Zwangerschapskleding

Park voor zwangere vrouwen

Park voor zwangere vrouwen

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. Functies en voordelen
 2. model
 3. Hoe te kiezen?

Als een zwangere vrouw bij het kiezen van bovenkleding niet weet waarvoor hij moet kiezen, dan is het de moeite waard om eens goed naar het jaspark te kijken. Het is ideaal voor bescherming tegen de kou en voor comfort. En het is vrij "genoeg" voor de gehele duur van de zwangerschap, ondanks de constante groei van de buik.

Functies en voordelen

Tegenwoordig zijn er veel modellen van dergelijke jassen, die niet alleen qua functionaliteit en comfort verschillen, maar ook een mooi en stijlvol ontwerp en stijlen hebben.

Het belangrijkste kenmerk van het vrouwenpark is het trekkoord in de taille. Met deze kant kun je de maat op verschillende tijdstippen aanpassen als de buik groeit.

Er zijn ook speciale slingo-parken voor zwangere vrouwen, die speciale inzetstukken hebben om de grootte aan te passen. En voor de periode na de bevalling hebben deze jassen een slingovstavku voor de baby.

De belangrijkste voordelen voor het kiezen van parken voor zwangere vrouwen zijn:

 • De stof die niet nat wordt en niet waait.
 • Warme voering.
 • Gratis knippen.
 • Gordijn, waarmee de maat wordt geregeld.
 • Extra vetersluiting vanaf de onderkant van de jas, die beschermt tegen blazen.

model

klassiek

Het klassieke model voor damesparken is een jas midden op de dij met een gewatteerde voering, voornamelijk gemaakt van nepbont. Deze jassen hebben een hoge opstaande kraag en een capuchon. Ook onderscheidt de jas zich door de aanwezigheid van opgestikte zakken en een zak op de mouw.

transformator

Dergelijke parken zijn waarschijnlijk de meest geschikte optie voor zwangere vrouwen, omdat bijna alle elementen worden getransformeerd, afhankelijk van de behoeften.

Voor warme en windstille dagen komen de voering en capuchon los, bij sommige modellen voegt deze lijst mouwen toe. Wat betreft de motorkap, in sommige parken is het uitgerust met een verticale ritssluiting, die de kap in een kraag verandert.

Voor degenen die wachten op de baby om te verschijnen in het koude seizoen, zijn er transformerende parken met sling inserts. Ze laten je de baby na de geboorte dragen.

langgestrekte

Zeer relevant model van de laatste seizoenen, het dient als een goed alternatief voor donsjacks. De kap van een dergelijk jaspark is meestal versierd met bont.

Hoe te kiezen?

 • Bij het winkelen voor zwangere vrouwen, moet u zich richten op de grootte. Het is niet nodig om verschillende maten groter te nemen, maar tegelijkertijd moet het jack niet klein worden met de groei van de buik. Om dit te doen, in zo'n park, en er zijn speciale inserts en extra sloten.
 • De tilband moet een trekkoord hebben op de capuchon voor de baby en op sommige modellen zijn er sloten voor de handgrepen van het kind.
 • Kies een parkisolatie, die thermofin en tinsuleyt is. Dergelijke kachels garanderen een lage prijs, eenvoudig onderhoud en hebben een kleine hoeveelheid, in tegenstelling tot pelsrobben.
 • De lengte moet ten minste halverwege de dij zijn met een verstelbare vetersluiting om blazen te voorkomen.
 • Bilateraal slot zal helpen bij de late zwangerschap met ongemakkelijke en huiveringwekkende bewegingen, of bij het lopen de trap op.
Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen