zonnebril

Hoe kies je punten voor een "vierkant" gezicht?

Hoe kies je een bril voor een vierkant gezicht?

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. kenmerken
 2. Bepaal het type
 3. Belangrijkste kenmerken
 4. Welke vorm is geschikt?
 5. Zonnebril
 6. Selectie op kleur en seizoen
 7. Wat kan categorisch niet van dit type zijn?
 8. Tips van experts
 9. Wat zeggen oogartsen?
 10. exclusief
 11. Algemene aanbevelingen

Brillen zijn niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle accessoire geliefd bij veel fashionista's. Het grootste probleem is om de juiste vorm, stijl en kleur van een bril te kiezen. Winkels bieden een enorm scala aan modellen, die elk seizoen voortdurend wordt bijgewerkt en aangevuld. Overweeg hoe je de juiste vrouwenbril kiest voor een vierkant gezicht. Het zal een kwestie zijn van zowel zonwering als praktische modellen voor oogcorrectie en werk.

kenmerken

Veel meisjes bij het kiezen van een accessoire worden alleen geleid door de huidige trends en persoonlijke voorkeuren. Als een resultaat is de keuze soms niet succesvol. Voordat u koopt, moet u bekend zijn met de regels voor het selecteren van modellen, afhankelijk van de vorm van het gezicht en andere externe kwaliteiten.

Het gezicht van het vierkante type wordt vaak de oorzaak van de wanorde van de meerderheid van het schone geslacht. Dergelijke contouren worden gekenmerkt door een zekere stijfheid, hoekigheid en massaliteit.

Een goed gekozen model zal het ovaal zachter en vrouwelijker maken. Het type frame en de afmetingen passen de verhoudingen nauwkeurig aan, verbergen tekortkomingen en benadrukken de voordelen.

Een modern assortiment biedt een enorme keuze aan modellen, zodat u zelfs voor een onevenredig persoon met een complexe structuur de perfecte optie kunt kiezen.

Bepaal het type

Voor elk formulier heeft u uw eigen type frame nodig. In eerste instantie is het noodzakelijk om het type persoon nauwkeurig te bepalen om niet te worden verward met de keuze.

Er is de meest voorkomende en gemakkelijkste manier. Het is noodzakelijk om het haar te verzamelen, het uit het ovale gezicht te verwijderen en de vorm zorgvuldig te beoordelen. In de regel wordt de vorm meteen duidelijk. Als je het nog steeds moeilijk vindt om een ​​exact antwoord te geven, omcirkel je de contouren van het gezicht met lippenstift en overweeg welke vorm het is.

Als je de eigenaar bent van een vierkant gezicht, raak dan niet van streek en maak je zorgen dat geen van de moderne modellen bij je past.

Belangrijkste kenmerken

De vierkante vorm van het gezicht wordt gekenmerkt door bepaalde visuele kenmerken.

 • Dit type ovaal is stijfhoekigheid en massaliteit. Deze functies moeten worden geëffend en overlappend. Natuurlijk blijven de vorm van het gezicht en het hoofd ongewijzigd, maar met behulp van visuele technieken, kunt u uw uiterlijk aanzienlijk veranderen, zelfs zonder het gebruik van decoratieve cosmetica.
 • Vierkante kin overlappen met contrasttechniek. Dat zijn noodzakelijke ronde of rechthoekige accessoires.
 • Breed voorhoofd en kaak kan worden geblokkeerd met behulp van grote modellen, die nu populair zijn. Echter, omvangrijke glazen verergeren de situatie alleen maar.
 • Groot lager hoofd, die naar voren komt, evenals dezelfde of zeer benaderende breedte- en lengteparameters, is een ander kenmerk van het vierkante vlak. In dit geval moet u ook zoeken naar een middenweg tussen heldere en kleurloze frames, om niet de aandacht op de probleemgebieden te vestigen en ze te blokkeren.
7 foto

Welke vorm is geschikt?

Het belangrijkste doel van een bril voor een gegeven ovaal, ongeacht hun functie, is het gladmaken van ruwe functies. De ideale vorm voor de "vierkante kop" - ovale of druppelvormige glazen. Momenteel worden dergelijke modellen gepresenteerd in een grote verscheidenheid aan kleuren en stijlen.Materiaal voor frames kan elk zijn. Kies kunststof of metaal, afhankelijk van uw voorkeuren en uw uiterlijk.

Goed nieuws voor fans van glamour en decor. Op het vierkant gevormde gezicht zal er een prachtige uitstraling zijn, aangevuld met gekrulde armen en expressieve zijdecoraties.

Denk aan de gouden regel - de rand van de bril mag in geen geval breder zijn dan het gezicht of nauwkeurige geometrische verhoudingen hebben. Dergelijke modellen richten zich op de gebreken in de structuur van het hoofd, de massieve vierkante kaak en het brede voorhoofd.

Zonnebril

Ondanks de vele regels die de vrouw helpen om de perfecte bril te kiezen, is deze structuur van het gezicht geschikt voor vele vormen van zonnebrillen. Deskundigen op het gebied van mode hebben een aantal aanbevelingen gedaan die moeten worden herzien voordat ze naar de optiekwinkel gaan.

Over de eigenaren van massieve vormen van het gezicht kijken dramatische en libelle modellen, maar kies voor modellen met convexe bril.

Als deze optie niet bij u past, let dan op andere posities.

 • Ovale bril - Dit is een klassieker die niet uit de mode raakt. U kunt elke positie kiezen, ongeacht het fabricagemateriaal.
 • Ronde rand. Met deze optie zullen meer meisjes de voorkeur geven aan aantrekkelijke, originele en stijlvolle afbeeldingen.
  • Momenteel verdienen punten randloze. In dit geval moet het glas worden gemaakt in de vorm van traan.
  • Glazen "vlinder" in de mode blijven gedurende verschillende seizoenen. Dit jaar zijn ze ook populair en in trek.
  • En let ook op "The Aviator"Het onderscheidende kenmerk hiervan is een dun metalen frame en een langwerpige vorm.
  • "Cat Eyes" bewonderaars van klassieke en retro-stijl. Dit is een model voor verfijnde en elegante vrouwen. Het accessoire zal het imago van een succesvolle zakenvrouw perfect aanvullen.

  Selectie op kleur en seizoen

  Als modetrends een belangrijke factor voor u zijn bij het kiezen van een bril, raden experts dit seizoen aan om uw aandacht op de kattenogen te richten. Dit accessoire is ideaal voor een vierkant gezichtstype. Door de speciale vorm, verhoogd aan de randen en langwerpig, worden harde gelaatstrekken verzacht.

  Bij het kiezen van een bril moet niet alleen rekening worden gehouden met de vorm van het product, maar ook met de kleur ervan.

  Nu op het hoogtepunt van populariteit zijn heldere lenzen, maar klassieke zonnebrillen zijn nog steeds in trek. Experts raden aan zich te laten leiden door natuurlijke gegevens bij het kiezen van een bril, namelijk: haarkleur, huidtint, oogkleur. Want het "vierkante" gezicht zou geschikt zijn voor donkere glazen, evenals gradiëntlenzen. Zulke elementen helpen om de kenmerken van een vierkant vlak visueel te verminderen.

  Nadat u eenmaal een geschikte optie hebt gekozen, leert u hoe u het perfecte accessoire kunt vinden in een rijk assortiment voor uw individuele uiterlijk. In de regel hebben moderne meisjes verschillende brilparen voor verschillende afbeeldingen en stilistiek. Maar je moet ook rekening houden met het thema van het evenement waarvoor je van plan bent om met een bril te gaan.

  Wat kan categorisch niet van dit type zijn?

  We hebben al vastgesteld welke modellen geschikt zijn voor meisjes met een vierkante vorm. Het is tijd om te bepalen welke modellen moeten worden verlaten bij het kiezen van een accessoire. Onthoud deze taboes en blijf bij hen als je punten koopt.

  vorm

  Verschillende geometrische vormen (driehoek, vierkant, rechthoek) benadrukken harde lijnen en maken het gezicht ruwer. Vierkante glazen trekken veel liefhebbers van originele sieraden, maar ze zijn gecontra-indiceerd voor een vierkant gezicht.

  Sieraden en accenten

  Te kieskeurige en volumineuze glazen passen ook niet. Dit betekent niet dat u deze modellen volledig moet verlaten, maar wees voorzichtig bij het kiezen. Hoornglazen en producten die zijn versierd met decoratieve lijsten, maken het gezicht onevenrediger.

  afmeting

  Gooi de smalle en miniatuurmodellen weg. Tegelijkertijd werken massieve modellen die ongeveer de helft van het gezicht bedekken en opties met een te breed kader ook niet. Het is noodzakelijk om een ​​middenweg te vinden.

  kleur

  Hoe mooi je ook bent, heldere, verzadigde en pakkende kleuren, als je een vierkant gezicht hebt, moeten dergelijke modellen worden verlaten. Dergelijke tinten zullen de aandacht vestigen op de tekortkomingen van deze hoofdstructuur. De beste keuze - lichte en zachte kleuren. Duidelijke frames gemaakt van transparant plastic zullen ook niet werken. Ze zullen versmelten met de huid en het beeld van expressie ontnemen.

  De ideale oplossing is een donker frame. Klassieke kleuren harmoniëren op elke manier met elkaar. Als de trui op de bril een contrast is, wordt het aanbevolen deze lager dan het standaardniveau te laten zakken, waardoor de gezichtsuitdrukkingen ruw worden.

  Tips van experts

  1. Als u wilt dat brillen hun relevantie gedurende vele seizoenen behouden, kiest u voor de klassieke opties. Voor universele modellen zijn de volgende framekleuren typisch: goud, zilver en wit. De eerste twee opties worden uitgevoerd in het formaat van een dun metalen frame, het tweede model is een kunststof frame, ideaal voor stijlvolle brillen in het zomerseizoen.
  2. Om producten met zachte en gladde vormen de vierkante vorm van het gezicht visueel te laten corrigeren, raden ontwerpers en experts uit de mode-industrie aan meisjes te weigeren felle lippenstift te gebruiken. Cosmetica zal de aandacht vestigen op het brede ondervlak. Het is beter om ronde of ovale glazen te gebruiken in combinatie met een kleurloze glans.
  3. Een goed geselecteerde bril kan de vorm van het hoofd en de gezichtskenmerken zo goed mogelijk aanpassen met decoratieve cosmetica. Veel mensen onderschatten de mogelijkheden van deze tool.
  4. Alle in de handel verkrijgbare zonnebrillen kunnen worden onderverdeeld in afzonderlijke klassen, afhankelijk van het type gebruik. Modellen voor op kantoor moeten strenger en beknopter zijn, opties voor lopen verschillen in helderheid, expressiviteit en de aanwezigheid van decoratieve elementen.

  Wat zeggen oogartsen?

  Deskundigen adviseren u om serieus de kleur van een bril te kiezen.

  Het accessoire zou niet alleen mooi moeten zijn, maar ook nuttig. Het is veel comfortabeler voor ogen om door bruine, grijze en groene lenzen te kijken. Zure en rijke tinten (geel, rood, felroze) veroorzaken vermoeidheid van de ogen, wat kan leiden tot visusstoornissen.

  Deze aanbevelingen geven niet aan dat het nodig is om modetrends volledig te laten varen. In dit geval moet u het gebruik van modellen met heldere lenzen beperken tot drie uur per dag.

  7 foto

  exclusief

  Eerder werden alle glazen verdeeld in twee groepen: zonbeschermingsmodellen en corrigerende middelen. Nu te koop zijn vaak tussenliggende opties die de bovenstaande functies combineren. Dat is het modellen die worden geleverd met dioptrieën en tegelijkertijd zijn uitgerust met dimmen. Een dergelijke bril zal niet alleen de stijl aanvullen, maar ook uw ogen beschermen op zonnige dagen.

  Glazen van dit type zijn ideaal voor mensen met kleine oogproblemen en willen er tegelijkertijd modieus uitzien. Bij de vervaardiging van dergelijke producten houden fabrikanten rekening met de kenmerken van de structuur en het uiterlijk. Dus, ongeacht de vorm van het hoofd, zal elke klant een geschikte optie vinden.

  Algemene aanbevelingen

   Let bij het kiezen van punten niet op de aanbevelingen van experts.

   • Kies een bril met een hoge mate van bescherming tegen UV-straling om uw ogen maximaal tegen fel zonlicht te beschermen.
   • Voor gemakkelijk gebruik is het noodzakelijk om een ​​optimale afstand tussen de optische centra te verzekeren.
   • Besteed speciale aandacht aan comfort. Een bril moet comfortabel en tegelijkertijd vrij zitten. Als u een aankoop doet via internet en niet in de gelegenheid bent om ze uit te proberen, onderzoekt u zorgvuldig de maat van het model, de lengte van de oorhaak en andere parameters.
   • Voor de vervaardiging van glazen of plastic lenzen.Elke moeder heeft zowel voordelen als minuten. Als u van plan bent glazen met plastic lenzen te kopen, moet u er zeker van zijn dat hun kwaliteit volledig in overeenstemming is met hoge normen.
   • Voordat u koopt, is het raadzaam om een ​​oogarts te raadplegen, vooral als u problemen met uw gezichtsvermogen heeft.

   Met behulp van videotips kunnen vertegenwoordigers van het schone geslacht nauwkeuriger glazen met de gewenste vorm pakken.

   Schrijf een reactie
   Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

   mode

   schoonheid

   betrekkingen