Zwangerschapskleding

Hoe een trouwjurk kiezen voor zwangere bruiden?

Hoe een trouwjurk kiezen voor zwangere bruiden?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Een jurk kiezen voor een korte zwangerschap
 2. Meer dan 6 maanden
 3. doek
 4. Afbeelding van de bruid
 5. Algemene tips

Het imago van de bruid was te allen tijde en tussen alle naties het meest charmant, gevuld met vrouwelijkheid en ongerepte schoonheid. "Interessante positie" verhoogt alleen de natuurlijke charme van dit beeld. Hoe een trouwjurk kiezen voor zwangere bruiden?

In de wereld van vandaag kunnen zwangere vrouwen vrij trouwen en hoeven ze zich geen zorgen te maken over de fobieën en vooroordelen die er eerder waren.

Tot op zekere hoogte zijn zulke positieve trends het gevolg van een ruime keuze aan trouwjurken voor zwangere vrouwen, comfortabele, praktische, maar tegelijkertijd elegante schoenen en kleine familierestaurants die bevorderlijk zijn voor een rustig en bescheiden feest.

De keuze voor een trouwjurk moet in de eerste plaats gebaseerd zijn op de factor gemak voor de toekomstige moeder, omdat ze in deze jurk een hele dag moet doorbrengen. De basis is nodig om de grootte van de buik te nemen, dat wil zeggen de duur van de zwangerschap.

Een jurk kiezen voor een korte zwangerschap

Het begin van de zwangerschap veroorzaakt geen uitgesproken visuele verandering bij een vrouw - dit is meestal de eerste drie maanden. De buik kan over het algemeen onmerkbaar zijn of enigszins opvallen met zijn afgeronde vormen.

Als de bruiloft gepland is voor zo'n periode, dan is het belangrijkste criterium voor het kiezen van een bruidsjurk een kleine volheid. Maar als de jurk van tevoren wordt gekozen, is het niet overbodig om rekening te houden met de factor die de verhoudingen van het lichaam kunnen veranderen in overeenstemming met het natuurlijke verloop van de zwangerschap.

De vierde maand van de "interessante positie" is grotendeels gebaseerd op dezelfde principes die hierboven werden beschreven, als je maag nog geen grote ronding heeft aangenomen. In ieder geval moet de eerste plaats comfort en gemak voor de moeder en, dienovereenkomstig, voor de baby zijn.

Druk in geen geval de maag in, ook al heb je de jurk van je dromen gevonden, die niet bij de maat of stijl past. De wereld van trouwjurken zit vol met interessante opties en charmante modellen. Een jurk met een hoge taille combineert bijvoorbeeld elegantie en behoudt bewegingsvrijheid.

Focus op de borst, die zelfs in de vroege zwangerschap bloeit en in volume toeneemt:

 1. Laat je jurk een diepe neklijn presenteren. Het kan worden versierd met interessante decoratieve elementen die het oog aantrekken en zich richten op dit specifieke deel van het lichaam.
 2. Elk borduurwerk of lint zal niet overbodig zijn in de halslijn.
 3. Een andere troefkaart die veilig kan worden gebruikt door een zwangere bruid is open schouders en rug.

Hoewel comfort een prioriteit is, kan niemand een vrouw verbieden zich op de belangrijkste dag van haar leven mooi te voelen.

Goed beproefde stijl met een lange taille. Horizontale afwerkingselementen (plooien, decoratieve naden), die starten vanaf het lijfje en uitrekken tot aan de billen, visueel het silhouet strekken en lichtheid toevoegen.

Een jurk is natuurlijk het belangrijkste element in een trouwfoto, maar je kunt niet ver komen zonder schoenen. Heel is categorisch uitgesloten, hoewel klein en netjes misschien wel past. Op voorwaarde dat het geen ongemak veroorzaakt en de schoenen zelf niet te strak zijn.

De ideale optie bij het kiezen van trouwschoenen voor zwangere vrouwen zijn ballet flats, die kunnen worden gemaakt in een enkel beeld met een jurk en geen enkele zweem van traditionalisme en middelmatigheid hebben.

Meer dan 6 maanden

Zelfs als de bruiloft valt op een lange zwangerschapsduur (meer dan 6 maanden), wordt het kiezen van de juiste jurk geen schokkend probleem. Natuurlijk is de eerste bruidsjurk voor zwangere vrouwen, die geliefd moest zijn, niet de moeite waard om te nemen. Naast modellen met een groot aantal ruches, rokken en veterelementen, creëren ze een te omvangrijk, volumineus beeld.

Maar een bruid met afgeronde vormen moet een heel ander effect bereiken:

 • eenvoud;
 • vergemakkelijken;
 • luchtigheid.

Daarom moet het aantal decoratieve elementen worden geminimaliseerd door ze te vervangen door rechte lijnen.

De empirestijl in trouwjurken voor zwangere vrouwen 6, 7 maanden en latere data lijkt te zijn ontworpen voor bruiden in een "interessante positie". Hier is alles dat het beeld zal verlichten en de figuur eruit zal halen:

 • hoge taille;
 • hals met diepe halslijn;
 • open schouders;
 • losse rok, die licht uitlopend kan zijn.

Heldere bovenkant, rijk versierd en ingericht - dit is de juiste beslissing voor een zwangere bruid. De aandacht zal automatisch naar het borstgebied worden geschakeld, waardoor het beeld in evenwicht wordt gebracht en het oog van de grote buik wordt afgeleid. De bovenkant van de jurk laat je volledig ronddwalen in de fantasie, hier zal alles passend zijn (afhankelijk van de maten): een andere kleur dan de rok, borduurornament, bolero op de schouders.

Hoge taille - een zeer goede oplossing van comfort en schoonheid. De afgeronde buik past comfortabel onder de riem en verstopt zich onder de losse rok. Over de rok zelf trouwens - laat het eenvoudig en gewichtloos zijn, en het hele beeld dankzij het is elegant en ontroerend.

Zwangerschap is een prachtige staat van geest en lichaam, de gedachten van de bruid dat het niet mogelijk zal zijn om mooi te zijn, zijn overbodig en onnodig. Vooral als je rekening houdt met het aantal manieren en opties voor kleding, die nu bestaan. Hier tenminste zo'n detail van de jurk als een open rug. Het lijkt erop dat er niets bovennatuurlijks is, en het beeld wordt al extravagant en zelfs sexy.

Zelfs op korte trouwjurk voor zwangere vrouwen er is geen taboe. Natuurlijk kunnen er moeilijkheden ontstaan, vooral in de afgelopen maanden, maar zelfs zo'n outfit kan bewondering wekken voor de integriteit en tederheid.

doek

Ongeacht hoe zorgvuldig de selectie van de stijl van de jurk is georganiseerd, alle details en nuances worden in aanmerking genomen, maar slechts één fout bij het kiezen van de stof kan al het werk tenietdoen.

Voor bruiden in positie is er een keuze uit een reeks stoffen voor een bruidsjurk:

 • chiffon;
 • organza;
 • kant:
 • zijde.

Kortom, alles dat licht, natuurlijkheid en luchtigheid belichaamt. Het lichaam van een zwangere vrouw is soms erg onvoorspelbaar en het is het beste om niet te experimenteren met synthetische stoffen. Laat natuurlijkheid in alles aanwezig zijn, allereerst in het beeld van de bruid, die in zichzelf een nieuw leven draagt.

De keuze voor een jurk van stof waarop al een patroon is, is alleen beschikbaar voor bruiden met een korte zwangerschapsduur. Anders zal de tekening, en zelfs groter, alleen de volledigheid van de afbeelding toevoegen.

De kleur waarin de jurk wordt gemaakt doet er helemaal niet toe. De kleurkeuze kan beginnen met de klassieke wit en eindigen meer extravagant en niet helemaal gebruikelijk voor een trouwjurk - blauw, rood en anderen. Maar vooral mooi en harmonieus kijkt een zwangere vrouw in kleuren van delicate tinten, zoals zilver of rokerig, parel of goudkleurig.

Afbeelding van de bruid

Accessoires in de vorming van een afbeelding is niet de laatste waarde en kan zowel bederven als heilzaam om alle charme van het vrouwelijk lichaam te benadrukken. Grote sieraden passen niet helemaal in het huwelijksbeeld van een zwangere bruid.

Als het hele beeld doordrongen is van vrouwelijkheid, elegantie en tederheid, dan moeten de sieraden in de juiste stijl worden gekozen. Waarom zou je niet stilstaan ​​bij een kleine elegante hanger of je nek versieren met een dunne reeks sneeuwwitte parels.Je charme kent geen grenzen.

Vergeet de handtas niet: klein, netjes en onopvallend, maar zo noodzakelijk op de bruiloft. Een spiegel en sommige cosmetica kunnen altijd bij de hand zijn en komen op het meest onverwachte moment tot redding.

Elk element van het huwelijksbeeld, dat is gemaakt voor een zwangere bruid, zou alleen maar troost moeten brengen. Ongemakkelijke dingen, het is tijd om een ​​duidelijk "nee" te zeggen.

Algemene tips

Hoe je naar je bruiloft gaat kijken is de moeite waard om van te voren te overwegen, ondanks het feit dat je je niet moet haasten met de aankoop van een jurk. Houd rekening met de volgende tips bij het vormen van je afbeelding:

 • de stof is licht en noodzakelijk natuurlijk, en de veters zijn geconcentreerd op het bovenste deel van de jurk;
 • studs zijn ongepast, maar een kleine en stabiele hak alleen in het onderwerp;
 • hoog, maar niet volumineus kapsel trekt het silhouet iets naar buiten;
 • panty's geven de voorkeur aan kousen die geen druk uitoefenen op de buik.

Zwangerschap - dit is niet de reden waarom je de bruiloft wilt opgeven. Vooral omdat voor u een enorme selectie van luxe bruidsjurken voor zwangere vrouwen. Een vrouw is altijd mooi wanneer haar gezicht is versierd met een goddelijke glimlach, haar ogen zijn vervuld van geluk en een nieuw leven is van binnen geboren.

Comments
 1. Zhenya
  25.07.2015

  Ik zal een jurk kopen die de buik verbergt. Ik vind dat je niet moet pronken met je positie op de bruiloft.

 2. Larissa
  17.06.2015

  Wat is het probleem? Een zwangere vrouw is een gelukkige vrouw. Vooral in onze tijd, als velen zwanger worden van moeilijkheden. Houd van je baby en de draagtijd zelf.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen