Zwangerschapskleding

T-shirts voor zwangere vrouwen

T-shirts voor zwangere vrouwen

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Hoe te kiezen?
  2. model
  3. Originele ideeën voor leuke en grappige inscripties

Negen maanden wachten op een klein wondertje, misschien een van de leukste periodes uit het leven van elke vrouw. Op dit moment wil ik er bijzonder mooi en vrouwelijk uitzien, omdat zwangerschap geen reden is om stijlvolle en modieuze kleding te weigeren.

Moderne ontwerpers ontwikkelen hele collecties modieuze T-shirts voor zwangere vrouwen.

Tot een aparte categorie van dergelijke T-shirts behoren modellen met creatieve, leuke inscripties en grappige afdrukken gewijd aan een vreugdevolle gebeurtenis.

Met zo'n T-shirt kan elke aanstaande moeder vol vertrouwen hebben in haar onweerstaanbaarheid en zichzelf betrappen op bewonderende blikken en vriendelijke glimlachen van anderen.

Hoe te kiezen?

Een t-shirt met een grappige inscriptie is een uitstekende reden om jezelf niet alleen te plezieren, maar ook om je garderobe in overeenstemming met de laatste modetrends bij te werken. Maar de kledingkeuze voor zwangere vrouwen moet met meer zorg en aandacht worden behandeld dan gewone kleding.

De voorkeur verdient niet alleen de meest modieuze en mooie dingen. T-shirt moet zo comfortabel mogelijk zijn.

Voordat je een T-shirt koopt, moet je op sommige punten letten:

  1. materiaal. Het is goed als het T-shirt is genaaid van natuurlijke stof, zacht en aangenaam aanvoelt, bijvoorbeeld katoen. Synthetisch laat de huid niet ademen, in zo'n T-shirt zal het warm zijn in de zomer. Synthetische stoffen kunnen allergische reacties, roodheid en jeuk van de huid veroorzaken.
  2. afmeting. Je moet niet een t-shirt van de verkeerde maat kiezen, hoe goed het ook is. Een oversized T-shirt maakt een vrouw vormloos, en een te klein ding zal beweging beperken, schuren en ongemak veroorzaken tijdens het dragen.
  3. lengte. Elke vrouw kiest voor zichzelf de optimale lengte van een T-shirt. Iemand is comfortabeler in een lang T-shirt, iemand voelt zich tamelijk comfortabel in korte modellen die de buik blootstellen.
  4. afdruk. De kwaliteit van de verf, waarmee inscripties of tekeningen worden gemaakt, moet zeer hoog zijn. De verf mag niet vervagen na de eerste wasbeurt.

model

Het assortiment T-shirts voor zwangere vrouwen is behoorlijk divers en verschilt in het algemeen weinig van gewone T-shirts.

T-shirts met lange mouwen of lange mouwen. Dergelijke modellen zijn erg populair en liefde voor vrouwen. Een gevarieerde pasvorm, uitstekende pasvorm, praktische bruikbaarheid en draagcomfort zijn typerend voor T-shirts met lange mouwen. Lange mouwen worden perfect gecombineerd met jeans en een broek. Kies gewoon niet te strak model.

Het T-shirt moet vrij genoeg op de figuur zitten en de bewegingen niet belemmeren.

T-shirts met korte mouwen. De meest optimale optie voor de zomer, zonder welke het simpelweg onmogelijk is je een vrouwelijke garderobe voor te stellen. Iets uitlopende top is de beste optie. Dit t-shirt kan in verschillende stadia van de zwangerschap worden gedragen zonder ongemak of ongemak te voelen.

Tussenliggende optie - T-shirt met middellange mouwen. T-shirts voor zwangere vrouwen, in de regel, zijn gemaakt met de meest beknopte knippen, zonder onnodige decoratieve elementen, met een eenvoudige ronde, ovale of driehoekige halslijn. Mouwen kunnen een regelmatige snit hebben of worden gemaakt in een complexer ontwerp (zaklantaarns), versierd met spleten.

Originele ideeën voor leuke en grappige inscripties

De verscheidenheid aan T-shirts met inscripties is zo groot dat elke aanstaande moeder zonder problemen een geschikt model met een mooie afbeelding of een leuke inscriptie kan kiezen.

Onder de meest grappige en grappige inscripties zijn de volgende opties vooral populair:

"Puzozhitel". T-shirts met deze zoete en vriendelijke letters zijn vooral populair bij zwangere vrouwen. Meestal gaat zo'n speelse bijnaam gepaard met een vrolijk, helder beeld van een slapende baby met een lach op zijn gezicht. Verschillende variaties van een dergelijk T-shirt kunnen afbeeldingen bevatten met de afbeelding van kleine hielen en palmen van een baby.

"Kinderverrassing." Een andere populaire optie voor een toekomstige moeder. T-shirts met neutrale letters worden meestal gekozen door vrouwen die het geslacht van het ongeboren kind nog niet kennen. De inscriptie kan vergezeld gaan van een thematische foto, die een analogie trekt met een populaire en geliefde delicatesse. Alleen in plaats van een stuk speelgoed uit een chocolade-ei kijkt een babygezicht naar buiten.

T-shirts voor aanstaande moeders die op een tweeling wachten. Dergelijke T-shirts verbeelden vaak een ooievaar die twee tassen met baby's draagt. Een andere optie - twee kindergezichten op een lichte achtergrond met het opschrift "tweeling". Dit kan het beeld zijn van twee harten van blauw en roze.

T-shirt met de woorden "Ik ben van plan om te ontsnappen!". Zo'n inscriptie wordt vaak zelfs aangevuld met de naam van de maand waarin de geboorte van een kind wordt verwacht, bijvoorbeeld: "Ik ben van plan om te ontsnappen in augustus!". Soms wordt een foto toegevoegd die de tijd van het jaar aangeeft waarop de baby geboren zou moeten worden. De inscriptie wordt vaak uitgevoerd tegen het beeld van een piepende baby met sluwe ogen.

Soms zie je T-shirts gedecoreerd met zeer creatieve inscripties, bijvoorbeeld: "Ja! Ik heb de bal ingeslikt! "," Het werkte! ", Etc.

"Ik zal snel zijn! Wacht!". Nog een variatie op het thema van de aanstaande verschijning van de baby. De inscriptie gaat vergezeld van een levendig beeld van een tevreden baby met een fles melk in de hand of een ooievaar die een kind draagt.

"Te druk in de buik". Nog een lieve en ontroerende inscriptie, die vaak wordt gebruikt om dergelijke T-shirts te ontwerpen. De inscriptie kan vergezeld gaan van een grappige foto met de hielen en palmen van de baby, een grappig gezicht of de peuter zelf.

Een aparte categorie T-shirts is opgedragen aan toekomstige vaders.. Ze kunnen worden versierd met inscripties, bijvoorbeeld: "Vader, geef mij vijf!" Of "Het is toegestaan ​​om alleen de vader aan te raken". Gepaarde T-shirts voor toekomstige ouders met dezelfde prints kunnen ook worden gemaakt.

Naast de meest voorkomende inscripties zijn er ook meer originele opties, bijvoorbeeld "Made with love", "Waiting for a miracle", "Tummy with a secret", "Do not open until ... (geeft de maand van de beoogde geboorte aan)", "Mijn buik groeit, en daarin is een schokkerig", "Niet storen! Een persoonlijkheid wordt gevormd en vele, vele anderen.

De toekomstige moeder kan niet alleen profiteren van kant-en-klare ideeën, maar ook haar verbeelding tonen door een individuele versie uit te vinden. Gelukkig is het vandaag niet moeilijk om een ​​T-shirt met een geselecteerde belettering en een geschikte afdruk te bestellen.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen