Manicure voor korte nagels

Manicure-ideeën op korte vierkante nagels

Manicure-ideeën op korte vierkante nagels

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Soorten ontwerp
 2. Zachte vierkante vorm
 3. Frans ontwerp
 4. Gemorste erwten
 5. Matte combinaties
 6. Soorten decoratie

De vorm van het vierkant komt het meest voor in het ontwerp van nagels. Het heeft twee variëteiten: klassiek en zacht. Deze vorm wordt meestal gebruikt bij het ontwerpen van nagels voor bezoekers van een schoonheidssalon. Manicure voor korte vierkante nagels onderscheidt zich door zijn diversiteit.

Soorten ontwerp

Korte nagels zijn de laatste tijd erg populair, waar scherpe hoeken aantrekkelijk lijken, maar tegelijkertijd ziet een zacht vierkant er ook heel schattig uit. In dit geval is elke kleur van de coating voldoende, maar het zijn donkere en heldere tinten die er het meest voordelig uitzien. Manicure is goed met zowel glanzende als matte vernis.

Het vierkant op korte nagels past goed bij de decorelementen, steentjes en pailletten kunnen het niet bederven. Steentjes zijn nu het meest voorkomende decorelement. Maar ze moeten voorzichtig worden toegepast, omdat vierkante nagels nogal fragiel zijn, en het is beter om steentjes in het midden van de nagelplaat of aan de basis te bevestigen, maar niet op de uiteinden. Soms maakt een visueel kort vierkant de spijkers te breed, een ontwerp dat zorgt voor de toepassing van een horizontaal patroon van donkere kleuren op het lichtveld, zal hier helpen. Dit vernauwt de nagels visueel.

Zachte vierkante vorm

De meeste vrouwen kiezen deze specifieke vorm voor korte nagels vanwege het feit dat het zachte vierkant goed is voor alle experimenten met ontwerp. Deze vorm trekt geen aandacht van de heldere inrichting. Een vierkant met afgeronde hoeken spreekt jonge meisjes aan die hun nagels in verschillende kleuren willen schilderen: het is dit waarmee dit veelkleurige palet er natuurlijker uitziet. Een zeer zachte combinatie geeft een zacht vierkant in combinatie met matte vernissen, het ziet er altijd luxueus uit.

Frans ontwerp

Franse manicure is een van de meest populaire soorten nageldesign. Als je er een vierkante vorm van maakt, ziet het er indrukwekkend en voordelig uit. Het ziet er geweldig uit op nagels van elke lengte, ook korte. Hier is het belangrijkste wat een soepele lachlijn eruit ziet.

Eerder suggereerde dit soort inrichting multifunctionaliteit. Hij werd voor elke gelegenheid als manicure beschouwd, geschikt voor elke kleding. In moderne zin kan de Franse manicure alleen voorwaardelijk universeel worden genoemd. Maar als u een kledingstuk kiest dat een manicure-element in zijn kleuren herhaalt, wordt het hele beeld compleet.

Het is van verschillende typen.

 • Classic. Gepresenteerd door het feit dat de glimlachlijn wit is en aan het eind van de goudsbloem ligt. Velen geloven dat deze optie te saai is, maar dat is het niet. Als u hier schilderijen of decoratieve elementen toevoegt, helpt dit om alle facetten van deze manicure te onthullen. Een variatie is een klassieker, maar met een stralende lachlijn. Dit is een zeer mooie manicure, en op korte nagels in de vorm van een vierkant ziet er stijlvol uit.
 • In grafische variatie met behulp van geometrische vormen. Dit is een zeer brutale manicure. Het gebruik van een matte afwerking zal de hoekige vorm en het heldere ontwerp verzachten.
 • Verticale optie. Vertegenwoordigt de aanwezigheid van verticale strepen. Zeer geschikt als de nagelplaat erg breed is. Zelfs korte, vierkantige goudsbloemen verschijnen langer en dunner.
 • Lunar optie. Het is een aanvulling op de klassieke versie en fungeert als een onafhankelijke beslissing, is een omgekeerde glimlach aan de basis van de nagelplaat, hier zijn de elementen van het decor van toepassing.
 • Ombre use case, is de overgang van de ene kleur naar de andere, die er heel mooi uitziet. Dit is geweldig voor korte nagelplaten, omdat deze ze visueel langer maken.

Een nieuwe versie van French manicure voor vierkante nagels is nu verspreid, wanneer de smile-lijn evenwijdig loopt aan de vierkante punt van de nagel. Onafhankelijk lijkt dit type make-up hoekig, maar in combinatie met steentjes ziet het er perfect uit, omdat ze de hoeken gladstrijken.

Gemorste erwten

Dit is een soort manicure voor korte, vierkante nagels, die wordt gereduceerd tot het creëren van een patroon op basis van delicate tinten. Groenachtig, citroen, licht lila, lichtblauwe kleuren combineren goed met speciale punten van heldere kleuren toegepast op hen.

Matte combinaties

Een interessant idee voor het ontwerpen van korte nagels voor elke dag is om verschillende kleuren op alle nagels te combineren of individueel met matte coatings. Het resultaat is een zeer mooie manicure voor de vorm van een vierkant, die zelfs in een werkomgeving kan worden toegepast.

Soorten decoratie

Overweeg de meest populaire elementen van vierkant nageldecor van kleine lengte.

 • Geschilderde manicure. Als je modetrends volgt, nu op het hoogtepunt van de populariteit van design in de vorm van een patroon in het zogenaamde frame. De omtrek van de zwarte contour vindt plaats langs de rand van de spijker en aan de basis is de rest bedekt met een transparante lak, waarbij een patroon van volumetrische grootte is gerangschikt, waarvan de randen ook in zwart zijn omlijnd.
 • Met het gebruik van bouillon. Dit type ontwerp is de vlek van alle nagels in één kleur met een heldere dichte vernis. En de ringvinger kan in dit geval worden versierd met een takje lelietje-van-dalen of korenbloem. In plaats van bloemenlelie, kun je witte bouillons plakken, en in plaats van korenbloemen - blauwe steentjes. Dit type manicure zal elke vrouw aanspreken.
 • Toepassing van wrijven. Dit decorelement wordt zowel op alle nagels gebruikt als om individuele nagels te markeren. Bij gebruik van de parelwrijven, kunt u een manicure krijgen met een jas, die de schoonheid van een delicate, ingetogen schaduw benadrukt. Beschikbare wrijvende "kameleon" en "Maybug" benadrukken de voordelen van een donkere coating. Spiegel en halogeen geven je nagels een speciale luxe en vullen elk ontwerp aan.
 • Strips. Tegenwoordig wordt een manicure als zeer vaak beschouwd wanneer de nagel is bedekt met lichtgekleurde vernis waarop de strips zijn aangebracht. Het zal niet moeilijk zijn om dit te doen en het zal niet veel tijd kosten, zelfs onafhankelijk thuis. De stroken worden getekend met een dunne borstel of een speciale markering voor het ontwerp. De nieuwste trend is de marmeren manicure, waarbij de strips in willekeurige volgorde worden getrokken op de droge laag van de basislaag.
 • Confetti. Dit type ontwerp verscheen niet zo lang geleden, maar het was al geliefd bij velen. De trend van manicure in de afgelopen jaren is het ontwerp van nagels met confetti in de vorm van geometrische vormen of sterren. Ze kunnen op de nagelafdekking worden geplaatst in de vorm van strips of in willekeurige volgorde. Ze zijn er in verschillende kleuren, kunnen de hele nagel bedekken, of een deel ervan.

Soms zijn er situaties, bijvoorbeeld een modeshow, een stijlvol feest, extravagante fotografie waarvoor een speciale manicure nodig is. Korte nagels vormen daarop geen uitzondering.

 • Foto-effect. Ziet er geweldig uit op korte vierkante nagels. Het komt erop neer dat in het ontwerp foto's van beroemdheden of beroemde personen worden gebruikt.
 • Effect met bliksem. Het vertegenwoordigt het oppervlak van de nagel, zwart geverfd met een ritssluiting erop met een schuif, die op kleding is, met behulp van zilveren of gouden lakken. Het kan worden gesloten of een beetje open, waardoor een andere achtergrond wordt onthuld.
 • Aquarium kijken. Het is een ontwerp in de vorm van een oog met een fascinerende iris en een diepe pupil met hoogtepunten. Een zeer interessant type manicure.

Om een ​​manicure voor een feestje te maken, kunt u een dunne folie gebruiken. Het is bevestigd aan de nog natte basislaag en gefixeerd met blanke lak. Met zijn hulp krijg je een prachtig metallic ontwerp. Manicure vormt een vierkant op korte nagels, zoals elke andere, is niet alleen een mooie vernis, maar ook gezonde en verzorgde handen en nagels.

Hoe maak je een Franse manicure op korte nagels, zie de volgende video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen