Manicure voor korte nagels

Beschikt over ombre manicure op korte nagels

Beschikt over ombre manicure op korte nagels

doe mee aan de discussie

 
inhoud
  1. De combinatie van tinten in manicure
  2. Ontwerpideeën
  3. aanbevelingen

Een manicure met een zachte modulatie van kleur raakt niet uit de mode. Hij is geliefd bij vrouwen van alle leeftijden vanwege hun show en veelzijdigheid. Een dergelijke nailart kan in een grote verscheidenheid aan kleuren worden uitgevoerd. Het ziet er geweldig uit, en combineert het ook met alle mogelijke ontwerpen en decoraties. Onder het enorme aantal ombale coatingopties kan elke vrouw haar eigen smaak en stemming vinden.

7 foto

De combinatie van tinten in manicure

Traditionele ombre manicure omvat het gebruik van twee of drie kleuren, waartussen vloeiende overgangen worden gemaakt, waardoor extra kleuren worden gecreëerd. Onlangs was een trend populair om twee contrasterende of vergelijkbare tinten te gebruiken. Maar de tegenovergestelde tendens wordt ook gebruikt: nagelkleuren met het maximale aantal kleuren, maximaal vijf.

Het wordt echter niet aanbevolen om meer dan twee kleuren te gebruiken voor korte nagels. In de mengzone creëren ze een nieuwe extra toon. Als je meer tonen gebruikt, zullen korte nagels nog meer visueel inkorten. En de taak van een dergelijke manicure is anders - om de meest verzorgde, elegante en verfijnde nagels te maken.

Bij manicure omvat een gradiënt meestal een combinatie van vergelijkbare tinten van dezelfde kleur, bijvoorbeeld: donkerblauw, indigo en lichtblauw. Overgangen met witte of melkachtige kleuren zijn ook populair om een ​​groter effect van een diffuse waas te verkrijgen. Moderne meesters bieden ook de meest contrasterende combinaties. Het kan geel en smaragdgroen zijn, mint en roze, oranje en mokka, zwart en rood.

Voor dagelijks kantoor wordt een manicure- of nagelontwerp voor bruiloft ombre gekozen in de meest zachte pastelkleuren. Dit zijn perzik, roze, wit, romig, zalmkleurig, latte en lichtbeige. Vakantie of vakantie manicure kan worden gebouwd op een combinatie van de meest verschillende tinten contrasterende onderling. Het belangrijkste is om de juiste kleuren voor het seizoen te kiezen en het succes is verzekerd.

Ontwerpideeën

Het unieke van de manicure met behulp van de ombre-techniek ligt in zijn veelzijdigheid en veelzijdigheid. Je zult nooit genoeg krijgen van deze nail art vanwege het vermogen om een ​​verscheidenheid aan variaties te gebruiken. U kunt de kleurovergang van vinger naar vinger maken. Of voer het klassieke effect uit van druppelende kleuren van licht naar donker: van de toppen naar de basis van de nagel of omgekeerd. Kleurovergang manicure kan worden gecombineerd met verschillende populaire technieken.

U kunt verschillende materialen gebruiken voor het doen van ombre op korte nagels: vernis, gelvernis, acryl, glinstering, kamifubuki, steentjes, enzovoort.

Verticaal verloop

Verticale gradiëntprestaties zijn universeel voor korte nagels. Hiermee kunt u de nagelplaat visueel verlengen en uw vingers elegant maken. Met deze coating kunt u de optie gebruiken wanneer de kleuren van het verloop over de nagel niet de helft zijn. Een donkerdere en meer verzadigde toon sluit bijvoorbeeld 30% van de nagel, licht - de rest. Op de resterende nagels kan deze verhouding worden herhaald of in een andere verhouding zijn.

Voor een verticaal verloop wordt vaak een extra patroon gekozen over de kleurovergang, afhankelijk van het effect dat u wilt creëren. Gebruik monogrammen voor een zachtere en meer vrouwelijke nailart. Modieus ontwerp omvat een combinatie met duidelijke geometrische vormen, zoals driehoeken of rechthoeken.

Recentelijk een trendpatroon van acrylpoeder in de gradiënttechniek.Vanwege het volume van de uitvoering is het ontwerp dubbel spectaculair.

Verchroomd

Voor luxe feesten wordt vaak een populaire chroomafwerking gebruikt. Als je roofzuchtige metalen goudsbloemen wilt, gebruik dan je favoriete techniek in combinatie met een fijne poederwrijven. Je kunt een geweldige indruk maken bij de feestelijke gelegenheid. De meest moedige vrouwen van de mode kunnen alle nagels in de metalen stijl maken. Echter, ontwerpers om een ​​trendy manicure te krijgen, wordt geadviseerd om glans toe te voegen aan slechts één of twee accentnagels.

Het is mogelijk om dergelijke ombre te combineren met beide nagels bedekt met glans en met een matte afwerking. In elk geval zal een manicure een zeer succesvolle toevoeging aan uw uitvoerbeeld zijn.

Met strass steentjes

Rhinestones op de nagels - een favoriet onderwerp van de meeste vrouwen. Als je met het nagelontwerp glimmende stenen kunt gebruiken, kun je het doen. Als de nagels echter kort zijn, zullen ze door een overmatige hoeveelheid steentjes nog minder visueel worden. Steentjes kunnen deel uitmaken van het patroon, als het bovenop de ombre is. Meestal uitgevoerd met het leggen van strass-lunula. Ook worden verschillende stenen in een verticale rij geplaatst om de ultramodegeometrie te benadrukken. Je kunt stenen oppakken in de kleur van de basiskleuren of in contrast daarmee. De meest gebruikte universele transparante, zilveren of gouden strass steentjes.

Als u op vakantie gaat of naar een avond evenement gaat, kunt u nog meer schittering veroorloven. Strass versierd met een hele accentvinger volledig. En op een van de naburige ook aangelegd een serie of eenvoudige tekening van fonkelende stenen.

Het gebruik van camoufleert

Kamifubuki - kleine dunne metalen cirkels, die lijken op confetti. Ze verschenen vrij recent, maar wisten al de liefde voor meisjes te winnen. Bij hen ziet de manicure er schattig en direct uit. Je kunt kamifubuki een of meerdere kleuren gebruiken. In grootte verschillen ze ook: van behoorlijk groot tot heel klein.

Om een ​​ombre manicure met camouflages te maken, moet je cirkels een voor een netjes uit elkaar leggen met een pincet of een ander gereedschap. Het beste van alles is dat dit patroon op een transparante basis lijkt. Het kan worden gemaakt op een monochrome coating van een heldere tint. Hiervoor is de ruimte bij de maan ingedeeld met de grootste cirkels, die het vaakst worden gevuld. Naarmate je naar de rand van het nagelpatroon gaat, wordt het kleiner en kleiner. Zo'n manicure ziet er bijvoorbeeld geweldig uit op het nieuwe jaar.

Met tekeningen

Hombre wordt gecombineerd met een verscheidenheid aan patronen van klassieke monogrammen, regendruppels en bloemen tot themaharten, vogels, veters en ga zo maar door. Tekening kan volumetrisch of glad zijn. De lakbasis wordt zowel glanzend als mat gebruikt. Seizoensgebonden motieven zijn in de mode. U kunt het verloop in de winter dus combineren in koude kleuren met sneeuwvlokken. In het voorjaar op zulke goudsbloemen met kleurovergangen bloeien tulpen en dauwdruppels. In de zomer kunt u uw fantasieën veilig belichamen, van ornamenten tot landschappen. In dit geval bevinden de afbeeldingen zich misschien helemaal niet, maar alleen op de spijkers met accent.

Fragmenten van het patroon zijn ook in de mode, alsof de uitgesneden delen van een baan op de nagels zijn gesneden. Technieken zoals gebroken glas, kattenogen, geometrische en vers fruitmotieven worden opvallend gecombineerd met ombra.

Voel je vrij om een ​​afbeelding naar eigen wens te kiezen en deze met een penseel te belichamen, of stickers te gebruiken.

Met glitter

Transparante glitter met metaaldeeltjes in verschillende kleuren en maten is de gemakkelijkste manier om een ​​stralende manicure te creëren met behulp van de ombre-techniek. Het kost wat tijd en moeite, en het resultaat zal gewoon geweldig zijn.

Het enige dat nodig is, is een heldere lak met glitters en een kwast van hoge kwaliteit. Breng lak aan op de basis van de nagel met een dikkere laag. Op het puntje van de nagelplaat moet de glans bijna onmerkbaar zijn. Glitter glitters van individuele deeltjes is niet te intens.Het kan zelfs op doordeweekse dagen op transparante basis worden gebruikt.

aanbevelingen

Ombre-techniek is niet zo ingewikkeld als het lijkt. Voor een nette manicure moet u de aanbevelingen van experts gebruiken. Het perfecte effect op goed verzorgde nagels duurt niet lang.

  • Voordat u een nieuw manicure-product aanbrengt, verwijdert u voorzichtig de oude coating en neemt u een klassieke nagelverzorging.
  • Gebruik niet op korte nagels meer dan twee contrasterende kleuren of drie tinten van dezelfde kleur.
  • Gebruik kleine sponsschaduwen of stukjes huishoudspons om de randen zachtjes te vervagen.
  • De klaargemaakte manicure wordt laag voor laag grondig gedroogd. Zorg er aan het eind voor dat u de afwerklaag aanbrengt en de uiteinden van de nagels zorgvuldig afdicht.

Zie de volgende video voor meer informatie over het maken van een manicure-verloop op korte nagels.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen