Zwangerschapskleding

Voedingsbeha "Fest"

Voedingsbeha Fest

doe mee aan de discussie

 
inhoud
  1. Weinig over het merk
  2. Comfort en tederheid
  3. De maat is niet in maat!
  4. Voor actieve moeders
  5. Absolute zuiverheid
  6. Je bent sexy!
  7. Zowel overdag als 's nachts

Met de komst van de baby heeft de jonge moeder veel nieuwe zorgen. En ze betreffen niet alleen het comfort van de baby. Postpartum - het is tijd om na te denken over je gezondheid. En in deze nieuwe moeder zal Bras helpen om Fest te voeden.

Weinig over het merk

Het bedrijf Fest is het eerste bedrijf op de Russische markt dat ondergoed voor zwangere vrouwen en jonge moeders produceert. Verloskundigen en gynaecologen van de Russische Academie voor medische wetenschappen en de Russische medische universiteit zijn betrokken bij de ontwikkeling ervan.

Het is mooi dat het naaien van linnen ook in Rusland wordt uitgevoerd, en dit stelt u in staat om de kwaliteit van producten in alle stadia te controleren. Natuurlijke materialen, accessoires van hoge kwaliteit, perfect comfort - dit gaat allemaal over Lingerie Fest!

Comfort en tederheid

Het is bewezen dat het dragen van speciale kleding de vorming van striae op de huid van de borst voorkomt. Speciaal juist gekozen ondergoed knelt de borstkas niet, voorkomt stagnatie van melk, houdt de vorm.

Linnen Fest is gemaakt van hoogwaardig katoen. Brede bandjes wrijven niet, zachte naden zorgen voor comfort voor de moeder. Sterke bevestigingen van een bh voorkomen uitglijden. De afwezigheid van plastic en ijzeren zaden zorgt voor veiligheid, en een zachte brede elastische band ondersteunt de borst en geeft de jonge moeder een gevoel van tederheid.

De maat is niet in maat!

Om ervoor te zorgen dat een beha comfortabel en veilig is, moet je de juiste maat kiezen. Je kunt dit vertrouwelijke kledingstuk na de bevalling kopen, maar gynaecologen raden aan om vanaf de allereerste dagen van de geboorte van een baby een speciale bh te dragen.

Het wordt aanbevolen om een ​​bh te kopen in de negende maand van de zwangerschap. Vergeet niet dat de grootte van de borst na de bevalling iets zal toenemen, maar het volume onder de borst zal verminderen. De beha moet comfortabel zitten, niet verpletteren en de borst niet overleven. Idealiter, als je het ondergoed op het lichaam niet voelt, zul je de steun van de borst voelen.

Voor actieve moeders

BH's voor pleegfeest laten je snel de borstkas openen en het kind voeden. Dit is vooral handig voor actieve moeders die met de baby reizen of openbare evenementen bijwonen. Om het proces van borstvoeding te vergemakkelijken, zijn speciale kleding voor het voeden ontwikkeld, evenals stroppen, waarmee u de baby en de moeder kunt sluiten voor nieuwsgierige blikken.

Absolute zuiverheid

De fest line-up bevat steriel ondergoed. Dergelijke beha's, slipjes, verbanden en T-shirts kunnen met u worden meegenomen naar het ziekenhuis, ziekenhuizen en thuis worden gedragen. Steriel wasgoed wordt speciaal gereinigd en bevat geen kiemen en bacteriën. Als je jezelf en je baby een garantie wilt geven voor veiligheid en absolute reinheid, dan is steriel wasgoed Fest speciaal voor jou gemaakt!

Je bent sexy!

Vergeet bij de geboorte van een kind zijn geliefde vrouw niet. Voor veel vrouwen is het belangrijk om mooi en sexy te blijven, zelfs in de nieuwe status van moeder. En het is helemaal goed!

Het brede scala aan fest-bh's zal zelfs de meest veeleisende klant tevreden stellen. Sexy kant, flirterige strikken helpen je om je af te stemmen op de romantische stemming, om je zelfverzekerd te voelen in hun eigen aantrekkingskracht.

In de lijn van ondergoed zijn niet alleen beha's. Leuke pyjama's, strakke T-shirts, korte tops, hippe slipjes zullen de look complementeren en helpen om het grijs van het dagelijks leven te verlichten.

Zowel overdag als 's nachts

Moeders in het decreet schrijven actief hun beoordelingen over postpartumbeha's.Lingerie-fest volgens vrouwen die borstvoeding geven, is comfortabel en comfortabel om te dragen. Jonge moeders geven er de voorkeur aan om het dag en nacht te dragen.

Velen zijn ook blij met de betaalbare prijs van bh's - ongeveer 700 roebel per eenheid. Moeders worden geadviseerd kleding te kopen in apotheken en speciaalzaken - zodat u uzelf kunt beschermen tegen het kopen van goederen van een lage kwaliteit. Als we het over de minnen hebben, klagen sommige moeders over de brede naden, die zichtbaar zijn onder het strakke T-shirt of T-shirt. Voor veel vrouwen is dit echter geen probleem - je hoeft alleen maar de juiste kleding te kiezen.

Lingerie voor drachtige en zogende feesten zorgen voor de gezondheid van de borsten, geven je een gevoel van comfort en tederheid en zullen je sexy laten lijken! Wees aantrekkelijk en blije moeders!

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen