Nagelverzorging

Nagelbacterie: wat is het en hoe moet het?

Nagelbacterie: wat is het en hoe moet het?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Kenmerken van de procedure
  2. Gebruik van
  3. voordelen

Vrouwelijke schoonheid is niet alleen aantrekkelijk uiterlijk, maar ook verzorging. Elk meisje moet elke dag een aanzienlijke hoeveelheid tijd besteden om er mooi uit te zien.

In het ritueel van het zorgen voor een nette uitstraling, omvat een apart item nagelverzorging. De armen zijn het deel van het lichaam waar mensen meteen aandacht aan besteden. Daarom onderwerpen dames, vaak op zoek naar een perfecte manicure, hun goudsbloemen aan rigoureuze tests: dagelijks zagen, het afsnijden van de cuticula, zelfverwijderende gelvernis zonder de nodige middelen, contact met chemicaliën en het bouwen van kunstnagels.

Vaak is het in deze vorm dat spijkers uit een noodgeval moeten worden gered. Wanneer ze praktisch transparant worden, worden ze dunner en breken ze af van contact met elk oppervlak. Nagels verliezen geleidelijk hun natuurlijke schoonheid en zijn niet langer aantrekkelijk.

Maar de tijd staat niet stil, en met de ontwikkeling van nieuwe technologieën, de ontdekking van nieuwe formules, hebben experts een nieuwe richting geopend in de nagelindustrie, zoals nagelbiolering.

Kenmerken van de procedure

De methode van biolaminatie is om de beschadigde structuur van de nagel te herstellen, waardoor deze de natuurlijke beginparameters krijgt, bescherming tegen latere schadelijke effecten.

Deze methode wordt gebruikt met het oog op gezondheidsprogramma's op het moment dat de nagels echt begonnen "zich te ontdoen" van zichzelf. Nagelverlenging wordt in dit geval niet aanbevolen, omdat de spijkerplaten te zwak zijn en niet in staat zullen zijn het extra gewicht op zichzelf te weerstaan. Daarom is de samenstelling van deze vernis niet zo dicht als die van gewone vernissen, en is deze niet zo sterk voelbaar op de nagels.

Biolamination wordt een medische procedure genoemd en wordt ook gebruikt als een profylaxe tussen langdurig "dragen" van kunstnagels.

Dankzij deze eenvoudige techniek wordt de nagelplaat immers versterkt, versterkt en verdicht, gevuld met nuttige vitamines, gehydrateerd en beschermd. Dat wil zeggen, een bepaald frame wordt opnieuw op de spijker gemaakt, wat hem zal helpen weer in vorm te komen.

Gebruik van

Deze procedure duurt niet te lang - ongeveer 30-40 minuten, afhankelijk van de conditie van de nagel en de omvang van de beschadiging. De procedure hangt af van hoe uw manicure er in de toekomst uit zal zien.

Eerst moet je een hulpmiddel kiezen voor biolaminatie. Er zijn nu verschillende goede merken op de markt die vergelijkbare producten produceren en genieten van positieve feedback van vakmensen en klanten.

Een van deze vertegenwoordigers is het Russische bedrijf Nano Professional, dat afkomstig is van Nizjni Novgorod.

Opgemerkt moet worden dat ze al meer dan tien jaar op de markt zijn en dat ze gedurende deze tijd nog steeds veel gevraagd zijn bij de consument.

Nadat u hebt besloten met welke tool u zult werken, moet u een werkoppervlak voorbereiden. Voor de procedure moet je je handen bevochtigen en een kleine ontspannende massage maken. U kunt uw handen in een warm bad met olie of zeezout stomen. Droog vervolgens je handen droog, smeer de nagelriem in en behandel het.

Nadat de olie enigszins is opgedroogd, moet het product licht worden geschud voordat het wordt aangebracht. (Het is het beste om een ​​fles te nemen en het tussen je handpalmen te rollen, dop naar beneden). Door zijn consistentie lijkt het biolamineringsvernis op een gel. Deze gel wordt aangebracht met een borstel, voorzichtig verdeeld over de hele nagel, zonder vlekken en gaat verder dan de randen van de nagel.

Nadat de gel is aangebracht, moet deze met een speciale staaf in het oppervlak van de nagelplaat worden ingewreven. Na het drogen wordt elke nagel behandeld met een speciaal hulpmiddel op basis van vitamines of vitamineolie.

Na de procedure zult u opmerken dat er een subtiele film op de nagelplaat is gevormd, deze beschermt de nagels tegen eventuele effecten tot de volgende sessie.

Voor het volledige herstel van nagels is één procedure niet genoeg. Afhankelijk van hoe beschadigd de nagelplaat, zal het aantal sessies worden berekend dat nodig is om de structuur van de nagel volledig te herstellen.

Na verschillende sessies, wanneer de nagels iets sterker worden, kunt u terugkeren naar uw normale manier van leven en een manicure opnieuw doen, gel polish gebruiken of nagels opbouwen. En de manicure moet op het gelamineerde oppervlak worden aangebracht. Het zal een soort frame en substraat zijn voor een manicure met langer gebruik.

voordelen

Deze procedure heeft veel positieve aspecten.

  • Gemotiveerde kostprijs. Omdat het materiaal niet veel wordt gebruikt, gaat een fles enkele maanden mee, of zelfs meer.
  • De procedure vereist geen speciale cursussen om te leren werken met deze gel.
  • Lage tijdskosten. Van 30 minuten tot 1 uur.
  • Kwaliteit. Het product is veilig om te bedienen, niet schadelijk en niet-toxisch.
  • Rechtvaardigt zijn doel. De gel helpt de nagel echt te herstellen, versterkt en voorkomt de volgende uitval.

Zie onderstaande video voor meer informatie over het correct lamineren van je nagels.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen