Zwangerschapskleding

Compressiepanty's voor zwangere vrouwen

Compressiepanty's voor zwangere vrouwen

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Geneeskrachtige eigenschappen
 2. Compressie klassen
 3. merken
 4. Hoe panty en kousen kiezen?
 5. Hoe te dragen en verzorgen?
 6. Contra
 7. beoordelingen

De periode van zwangerschap is misschien de mooiste in het leven van elke vrouw. Het vooruitzicht om een ​​baby te krijgen, moeder te worden, kan natuurlijk niet anders dan elk zwanger meisje verheugen.

Maar samen met de gelukkige momenten zijn er ook veel nuances die zo'n geweldige tijd enigszins kunnen overschaduwen.

Tijdens de zwangerschap worden meisjes dramatisch aan het toenemen, omdat het dragen van een kleine ontwikkelende persoon onmogelijk is zonder deze.

Het resultaat is een toename van de belasting van de benen, wat kan leiden tot meer negatieve gevolgen, zoals de ontwikkeling van trombose, spataderen, ernstige zwelling en pijn in de benen.

Om te voorkomen dat alle bovengenoemde symptomen optreden, moeten zwangere vrouwen ook compressiebreisels gebruiken.

Een goede optie zijn panty's met een compressie-effect, die veel voordelen hebben.

Om in alle wapens te zijn, moet je als je plots voor een soortgelijk probleem staat, meer in detail het gebruik van compressiemantels voor zwangere vrouwen overwegen, en kennis maken met hun helende eigenschappen en andere kenmerken.

Geneeskrachtige eigenschappen

Voordat u panty's koopt met verschillende mate van compressie, dient u uw arts te raadplegen om nauwkeurige indicaties te krijgen voor het gebruik van dit product.

Het dragen van compressie panty is noodzakelijk voor zwangere vrouwen in sommige gevallen die gedetailleerde overweging nodig hebben:

 • Met chronische veneuze insufficiëntie;
 • Met het optreden van constante vermoeidheid en pijn in de onderste ledematen;
 • Met het optreden van ernstige wallen in de avond;
 • In het geval van krampachtige krampen in de kuit;
 • Met het optreden en de ontwikkeling van spataderen en spataderen.

De ontwikkeling van tromboseziekten en het optreden van eczeem kan een zwaar argument zijn voor het dragen van compressiekousen voor zwangere vrouwen.

Als ten minste een van deze symptomen aanwezig is, moet een zwanger meisje een compressiebroek dragen om zich normaal te voelen en een gezonde baby uittrekken zonder schade toe te brengen aan haar eigen gezondheid.

Dit product heeft een zeer sterk therapeutisch, profylactisch en therapeutisch effect:

 • Bescherming van aders tegen de uitbreiding en het optreden van spatader- en trombotische ziekten;
 • Stimulatie van actieve bloedsomloop door druk uit te oefenen op het oppervlak van de voet;
 • Nutriënten en zuurstofdeeltjes penetreren de huid beter en verzadigen deze;
 • Preventie tegen het begin van krampachtige krampen;
 • Preventie van oedeem door het stimuleren van bloedvaten om aanvullende extracellulaire gunstige elementen te absorberen.

Compressie klassen

Panty's voor zwangere vrouwen verschillen ook in de mate van compressie, die op zijn beurt een aantal onderscheidende kenmerken heeft.

Opgemerkt moet worden dat om een ​​maillot van een bepaalde compressieklasse te selecteren en te kopen, een specialist moet worden geraadpleegd om zichzelf te beschermen tegen het kopen van het verkeerde product dat mogelijk nutteloos is of, integendeel, per ongeluk de gezondheid schaadt.

 1. Compressiepanty's met een minimale mate van blootstelling worden als profylactisch beschouwd en worden alleen getoond voor gebruik bij de preventie van de ziekte van de onderste ledematen.
 2. Panty's van de eerste klasse van compressie worden voorgeschreven aan zwangere meisjes in het geval van het verschijnen van spataderen en trombose-knooppunten, evenals het verschijnen van sterke wallen en pijn aan het eind van de dag.
 3. De tweede klasse van compressie wordt gebruikt voor de behandeling van zwangerschapsziekten met een trombose en variteit.
 4. De indicatie voor het gebruik van panty's van de derde compressieklasse kan de sterkste veneuze insufficiëntie zijn, die veel verstoringen veroorzaakt in het werk van de bloedsomloop van de onderste ledematen.
 5. Bij het optreden van sterk oedeem, evenals stoornissen in het lymfestroomproces, die optreden tijdens het proces van spataderaandoeningen, worden panty's van de vierde compressieklasse op grote schaal gebruikt.

merken

Veel bekende merken houden zich bezig met de productie van compressiekousen, waaronder compressie panty's voor zwangere vrouwen.

Sommigen van hen zijn populairder, sommige omgekeerd - ze zijn niet wijdverspreid.

Laten we aan de hand van de vergelijkende tabel als voorbeeld de voordelen van producten van verschillende merken, evenals de kenmerken van hun prijsbeleid, nader beschouwen.

Merknaam

Land van fabricage

kenmerken

Waar voor uw geld

Relaxsan

Italië

Het heeft het vermogen om snel uit te rekken, lage slijtvastheid. Panty's zullen niet langer dan een maand meegaan.

De verhouding tussen kwaliteit en prijs is volledig gerechtvaardigd, omdat een product van lage kwaliteit wordt aangeboden tegen de laagste prijs.

Venoteks

Verenigde Staten van Amerika

Het grote assortiment, producten hebben een gemiddelde slijtageweerstand.

De ratio c / k is niet gerechtvaardigd, omdat het product van gemiddelde kwaliteit wordt aangeboden tegen een enigszins hoge prijs.

Medi

Duitsland

Een breed bereik, een hoge mate van duurzaamheid, er zijn modellen voor sport en reizen, maar ook apparaten voor licht aantrekken.

Hoewel de prijs te hoog is, is het zeker gerechtvaardigd, omdat het product van dezelfde hoge kwaliteit is.

ORTO

Spanje

Goede kwaliteit, behoud van compressie tot 4 maanden. Onder de tekortkomingen - snelle slijtage van de voeten.

Gemiddelde kwaliteit tegen een gemiddelde prijs.

Intex

Rusland

Hoge mate van slijtvastheid, kwaliteitsmateriaal.

Hoge kwaliteit voor een redelijke prijs.

Ergoforma

Italië

Hoge slijtvastheid, breed modellengamma, inclusief sportmodellen.

Product van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Sigvaris

Zwitserland

Elite-modellen van compressieondergoed, hoge slijtvastheid, aantrekkelijk ontwerp.

Hoogwaardige goederen tegen dezelfde hoge prijs.

Hoe panty en kousen kiezen?

Kiezen voor panty's en kousen voor zwangere meisjes, in de eerste plaats moet u aandacht besteden aan de instructies van de behandelend arts die de patiënt tijdens de gehele zwangerschap monitort, waarbij niet alleen de ontwikkeling van de foetus, maar ook de fysieke gezondheid van de toekomstige moeder wordt bekeken.

Het is noodzakelijk om rekening te houden met de afmetingen die moeten worden verkregen tijdens het meten van bepaalde delen van het lichaam en vervolgens te vergelijken met de dimensietabel.

afmeting

Voet maat

Enkel volume

Het volume van de gastrocnemius-spier

Dij volume

Lengte van vloer tot bil

S

34 – 36

18 – 20

26 – 37

40 – 56

.. – 73

M

36 – 38

20 – 24

29 – 39

44 – 61

.. – 76

L

38 – 41

24 – 28

32 – 43

50 – 66

.. – 79

XL

41 - ..

28 – 32

34 – 46

56 – 71

.. – 81

XXL

41 - ..

32 – 36

37 – 51

66 – 81

.. – 84

XXXL

41 - ..

36 – 40

47 – 59

75 – 89

.. – 84

Wanneer u een product in één exemplaar koopt, moet u het kleurenschema zorgvuldig overwegen, zodat het ideaal is voor dagelijks gebruik.Voor het gemak van het gebruik, is het beter om twee paar compressiebanden te kopen om u de mogelijkheid te bieden om het ene product op elk ander moment te vervangen.

De beste optie zou een beige panty of kousen zijn, die neutraal is met bijna elke kleding, het lijkt ingetogen en lijkt op de kleur van je eigen huid.

Daarnaast is het noodzakelijk om rekening te houden met de ronding van de buik en de panty op te nemen, zodat de riem deze niet onnodig knijpt, waardoor ongemak ontstaat en een schadelijk effect heeft.

Hoe te dragen en verzorgen?

U kunt de compressiebroek een hele dag dragen, indien nodig verwijderen en de benen een "rust" geven.

In sommige gevallen kan het noodzakelijk zijn om 24 uur per dag compressiebroek te gebruiken, omdat bij de ernstige ontwikkeling van spataderaandoeningen de lading op de aderen en vaten van de onderste ledematen zelfs 's nachts optreedt.

Om gemakkelijk compressie panty's of kousen aan te trekken, kunt u een speciaal apparaat gebruiken dat helpt het product uit te rekken en eenvoudig uw voet erin te drukken.

Als er geen mogelijkheid is om een ​​dergelijk apparaat aan te schaffen of te gebruiken en het is noodzakelijk om handmatig een compressiekledingstuk te dragen, moet u een paar eenvoudige regels volgen.

Het product moet over de hele lengte worden gerold, beginnen met het uit de sok te dragen en het hele been geleidelijk rechttrekken.

Je moet niet proberen om panty's te forceren, omdat het product de druk en scheur niet kan weerstaan, wat zal leiden tot een volledig verlies van therapeutisch effect.

Trek panty's met dezelfde voorzichtigheid uit. Je kunt ze niet trekken, het been met kracht tegen het been wrijven, ze met je nagels haken, omdat deze acties kunnen leiden tot schade aan het product.

Voor nauwkeurige en veilige verwijdering van compressie panty's, moet je ze geleidelijk langs het been rollen van boven naar beneden. Dergelijke manipulaties met het product zullen de veiligheid en grotere duurzaamheid garanderen.

Compressie panty's vereisen niet alleen een zorgvuldige houding tijdens het gebruik, maar ook een zorgvuldige verzorging van het product.

 • Het is noodzakelijk om de compressiebroek in koud water te wassen, het is beter om een ​​speciaal poeder of een speciaal reinigingsmiddel te gebruiken.
 • Het is beter om het wasgoed met uw handen te wassen, het product te weken met een sopje, zodat u het niet bloot hoeft te stellen aan sterke mechanische stress.
 • Als het niet mogelijk is om de panty op de handen te wassen, kunt u de machine in de handmatige modus gebruiken door de modus voor minimumsnelheid in te stellen.
 • In geen geval kan het niet uitdrogen in de trommel, dit kan schade aan het product veroorzaken.
 • Het is het beste om zelfstandig spin te produceren, zonder gebruik te maken van een wasmachine. Een goede bondgenoot in dit bedrijf zal een dikke badstofhanddoek zijn die overtollig vocht perfect absorbeert.
 • Tijdens het droogproces is het onmogelijk om een ​​verticale ophanging van het product te gebruiken, omdat dit kan leiden tot uitrekking en verlies van het compressie-effect.
 • Om de compressiebroek te drogen heeft u een vlak verticaal oppervlak nodig zonder ruwe randen.
 • Elke geringste oneffenheid kan leiden tot het verschijnen van haken, die later kunnen worden omgezet in kleine gaten, wat zal leiden tot de verdere verspreiding van de vezels van het product.
 • Gebruik ook niet het drogen van de compressiebroek op de batterij, omdat hoge thermische effecten de kwaliteit van het materiaal negatief kunnen beïnvloeden.

Door al deze momenten in overweging te nemen en alle regels na te leven, kunt u het gekochte product in uitstekende staat houden, wat zal bijdragen aan een langer gebruik ervan.

Contra

Compressieondergoed is een medisch attribuut en daarom zijn er een aantal contra-indicaties die een nadelig effect kunnen hebben op de menselijke gezondheid.

 • Het gebruik van compressiemantel is onmogelijk in de aanwezigheid van allergische en etterende formaties op de benen, die niet aan sterke druk zouden moeten worden blootgesteld.
 • Gebruik geen compressie panty's tijdens de zwangerschap, als u lijdt aan hart- en vaatziekten, het gevolg hiervan is een overtreding van de bloedtoevoer naar de onderste ledematen.
 • Een te dunne huid kan een andere contra-indicatie zijn, omdat niet voorzichtig aantrekken of verwijderen de breekbare huid ernstig kan beschadigen.
 • Bovendien dient u dit product niet te gebruiken met onstabiele bloeddruk, omdat dit duizeligheid en een slechte gezondheid kan veroorzaken.

Als er ten minste één symptoom is, moet u compressiebroek weigeren te gebruiken, omdat een onschuldig ding op het eerste gezicht schadelijk kan zijn voor de gezondheid van de toekomstige moeder en zelfs de baby.

beoordelingen

 • Zodra ze zwanger werd, kocht mijn man voor me compressie panty's van het bedrijf Sigvaris. Vóór de zwangerschap leed ze aan kleine problemen met haar benen, en toen ze begon aan te komen, namen de problemen toe. Het was toen dat ik mijn toevlucht moest nemen tot het dragen van deze panty, die een echte levenslijn werd! De benen deden geen pijn, stopten met zwellen en kleine spataderen verdwenen geleidelijk.
 • Ik was twee keer zwanger, beide keren gebruikte ik Intex-panty. Het product is mooi, de prijs is gerechtvaardigd en het effect is opvallend, omdat ik de hele tijd van de zwangerschap licht in mijn benen voelde en fladderde als een vlinder.
Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen