Zwangerschapskleding

Ripped Jeans voor zwangere vrouwen

Ripped Jeans voor zwangere vrouwen

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. model
  2. kleur
  3. Tips voor het kiezen
  4. Wat te dragen?

Zoals je weet, is zwangerschap geen reden om stijlvolle, modieuze, mooie kleding te weigeren en om te kleden in vormeloze tunieken, brede overgooiers en niet-dimensionale broeken.

Aanstaande moeders mogen hun gebruikelijke kledingstijl niet veranderen. Ontwerpers ontwikkelen complete collecties voor zwangere vrouwen die niet onderdoen voor moderniteit, schoonheid en gemak van gewone dingen. Dit geldt ook voor alle soorten denimkleding, inclusief gescheurde jeans.

model

Boyfriend jeans

Het populaire model van "mannelijke" snit met gescheurde gaten of spleten is zeer stijlvol gecombineerd met sneakers, ballet flats, platte sandalen. Jeans recht, vrij gesneden met een lage taille, perfect voor toekomstige moeders.

Skinny jeans

Skinny jeans zijn een tussenoplossing tussen leggings en normale jeans. Het passende, rekbare model is zeer comfortabel om te dragen.

Jeans voor toekomstige moeders worden aangevuld met een elastische brede riem, zodat ze in elk stadium van de zwangerschap kunnen worden gedragen, maar je moet er niet in betrokken raken.

Skinny jeans knijpen het lichaam een ​​beetje, het kan onaangenaam zijn.

Uitlopende jeans

Zeer praktisch en gemakkelijk te dragen optie. Het bovenste deel past zacht op de figuur en de neerwaartse jeans verdwijnen soepel.

Lage taille spijkerbroek zonder tricot

Meestal wordt deze jeans aanbevolen om te dragen tijdens de vroege zwangerschap: een riem of riem kan een groeiende buik samenknijpen.

kleur

Het kleurbereik van modellen kan absoluut willekeurig zijn. Zomerjeans is het beste om te kiezen in een licht, bleek bereik: wit, blauw, lichtgrijs, mintkleur.

Het materiaal moet natuurlijk zijn, zonder toevoegingen van synthetische stoffen.

Tips voor het kiezen

Het kiezen van het juiste model voor zwangere vrouwen is niet veel anders dan de keuze voor een normale jeans. Ze moeten zo comfortabel mogelijk zijn en geen ongemak veroorzaken tijdens het dragen.

  1. Fitting. In een model dat je leuk vindt, moet je een paar minuten doorbrengen: hurken op een stoel, hurken, leunen in verschillende richtingen.
  2. Jeans mag in ieder geval geen figuur zijn, vooral niet voor de buik. Verwacht niet dat de spijkerbroek uitrekt en vrijer begint te zitten. Elk model zou niet het minste ongemak moeten leveren, vanaf het moment van montage. Om dezelfde reden, zou u geen jeans met te strakke elastiekjes en strakke inserts moeten kiezen.
  3. Draag voor elke dag geschikte modellen met een rechte broek. Skinny jeans kunnen af ​​en toe worden gedragen om problemen met de bloedsomloop in de benen te voorkomen. Als je een wijd uitlopende jeans kiest, bedenk dan dat zulke modellen twee brede zones hebben - de buik en het onderste deel van de broek, beginnend bij de knie. Daarom is het het beste om dergelijke modellen te combineren met een rechte top.

Wat te dragen?

Gescheurde jeans zien er natuurlijk het best uit en het meest geschikt, in het warme seizoen. Ze zijn perfect te combineren met T-shirts, losse bloesjes of tunieken, recht gesneden shirts, soepele topjes.

Wanneer je gescheurde modellen combineert met andere kledingstukken, moet je niet vergeten dat hoe meer gaten en snedes er in de jeans zitten, hoe rustiger en gladder de bovenkant zou moeten zijn.

Klassieke T-shirts rustige, neutrale kleuren egaliseren een te vet en gewaagd beeld. Deze combinatie is geschikt voor een wandeling en om vrienden te ontmoeten en voor een feestje. Schoenen moeten zo comfortabel mogelijk zijn: sandalen, balletschoenen, mocassins, sneakers, sneakers, sandalen op een klein platform, enz.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen