Manicure voor korte nagels

Manicures met strepen voor korte nagels

Manicures met strepen voor korte nagels

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Ontwerpkenmerken
 2. Aanpassen
 3. Ontwerpopties
 4. aanbevelingen

Tot op heden, variëteiten van manicure, zijn er zoveel dat ze kunnen worden verward. Een van de speciale manicures is met strips, linten, die in verschillende variaties kunnen worden geïmplementeerd.

Ontwerpkenmerken

Manicure met strepen blijft in de trend. Het is in bijna elk seizoen relevant. Deze optie kan worden uitgevoerd met behulp van tinten uit hetzelfde kleurbereik en met behulp van contrasterende opties. Elk ontwerp en elke oplossing ziet er erg esthetisch uit.

Creativiteit is altijd welkom, vooral door meesters, dus je moet niet bang zijn voor experimenten, en naast de strips je nagels toevoegen, bijvoorbeeld met de hand tekenen.

Kant-en-klare stroken tape zijn zelfs thuis gemakkelijk te lijmen, ze zijn vrij eenvoudig en daarom zal het voor veel meisjes geen probleem zijn om zelf zo'n ontwerp te maken.

Zo'n manicure kan worden gedaan in verschillende thematische beslissingen. Vooral relevant is de zee, die geweldig is voor de zomer. Het ontwerp met het gebruik van strepen ziet er erg stijlvol uit, het is zelfs gekozen voor speciale vieringen: op het afstudeerfeest en op de bruiloft.

Aanpassen

Gestreepte manicure kan een geweldige oplossing zijn voor eerlijke seks op elke leeftijd, het is evengoed geschikt voor dagelijkse werkdagen en vakanties.

Het belangrijkste hierbij - om de beste combinatie van kleuren te kiezen.

Vaak ziet een manicure met strepen er heel beknopt en soms strikt uitDaarom is het gekozen door zelfverzekerde en onafhankelijke zakenvrouwen en dames die in kantoren werken. Zo'n manicure, speciaal gemaakt in heldere en nude tinten, zal op geen enkele manier de boog van het kantoor bederven, maar integendeel, zal het hoogtepunt ervan worden. En ook manicures met strepen worden gekozen door schoolmeisjes en jonge meisjestudenten die niet al te veel aandacht op hun nagels willen vestigen, maar ze tegelijkertijd aanzienlijk willen veranderen.

Ontwerpopties

Tegenwoordig zijn er een groot aantal ontwerpopties voor spijkers met strepen, linten, die je kunt inspireren en als basis kunt nemen voor je toekomstige manicure.

 • Het ziet er zeer winstgevende manicure uit in een geometrisch thema. Het is geschikt voor zowel lange als korte nagels, vooral als het is gemaakt in koude tinten of met toevoeging van metaalkleuren.
 • De witte kleur van een lak zal perfect in harmonie zijn met zwarte stroken. Deze klassieke versie is geschikt voor elke gelegenheid.
 • Een uitstekende optie voor een witte coating kunnen scharlaken strepen zijn, die worden afgewisseld met zwart.
 • Witte manicure met gouden of zilveren strepen ziet er goed uit. Perfect voor een speciale gelegenheid. En gouddecors hoeven niet noodzakelijkerwijs op elke vinger te staan, je kunt alleen het midden en naamloos de voorkeur geven aan het decor.
 • Voor de meer moedige vrouwen van het schone geslacht, stellen de meesters voor om heldere citroen-, sinaasappel- en lila tinten te combineren, door er glanzende strepen aan toe te voegen. Het belangrijkste is dat je niet bang hoeft te zijn om je fantasie de vrije loop te laten.
 • Manicure met een basisviolet, melk, perzik of lichtroze kleur en witte strepen kan er heel zacht uitzien. En naast de kant-en-klare strips, kan een dergelijk ontwerp worden gediversifieerd met behulp van handgetekende en gegoten toevoegingen: het effect is onvoorstelbaar.

aanbevelingen

Natuurlijk zijn dit niet alle opties voor nagelontwerp, die in de praktijk kunnen worden vertaald. Het belangrijkste bij het maken van een manicure thuis is het volgen van enkele aanbevelingen.

 • Het is noodzakelijk om de vernis grondig te drogen voordat je erop stroken of lijm klaar maakt.
 • Zorg ervoor dat u een speciale toplaag gebruikt, die niet alleen voor gel polish is: in dit geval gaat het decor lang mee.
 • Het is belangrijk om veiligheidsmaatregelen in acht te nemen en te werken met steriele hulpmiddelen en nagelvijlen.

Hoe u een stijlvolle manicure maakt met strips, linten voor korte nagels, zie de volgende video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen