zonnebril

Zonnebrillen kiezen voor een langwerpig gezicht

Zonnebrillen kiezen voor een langwerpig gezicht

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Hoe de vorm van het gezicht correct bepalen?
  2. Hoe pak je een bril op voor een langwerpig ovaal gezicht?
  3. Analyse van mannequins
  4. Luid "nee" voor een langwerpig gezicht

De vorm en gelaatstrekken maken een persoon uniek. Van zijn contouren hangt af wat make-up en accessoires het meest succesvol zullen zijn. Alle details, garderobe-elementen in de eerste plaats moeten de waardigheid benadrukken en het beeld aanvullen.

In dit artikel zullen we het hebben over de selectie van brillen (zowel klassiek als in de zon) voor eigenaren van langwerpige gezichten. De zomer komt altijd heel krachtig, je moet klaar zijn. Om de juiste keuze te maken, moet u eerst de vorm van uw gezicht correct bepalen om fouten bij de selectie van de vorm van het kader te voorkomen.

Hoe de vorm van het gezicht correct bepalen?

Met het blote oog is het moeilijk om de vorm zelf te beoordelen, maar als je besluit om het serieus te nemen, zal een heel eenvoudige manier doen, die iedereen kan herhalen zonder de hulp van het bedrijf.

Je hebt een wasbare marker, een potlood of zeep nodig (trouwens, lipstick zal ook werken).

Ga op armlengte afstand weg van de spiegel en teken vanaf deze afstand een gezichtscontour., die de kinlijn bedekt en naar de haarlijn brengt. Het is beter om deze procedure van boven naar beneden te doen. Neem een ​​stap terug en bekijk de resulterende vorm goed. De getekende contour geeft antwoord op veel vragen op het gebied van stijl, een make-up en selectie van accessoires.

Hoe pak je een bril op voor een langwerpig ovaal gezicht?

De langwerpige gezichtsvorm is ook dichtbij het klassieke ovaal, maar het voorhoofd is meestal smaller en de kin daarentegen is langwerpig. Met de verkeerde selectie van frames, kan een persoon er plat, dun en uitgeput uitzien.

Om geen schade toe te brengen bij het kiezen van punten, moet je de gelaatskenmerken correct in evenwicht brengen, waarbij je de verhoudingen tussen de bovenste en onderste delen in evenwicht houdt.

In dit geval een perfecte bril, frame dat gelijk is aan de breedte van het gezicht of zelfs iets verder gaat.

Bij het kiezen van een frame, is het ook nodig om aandacht te besteden aan de buiging van de wenkbrauwlijn: de omtrek van de bril moet deze kopiëren.

Eigenaren van een langwerpig of ovaal langwerpig gezicht mogen niet bang zijn voor experimenten. Op zo'n gezicht zien heel heldere en atypische designaccessoires er geweldig uit, dus het assortiment op de markt creëert gemakkelijk een vleugje fantasie.

Ontken jezelf niet het plezier als je van sprankeling en steentjes houdt, van brede armen - gemakkelijk.

Je kunt experimenteren met velgmateriaal: zowel kunststof als metaal ziet er erg voordelig uit. Als u massieve sieraden prefereert langs de contouren van het frame, let dan op het feit dat ze zich aan de buitenrand van het frame bevinden, dichter bij de slapen.

Let naast de velg ook op de jumpers: het is ook beter om de voorkeur te geven aan brede en grote delen. Dubbel en lage jumpers zijn te vinden op moderne modellen. Als je functies nogal subtiel zijn, kunnen dikke frames de perfecte verhoudingen verpesten.

Analyse van mannequins

Zoals eerder vermeld, omvat een langwerpig gezicht experimenten met afbeeldingen en dus met de vorm van een bril, dus vergeet niet om modieuze nieuwigheden te proberen en te evalueren om een ​​uniek en onvergetelijk beeld te creëren.

Bijvoorbeeld, de optie van ronde bril in de stijl van Harry Potter is geweldig voor een lang gezicht. Deze keuze maakt het beeld terughoudend, strikt en geschikt voor officiële zakelijke evenementen, studie, prestaties op de conferentie, maar ook voor het dagelijks leven.

Cat's eye is een geweldige vrouwelijke keuze voor liefhebbers van verfijning.In de regel is dit model vaak gemaakt van plastic en maakt het gezicht zacht en verfijnd. Scherpe, verhoogde hoeken langs de contour geven je beeld een vleugje flirterigheid.

Aviators - dezelfde soort bril, die vaak te vinden is met twee jumpers, is een uitstekende optie voor een ovaal langwerpig gezicht.

Een ander model dat de moeite waard is, zijn de browliners. Vertaald uit het Engels "onderstreep de wenkbrauwen." Dit effect wordt gecreëerd door het vrij massieve bovenste deel van het frame, de onderste blijft in de regel een dunne lijn en benadrukt alleen de vorm van de rand.

Weifarera - gemaakt van plastic en hebben een stevige rand. Dit model is ideaal voor mannen met een lange of klassieke ovale gezichtsvorm. Maar in veel opzichten is het ook een stereotype, omdat het model een unisex is, het is evengoed geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De vorm van de zonnebril is vrij universeel. Het kan zowel terughoudend klassiek en minimalistisch zijn, als meer uitgesproken sporten. De lijn van dit model is zeer divers in de kleur van het materiaal en de lenzen zelf, evenals de grootte van de bril zelf.

Luid "nee" voor een langwerpig gezicht

Elke, zelfs de ideale gezichtsvorm heeft nog steeds zijn "maar" in een bekwame selectie van accessoires.

Laten we eens kijken naar wat de eigenaren van het langwerpige gezicht moeten vermijden.

  • Glazen met een smalle rand of met absolute afwezigheid.
  • Hooggelegen springer. Het maakt het gezicht nog langer.
  • Een te brede rand, die sterk buiten het bereik van de jukbeenderen komt, is de verkeerde keuze voor eigenaars van een ovale vorm.

Kies het gewenste frame voor zonnebrillen om advies te krijgen van de onderstaande videostyliste.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen