Manicure voor korte nagels

Manicure-opties voor zeer korte nagels

Manicure-opties voor zeer korte nagels

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Manicurefuncties
 2. Geschikte tinten
 3. Ontwerpopties
 4. tips

Manicure voor kleine en korte nagels - een innovatie op moderne wijze. Handig voor de meeste vrouwen in het dagelijks leven, zorgt de "neyl" -procedure toch voor een aangename indruk van nette en goed verzorgde handen. Kies voor dit type nagelbehandeling het juiste stijlvolle ontwerp.

Manicurefuncties

Mode voor kleine en natuurlijke nagels gaat nooit voorbij, te meer omdat vrouwen niet altijd in staat zijn om lange nagels te laten groeien: het is niet altijd handig om met ze te werken op de computer, om voor de baby te zorgen. Het komt ook voor dat het moeilijk is om van nature brosse en zachte nagels te laten groeien, en het zou niet wenselijk zijn om ze kunstmatig te verhogen. Bovendien is opbouwen een lastige procedure die tijd en vaardigheid vereist. Doe het in de regel in de cabine.

Maar wees niet gealarmeerd als je de nagels letterlijk "bij de wortel" moest knippen.

Dit jaar is relevante minimalistische manicure met een lengte van maximaal 2-3 mm van de rand van de vinger, en er zijn veel ontwerpopties.

Op zeer korte nagels doen als een monochrome coating, en tekeningen, monogrammen en patronenen voeg er ook een indrukwekkend decor aan toe. Het verschil met de vorige versies van "neyl" - het ontwerp van dit seizoen is in de vorm: de eerder vierkante of scherpe nagelplaat gladgemaakt tot een rond en ovaal, lijkt op amandel.

Om te beginnen moet het belangrijkste opgemerkt worden: als u besluit om op de minimale lengte te blijven, wordt een zorgvuldige en nette manicure gemaakt.

In het geval van kleine platen, kunt u de procedure niet alleen in de cabine, maar ook thuis uitvoeren. Bereik een afgeronde lijn van de nagelrand, vergelijkbaar met de cuticulaomtrek, en de huid wordt zoveel mogelijk verwijderd. Met deze procedure kunt u wat meer lengte aan de plaat toevoegen vanwege de afgesneden nagelriem. Gladde en identieke nagels op alle vingers geven de indruk van een mooie rij, wat belangrijk is in dit geval.

Het is wenselijk om de huid van de zijrollen ook tot het maximum te verwijderen, want dit zijn gebruikte zijmessen, tangen. Bevrijd van overtollige omliggende weefselplaat ziet er indrukwekkend en netjes uit. Dit is vooral duidelijk in de handen van die meisjes die van nature langwerpige nagels hebben.

Als de breedte van de nagel de lengte overschrijdt, zijn er een aantal technieken om de vorm te verbeteren en te corrigeren. Vul het effect aan of versier het juiste ontwerp. Naar de rand behouden amandelvorm, wordt het vaak genoeg behandeld, waardoor het overgroeien van de hoeken naar de rechthoek wordt voorkomen.

Wanneer de basis cosmetische procedures zijn voltooid, gaat u verder met de selectie van vernis voor een coating in één kleur. Selecteer vervolgens, indien nodig, accessoires en versier het oppervlak afhankelijk van de gekozen stijl.

Het belangrijkste is om nagels van hoge kwaliteit te vernissen, waardoor een ideaal oppervlak ontstaat: zonder openingen, glad en uniform.

Geschikte tinten

Er zijn er veel, maar er zijn win-win en bewezen opties die als een model van goede smaak worden beschouwd. Modieuze manicure met het gebruik van populaire tinten van lak in de eerste plaats wordt voorgesteld om degenen die korte nagels hebben te maken.

 • Rood en bordeaux. Koninklijke kleuren die kunnen worden toegepast zonder angst voor keuze. Een goed bod voor uw aandacht. In de winter wordt het palet uitgebreid met pruim en blauwe bes, bruin en zwart zijn geschikt.
 • Alle soorten blauw en blauw, aangevuld met sparkles en dots, geometrische patronen en een helder glanzend decor. Blauwe matte of "poederachtige" oppervlakken van nagels zien er vooral mysterieus uit.
 • Smaragdgroen en diepgroen, olijfgroen. Creëert een veld voor iriserend en marmer, evenals stencilsoorten nageldesign.
 • Beige en roze, vlees en naakt. Maak vingers visueel langer, gaat naar bijna iedereen die kleine nagels heeft. Uitstekend platform voor monogrammen en surround-decor.
 • Alle pastelkleuren. Modieuze oplossing voor donkere en gebruinde handen. Koude tinten vergroten het gebied van de nagel visueel, waardoor het meer convex wordt. Bleekgroen en mint - de leiders van dit seizoen van schoonheid. Kijk indrukwekkend in de zomer, vooral in combinatie met lichtgekleurde kleding.
 • Wit en parelmoer. Elegante tonen, vooral mooi uiterlijk op een lichte huid. Ze helpen de manicure te diversifiëren, waarbij ten minste één van de nagels wit of gevlekt blijft.
 • Geel en citroen. Aangezien een onafhankelijke kleur voornamelijk ultrahelder wordt gebruikt. Maar andere tinten van zonnige kleur zijn onvervangbaar als hulpmiddel bij de vorming van geometrische patronen. Oranje en sappige aardbeien behoren ook tot deze groep, vaak aangevuld met fluorescerende vernissen.

Stel dat zowel de originele glans als de ondoorzichtige matte afwerking zijn.

Lichtere tonen worden aanbevolen voor het uitvoeren van manicure op brede nagels.

Wat belangrijk is, is de keuze van geschikte soorten vernis, als er een wens is om de verbeelding te laten zien en een interessante "nagel" -samenstelling te maken. Zeer dikke vernissen vereisen vaardigheid wanneer ze worden aangebracht.

Ontwerpopties

Ontwerpideeën laten je echt toe om een ​​stuk op een schone nagelplaat te maken. Aantrekkelijk nagelontwerp wordt verkregen met behulp van interessante decoratieve elementen: sparkles, glitter en strass. Ze zijn optimaal geschikt om aan kleine voeten te plakken.

De basisregel is om te voldoen aan de maat door de steentjes niet in het hele vlak van de nagel, maar in afzonderlijke hoeken te plaatsen.

Eenvoudige technieken omvatten ook tekenpatronen en strepen. Voor korte nagels zijn grafische elementen speciaal, die de kleur en vorm harmoniseren. Gebruik traditioneel geen horizontale lijnen, bij voorkeur verticaal en diagonaal. Laconische monogramtoepassingen zonder een overdaad aan details zullen het uiterlijk meer verbeteren dan het beeld dat ermee is verzadigd. Origami-achtige ornamenten zijn in de mode geraakt.

Sommige meesters laten kleine openingen aan de zijkanten van de spijker achter, in lijn en visueel langer. Dit alles is bedoeld om het onvolmaakte in de vorm van het bord mooi te maken, en zijn handen - esthetisch gedecoreerde manicure. Soms is het genoeg om een ​​gouden strook in het midden achter te laten of te versieren met een gouden gat.

jasje

Als de schijf erg klein is, is het beter om een ​​monochrome lak te maken. Maar als de nagel tot 5 mm is en iets uitsteekt voorbij de rand van de vinger, zal een zacht, licht jasje de handen zo goed mogelijk versieren. Dit is een klassieker, aangevuld met een schattig en onopvallend patroon dat zal helpen om de gebruikelijke uitstraling te diversifiëren. Een noviteit voor deze stijl was de combinatie van glanzende vernis en matte aan de ene kant. Je kunt met toon experimenteren, een van de vingers met een andere kleur benadrukken, en ook tussen monochrome nagels - een kleurrijk patroon.

Monogrammen en bloemen, evenals briljante steentjes in combinatie met een Frans, worden door ontwerpers aangeboden als een manicure-optie voor huwelijksfeesten. De rand van de nagel omhult niet alleen wit, maar ook een andere kleur, versierd met stucwerk.

Een andere innovatie is de vage rand tussen de strip en de basis, die doet denken aan de ombre-techniek van twee lagen. Bevedering wordt uitgevoerd in een contrasterende, diepe of donkere kleur.

maan

Kreeg de naam van het zogenaamde gat aan de basis van de spijker. Het is geïsoleerd met behulp van een stencil en schildert het met een andere kleur dan de hoofdtint. Emerald lak is perfect voor de herfst-winter versie van een dergelijke manicure, samen met roze en wit.Vanzelfsprekend is de nagel bedekt met transparante vernis, de zijgaten die erop lijken wekken de indruk van een open en onaangetast stuk ruimte.

dof

Fluweelachtig mat oppervlak is niet minder populair dan monogrammen of glanzend met glitters. Op zich ziet het er elegant en elitair uit en moet het praktisch niet worden toegevoegd.

Op een fluweel lijken de elementen die aan druppeltjes regen herinneren harmonieus. Bleke lila, mauve en bordeaux zijn de beste kleuren voor een stijlvol, mat ontwerp. Bovendien zullen kleine stukjes folie of pailletten, fijne patronen en fijne lijnen een uitstekend decor zijn voor lichte tinten van matte vernis.

Met stippen

Ze kunnen even zijn, en ook in de vorm van spatten of artistieke vlekken. Om ze te verkrijgen, wordt een beetje verschillende vernis op het gecoate oppervlak gedruppeld. Vervolgens worden de stralen met een dunne naald uit de klodder verwijderd. Grappige stippen en kleine druppels in verschillende kleuren zien er voordelig uit op wit en heel licht.

Een ander type manicure in deze stijl is luipaard. Kleine vlekken, meestal zwart en bruin, worden met een penseel geverfd en tekenen er contourlijnen omheen.

ombre

Dit is de naam van een techniek waarbij specialisten twee of drie tinten gebruiken. Ze worden met een vloeiende stroom over elkaar aangebracht.

Tonen hoeven niet in dezelfde kleurgroep te zitten.

Rood en geel tot oranje, diepblauw en blauw zijn in de mode. In ombre worden puntslingers ook langs de nagelrand geïntroduceerd, wat het contrast benadrukt.

Strass gebruiken

Steentjes nemen meestal klein. Een verstrooiing van dergelijke elementen is nodig bij het toepassen van diepe en glanzende tinten. Zwart en wit en blauw met steentjes behoren tot de universele wintervariëteiten. Grote sieraden met stenen leggen een lineaire hoogte of aan de basis van de plaat.

lovertjes

Het eerste dat u kunt gebruiken, is kant-en-klare confetti. Spreid sterren en cirkels, spiralen en gebroken lijnen uit. Elke vinger is apart gedecoreerd. Gemetalliseerde coatings worden vaak uitgevoerd met behulp van wrijven. Om dit te doen, moet je in een donkere schellak het poeder met metaalstof aanbrengen.

Voor een gladde afwerking, gemaakt in een neutrale grijze kleur waar veel vrouwen van houden, zijn glittertjes het beste, vooral als er binnenkort een feest begint. Ze versieren niet de hele hand, maar afzonderlijke vingers.

Met tekeningen

De eenvoudigste manier om een ​​patroon op de nagels te maken is om de craquelure-lak te krijgen. Draden of kleine scheurtjes blijven op het oppervlak na volledig drogen. De hoofdtoon er doorheen is niet zichtbaar. Als de craquelure dikker is, worden ze intake genoemd. Door brede openingen is de basis zichtbaar en hangt het type scheuren af ​​van hoe dik en hoeveel lagen de vernis wordt aangebracht. Het is gemakkelijk om een ​​lang droogoppervlak met een haardroger te drogen.

Als je een stuk gaas of kant canvas neemt, is het gemakkelijk om een ​​ander soort mooi en vrouwelijk patroon te zetten.

In dit geval dient het weefsel als een handig stencil. Het is voldoende om het op een schuimspons te zetten, waarop een donkere vernis is aangebracht. Breng de hele structuur strak op de nagel aan en krijg een afdruk.

Met het gebruik van kantstof bereiken ze een origineel en mysterieus patroon.

Marmereffect wordt verkregen uit verschillende soorten vernis in verschillende kleuren. Ze worden met elkaar vermengd, krijgen ongebruikelijke vlekken en verspreiden zich over het water. Doe dan een hand in een kom met kleurstoffen. De techniek is arbeidsintensiever dan de vorige.

monogram

Gieten behoort tot de oosterse vorm van decoratie. Voor het uitvoeren van een gegoten monogram is een harden van polymeer materiaal onder ultraviolet licht vereist. Gouden bizarre bochten geven volume, dus worden ze meestal op kleine nagels in kleine hoeveelheden aangebracht. Het effect van glas wordt gecreëerd met behulp van folie, dergelijke elementen zijn universeel, gecombineerd met elke geometrie, speciaal gemaakt als stukjes gebroken glas.

In zwang logo's en grote maas, lettertype en Schotse cel.

"Geometry"

Geometrische vormen voeren contrasterende vernissen uit om het patroon te benadrukken. Dit zijn vierkante of driehoekige elementen, cirkels en ovalen. De meest indrukwekkende optie is zwart en wit. Delen van de figuren bevinden zich zowel in het midden als aan de zijkanten, waardoor de compositie visueel wordt "getrokken".

tips

Zo'n concept als korte nagels, voor elke vrouw. Daarom moet je niet kijken naar degenen met felle of pakkende kleurenlak die de aandacht trekt. Een dergelijke ontwerpoplossing kan geschikt zijn voor uw nagelvorm. Tijdens de experimenten met verschillende soorten vernis zal er ineens een zijn die je nagels perfect siert.

Het maken van een indrukwekkende manicure op korte nagels is niet zo moeilijk als het lijkt op het eerste gezicht. Uiteraard wordt het voordeel gegeven aan gellak, evenals elk ander, stevig verhardend onder ultraviolette straling.

Voor de uitvoering van emballagesjablonen, plakband, accessoires worden voorbereid. Voor werk heb je een speciale dunne borstel nodig, bij voorkeur artistiek, met sterke haren.

In nail art is er zoiets als seizoensontwerp. Dit verwijst naar de toonlay-out en het tekenen van kleine schattige scènes. Herfst gamma is warm, bladeren en twijgen met bessen en landschappen worden op het oppervlak afgebeeld. In de winter zijn sneeuwvlokken en witte monogame sterren, stippen en witte volumetrische patronen, koude kleuren populair. En de zomer is de tijd voor een combinatie van gedurfde en heldere kleuren en technieken. Fruit en schattige gezichten, de zon, design met grote bloemen op een turquoise of naakt achtergrond - zomerfavorieten. In het voorjaar zijn de handen versierd met delicate pastel en witte lakken, olijf en groen. Van het decor past de lijn met kleine bloemen op hoge poten.

Als je voor het eerst hebt besloten om een ​​ongewoon ontwerp te proberen, kun je kant-en-klare schuifregelaars kopen. Ze zijn voldoende om te weken en te plakken en er verschijnt een afbeelding op het oppervlak van de nagel. Als de kwaliteit van dergelijke stencils hoog is, kunnen ze niet worden onderscheiden van handmatig werk.

Ideeën ontwerpen zachte manicure op korte nagels, zie de video hieronder.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen