Gezichtsverzorging

Kleurloze Henna voor het gezicht: hoe correct te gebruiken?

Kleurloze Henna voor het gezicht: hoe correct te gebruiken?

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. Toepassingsfuncties
 2. Voor verschillende huidtypes
 3. Weg met problemen
 4. Toepassingsregels

Elk meisje droomt ervan er verbluffend uit te zien en doet er alles aan om dit mogelijk te maken. Het eerste waar mensen op letten als ze elkaar ontmoeten, is het uiterlijk, namelijk het gezicht. Een gladde, schone en goed verzorgde huid trekt onmiddellijk de aandacht en laat alleen positieve indrukken achter. Om dit effect te krijgen, moet u in staat zijn om goed voor de huid van het gezicht te zorgen en voor dit doel betrouwbare en bewezen middelen te gebruiken, waaronder kleurloze henna een leidende positie bekleedt.

Toepassingsfuncties

Zelfzorg is een prioriteit voor meisjes en vrouwen, omdat het proces van het selecteren van de meest geschikte cosmetica begint in de vroege jeugd. Goed geselecteerde medicijnen helpen voed de huid, verwijder rimpels, haal poriën aan en verwijder acne. Het meest wenselijk zijn medicijnen met natuurlijke ingrediënten, waarvan je veel voordelen kunt krijgen zonder de huid te beschadigen. Deze omvatten kleurloze henna.

Deze tool wordt gebruikt vanaf de oudheid en is relevant voor deze dag. Het kan worden toegepast op:

 • gezichtshuid;
 • voeten;
 • het lichaam;
 • gebruik op haar.

  Dankzij de kruidenbasis heeft hij het vermogen effectief weerstaan ​​vette huid en normaliseren processen in de talgklieren. Dit wordt mogelijk door de reiniging van de poriën van de pluggen, die de volledige respiratie van cellen en de opname van nuttige stoffen daarin voorkomen. Dankzij henna op de huid aangebracht, is het mogelijk om de uitscheiding van metabolische producten in het lichaam te vergroten, waardoor de huid strakker en frisser wordt.

  Een goed effect is te zien aan de hand van de compositie acne en soortgelijke huiduitslag, omdat henna het drogen van de huid bevordert en schadelijke micro-organismen, die de oorzaak zijn van huiduitslag, verwijdert. Dankzij henna-maskers kan dat minimaliseer de zichtbaarheid van sproeten, als je ze zo veel mogelijk wilt verbergen.

  Het gebruik van dit haarproduct is al lang bewezen, het maakt ze sterker, vermindert broosheid en verlies en elimineert ook roos. Bij regelmatig gebruik van haar lijkt het steviger en steviger, wat de gelegenheid zal bieden om afbeeldingen en kapsels te maken.

  Het gebruik van henna op de huid van het lichaam is aangewezen voor problemen die verband houden met cellulitis diepe reiniging, voeding, hydratatie en aanscherping van de huid. Positieve resultaten werden verkregen door het gebruik van de remedie in het geval van overmatige transpiratie op de armen en benen, het is ook effectief met schimmelinfecties en herpes. Al deze positieve eigenschappen kunnen het vermogen om de nagelplaat te versterken, die even belangrijk is voor elk meisje, aanvullen.

  Ondanks de variabiliteit van het gebruik van kleurloze henna, wordt het meestal gebruikt als gezichtsmaskers.

  Voor verschillende huidtypes

  Kleurloze henna voor het gezicht is geschikt voor meisjes die hun uiterlijk op een hoog niveau willen behouden en zichzelf willen zien. Dat is de reden waarom zowel jonge mensen als de oudere generatie het kunnen gebruiken, even goed. het is geschikt voor zowel de eerlijke seks als voor mannen. De enige contra-indicatie kan een allergische reactie op henna zijn, wat tamelijk zelden gebeurt.

  Voor elk hulpmiddel en medicijn heeft het zijn eigen indicaties voor gebruik. In het geval van kleurloze henna kunnen deze zijn:

  • vettige glans op het gezicht;
  • verloedering, slappe huid;
  • rimpels;
  • puistjes.

  Om een ​​masker of crème met henna goed te kunnen prepareren, moet u uw huidtype kennen. Om de meest effectieve tool te krijgen, zou je het moeten doen tijdens het maken ervan. additieve etherische oliën, bepaalde kruiden en vitamines. Bij het plannen van de productie van de compositie met zijn eigen handen, is het noodzakelijk om de kwaliteit van de henna zelf, de frisheid en authenticiteit ervan te waarborgen. Om uzelf te beschermen, is het beter om alle componenten te kopen. in gespecialiseerde winkels of salons, evenals apotheekkiosken.

  Om een ​​masker te maken dat even geschikt is voor alle soorten huid, volstaat het giet de inhoud van de verpakking in goed verwarmd water en roer het mengsel totdat een gladde klontvrije massa is gevormd. Voordat je de massa op het gezicht aanbrengt, moet je de temperatuur ervan proberen. De beste is degene die het gezicht niet verbrandt, maar het zal niet koud zijn. Het masker wordt op het gezicht aangebracht met massagebewegingen en ongeveer 20 minuten gelaten. Met het uiterlijk van de korst is het noodzakelijk om alles van het gezicht te wassen zonder zeep of andere cosmetica te gebruiken.

  Om maximale efficiëntie te bereiken in één procedure, is het nodig om de gedroogde compositie te verwijderen en deze te verwijderen met behulp van cirkelvormige bewegingen, die een exfoliërend effect geven als een scrub.

  Het proces om een ​​masker voor een vette huid te maken, inclusief kleurloze henna, zal anders zijn. In de samenstelling moet worden toegevoegd gefermenteerd melkproduct. Iedereen die thuis is op het moment van de procedure zal doen. De optimale hoeveelheid is 1-2 lepels "melk". De tool geeft het resultaat op de dag van gebruik, waardoor de helderheid van de huid van het gezicht vermindert.

  Als u een massa voor de droge huid wilt maken, hebt u dit nodig om structuur toe te voegen met cosmetische oliën. De meest voedzame zijn olijf en jojoba. Als u dit hulpmiddel regelmatig gebruikt, kunt u de huid, verlichting en versteviging verlichten.

  Het is noodzakelijk om extra voorzichtig te zijn bij het gebruik van cosmetische oliën - slechts enkele druppels zijn voldoende om het gewenste effect te bereiken.

  Weg met problemen

  Adolescentie wordt geassocieerd met het verschijnen van een groot aantal huidproblemen bij zowel meisjes als jongens, waarvan er een een uitslag op de huid is: acne, acne en acne. Om ze effectief het hoofd te bieden, moet je cosmetica en medicijnen op de juiste manier gebruiken. In apotheken kun je veel opties vinden om met verschillende problematische uitslag op het gezicht om te gaan, maar vaak zijn deze medicijnen vrij duur en kan het resultaat niet van tevoren worden voorspeld. Om niet te veel te spenderen en te krijgen wat de oorspronkelijke berekening was, is het de moeite waard om kleurloze henna te proberen.

   Door een masker te maken dat helpt om huiduitslag op het gezicht effectief te behandelen, moet u een zeer belangrijk onderdeel maken dat helpt de huid te reinigen en ontstekingen te verlichten - tea tree olie, die slechts een paar druppels nodig heeft. Het zal helpen om de schadelijke bacteriën die zich op de huid van het gezicht bevinden effectief te vernietigen. Bovendien is er ook droogeffect op acne.

   Goed helpt om te gaan met hetzelfde probleem en witte klei, dat wordt toegevoegd als een extra onderdeel van de reeds bestaande ingrediënten. Als zo'n component ontbreekt, kunt u deze vervangen door een blauwe variant. Ingrediënten moeten in gelijke verhoudingen worden genomen, wat zal helpen om zo snel mogelijk met acne om te gaan.

   Voor het fokken kan henna niet alleen water worden gebruikt. Uitstekend bewezen kruideninfusies. Het meest effectief is kamille, maar ook op basis van calendula en reeksen, die bijdragen aan een intensievere reiniging van de huid door bacteriën.

   Elk van de hierboven voorgestelde maskeropties moet alleen worden toegepast om de huid schoon te maken met behulp van masserende cirkelvormige bewegingen.De massa op het gezicht laten liggen mag niet langer zijn dan 12 minuten, waarna het grondig moet worden afgespoeld met stromend water op kamertemperatuur zonder het gebruik van een cosmetische samenstelling en zeep.

   Het grootste probleem waarmee vrouwen van middelbare leeftijd worden geconfronteerd is losse huid, rimpels, olieachtige glans. Om deze verschijnselen het hoofd te bieden, kunt u de schoonheidssalon bezoeken en een paar sessies om uw uiterlijk op te frissen, maar dergelijke procedures kosten veel geld en het effect is kortdurend. Om thuis een rimpelremedie te krijgen, om de huid strakker te maken en alle onvolkomenheden te verwijderen, kan kleurloze henna worden gebruikt.

   Voor het verkrijgen van een liftend effect op het hoofdonderdeel moet u toevoegen jojoba of palissanderolie. Als je toevoegt aan de aloë vera van de henna, krijg je een effectief hulpmiddel om de poriën te verkleinen.

   Toepassingsregels

   Omdat de procedure voor het voorbereiden van een masker van kleurloze henna vrij eenvoudig is, zal iedereen ermee omgaan, maar om het juiste effect te verkrijgen, moet rekening worden gehouden met bepaalde subtiliteiten van dit proces.

   • Gebruik henna kan alleen worden gescheiden. Je kunt ook kruidenafkooksel gebruiken, wat je kunt doen met salie, rozenbottel of brandnetel. Het meest geschikt voor het aanbrengen van de consistentie is de staat van dikke room. Vanaf het moment van voorbereiding en vóór het aanbrengen van de samenstelling moet het ongeveer 20 minuten worden gebruikt.
   • Voorbereiding masker van kleurloze henna vereist een speciale benadering. Neem geen vat van metaal, want dit kan alle voordelen van het poeder neutraliseren. De meest geschikte gerechten voor de fokkerij zijn glas of keramiek.
   • Het effect van het masker, inclusief henna, was het maximum dat je nodig hebt bereid het gezicht voor op de procedure, na goed te hebben afgewassen en een gemakkelijke peeling te hebben uitgevoerd. Het beste van alles is dat het resultaat op de huid verschijnt, die eerder werd gestoomd boven een kruidenbad.
   • Tijdens de applicatie maskers moeten een schone huid rond de ogen en de slijmvliezen achterlaten, omdat de samenstelling er niet op mag vallen.
   • Aan het einde van de procedure moet worden toegepast op het gezicht. vochtinbrengende crème of cosmetische olieDat zal helpen voorkomen dat de huid uitdroogt.
   • Optimale tijd want de procedures worden beschouwd als de avond, de tijd vóór het naar bed gaan. De huid heeft enige tijd nodig om te herstellen voordat make-up er opnieuw op wordt aangebracht.

   Om een ​​goed effect te bereiken, moet je minstens twee keer per week maskers gebruiken, waaronder kleurloze henna. Een juist gebruik van henna, door het te combineren met de juiste componenten, kan een breed scala aan problemen helpen oplossen die zich kunnen voordoen op de huid van mensen van verschillende leeftijden en geslachten.

   Zie de volgende video voor meer informatie over het maken van een masker van kleurloze henna voor het gezicht.

   Schrijf een reactie
   Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

   mode

   schoonheid

   betrekkingen