Hoe een jurk te naaien

Patroon zomerjurk voor beginners

Patroon zomerjurk voor beginners

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Simulatiepatronen zomerjurk van Dolce & Gabbana
 2. Eenvoudig model op een elastische band
 3. Patroon met rok "zon"

Zomergarderobe van meisjes zal zeker worden aangevuld met prachtige jurken en lichte overgooiers. Welke stijl is sundress nu in de mode? Voor sommige patronen kan het worden genaaid.

Simulatiepatronen zomerjurk van Dolce & Gabbana

Optie 1

De naam van bekende ontwerpers bij het horen. De zonovergoten stijl van het eminente bedrijf is een model met een afneembaar lijfje. Om de mode-zomerjurk bij te houden, kun je jezelf naaien.

Om een ​​product te maken, hebt u een kledingpatroon met een scherpe taille nodig.

Op de plankentekening moet u wijzigingen aanbrengen:

 • De taille moet ergens in de 1 cm iets omlaag worden gebracht.
 • De borstspier wordt overgebracht naar de zijnaad.
 • We geven de nieuwe regel van de bovenste snede aan.
 • We trekken banden van de gewenste dikte.
 • Aan de achterkant van het patroon moet u dezelfde wijzigingen aanbrengen. Op het schema met een potlood om de nieuwe lijnen van het lijfje en de rug te schetsen, en knip het patroon.
 • Schouderbanden afzonderlijk gesneden.

Elke riem moet in 2 delen worden genaaid.

Bij modieuze zonnewijzers is mogelijk een patroonzijde nodig, als u wilt dat het product er mooier uitziet. Om dit te doen, moet het patroon van het lijfje en de rug op het nieuwe papier worden getekend.

De facing wordt opnieuw getekend langs de bovenste regel van het bodice. De breedte is gelijk aan 3 cm en het snijpatroon wordt gesneden.

Voorbeeld piping

De rok van de zomerjurk bestaat uit twee rechthoeken, maar als je wilt, kun je hem laten uitwaaieren of half in slaap vallen.

De gesp op de knoppen komt van de voorkant. De riem onder de gesp is gedupliceerd met flizelin of dublerin.

Optie 2

Het volgende patroon laat meisjes in hun kast een trendy product met cups hebben. De stijl van een sarafan zal het slanke figuur benadrukken, en voegt speelsheid toe aan het hele vrouwelijke beeld.

Volgens een patroon kun je naaien als een casual lichte outfit en een feestelijke jurk op smalle bandjes.

Het lijfje is gesneden met een katoenen of calico voering. Dit zal meisjes behoeden voor onnodige huidproblemen. Een lijfje met een voering houdt de vorm van het hele product goed.

Bij het naaien van een zonnejurk van Dolce & Gabbana, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de keuze van stoffen. Beroemde modeontwerpers deden geen moeite om een ​​patroon op de stof te kiezen en maakten hun overgordijnen origineel en helder.

Mooie bonte prints op zomerkleding werden meteen geliefd bij veel meisjes. Hoe kun je het verschillende palet van het bloemenpatroon niet bewonderen. Bloemen van grote of middelgrote grootte - dit patroon is geschikt voor vrouwen van mode met elke vorm.

Bloemenprint - het visitekaartje van dit product, waarmee de sundress dichter bij het modieuze meesterwerk komt.

Aanwezig op overgooiers en geometrisch patroon. Helder mozaïek van verschillende vormen voegt een onnavolgbaar contrast toe aan zomeronderleggers.

Lang geleden zijn de dagen dat meisjes in de rij moesten staan ​​voor de juiste stof.

Vandaag kun je in moderne winkels elk materiaal kopen dat je leuk vindt. Welke stof om te kiezen, zodat het meisje iedereen met haar creatie kon raken? Het kan een mooie zijde zijn die je huid streelt, ademend katoen of luchtige chiffon.

Eenvoudig model op een elastische band

Patroon zonnejurk geschikt voor meisjes die net beginnen met zichzelf uit te proberen in de rol van een naaister. Sarafan op een rubberen band kan in grootte worden uitgesneden. Het patroon is een grote rechthoek.

Om dit patroon te maken, hebt u 2 metingen nodig:

 1. Semi-taille singel. Meet de tape om de taille te meten en te delen door 2.
 2. De lengte van het product. De lengte vanaf het borstniveau en verder langs de centimetertape moet naar believen worden verlaagd (tot aan de knieën, boven de knieën, enzovoort).

Riemen kunnen uit de hoofdstof worden gesneden of een kant en klare brede vlecht kopen.

Eraser prisbarivaet model en maakt een mooie laken in de borst. Sundress is goed om te ontspannen op het strand. De vrije stijl van het product zorgt voor extra comfort op vakantie.

Jurk met elastische strapless - zomerkleding waarin je zelfs naar de bruiloft naar de beste vriend kunt gaan. Stof met een prachtig patroon is ideaal voor een verleidelijke feestelijke kleding.

De truc om zo'n zonnejurk op een elastische band te maken is om een ​​speciale elastische draad te gebruiken. Ze zal een assembly op het lijfje maken. De mooie bovenkant van het product zal uitrekken en stevig aan uw borstkas vastkleven.

Dit is precies het hoogtepunt van de niet-verouderende stijl van het product. De rubberen draad is afgestemd op de kleur van de stof, waardoor de steek van de machine vlekkeloos is.

Voordat u de naaimachine naait, wordt de draad in de shuttle gestoken.

De rubberen draad is iets dikker dan normaal, dus de spanning van de onderdraad moet worden losgemaakt. Dit kan gedaan worden met een schroevendraaier, door de schroef in de juiste richting aan te draaien. De bovendraad is van schroefdraad voorzien met een gewone draad.

Patroon kan volgens uw normen worden gebouwd. Alle berekeningen en metingen worden getoond in de tekening (zie foto hieronder).

Patroon met rok "zon"

Weer op de catwalks kun je kleding zien met een verbluffende stijl van rok-zon. Jurken, sarafan en rokken zelf hebben een wijde uitlopende pasvorm.

Elk product in uitgebreide vorm is de helft van een cirkel.

Meer detail moet worden besteed aan het snijden van de gesneden "zon" van de rok.

De stof die u nodig hebt om de grootste breedte te kopen, het patroon moet volledig op de stof passen.

Modellen met afneembare tailles kunnen in stukken worden gesneden. Als de breedte van de stof niet toelaat om de rok uit één stuk door te snijden, wordt deze over de wiggen uitgesneden. Op de foto van de jurk van de zomerjurk is de rok weergegeven met een bisector in de rechterhoek. Ze verdeelt de stoffen rok in wiggen.

Als u deze methode gebruikt om de rok-zon op de stof van kleinere breedte te snijden, dan zal de stijl "zon" zelf niet worden gestoord. Het eindproduct zal ook de eigenaar verrukken met een elegante uitstraling.

Er is ook een tweede versie van de rok in rokstijl. De naam komt van de eerste versie van de stijl. Patroonkleren met een halve rok hebben minder gewelfde franjes. Alle kleding, waar de halfzon aanwezig is, oogt echter niet minder elegant.

Het proces om kleding te maken vereist nauwkeurigheid tijdens het werken. Maar niet alleen deze eis zal het mogelijk maken om iets geweldigs af te maken.

Kleding met een "zon" -stijl heeft een mooie vorm, als na het voltooien van alle naaioperaties het een aantal dagen op de schouders blijft liggen. Het eindproduct krijgt de gewenste vorm.

Welke patronen van zomersarafans met een rok de zon bestaat, kunt u zien in de verdere beoordeling.

Een interessant model van een sarafan voor die meisjes die de voorkeur geven aan mini. In het strandseizoen is een chiffon zomerjurk een echte vondst voor bescherming tegen de brandende zon.

Zo'n model kan zowel met voering als zonder patroon worden genaaid. De doorschijnende jurk zal voor elk meisje een mysterie zijn. Naai het product is niet moeilijk. De stijl van de zon geeft het product prachtige staarten.

De volgende zomerjurk kan op basis van het jurkpatroon worden genaaid. De foto toont het volledige patroon voor de jurk. Om je te kleden heb je de volgende patronen nodig:

 1. Plank - 1 detail.
 2. Terug - 1 detail.
 3. Voorpaneel - 1 item.
 4. Achterpaneel - 1 item.

Het patroon weerspiegelt de stijl van kleding gedragen door vrouwen van de mode in het midden van de vorige eeuw. Kleding met een snit van de zon zal de meisjes helpen om te brede heupen te verbergen, of andersom zal volume toevoegen.

Wanneer het meisje zelf bezig is met het maken van kleding, kan de keuze aan accessoires voor de bevestiger zeer divers zijn: knoppen, knopen, ritssluiting, haken.

De gesp bevindt zich zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Een helder contrasterend randje in de nek en het armsgat maakt het product kleurrijker en gedenkwaardiger.

Voor hetzelfde patroon kunt u het product op de riemen krijgen.Veranderingen in de tekening van het lijfje zijn vergelijkbaar met de veranderingen van het lijfje in het vorige model (een zonnejurk van Dolce & Gabbana).

Zomerjurk diversifieert elke vrouwelijke kledingkast. Bovenstaande patronen zullen een jurk naaien voor elke smaak van meisjes.

Mooi patroon op de stof maakt de jurk helder en merkbaar voor anderen. Stromende stof maakt elk model luchtig en gewichtloos. Welke steek zomerjurk: mini of lang.

Laat de keuze de Meesteres zijn van het toekomstige zomermeesterstuk. Het patroon van de jurk in de vloer kan altijd worden veranderd in een model boven de knieën.

Meisjes, naaien, creëren en wees niet bang voor een nieuw begin. Beginners in naaien kunnen oefenen op het creëren van een eenvoudige zonnejurk met een elastische band.

De jurk van Dolce & Gabbana is iets moeilijker om uit te voeren, maar stapsgewijze uitvoering van alle stappen van het naaien zal leiden tot een trendy overhemd.

Kleed 30 minuten lang, zonder een patroon. Alle details in de bijgevoegde video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen