Kleding voor zwaarlijvige vrouwen

Lange overalls groot formaat voor zwaarlijvige vrouwen

Lange overalls groot formaat voor zwaarlijvige vrouwen

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Hoe te kiezen?
 2. model
 3. Wat te dragen?
 4. Stijlvolle afbeeldingen

Sundresses werden zelfs in het oude Rusland gedistribueerd, wat een jurk betekent, niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen.

Mannen die tot de rijke klassen behoorden, hadden in hun kledingkast een zonnejurk, wat als een teken van rijkdom en macht werd beschouwd.

Het vrouwelijke model was gebruikelijk bij alle meisjes, ongeacht hun financiële status en sociale status.

Iets later werd de zonnejurk als een volledige eenheid van alleen de garderobe van vrouwen beschouwd, wat neerkomt op een lange mouwloze jurk die op schouders op dikke banden, dunne bandjes of een halslijn zoals het bovengenoemde product kan worden gedragen.

Hoe te kiezen?

De moderne modewereld dicteert en legt normen van schoonheid op die zogenaamd algemeen worden geaccepteerd. Parameters 90-60-90 worden beschouwd als het ideaal van een vrouwelijke figuur, en de meeste modellen van verschillende kleding worden precies op deze parameters of op degenen dicht bij hen genaaid.

Maar niet elk meisje kan het perfecte figuur bogen, maar absoluut iedereen wil modieus en stijlvol blijven, zelfs met eventuele gebreken.

Meisjes met gewelfde, maar ook slanke schoonheden, het is belangrijk om zich aantrekkelijk te voelen, dus de kledingkeuze wordt een grondig en nauwgezet werk. Veel volle dames proberen te vermijden dat ze sundresses kopen, omdat ze het moeilijk vinden om het juiste, goed passende model te kiezen.

Maar voor degenen die nog steeds beslissen over een dergelijke stap zijn er een paar basistips.

 1. Accent. Een goed geplaatst accent zal in de handen spelen. Als de bovenkant vol is, is een zonnejurk met een weelderige bodem goed genoeg. Slechte taille - model met riem. Volledige buik - vrij of recht gesneden.
 2. Naleving van de maat. Als u de juiste maat en vorm kiest, voorkomt u knelpunten, wrijving en prikkelende knelpunten.
 3. Trick. Een klein trucje is het visueel strekken van het silhouet met behulp van schoenen met hakken, wat ook helpt om een ​​paar centimeter naar de hoogte toe te voegen.
 4. Toevoegingen. Om figuurgebreken visueel te verbergen, kunt u elementen van bovenkleding gebruiken, zoals denim en leren jassen, jassen, blazers en jassen.

model

Natuurlijk kun je zoveel tricks en lifehacks gebruiken als je er slanker uit wilt zien, maar een goed gekozen zomerjurkmodel zal nog steeds veel effectiever zijn in het geval van een perfecte uitstraling.

Op de eerste plaats is het mogelijk om het model van een zonnejurk aan te brengen. De nadruk op de taille is wat nodig is voor een volledig lichaam, omdat dit is hoe dit deel van het lichaam visueel smaller wordt, en de lange rok maakt de omtrek van de heupen een beetje slanker.

Een jurk met een accent direct onder de borstlijn zal helpen om de uitstekende volle buik visueel te corrigeren. Maar het is de moeite waard om te stoppen met de keuze voor een direct model van een dergelijk model, omdat de uitlopende rok ongewenst volume kan toevoegen.

Trapeziumvormige snit zal helpen om ongewenst volume in de heupen te verbergen, maar je moet voorzichtig zijn en niet overdrijven met de breedte van de rok.

Het sundress-jurkmodel, dat een karakteristieke snit heeft die de aangegeven gebieden verbergt, zal helpen om tekortkomingen in de borst en oksels te verbergen. Zo'n jurk kan een ronde of v-hals hebben, evenals een decoratieve kraag.

Wat te dragen?

Aangezien de zonnejurk een onafhankelijke eigenschap is van de kledingkast, heeft deze geen toevoegingen nodig in de vorm van kleding voor het onderlichaam, maar het verdraagt ​​een combinatie met bovenkleding.

Als de sundress van het zakelijke type is gemaakt van dikke stof, evenals jeans, wat de aanwezigheid van een andere eigenschap van een kledingkast impliceert, dan kun je er veilig een blouse, shirt, t-shirt of coltrui onder dragen. Deze combinaties zien er terughoudend en interessant uit en passen ook in het werk en de uitvoersfeer.

Sundresses worden perfect gecombineerd met schoenen met hakken, die trouwens lichtjes aan het beeld trekken, waardoor het silhouet visueel slanker wordt. Maar het is de moeite waard serieus naar de keuze van dergelijke schoenen te kijken, want door overgewicht neemt de belasting op de benen toe en langdurig dragen van hakken kan de gezondheid van de gewrichten negatief beïnvloeden.

Daarnaast kun je sundresses combineren met verschillende jassen, jassen, denim bolero's en vesten, het belangrijkste is om de juiste stijl en accessoires met accessoires te kiezen - kettingen, kettingen, hangers en kralen zijn een uitstekende optie.

Zijden sjaals en sjaals die netjes om de nek kunnen worden gebonden, zijn perfect. Evenals een warme stola, die kan worden ingepakt in geval van slecht weer.

Stijlvolle afbeeldingen

 • Stijlvolle en sappige looks sundress de kleur van rijpe kersen met strakke toppen en dikke bandjes, waardoor de nadruk op de luxe prachtige borst valt. Een enigszins losse rok helpt de aandacht af te leiden van onnodig volume in het onderste deel van het lichaam.
 • Model sundress, uitlopende van de borst, heeft dezelfde brede bandjes en legt ook de nadruk niet op het bovenlichaam. De wijd uitlopende rokstof geeft het product een romantische, delicate look. En de karmozijnrode tint, dankzij zijn rijkdom en diepte, maakt het beeld gepassioneerd en verleidelijk.
 • Ivoorkleurige jurk met zwarte strepen ziet er best interessant uit. Verticale strepen maken het silhouet visueel slanker en het accent in het middelgebied in de vorm van elkaar kruisende zwarte lijnen maakt de taille smaller en het beeld is vrouwelijker.
 • Jurk asymmetrische snit met shuttle bij de zoom, gemaakt van dunne gebreide stof, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik. Dunne riemen en losse pasvorm maken dit product geschikt voor het strandseizoen.
Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen