Lengte van de nagel

Hoe de nagels visueel te verlengen?

Hoe de nagels visueel te verlengen?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Nagel vorm
 2. Kleur die langer wordt
 3. Optimale soorten ontwerp
 4. Ontwerptips

Effectieve nail art is niet alleen afhankelijk van modetrends en de harmonieuze relatie met het beeld als geheel. Het is heel belangrijk om de kleur te kiezen die bij het huidtype past en de vorm van de nagels visueel eleganter te maken. Als de lengte geen geluk heeft, moet je bovendien een organisch ontwerp kiezen. Het visueel verlengt de nagels, geeft de vorm van de vingers lichtheid en vrouwelijkheid. Verfijnde manicure kan uw handen radicaal veranderen.

Nagel vorm

Een competente benadering bij het kiezen van de vorm van de spijkerplaten is erg belangrijk. Er moet rekening worden gehouden met het feit dat te lange nagels niet langer relevant zijn, dus de korte en middellange lengte hebben nu meer de voorkeur. Als de natuurlijke vorm vrij smal is, zal de nagel er harmonischer uitzien en als hij breed is, is het noodzakelijk om rekening te houden met de kenmerken en het optische effect van gratie te bereiken.

De meest geschikte opties die de vingers verlengen, kunnen als volgt worden beschouwd.

 • ovaal - de ideale vorm die op bijna alle vingers en spijkerplaten past. Dit is een echte klassieker - universeel, visueel smaller, zeer elegant en vrouwelijk.
 • Rechthoek vorm - niet geschikt voor mensen met een breed type nagels. Ondanks het feit dat deze vorm niet slecht is, trekt de lengte, maar het werkt in gevallen waar er smalle nagels zijn.
 • acuut - een nogal provocerende vorm waarin de maatregel moet worden nageleefd, anders kunt u het gemakkelijk overdrijven en ziet de spijker er lelijk uit.

Kleur die langer wordt

Het juiste palet kan veel doen, niet alleen bij het kiezen van een jurk, maar ook bij nagelcomposities. Daarom moet u luisteren naar de aanbevelingen van professionele stylisten. Ze staan ​​erop dat lichte tinten visueel worden verkort, en donkere schaduwen worden langer, geven gratie. Dit betekent niet dat een donkere gotische schaal de beste optie is. Je moet letten op het diepe en rijke kleurenpallet.

Ideale opties voor optische verlenging:

 • donkerblauw - een nobel palet dat er nooit te uitdagend uitziet, is de perfecte achtergrond voor een divers ontwerp;
 • bes en wijn, ongelooflijk rijk aan kleuren, in elke situatie lijkt het zeer voordelig en elegant, perfect gecombineerd met de inrichting;
 • smaragdgroen - De hit, status en niet-triviale versie van vorig seizoen die er geweldig uitziet in een duet met verschillende elementen.

Als je niet van donkere tonen houdt of als ze onmogelijk zijn vanwege de dresscode, let dan op de trendy naakt nail art. Het is noodzakelijk om stil te staan ​​bij neutrale, ingetogen, zachte tonen, die er netjes en duur uitzien, maar tegelijkertijd niet te actief opvallen.

Optimale soorten ontwerp

Het is niet genoeg om de juiste kleur en vorm te kiezen. Niet succesvol ontwerp of slecht ontworpen ontwerp kan alle inspanningen tenietdoen. We bieden u een win-win nailart-optie die visueel de lengte van de nagels en vingers vergroot.

jasje

Dit is een klassieke manicure, waarvan het belangrijkste voordeel universaliteit is. Franse manicure geeft lengte aan korte nagels door de rand, waardoor de groei van de plaat wordt nagebootst. Deze resistente nagelkunst behoudt zijn oorspronkelijke uiterlijk langdurig, dus wordt het aanbevolen om het met gelcoatings uit te voeren. Met deze optie kunnen uw platen onmerkbaar groeien en visueel de spectaculairheid en nauwkeurigheid niet verliezen. Neutrale tinten stellen u in staat om een ​​jas te gebruiken, zelfs in strikte voorwaarden van de dresscode.

Moon manicure

Deze trend van de afgelopen jaren is niets meer dan de tegenovergestelde versie van de jas. Visueel verlengt hij de plaat door het gat in een halve cirkel of scherpe hoek te maken. Het kan zowel met een transparante vernis als briljant, licht of contrast worden geverfd. Een scherpe overgang tussen het gat en de hoofdachtergrond maakt het oppervlak van de nagel visueel langer. Je kunt het uitvoeren in felle kleuren en in neutraal.

geometrie

Een zeer modieuze trend in de afgelopen seizoenen, maar het werkt op verlenging met een reservering - horizontale opstelling van elementen is uitgesloten. Het maakt niet uit in welke geometrische vormen en lijnen u de voorkeur geeft, maar ze moeten verticaal worden geplaatst. Kies daarnaast smalle, langwerpige opties: ovalen, rechthoeken, driehoeken, lijnen.

Uitstekende beweging - contrasterende kleuren, bijvoorbeeld zwarte figuren op een lichte achtergrond.

Naakt minimalisme

Neutrale lichaamstonen zijn niet alleen in trend, maar ook visueel in staat om genade te geven aan uw vingers. Zo'n elegant, verfijnd ontwerp past in vrijwel elke situatie. Stijlvolle, beknopte keuze voor echte dames - minimalistisch ontwerp. Dunne lijnen, verticale punten, zullen goed werken voor verlenging.

Ontwerptips

Het decor is een belangrijk onderdeel van de manicure, die in staat is om de compositie te decoreren en deze tot expressie te brengen. Overweeg welke technieken kunnen worden gebruikt als de nagels kort zijn.

 • Glitter, glare, glitter, spiegelcoating - trek de nagelplaat perfect visueel uit. Kies glanzende lakken, parelmoercoatings in de "cat's eye" -stijl, gebruik glitter als decor.
 • Vermijd donkere tinten in Franse manicure, heldere tips passen hier beter.
 • Het verticale patroon kan worden gevarieerd: een bloem met een lange steel, langwerpige golven, ornamenten, patronen en dunne lijnen hebben de voorkeur boven brede.
 • Een prachtige compositie - een driehoek aan de basis, taps toelopend bovenaan.
 • Schilder de spijker niet vanaf de zijkanten - slechts 1 of 2 millimeter zonder vernis zal de plaat al maken.

Kies een nude-coating, concentreer je op je huidskleur.

Hoe u de nagels visueel kunt verlengen, zie de volgende video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen