Zwangerschapskleding

Zwangerschaps-jeans

Zwangerschaps-jeans

doe mee aan de discussie

 
inhoud
  1. kenmerken
  2. model
  3. Tips voor het kiezen
  4. Wat te dragen?

In de wachttijd voor de baby is de kledingkeuze bijzonder moeilijk. Aanstaande moeders willen er aantrekkelijk uitzien en zich stijlvol kleden, maar een ander figuur laat je niet altijd toe om vertrouwde kleding te dragen. In de regel is het grootste probleem de selectie van geschikte broeken, omdat u tijdens de zwangerschap geen druk op de buik mag uitoefenen, wat betekent dat uw favoriete skinny jeans en broek tijdelijk opzij moeten worden gelegd.

Vóór de komst van gespecialiseerde winkels die kleding verkopen voor zwangere vrouwen, droegen toekomstige moeders meestal overalls of dimensieloze overgooiers. Moderne meisjes hebben meer geluk - het zijn comfortabele kleding met elastische inzetstukken, speciaal ontworpen voor het kweken van buikjes.

In het artikel van vandaag vertellen we je over een van de meest populaire kledingmodellen voor zwangere vrouwen - modieuze jeans, vriendjes.

kenmerken

Boyfriends is de onbetwiste trend van het nieuwe modeseizoen. Toen jeans net begonnen waren aan hun triomftocht over de hele wereld, waren meisjes in een denim herenbroek heel gewoon, omdat vrouwelijke modellen nog niet bestonden.

Na een tijdje is jeans een vertrouwd onderdeel geworden van de garderobe van vrouwen, en de keuze van modellen voor meisjes is gewoon enorm geworden. Nu, na een nieuwe beurt, herhaalt zich de geschiedenis van de mode. Herenjeans, dat bijna de officiële naam "vriendjes" kreeg, werd opnieuw ongelooflijk trendy.

Voor boyfriend jeans, functies zoals laagbouw en losse silhouet. Ze passen niet en benadrukken het figuur niet, dus het beeld is een beetje androgyn.

Bovendien zijn moderne modellen van vriendjes meestal gedecoreerd met hiaten en slijtage. Herhalend de recente herenmode dragen meisjes zo'n jeans, lichtjes verdraaiend, waardoor je elegante enkels kunt laten zien.

Vriendjes voor zwangere vrouwen verschillen alleen in zoverre dat ze zijn geplant op een hoog-elastische gom. Deze kauwgom ondersteunt de maag perfect en knijpt er niet volledig in. Voor toekomstige moeders is dit een ideale optie.

Jeans voor zwangere vrouwen zijn zo ontworpen dat de elastische kauwgom volledig onzichtbaar is onder kleding: het creëert de complete illusie dat het meisje een normale broek draagt ​​aan een strakke riem.

model

Het modelassortiment jeans voor zwangere vrouwen is zeer gevarieerd. Als we het vandaag over huidige vriendjes hebben, dan zijn er verschillende varianten van dit model die het meest populair zijn en toekomstige moeders.

klassiek

Klassieke jeans zijn een win-win voor elke gelegenheid. De klassieker is het model van een felblauwe kleur, standaardlengte, zonder tranen, slijtplekken en inzetstukken van andere materialen. Deze jeans wordt gekozen door degenen die gewend zijn om discreet en elegant te kleden.

gescheurd

Ripped jeans - dit is een van de meest actuele modetrends van de laatste jaren. Vooral spectaculaire gaten en slijtplekken kijken precies op de broek, vriendjes.

Deze jeans kunnen onafhankelijk worden gemaakt: lees voor meer informatie het artikel "Hoe maak je een gescheurde jeans met je eigen handen?".

gekleurde

De traditionele kleur voor denimkleding is blauw en alle schakeringen, van lichtblauw tot inkt. Als u zich echter wilt onderscheiden van de rest, is een heldere spijkerbroek erg handig.

Zie hoe ongewone vriendjes er ongewone kleuren uitzien, zoals roze, wit of groen.

Jeans met zijpanelen

Dit is een model dat speciaal is gemaakt voor toekomstige moeders.

Ze verschillen van andere "zwangere" jeans doordat ze in plaats van een hoogelastische elastische band worden geplant op een harde riem die kan uitrekken dankzij rubberen inzetstukken aan de zijkanten. Uiterlijk verschillen deze jeans niet van gewone modellen.

Tips voor het kiezen

  1. Tijdens de zwangerschap hebben vrouwen vaak de illusie dat hun normale kledingmaat met meerdere punten is toegenomen. Meestal is dit niet waar: bij de meeste meisjes wordt alleen de buik vergroot, de borsten en heupen worden een beetje dik. De kledingmaat is meestal hetzelfde. Om er perfect uit te zien, kies je je jeans precies in de maat, want dingen voor zwangere vrouwen hebben dus de nodige marge voor een groeiende buik.
  2. Voordat u koopt, moet u het opnieuw proberen op uw favoriete model. Beweeg rond: ga zitten, loop rond.
  3. Let op je sensaties: jeans mag de buik en heupen niet persen. Voor de wachttijd van de baby wordt aanbevolen om voorkeur te geven aan modellen met broekspijpen die niet strak tegen de benen zijn. Inderdaad, op dit moment, je lichaam en dus ervaart een extra last, en zijn werk ingewikkeld is niet de moeite waard.

Wat te dragen?

Vriendjes voor zwangere vrouwen worden gecombineerd met dezelfde dingen als gewone jeans - er zijn geen strikte beperkingen en aanbevelingen hier. Het belangrijkste is dat de toekomstige moeder zich comfortabel voelt, dus je moet niet alleen luisteren naar het advies van stylisten, maar ook naar je lichaam.

Iedereen weet dat je voor de periode van het dragen van een kind uit schoenen met hakken moet zijn, dus sneakers, sneakers, mocassins en ballerina's moeten de voorkeur hebben. Bovendien moet je tocht en hypothermie vermijden, dus boven, de buik bloot, opzij zetten tot betere tijden.

Losse T-shirts, tunieken, overhemden en vesten zullen een geweldige aanvulling zijn op je nieuwe boyfriend-jeans.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen