Nagelverzorging

Hoe nagels groeien in een week?

Hoe nagels groeien in een week?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Waarom groeien nagels langzaam?
 2. Wat beïnvloedt de groeisnelheid?
 3. Hoe snel te groeien?
 4. Nazorg en versterking

Mooie en goed verzorgde nagels worden beschouwd als een bron van trots voor elk meisje of elke vrouw. Tegenwoordig is natuurlijke schoonheid in de mode en de meeste van de schone geslachten proberen hun eigen nagels te laten groeien in plaats van ze op te bouwen zoals voorheen. Natuurlijk is het niet altijd gemakkelijk om dit te doen, gezien het ritme van het leven en de enorme hoeveelheid dagelijks huiswerk die de nagels gemakkelijk kan beschadigen. Om ze mooi en gezond te laten worden, moet je de zorgregels strikt volgen en verschillende manieren gebruiken.

Waarom groeien nagels langzaam?

Niet elke vrouw kan bogen op mooie en goed verzorgde nagels. Voor sommigen groeien ze gewoon niet of groeien ze te langzaam. Voordat je het gevecht met afschilfering, broosheid of langzame groei begint, moet je een reden vinden waardoor je niet de eigenaar van aantrekkelijke nagels kunt worden. Factoren die de nagelgroei beïnvloeden, kunnen zowel extern als intern zijn.

De eerste categorie omvat:

 • de impact op de nagels van huishoudelijke schoonmaakmiddelen;
 • onjuiste zorg;
 • koud weer.

Wat interne factoren betreft, hebben we het over de volgende mogelijke oorzaken:

 • slechte voeding;
 • gebrek aan vitamines of andere voedingsstoffen;
 • zwakke immuniteit van het lichaam.

Het belangrijkste is om de oorzaak van de overtreding te achterhalen en deze op tijd te verwijderen.

Als je je gezondheid op orde hebt, ontdaan van externe factoren en speciale procedures uitvoert, kun je in 2-3 weken sterke en gezonde nagels laten groeien.

We mogen niet vergeten dat de conditie van de nagels voornamelijk afhangt van de algemene gezondheidstoestand van de persoon. Als het lichaam een ​​tekort aan vitaminen of mineralen heeft, heeft dit invloed op het haar en de nagels. Dat is de reden waarom de meeste experts zeggen dat je de nagels van binnenuit moet behandelen. Hoogstwaarschijnlijk ontvangt het lichaam niet de optimale hoeveelheid micro-elementen, wat meestal gebeurt door ondervoeding, alcoholgebruik of roken.

Wat beïnvloedt de groeisnelheid?

Opgemerkt moet worden dat de groei van nagels door de jaren heen vertraagt. Meisjes laten bijvoorbeeld hun nagels veel sneller groeien dan oudere vrouwen. De volgende factoren beïnvloeden de groeisnelheid van nagels.

 • Gezonde levensstijl, inclusief constante lichaamsbeweging, goed dieet, voldoende slaap. Bovendien kan dit de tijdige behandeling van ziekten omvatten. Elke ziekte leidt tot een verzwakking van het immuunsysteem, die zowel de groeisnelheid van nagels als hun sterkte negatief beïnvloedt.
 • Goede voeding - De belangrijkste factor, omdat de nagelplaat voor een goede groei alle noodzakelijke voedingsstoffen en vitamines moet bevatten. Dat is de reden waarom vrouwen die vaak op dieet zijn, problemen hebben met broze nagels. Dergelijke problemen kunnen worden vermeden vanwege producten met een hoog eiwitgehalte, die een belangrijke rol spelen in het groeiproces.
 • Zorgvuldige nagelverzorging. Dit moment is uiterst belangrijk - het is dankzij de externe invloed dat de invloed van interne componenten toeneemt.

Het proces moet met de juiste voeding worden gestart, omdat het gebrek aan vitamines vaak de hoofdoorzaak is van problemen met hun fragiliteit en langzame groei. Als het doel is om nagels te laten groeien, zal deze met de aanwezigheid van deze problemen niet werken.

Een van de belangrijkste vitamines die een positief effect hebben op de nagelplaten, zijn de vitamines A, E, C en B.

 • Vitamine A speelt de belangrijkste rol in het proces van nagelgroei. Bovendien verbetert het de regeneratieprocessen in het lichaam. Je kunt het krijgen van de lever, groenten of boter. Maar van de koffie zal moeten worden afgestaan, omdat deze vitamine van het lichaam wordt weggespoeld.
 • Vitaminen C we moeten zo lang mogelijk jong blijven. Als je nagels geel worden, ligt de reden precies in het ontbreken van deze stof. Je kunt het krijgen van citrusvruchten, kruisbessen en andere bessen.
 • Vitamine B-groep helpt de nagels te versterken, verbetert hun groei en zorgt voor de assimilatie van binnenkomende micronutriënten. Dergelijke stoffen zijn te vinden in melk, vis, kruiden en gist.
 • Vitamine E Het staat bekend om zijn antioxiderende eigenschappen en heeft ook een positief effect op de bloedsomloop. Dit alles zorgt voor een snelle en hoogwaardige groei van nagels. Je kunt deze vitamine krijgen van boter, eieren en andere dierlijke producten.

Want de gezondheid van nagels is niet alleen van belang, niet alleen vitamines, maar ook mineralen, die de nagelplaat van sterkte en structuur voorzien. Een van de belangrijkste zijn de volgende.

 • Zink. Belangrijk voor de afbraak van eiwitten, die dus een impact heeft op de weefselgroei. Uitstekende bronnen van dit sporenelement zijn melk en bananen.
 • Calcium. Element, essentieel bij de vorming van nagels. Mineraal gevonden in zuivelproducten.
 • IJzer. Als er een gebrek aan ijzer in het menselijk lichaam is, kan dit bloedarmoede veroorzaken en dit leidt al tot broze botten. Boekweitpap en appels zijn ideale bronnen van zo'n belangrijke stof.

Hoe snel te groeien?

Vrijwel elke vrouw wordt vroeg of laat geconfronteerd met de vraag hoe nagels groeien in een week met behulp van procedures thuis. Lange, goed verzorgde nagels zien er prachtig uit, dus vrouwen letten goed op dit proces, met behulp van verschillende procedures of medicijnen.

Procedures gebruiken

Een van de meest effectieve procedures zijn baden met verschillende componenten. Thuis is het eenvoudig om mooie en lange nagels te laten groeien als er op permanente basis baden worden gebruikt. Onder de populairste baden zijn de volgende.

 • Voeg in warm water een paar druppels jodiumoplossing en citroensap toe. Handen moeten ongeveer 15 minuten in dergelijk water worden bewaard. Zo'n procedure is alleen uiterst effectief als deze dagelijks wordt uitgevoerd.
 • Giet een glas water in een geschikt vat, voeg zout en een beetje jodium toe. Houd je vingers 20 minuten vast en veeg ze vervolgens af met een zachte handdoek.
 • Verdun zeezout in water en doe de vingers 20 minuten in de pot. Na zo'n bad moet je een crème aanbrengen. Een dergelijke procedure moet binnen 14 dagen worden uitgevoerd, waarna u een pauze van een maand moet nemen.

Een van de meest effectieve procedures wordt ook beschouwd als een oliebad. Voor dit doel kunt u elke olie gebruiken. De meeste vrouwen geven de voorkeur aan olijfolie omdat het goed ruikt en gemakkelijk kan worden afgewassen. Gebruikte olie moet op een laag vuur worden verwarmd en moet er gedurende 5 minuten nagels in bewaren.

Spoel daarna de vingers. Het is het beste om ze te drogen met een papieren handdoek.

Sommige dames merken ook de verbazingwekkende eigenschappen van het melkbad op, waarin naast melk, appelsap en wat honing wordt toegevoegd. In een verwarmde cocktail moet je ongeveer 10-15 minuten lang je vingers vasthouden en daarna een moisturizer aanbrengen op je nagels.

Als u de eigenaar van sterke nagels wilt worden, is de ideale oplossing een frisdrankbad. Om het te halen, moet je 1,5 eetlepel frisdrank toevoegen aan het water, een paar druppels jodiumoplossing en de handen ongeveer tien minuten lang in dit alles houden. Na het bad moeten de nagels worden besmeurd met een voedende crème.

Een van de meest populaire procedures is paraffinetherapie, die niet alleen voor handen, maar ook voor nagels een echte redding zal zijn. Opgemerkt moet worden dat deze procedure veel meer tijd vergt dan een van de bovenstaande, maar de efficiëntie is hoger.

Voor de implementatie van paraffinetherapie is de aanwezigheid van paraffine van uitstekende kwaliteit. Je kunt het kopen bij een apotheek of supermarkt. In de meeste gevallen wordt paraffine al in porties verdeeld, wat de ideale oplossing is voor een eenmalige procedure. Opgemerkt moet worden dat paraffinekaarsen voor deze doeleinden niet kunnen worden gebruikt.

Bovendien is het onmogelijk om meerdere keren dezelfde paraffine aan te brengen, omdat deze na de eerste procedure alle eigenschappen verliest.

Voor paraffinebehandeling moet u dus een speciale houder nemen en er paraffine in smelten. Gebruik hiervoor een stoombad. Tijdens het bereiden van het mengsel, kunt u op uw handen letten. We reinigen ze met behulp van scrubs, en dan bevochtigen we een papieren servet met paraffinemengsel en brengen het met een laagje op nagels en handen aan. Nadat de eerste laag volledig droog is, moet u de procedure opnieuw herhalen. Wikkel nu de ledematen in met polyethyleen en trek handschoenen aan, laat het allemaal minstens een half uur. Gedurende deze tijd zullen de huid en nagels een enorme hoeveelheid voedingsstoffen ontvangen die hun toestand positief zullen beïnvloeden.

Een andere effectieve manier is massage, waardoor u de groei van goudsbloemen aanzienlijk kunt versnellen. Een onderscheidend kenmerk van deze procedure is dat het de bloedcirculatie in het lichaam aanzienlijk verbetert. Het is dankzij deze dat de hoornachtige dekking voedingsmiddelen ontvangt, die tot de groei van de spijkerplaat leidt.

Vóór het begin van de massage moet je vernis en andere kunstmatige oppervlakken van de nagels verwijderen. In gespecialiseerde winkels verkopen we tegenwoordig speciale borstels die zijn ontworpen om de cuticula te masseren. Na de massage worden de nagels gesmeerd met een voedende crème.

Het is een feit dat dankzij deze procedure de huid en nagels beter bruikbare componenten beginnen te absorberen, dus is het logisch om de crème onmiddellijk na de massage aan te brengen.

Door middel van

Het versnellen van de groei van nagels is niet alleen effectief, maar ook op verschillende manieren. In de apotheek kunt u een groot aantal medicijnen vinden die de conditie van de nagels kunnen verbeteren en hun snelle groei kunnen bereiken. Een van de meest effectieve middelen is jodium. Plaats gewoon één druppel op elke nagel 's nachts en na 5 dagen ziet u het effect.

Sommigen zijn bang dat de nagels geel blijven, maar tegen de ochtend hebben ze tijd om hun natuurlijke look terug te krijgen.

Vitaminen A en B, gepresenteerd op basis van olie, bleken zeer effectief te zijn. Elke dag moeten ze met behulp van massagebewegingen in de nagel worden ingewreven. Dit versnelt niet alleen hun groei, maar heeft ook een positief effect op de kracht.

Een ander nuttig hulpmiddel is glycerinecrème, die thuis bereid kan worden met farmaceutische preparaten. Om dit te doen, kun je glycerine, salicylzuur kopen, mixen en er vitaminecomplexen aan toevoegen op basis van olie. Sommige vrouwen voegen bovendien wat rode wijn toe aan deze crèmes.

Na een week gebruik van dit product, kunt u een significante verbetering in de conditie van de nagels zien.

Nazorg en versterking

Om het resultaat vast te kunnen stellen, moet u speciale aandacht besteden aan nagelverzorging en versterking. Een van de vaak voorkomende tips hierover zijn de belangrijkste.

 • Aceton - de grootste vijand van nagels. Het zit in grote hoeveelheden in vloeistoffen die zijn ontworpen om nagellak te verwijderen. Bij het kopen van dergelijke producten is het het beste om opties te kiezen die moisturizers bevatten.
 • Het is onmogelijk om nagels vaker dan eens per week te schilderen.Anders schade aan de coating van de plaat, die zowel de toestand als de groeisnelheid van de nagel nadelig beïnvloedt.
 • U hoeft de nagelrollen niet af te snijden, omdat ze bescherming bieden tegen infecties.

Wat betreft nagelverzorging, kunt u ze verwennen met gewone baden, kruiden afkooksel en verschillende oliën. Bovendien is er in de moderne markt een enorme hoeveelheid cosmetische producten die speciaal zijn ontworpen voor nagelverzorging. Bij het kiezen van dergelijke hulpmiddelen moet u echter uiterst voorzichtig zijn.

Het is beter om af te stappen van de opties in het productieproces waarin kunstmatige componenten zijn gebruikt en de voorkeur te geven aan natuurlijke verbindingen.

Het is dus mogelijk om de groei van nagels te versnellen met behulp van speciale trays, paraffinetherapie, verschillende procedures en farmaceutische middelen. Met een verantwoorde aanpak is het mogelijk om binnen een paar weken positieve resultaten te boeken en binnenkort eigenaar te worden van prachtige nagels.

Hoe je in korte tijd thuis je nagels kunt laten groeien, zie de volgende video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen