen?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Wat is de beste manier om te fotograferen?
  2. aanbevelingen

Het verwijderen van contactlenzen voor veel eigenaren van lange nagels zorgt voor sterk ongemak. We zullen bespreken hoe dit eenvoudig en snel kan worden gedaan zonder nadelige gevolgen.

Wat is de beste manier om te fotograferen?

Veel vertegenwoordigers van de mooie helft van de mensheid denken dat lange nagels een contra-indicatie zijn voor het gebruik van contactlenzen. Dit is echter niet het geval. Dames met lange nagels, om deze methode van oogcorrectie uiteraard toe te passen.

Om echter de ogen niet te beschadigen, moet u voorzichtig zijn bij het verwijderen en plaatsen van contactapparaten.

Contactlenzen kunnen verschillen. Ze verschillen niet alleen in het bronmateriaal dat wordt gebruikt voor de fabricage, maar ook in de duur van de draagperiode. De zorg voor dergelijke visueel corrigerende producten moet grondig zijn. Dus, bij het gebruik van producten die zijn ontworpen voor langdurige slijtage, moet u speciale containers gebruiken. Voor eendaagse modellen zijn dergelijke containers niet vereist.

zacht

Deze corrigerende visieproducten zijn relatief recent verschenen. Ze werden echter al snel populair. Dergelijke producten zijn relatief goed "passeren" de lucht. Het dragen van dergelijke lenzen veroorzaakt meestal geen ongemak als ze oorspronkelijk correct werden gekozen. De zorg voor dergelijke producten is vrij eenvoudig. U kunt zachte lenzen voor eigenaren van lange nagels op verschillende manieren in één keer verwijderen. Een van hen is "geplukt". Hij moet consequent de volgende technieken toepassen.

  • De oogleden van waaruit de lens wordt verwijderd, moeten goed uit elkaar worden bewogen. Om dit te doen, moeten beide vingers van één hand op de bovenste en onderste oogleden worden geplaatst. In dit geval moeten de vingers dichter bij de rand van de haargroei worden geplaatst en de oogleden enigszins vertragen.
  • Knijp de lens uit het hoornvlies. Dit moet gedaan worden met de vingers van de andere hand. Verwijder de lens mag niet de nagels, en de laterale oppervlakken van de distale vingerkootjes van de vingers. In dit geval de lens terwijl deze "doorbuigt" en blijft tussen de vingers. Verwijder het product voorzichtig om schade aan het hoornvlies van het oog te voorkomen.

Een andere manier om de corrigerende gezichtsscherpte van een product te verwijderen, is een speciaal pincet te gebruiken. Zo'n tool heeft zachte randen. Deze methode bestaat uit het spreiden van de oogleden met de vingers van één hand, en het gebruik van het pincet met de andere hand, voorzichtig wrikken het product uit het oog met een corrigerende visie. Tijdens het proces verandert het van vorm en valt het vervolgens vanzelf uit.

Een andere manier om de lenzen te verwijderen, is door de oogleden te sluiten. Het is vermeldenswaard dat deze methode bij veel vrouwen een favoriet is. Het onbetwiste voordeel van deze methode is dat deze geen direct contact met de vingers van het hoornvlies vereist.

  1. De eerste fase van deze methode bestaat uit het bevestigen van de bovenste en onderste oogleden met de vingers van één hand.
  2. Hierna moeten de oogleden voorzichtig dichter bij elkaar worden gebracht. Een dergelijke beweging draagt ​​er aan bij dat de lens alleen eenvoudig "uit het oog" valt.
  3. Om ervoor te zorgen dat het niet op de grond valt, moet je onder het onderste ooglid de palm van de andere hand plaatsen.

Sommige vrouwen verwijderen hun lenzen voor een spiegel op een tafel. Om het niet direct op de tafel te laten vallen bij het verwijderen van de lens, is het beter om een ​​servet in het gezicht te doen. In dit geval gaat het correctieve vision-product niet verloren.

Een lens die op een servet is gevallen, moet worden afgespoeld met een speciale oplossing en vervolgens voorzichtig in een eerder voorbereide container worden geplaatst.

taai

Deze corrigerende vision-producten zijn gemaakt van een tamelijk dicht materiaal. Dit kenmerk en veroorzaakt een relatief lange periode van slijtage. Veel mensen kunnen dergelijke lenzen niet dragen, omdat ze ernstige ongemakken ervaren bij het dragen ervan. Om harde lenzen te verwijderen voor eigenaren van lange nagels moet ook heel voorzichtig zijn. Dit vereist geen fixatie van de oogleden. Om een ​​dergelijk product uit het oog te verwijderen, moet de buitenste ooghoek met een vinger worden verwijderd. Tegelijkertijd moet de huid van het ooglid eerst goed worden ingedrukt, en pas dan worden uitgesteld richting het tijdelijke deel van het hoofd. Een dergelijke beweging draagt ​​bij aan het feit dat de oogleden convergeren en de lens zelf uit het oog valt.

Het is vermeldenswaard dat deze methode vaak wordt gebruikt door vrouwen met verlengde nagels. Als u een dergelijke procedure zorgvuldig uitvoert, is het onmogelijk het delicate oogslijmvlies te beschadigen. Nadat de lens uit het hoornvlies is verwijderd, moet het product worden behandeld met speciale verzorgingsproducten voor dergelijke producten en vervolgens in een opslagcontainer worden geplaatst.

aanbevelingen

Voordat u de lenzen uit het oog verwijdert, moet u een speciale container voorbereiden voor opslag. Het wordt aanbevolen om het af te spoelen met een speciale oplossing. Het bevat speciale chemische componenten die bijdragen aan de onderdrukking van de groei van pathogene microben. Het gebruik van hoogwaardige oplossingen voor het opslaan van lenzen helpt om het risico op virale en bacteriële conjunctivitis aanzienlijk te verminderen - pathologieën die kunnen optreden bij mensen die vaak contactlenzen dragen.

Na het spoelen van de container moet je hem drogen. Om dit te doen, zou de lensdoos een paar minuten open moeten blijven. Veeg het met een wollige handdoek zou niet moeten zijn. Tegelijkertijd kunnen kleine villi op de lenzen komen, en later in het geval van slecht wassen, en op het hoornvlies van het oog. In sommige gevallen kan dit leiden tot traumatische microdamages van dit delicate oogmembraan.

Oftalmologen merken dat op voor het wassen en bewaren van contactlenzen moeten speciale oplossingen worden gebruikt. Water voor dit doel past niet. Het is belangrijk om op te merken dat het wassen van het contact met het gezichtsvermogen verder kan leiden tot het verschijnen van ongunstige symptomen van conjunctivitis. Handen moeten bij het verwijderen van de lenzen zijn noodzakelijk schoon. Was ze met water en zeep. Onzorgvuldig wassen kan ontstekingsziekten van het oog veroorzaken. Na een dergelijke hygiënische behandeling van de handen, moeten ze grondig worden gedroogd en alleen dan moeten ze uit de ogen van de lenzen worden verwijderd.

Hoe u lenzen met lange nagels verwijdert, zie de volgende video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen