Kleding voor zwaarlijvige vrouwen

Sundresses van grote chiffonmaten voor zwaarlijvige vrouwen

Sundresses van grote chiffonmaten voor zwaarlijvige vrouwen

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. model
 2. Wat te dragen?
 3. Stijlvolle afbeeldingen

De modewereld staat niet stil - en nu vervangen damemodellen met verhoudingen van grootte de modellen met tienermeisjes. Natuurlijkheid wordt ingebouwd in een moderne cultus - en de mode-industrie ontwikkelt snel nieuwe ruimtes.

Eigenaren van prachtige vormen hoeven niet langer op zoek naar iets dat voor hen geschikt is, om hun diensten een hele reeks actuele modellen te bieden. Stylisten in één stem roepen op voor "donuts" om hun lichaam niet in flodderige kleding te verbergen, maar in plaats daarvan elegante en luchtige overjassen met rokken "op de vloer" te bieden.

model

De ideale materiaalkeuze voor safaran-formaat "maxi" -ontwerpers noemen chiffon. Deze zachte en lichte zijde of katoenen stof is verrassend comfortabel, het laat de huid ademen en stroomt uit elke bries van de wind, waardoor elke moderne eigenaar van "Rubens-vormen" de gelegenheid krijgt om zich Marilyn Monroe te voelen, terwijl hij de zoom van de jurk flirtend vasthoudt.

Een chiffonjurk "op de vloer" maakt het mogelijk om de wens van elke dikke dame om er slanker en fragieler uit te zien - laconic gesneden, bijna complete afwijzing van meerlaagse ontwerpen en gordijnen te maken, speciaal geselecteerde prints maken elk silhouet elegant.

Hoge taille is een ander geheim wapen van chiffon overgooiers met een rok "op de grond." De verschuiving van de taille lijn iets dichter bij de hals onderscheidt deze zone, waar meisjes van grote proporties terecht trots op kunnen zijn. En onderaan begint een luchtige, vliegende rok, die visueel de benen verlengt en overmatige ronding camoufleert.

In de afgelopen jaren keren meer en meer goeroes van high fashion lange overalls van jurken voor zomerse wandelingen naar een element van office-stijl, een waardige vervanging voor zakelijke pakken. In het geval van prachtige vrouwen is deze metamorfose dubbel plezierig - een elegante en effectieve oplossing waarmee ze er prachtig uitzien, zonder hun ernst en ernst te verliezen.

Hoe te kiezen?

In de loop van de jaren van werk aan sundresses, hebben couturiers een uitgebreide memo samengesteld over de keuze van deze jurk voor maat-plus body build van een dame:

 • Meisjes die zichzelf een beetje mollig vinden, moeten, indien mogelijk, sundresses vermijden en in de taille afsnijden;
 • Bij het kiezen van de kleur van de stof waaruit de chiffonjurkjurk is genaaid, moet men in de schaduw blijven die overeenkomt met het kleurtype van de dame;
 • Donkerharige dame is perfecte zonnejurk "op de vloer" smaragd, roze, paars en zelfs grijs;
 • Modieuze vrouwen met koper, lichtbruin en bruin haar moeten sundresses van okergele, gele of olijftinten onder de loep nemen;
 • Ongeacht de haarkleur "pyshechkam" is het niet aan te raden om te proberen op sundresses van overdreven felle kleuren, het is ook gecontra-indiceerd voor hen grote patronen en horizontale patronen.

Wat te dragen?

Een chiffon "vloer" -jurk zal er bij een grote dame nog beter uitzien als ze de juiste accessoires voor hem kiest en de look aanvult met de juiste elementen. Het is belangrijk om te onthouden dat "brute force" in kwantiteit niet welkom is.

Schoenen met hoge, maar stabiele hakken en een massieve ketting zijn voldoende voor een spectaculair pak.

Voor een afbeelding in een casual formaat, wordt een chiffon jurk aanbevolen om te worden gedragen met een bolero donkerder dan de jurk zelf, van een schaduw of met een tijdloze klassieker - een spijkerjasje. Benen in dit geval krijgen gewichtloze sandalen of elegante ballerina's.

Strandversie? Zet een breedgerande hoed, zonnebril en pantoffels op!

Afhankelijk van de gelegenheid waarvoor de look wordt gevormd, met als basis een chiffonjurk "op de grond", moet u ook een tas kiezen.Het kan een elegante clutch of een democratische tas over de schouder zijn - het belangrijkste is dat het naar het beeld gaat en de eigenaar zich organisch voelt.

Stijlvolle afbeeldingen

 1. Een zwart-witte zomerjurk, die associaties oproept met 'de godinnen van de stille cinema', ziet er tegelijk bescheiden en aantrekkelijk uit. De ongebruikelijke handtas benadrukt perfect de zachtheid van chiffon met zijn opzettelijk verwarde en brede banden van een zomerjurk die het décolletegebied op een gunstige manier onderscheiden.
 2. Een zeer lichte jurk, royaal versierd met bloemmotieven, verwijst met zijn symmetrie en beknoptheid naar oude Griekse kleding. Riskant, op het eerste gezicht, smalle riemen dragen bij aan het beeld van natuurlijkheid en hulpeloosheid.
 3. Hoge tailleband, brede riem, verdeeld in vier smalle strepen met horizontale stiksels en rijke kleuren - niets overbodigs, maar het beeld is verbluffend. Violette zomerjurk en zwarte schoenen vormen een briljante blik in zijn volledigheid.
Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen