Kennismaking met de man en het meisje

Een meisje leren kennen: de plaats, het uiterlijk en het gedrag

Een meisje leren kennen: de plaats, het uiterlijk en het gedrag

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Waar kan ik elkaar ontmoeten?
 2. Hoe te kijken?
 3. Hoe gedraag je je?
 4. Waarover te praten?
 5. Tips van de psycholoog

Ondanks het feit dat historisch gezien het recht om te benaderen en kennis te maken tot het mannelijke geslacht behoort, wachten zijn vertegenwoordigers vaak op de eerste stap van het meisje. Dit komt door een gebrek aan ervaring, gebrek aan zelfvertrouwen, onwetendheid over hoe je je moet gedragen en wat je moet zeggen om te behagen. Deze taak is niet zo moeilijk, maar niet zo eenvoudig als het lijkt op het eerste gezicht. Kennis van de basisregels, het naleven van eenvoudige aanbevelingen, zal u zeker de gelegenheid geven om u vrijer te voelen en daarom uw enige te vinden. Psychologen geloven dat je een weg kunt vinden naar het hart van elk meisje.

Waar kan ik elkaar ontmoeten?

De belangrijkste vraag waarmee een man geconfronteerd wordt die een relatie met een meisje wil beginnen, is waar ze naar haar moet zoeken. In feite, zelfs als het overal kan gebeuren, betekent het kiezen van de juiste plaats het vergroten van de kansen. Wij brengen de meest populaire plaatsen onder de aandacht waar u een meisje dat van houdt kunt interesseren.

Het is belangrijk om te onthouden dat mislukte pogingen normaal zijn, in geen geval mag je jezelf in de war brengen, je moet je nooit in de steek laten.

Op straat

Je kunt zelfs op straat een kennis beginnen, een groot percentage van de relaties ontstaat precies zo. Als je niet weet waar je moet beginnen, kijk dan naar de omringende meisjes. Het belangrijkste signaal dat je sympathie toonde - een open, geïnteresseerde blik. Zelfs als je gewoon in elkaars ogen keek, maar tegelijkertijd de locatie en vriendelijkheid op het eerste gezicht zag - dit kan genoeg zijn om te proberen. Heel veel vergaderingen hebben niet plaatsgevonden, omdat het uitzicht niet als een zwaar argument werd beschouwd. Je hoeft niet verdwaald te raken en langs te komen, als je het uiterlijk ziet van een meisje dat indruk op je maakte.

Je zult de kans missen en jezelf verwijten dat je onzeker bent, en het ergste wat je te wachten staat is wederzijdse desinteresse en een paar minuten verspilde tijd. Bijeenkomst op straat is veelbelovend, want er zijn echt veel opties. Dit is echter moeilijk om te doen, omdat je je verlegenheid moet overwinnen, je zelfverzekerd moet gedragen en niet hoeft te aarzelen.

Het is erg belangrijk om het gesprek correct in te voeren, de eerste zin bepaalt vaak alles, dus u moet erover nadenken. Die domheid of vulgariteit zal al je kansen onmiddellijk verslaan. Probeer te beginnen met het instellen van oogcontact, waarna de gesproken zin de vreemdeling niet langer schokken. Bouw geen lange bloemrijke frasen, zeg gewoon hallo, om aan te bieden. Je moet communiceren met een positieve, vriendelijke. Je kunt pas beginnen met een compliment als je zelfverzekerd bent en weet hoe je het moet doen, omdat het onwaarschijnlijk is dat de banaliteit over mooie ogen iedereen zal verrassen.

Als uw doel een lange kennismaking is, moet dit onmiddellijk worden aangetoond. Als de eerste zin gunstig is ontvangen en het aanbod om te ontmoeten niet wordt afgewezen, is het belangrijk om een ​​onbekend meisje te interesseren. Als het antwoord niet duidelijk is, maak dan een grapje of trek de aandacht met je prestaties (maar niet in de vorm van opscheppen).Deelname aan interessante evenementen, wedstrijden, interessant werk - alles zal doen. Als het meisje nog steeds beleefd is, maar niet meer, moet je naar werk verwijzen en een telefoonnummer, aanbod om elkaar te ontmoeten vragen.

In sociale netwerken

Verlegen man - een vrij algemeen verschijnsel. Deze mensen ontmoeten elkaar niet persoonlijk, maar er is een oplossing: internetbronnen. Sociale netwerken zijn de meest populaire plaatsen waar je een vriendin kunt vinden. Denk echter niet dat het voldoende is om een ​​bericht te sturen om kennis te maken. Zorg allereerst voor je account, leg een echte foto op de avatar, waar je in een goed perspectief en een fatsoenlijke vorm bent.

Het is onwaarschijnlijk dat pagina's met openhartige afbeeldingen een adequaat meisje interesseren. Als u op zoek bent, wees dan niet lui om een ​​vragenlijst volledig en gedetailleerd in te vullen. Zorg ervoor dat je hobby's laat zien: sport, fotografie, boeken, reizen. Een ander belangrijk punt is geletterdheid. Als u niet zeker bent van de spelling, moet u elektronische assistenten gebruiken. Zorg ervoor dat u de letters controleert voordat u ze verzendt. Een ongeletterde tekst zal alleen maar irritatie veroorzaken.

Om de gesprekspartner te interesseren, is het beter om haar account te bekijken en te begrijpen waar ze in geïnteresseerd is - op basis hiervan zou je de eerste boodschap moeten opbouwen. Het is goed als u zich in dezelfde groep bevindt of bent geabonneerd op hetzelfde publiek.

In de club

Dit is een erg populaire plaats om te daten, wat echter zelden tot iets ernstigs leidt, omdat de sfeer in de discotheek relaxed, frivool is. Natuurlijk zijn er in elke regel uitzonderingen, maar de meisjes zelf behandelen dergelijke kennissen niet op een verantwoordelijke manier. Ontmoet en heb samen plezier op een avond - dit is het maximum waarop je kunt rekenen, elkaar leren kennen in clubs. Maar als een praktijk, ervaring, het overwinnen van schaamte, past deze optie bijna perfect, omdat de situatie tot onbeperkte communicatie moet leiden.

Op het strand

Als je alles in orde hebt met het uiterlijk, figuur, voel je je zeker in zwemshorts, dan is het strand een goede plek om te ontmoeten. Meisjes komen daar om te ontspannen, dus haast je nergens heen - je zult tijd hebben om tactieken te overdenken, een kijkje te nemen. Een geweldige manier is om je favoriete meisje te betrekken bij elk soort strandamusement, games.

In de winkel

Meisjes zijn dol op winkelen, dus om de winkel te leren kennen is een van de meest veelbelovende. En daar kunt u niet alleen kennis maken met een spectaculaire klant, maar ook met uw favoriete verkoper. Dit laatste is veel gemakkelijker om te doen, omdat de status van het meisje gedwongen wordt om met je te praten. Vraag om hulp bij het kiezen van een shirt of jasje, een parfum voor moeder als geschenk, handtassen voor je zus.

In het openbaar vervoer

Het werd ooit beschouwd als een slechte vorm om mensen in het transport te ontmoeten, maar de situatie dat je behoorlijk lang in de metro in de metro reist en naar elkaar kijkt, is een geweldige kans om een ​​nieuwe kennismaking te maken. Er zijn bijna dezelfde regels als bij een ontmoeting op straat: een blik, de eerste zin, interesse.

In groepslessen

Een uitstekende kans om kennis te maken met reguliere klassen in groepen: bijvoorbeeld sportactiviteiten, fitness. Je bent al verenigd door een gemeenschappelijk belang - een sportschool, paardrijden, zwemmen. Op basis van dit enthousiasme kun je gemakkelijk en natuurlijk kennis maken, en er is al een gespreksonderwerp, dus je blijft zeker gespaard van een pijnlijke zoektocht, wat een vreemdeling zou interesseren.

Bij openbare evenementen

Nog een geweldige manier om elkaar te ontmoeten - een concert van je favoriete groep, een hockeywedstrijd, een feestelijk evenement. De sfeer is ontspannen en het algemene onderwerp voor het gesprek is klaar - de zanger, de muziek, het teamspel. Ga door met deze kennismaking zal veel gemakkelijker zijn dan de straat.

In het theater en op de tentoonstelling

Deze manier van daten is helemaal vergeten. Als je nog lang niet in het theater bent geweest, probeer het dan.Je zult versteld staan ​​hoeveel meisjes en vrouwen er van alle leeftijden en statussen zijn. Er zijn maar heel weinig mannen, wat betekent dat het heel gemakkelijk is om een ​​jas te pakken, een programma aan te bieden, een optreden in de pauze in het buffet te bespreken.

Hetzelfde geldt voor kunst- en fototentoonstellingen. Meisjes gaan naar kunstobjecten, dus het is heel gemakkelijk om ze te benaderen en een gesprek te beginnen over een interessante foto.

Op school

In een onderwijsinstelling (universiteit, instituut) om de gemakkelijkste te ontmoeten. Vooral omdat je veel meisjes kent. Dit is hetzelfde als relaties op het werk, wanneer mensen elke dag in dezelfde instelling communiceren - een lange kennismaking in dergelijke omstandigheden is gemakkelijker. Je kunt het onderwerp van je interesse elke dag tegenkomen.

Hoe te kijken?

Uiterlijkheid is het eerste criterium waarmee we mensen evalueren. Vervolgens wordt het niet zo belangrijk, maar op het moment van de eerste kennismaking is het noodzakelijk om een ​​positieve indruk op de uitverkorene te maken. Als je wilt behagen, moet je voor jezelf zorgen. Let op je houding, blijf rechtdoor. Zorg voor je tanden en mondholte, was je hoofd op tijd en ga op tijd naar een kapper. Het is niet nodig om je op een originele manier te kleden, maar een opgeruimde look is altijd een pluspunt bij een ontmoeting. Als je slordig gekleed bent, kleren gekreukt zijn, schoenen vies zijn - het is onwaarschijnlijk dat je slaagt met het andere geslacht.

Leer hoe je de juiste kleding kunt kiezen - dit is niet alleen belangrijk voor vrouwen. Welke winkel je hierbij kiest, doet er niet toe, maar de maat is erg belangrijk. Er is geen ideale stijl om te daten, maar er zijn aanwijzingen die de kans op een gunstige indruk vergroten. Allereerst is dit casual - een gratis en veelzijdige stijl. Klassiek is ook goed, maar niet altijd passend. Een overhemd, een vest, een jas, een blazer, chino's zijn een paar simpele dingen waardoor je er modern en waardig uitziet.

Hoe gedraag je je?

Een bescheiden man is niet genoeg om het meisje te benaderen, het is belangrijk om zich onopvallend en correct te gedragen. Accepteer allereerst het idee dat meisjes geen buitenaardse wezens zijn, het zijn dezelfde mensen als mannen. Daarom is het absoluut niet nodig om boven het hoofd te springen om het te behagen. Natuurlijk zijn er verschillen in interesses, maar dit is meer een plus dan een minpuntje. Allereerst houden meisjes van complimenten en een attente houding. Passend gedrag zal een groot pluspunt zijn. Oprecht, een beetje beschaamd, een glimlach werkt altijd geweldig.

Wees niet bang om ouderwets te lijken, het meisje naar voren te laten gaan, de deur op te houden en koffie te bieden - dit alles is nog steeds effectief en comfortabel. Mannelijkheid en zorg zijn de belangrijkste kwaliteiten die vrouwen veroveren.

Waarover te praten?

Het moeilijkste in de omgang is het stadium waarin het nodig is om een ​​dialoog op te bouwen en er is vrijwel niets bekend over het meisje (het is vooral moeilijk als je je schaamt). De meest effectieve manier is om je te concentreren op de gesprekspartner en haar de gelegenheid te geven om te praten.

Als u niet weet waar u over moet praten, helpt de methode van actief luisteren u in elke situatie. Je hoeft alleen nog maar meer vragen over het meisje te stellen - iedereen houdt ervan over zichzelf te praten. Stel dergelijke vragen dat uw lieveling goed zal antwoorden, dan zal de kennis zeker succesvol zijn.

U kunt een dialoog starten met vragen over leeftijd, naam, beroep. Zorg er in dit geval voor dat u uzelf voorstelt en noem uw leeftijd en status. In een gesprek moet je de eigenaardigheid van je gekozen persoon benadrukken - het veroorzaakt altijd een positieve reactie.

Tips van de psycholoog

Voordat je kennismaakt, moet je het meisje de gelegenheid geven om zichzelf te beschouwen zoals het zou moeten zijn - bijna niemand zal het leuk vinden als ze hem van achteren benaderen. Een terugblik en een glimlach zijn een signaal om communicatie te starten. Volg bovendien deze tips van psychologen:

 • begin met een compliment;
 • commentaar geven is een goede manier om de aandacht in de beginfase te houden, dus let op: een filmposter is een reden om erover te praten of samen naar de bioscoop te gaan;
 • zich onthouden van sjablonen, probeer niet-standaard te zijn;
 • probeer het gesprek niet uit te stellen, ook al gaat alles goed - het is beter om een ​​telefoonnummer te nemen, naar je zintuigen te komen en door te gaan;
 • probeer waar mogelijk kennis te maken - ervaring zal je vertrouwen geven;
 • onopvallend doorzettingsvermogen is de weg naar succes;
 • vertel niet wie je niet bent: natuurlijkheid in het kader van fatsoen is de beste manier om een ​​meisje echt te interesseren, je zult niet je hele leven kunnen spelen
 • het is belangrijk om motivatie te hebben, als je elkaar wilt ontmoeten - zul je verlegenheid of angst kunnen overwinnen.

In de volgende video wacht je op de tien beste zinnen voor het daten van een vriendin.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen