loyaliteit

Waar meisje: wat betekent het en hoe vind je haar?

Waar meisje: wat betekent het en hoe vind je haar?

doe mee aan de discussie

 
inhoud
  1. Wie is zij?
  2. In welk land zijn de meest loyale vrouwen?
  3. Waar vind je een trouwe metgezel?
  4. Hoe te controleren?

Het is de droom van elke man om het getrouwe meisje of de getrouwde vrouw te ontmoeten. Dat de vertegenwoordigers van het sterkere geslacht in dit concept investeren en waar ze naar zulke meisjes moeten zoeken, is niet altijd duidelijk. Laten we proberen de loyaliteit vanuit het oogpunt van de psychologie te begrijpen en je vertellen wat ze zijn - trouwe echtgenotes.

Wie is zij?

De mens in het proces van evolutie heeft veel gewonnen, maar heeft helaas veel verloren. Dus nu wordt het niet geaccepteerd om eens en voor altijd een keuze te maken, en het doet er niet toe waar het over gaat - over de auto, het beroep of de levenspartner. Mensen erkennen de mogelijkheid van vergankelijkheid, vluchtigheid onder bepaalde omstandigheden. De tijden van opoffering, wanneer iemands eigen "ik" gemakkelijk kon ontbinden in "u" (vrouwen van de Decembristen) of "wij" (het opgeven van iemands leven omwille van een geweldig idee, bijvoorbeeld revolutie) bleven achter, tot grote spijt van idealisten.

Loyaliteit is ook veranderd, maar wordt nog steeds beschouwd als een van de belangrijkste kwaliteiten van 's werelds beste vrouw en vriendin. Met de vooruitgang van de mensheid verandert de houding ten opzichte van de ontrouw van vrouwen bij mannen bijna niet - ze zijn nog steeds overweldigend absoluut zeker dat een vrouw eenvoudig trouw moet zijn. Na de golf van emancipatie en seksuele revolutie, ontdekten vrouwen een nieuwe wereld voor zichzelf - een wereld van verraad.

Sociologen die trachtten loyaliteit te bestuderen, kwamen tot de conclusie dat ongeveer 20% van de eerlijke seks echte loyaliteit aan hun partners heeft. Tot een kwart van alle dames wordt bedrogen door mannen, en de rest heeft minstens eens gedacht aan overspel, flirtte, kuste aan de kant, maar bereikte geen seksuele intimiteit.

Elke derde vrouw zegt dat overspel in het huwelijk onaanvaardbaar is. Slechts 5% hecht haar goedkeuring aan buitenechtelijke relaties. De meesten geloven dat alles in het leven kan gebeuren en dat niemand, zoals ze zeggen, verzekerd is. Dat wil zeggen, een mogelijke gedachte en zelfs een excuus voor ontrouw bestaat onbewust al.

Wat is zij - het meest trouwe meisje? Ze kan een blonde of een brunette, een preutse of een ondeugende bullebak zijn.

Loyaliteit kan geen bepaald kenmerk van karakter zijn. Integendeel, dit is precies wat wordt gevormd op een onderbewust niveau - een voorbeeld van ouders, opvoeding, religie, hun eigen waarnemingen.

Een trouw meisje is meestal van een gezin waarin bepaalde stichtingen en tradities bestaan, maar het is niet genoeg om naar de familie te kijken om te begrijpen of het meisje een getrouwe vrouw zal zijn. Dit is over het algemeen vrij moeilijk te begrijpen.

Slechts één ding is zeker bekend - de meest getrouwe vrouwen zijn diep ongelukkig in het leven. Ze worden vaak verlaten. Mannen willen eerst loyaliteit van de uitverkorene, en dan worden ze het beu, er is geen angst om de geliefde te verliezen, omdat het duidelijk is dat ze trouw is en nergens heen gaat, het geen zin heeft om haar te winnen, alles is al gewonnen. Getrouwe vrouwen worden van nature vaak ouder en sterven alleen en vinden nooit geluk met mannen. Psychoanalytici beweren dat ze onbewust het lijden zoeken, willen worden verlaten, niet in staat om het alleen te doen.

Toch is loyaliteit de grootste waarde, een diamant in het afval van verschillende menselijke relaties. Er is niets verrassends aan het feit dat iedereen haar probeert te vinden, niet echt nadenkt over wat er later precies mee te maken zal hebben.

In welk land zijn de meest loyale vrouwen?

Je kunt vaak horen dat vertegenwoordigers van bepaalde nationaliteiten de meest getrouwe zijn of omgekeerd.Dus, lichtzinnigheid en frivoliteit worden toegeschreven aan Franse vrouwen, frigiditeit en gebrek aan emotionaliteit - voor Engelse vrouwen beschouwen ze Italiaanse vrouwen als gepassioneerd, Tsjetsjeense vrouwen en Kabardianen bescheiden genoemd. Maar de kwestie van loyaliteit is niet zo eenvoudig als het lijkt. Dit is geen kenmerk van temperament of nationale mentaliteit. Daarom is het moeilijk om ondubbelzinnig de bruid te antwoorden van welke nationaliteit je moet zoeken om met een trouw meisje te trouwen.

In elke natie zijn er helden en schurken die de geschiedenis zijn ingegaan. In elke natie zijn er trouwe en ontrouwe vrouwen. In die landen waar religies van groot belang worden geacht, waar ze proberen de geboden te vervullen, waar vroeger een vrouw gestenigd kon worden voor ontrouw of in het openbaar gestenigd werd, is de familieherinnering nog steeds sterk, wat ook bestaat in de opvoeding van meisjes. Dus, de onderwerping van haar echtgenoot, gehoorzaamheid en loyaliteit onderscheiden vertegenwoordigers van de Kaukasische volkeren, Arabische vrouwen. Maar er is nog een probleem - de jongens waarderen dit feit meestal niet en verschillen niet in hun kuisheid.

Dit betekent dat de trouwe vrouw in elk land te vinden is, maar waar er een orthodoxe religieuze samenleving is, is deze kans iets hoger.

Waar vind je een trouwe metgezel?

Het eerste dat mannen moeten onthouden, is dat de vrouwen die hen omringen al als individuen zijn gevormd, dat ze zichzelf opnieuw hebben getekend en opnieuw hebben gedaan, en dat het de moeite waard is, het is tenslotte echt geweld tegen een persoon.

Daarom moet er zorgvuldig op worden gelet dat er aanwijzingen zijn voor een toekomstige trouwe echtgenoot voordat u een aanbod doet en een vriend meeneemt naar de burgerlijke stand.

Vooral moet het geleerd worden door diegenen die van elk meisje hopen een trouwe metgezel van het leven te creëren. Het zal niet werken. Alle dames voor hun 18 jaar al een aantal - hetzij goed of slecht, maar volledig solide, gevormde persoonlijkheid.

Waar zulke meiden wonen die trouw blijven aan hun geliefde, is het onmogelijk om meteen te antwoorden. Ze zijn overal. Ze worden niet in een kas gekweekt, ze worden niet in een couveuse gekloond en daarom is de gemeenschappelijke mythe dat je de juiste in een nachtclub niet kunt vinden, slechts een mythe en niets meer. In een nachtclub kan een meisje naar een reüniebijeenkomst komen voor de verjaardag van een vriend. Het is duidelijk dat er onder de stamgasten van uitgaansgelegenheden geen dergelijke damesopvoeding mogelijk is.

Deskundigen op het gebied van de psychologie bevelen aan om niet met felle schoonheden op te letten met gedurfde manieren, als het de taak is om de juiste echtgenoot te vinden, en op meer bescheiden vrouwen. Maar vooral moet je aandacht schenken aan de meisjes, met wie het in eerste instantie een beetje saai leek om te communiceren. In dit geval zal de man de waarde van het meisje niet overschrijden vanwege vluchtig enthousiasme, in dit geval zal je beoordeling van haar kwaliteiten het meest objectief zijn.

Tekenen van toekomstige loyaliteit zijn niet te vinden tijdens de eerste ontmoeting, maar met nauwere communicatie. Observeer hoe oprecht zij in jou geïnteresseerd is. Het trouwe meisje maakt zelden driftbuien en scènes van jaloezie, flirt niet met je vrienden en flirt niet, "houdt niet van" foto's van onbekende halfnaakte mannen op sociale netwerken. Meestal heeft ze een eerder bescheiden beroep - opvoeder, naaister, ontwerper, decorateur. Maar er zijn uitzonderingen, hoewel professionele vervorming nooit mag worden vergeten.

Hoe te controleren?

Als loyaliteit het criterium is dat de belangrijkste rol voor u speelt, dan is de vraag hoe u van zijn loyaliteit kunt worden overtuigd van groot belang. Het is beter om voor het huwelijk samen te leven, om te observeren hoe haar gedrag en houding ten opzichte van jou zal veranderen bij het begin van het gezamenlijke werk. Haar stijl van relaties met haar vrienden en familie kan veel vertellen.

Getrouwe mensen zijn overal trouw in en zelfs als ze een kitten van de straat halen, dragen ze de volledige verantwoordelijkheid ervoor tot de laatste katachtige zucht. Zulke meisjes zullen de dame die jij verzint niet goedkeuren en rechtvaardigen en jouw geliefde vertellen hoe ze jouw kennis heeft bedrogen. Ze zal nooit veroordelen, maar ze zal het ook niet rechtvaardigen.

Je kunt niet trouw worden door je eigen beslissing. Ze kunnen oorspronkelijk zijn. Het is gemakkelijker om de kansen op loyaliteit nuchter in te schatten dan door een echtgenoot te controleren op overspel, wat vaak wordt gemeld.

En om het af te maken, wil ik mannen advies geven: als je een trouwe vrouw ontmoet, waardeer haar, koester haar. Zulke mensen zijn meestal erg pijnlijk in het ervaren van je verraad en leugens, zelfs als ze zwijgen en er niets over zeggen.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen