Zwangerschapskleding

Witte moederschap jurken

Witte moederschap jurken

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Waarom wordt het vaak gekozen?
 2. Wie gaat dat doen?
 3. modes
 4. lengte
 5. Tips voor het kiezen

Elke zwangere vrouw wil er mooi en onweerstaanbaar uitzien. Met verschillende stijlen kunt u wijzigingen in de vorm onderstrepen of verbergen. Het kleurenschema kan worden gevarieerd, maar veel zwangere vrouwen houden van witte jurken, vooral bij warm weer.

Waarom wordt het vaak gekozen?

Tijdens de zwangerschap voelt elke vrouw zich geïnspireerd en vreugdevol en wil deze stemming met anderen delen. Kleding is de beste manier om je emoties te uiten.

Het bereik van modellen en stijlen is enigszins beperkt voor zwangere vrouwen, dus het is de witte kleur die het mogelijk maakt om uw beeld lichter, romantisch, delicaat en licht te maken.

Witte jurk zal helpen de vrouwelijkheid van de toekomstige moeder te benadrukken. Het is vooral populair in het warme seizoen.

Wie gaat dat doen?

Een witte jurk kan in de kast van elk meisje staan, maar je moet de juiste kiezen.

Deze kleur kan veel tinten hebben:

 • koud;
 • warm;
 • neutraal.

Bij het kiezen van een witte jurk is het de huidskleur op te rapen, omdat deze factor bepalend wordt. Witte kleur kan het gezicht verfrissen of al zijn gebreken benadrukken.

Als een meisje een donkere huidskleur heeft, moet de tint wit ook donkerder zijn. Voor de eigenaar van een bleke huid zou de beste oplossing een aswitte jurk zijn. Voor een meisje met een gebruinde huidskleur kun je een jurk met crème of marmer tint ophalen.

modes

Ontwerpers creëren voortdurend nieuwe stijlvolle en buitengewone collecties jurken voor zwangere vrouwen, die vaak witte kleuren gebruiken.

Empire

De meest comfortabele stijl voor zwangere vrouwen is een model met een hoge taille in Empire-stijl. Het cijfer past niet en benadrukt de speciale positie van de aanstaande moeder.

De jurk benadrukt perfect de schoonheid van de weelderige boezem en beperkt de buik niet, zodat de vrouw zich aantrekkelijk, charmant en vrij voelt.

De witte jurk kan worden versierd met een lichte riem of prachtig borduurwerk, daarna wordt het feestelijker en eleganter.

Grieks

Een uitstekende optie zijn jurken in de Griekse stijl, vooral als een zwanger meisje zich als bruid gedraagt. Een verscheidenheid aan gordijnen en decoratieve elementen helpen bij het creëren van een unieke avondjurk.

Deze stijl verbergt enigszins de toegenomen buik als gevolg van de vrije snede. Maar wees voorzichtig bij het kiezen van de grootte van de jurk, want het is erg belangrijk dat het lijfje niet strak zit, anders zal deze outfit er belachelijk uitzien.

direct

Bij het zwangere meisje ziet het er prachtig uit, recht gesneden, wat op de figuur past. Ze leggen subtiel de nadruk op het decollete-gebied en beschrijven de groeiende buik.

Voor elke dag kun je kiezen voor een jurk met een basky, welke zal de buik verbergen, of met een delicate kant.

Het zomermodel van chiffon past goed bij een spijkerjack en losse accessoires. En in koele tijden kan een schede jurk worden gedragen met hoge laarzen of een vest.

Met een contrastprint

Originele witte jurken, versierd met contrasterende boorden of zwarte opdruk. Deze combinatie geeft naast elegantie en originaliteit.

Ontwerpers stellen voor om een ​​combinatie van stoffen te gebruiken om probleemgebieden te corrigeren en de zwangere vrouw dunner te maken.

lengte

kort

Vaak willen zwangere vrouwen korte jurken kopen, maar helaas zijn niet alle modellen geschikt voor hen.De beste oplossing is een jurk met een lage taille, waarmee de aanwezigheid van de buik kan worden beschreven.

Heel mooi op een zwanger meisje zal een model liggen met een breed A-vormig silhouet, terwijl de taille volledig afwezig is. In deze modellen voelt elke aanstaande moeder zich licht en vrij.

midi

De lengte van de midi is relevant voor de jurk voor elke dag. Natuurlijk wordt witte kleur zelden gedragen in het dagelijks leven, maar een witte jurk met een midi-lengte is een geweldige oplossing voor een wandeling op een warme dag.

Naar de vloer

Onder de witte lange jurken voor zomeroverhemden of jurken op riemen passen. Deze stijlen worden gekenmerkt door hoge tailles, en de stof valt vrij naar beneden, dus het is perfect voor een afgeronde buik.

avond

Zwangere vrouwen kunnen een beperkt aantal stijlen dragen om te worden gepubliceerd. Zoek een witte jurk net in de salon van kleding voor zwangere vrouwen.

Onder het assortiment gepresenteerd door ontwerpers, kunt u kiezen voor een kanten jurk met een rechte snit, trapezium, chiffon modellen met hoge taille of jurken in zijden vloer die passen in de borst en vallen vrij naar beneden.

Tips voor het kiezen

 • Het is de moeite waard om witte jurken voor zwangere vrouwen alleen te kopen van natuurlijke stoffen, hoewel een kleine hoeveelheid synthetische vezels is toegestaan. Een perfecte oplossing voor een jurk is wol, linnen, zijde of katoen.
 • Speelt een belangrijke rol of stijl van de jurk. Houd bij het kiezen van een model rekening met een afgeronde buik, vergrote borsten, enz. Indien gewenst, helpen sommige modellen witte jurken om de status van de toekomstige moeder te verbergen door het gebruik van speciale inserts.
 • De jurk mag geen bewegingen vasthouden of in het lichaam knijpen, daarom is het beter om een ​​jurk van elastische stof te dragen.
Comments
 1. Alina
  14.02.2016

  De witte jurk is perfect voor zwangere vrouwen omdat het de kleur van puurheid is. de kleur van engelen. Ik kies gewoon zo'n jurk.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen