Avondjurken

Avondjurken voor het restaurant

Avondjurken voor het restaurant

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. We kiezen op basis van de situatie
 2. Overeenkomen met de afbeelding
 3. Basis en universele regels voor het kiezen van een restaurantkleding

Een uitnodiging voor een restaurant is niet alleen een excuus om te eten en te ontspannen in het gezelschap van geweldige mensen, maar ook een vereiste om naar de winkel te gaan voor een chique jurk die je een ster van de toekomstige avond zal maken. En als je een uitnodiging van een man die je leuk vindt hebt ontvangen, ga dan naar de kwestie van het kiezen van een jurk is met dubbele ijver.

We kiezen op basis van de situatie

Het zou best handig zijn om te vragen naar welk restaurant je de uitnodiging hebt ontvangen.

Nu zijn het niet erg modieuze gastronomische restaurants die erg populair zijn, maar kleine restaurants, waar etnische kleuringen zelfs aanwezig kunnen zijn. Op een van deze plekken in een avondjurk in de vloer en zelfs met een trein, zullen je metgezel en andere bezoekers gemengde gevoelens hebben, maar er zal geen furore en bewondering onder hen zijn.

Wat dan kiezen?

Klein restaurant

Als je wordt uitgenodigd voor een goed jeugdrestaurant, moet je niet tot het uiterste gaan en een dure outfit kiezen, jezelf ophangen met juwelen om er goed uit te zien, een opwindende en spectaculaire vrouw zijn.

Een goede optie zou een jurk van gemiddelde lengte zijn. Je kunt kiezen uit een kleine zwarte jurk, een kantmodel of een outfit in office-stijl die is versierd met interessante accessoires. Ook verbiedt niemand het dragen van een korte, maar prachtige avondjurk.

Laten we teruggaan naar de onvervangbare zwarte schede-jurk. Het is deze outfit die de legendarische vrouw Coco Chanel veel vrouwen in de wereld heeft gered. Het is gewoon verplicht om aanwezig te zijn in de garderobe van elk meisje.

Laat de jurk zichzelf aankleden en er strikt uitzien, heeft een lage zichtbaarheid en past niet bij het idee van een avondjurk. Maar het is noodzakelijk om de juiste schoenen te kiezen, het imago van sieraden te maken of accessoires toe te voegen, zoals de beruchte kleine zwarte jurk een chique outfit wordt. Hier werkt het principe - eenvoudig, maar met smaak.

Kapsel en make-up zijn essentiële details die de juiste accenten in uw afbeelding zullen brengen. Nette schoenen met hakken zien er goed uit als schoenen. Nou, dat is eigenlijk alles - u bent onweerstaanbaar en volledig voorbereid om elk restaurant in uw stad te bezoeken.

Prestigieus restaurant

Als de uitnodiging beschikbaar is in een duur, modieus, degelijk en prestigieus restaurant, kun je veilig een avondjurk in de vloer kiezen.

En laat het zijn met een snit in de hals of in de rug, om een ​​snee in één schouder te hebben, geborduurd met de meest ongelooflijke patronen. Het belangrijkste is dat je jezelf als een koningin voelt en je onweerstaanbaar voelt.

Overeenkomen met de afbeelding

Romantisch beeld vereist terughoudendheid. Daarom, als u wordt uitgenodigd voor een romantisch diner of als u een huwelijksjubileum hebt, zullen jurken in witte, beige en roze kleuren u verfijnd en verfijnd maken.

Als je iets schoon en fris wilt, dan is de lichtgroene outfit precies wat je nodig hebt.

Onlangs is retrostijl stevig verschanst in de top vijf van modieuze outfits. En om een ​​goede reden. Vliegende chiffon, vloeiende zijde, kant, kralen, veren worden alleen gemaakt voor elite bohemians.

Veel meisjes hebben een probleem, dat is de hoge prijs van avondjurken. Maar dit probleem is gemakkelijk op te lossen door het huren van avondjurken.

Deze service is wijdverspreid en het zal niet moeilijk voor je zijn om precies het model te vinden dat in je dromen verschijnt.Of misschien kunt u zelfs een avondjurk vinden met een bontversiering die eruit ziet als een mantel die nonchalant over uw schouders wordt gegooid.

Een oude jurk kan een nieuw leven krijgen. Het geheim zit verborgen in een prachtige satijnen sjaal of zijden sjaal.

Ontneem niet de aandacht van sieraden gemaakt van edele metalen, die op de jurk zullen schitteren met nieuwe kleuren.

Basis en universele regels voor het kiezen van een restaurantkleding

 • We zeggen nee tegen een combinatie van te veel kleuren en elke outfit die zelfs op afstand lijkt op een strandoutfit. Alleen monofoon of in extreme gevallen de combinatie van twee kleuren die in harmonie zijn met elkaar;
 • Frank seksualiteit laat het voor de club blijven, en alleen verfijnde dames worden uitgenodigd in het restaurant. Te openhartige outfit die je in een lastige positie brengt, niet alleen jezelf maar je metgezel;
 • allemaal hetzelfde in ons land, worden zwarte kleren geassocieerd met rouw. Alleen zwarte juwelen kunnen een zwarte avondjurk redden, beter als ze kostbaar zijn;
 • Een mooie jurk is zeker goed, maar als het je bewegingen belemmert, is het beter om het op te geven. Je gaat nog steeds rusten, je moet aan een tafel gaan zitten, praten, lachen, misschien dansen, maar denk er nooit aan om een ​​mooie, maar uiterst ongemakkelijke jurk van je vermoeide lichaam weg te haasten;
 • de stof mag geen irritatie veroorzaken en alle decoraties op de jurk mogen de huid niet prikken;
 • een restaurant en een bal zijn compleet verschillende dingen. Voel je als een prinses in een prachtige jurk werkt niet, het maximum - de koningin;
 • diepe snedes en blote schouders - dit is natuurlijk prachtig, maar het is beter om ze te bedekken met een extra element van de kledingkast (cape, sjaal, sjaal).

Een gedenkwaardige en verfijnde look is mogelijk als je alle regels voor het kiezen van een avondjurk voor een restaurant overweegt. En dan zal er aandacht aan u worden besteed, niet alleen door de satelliet, maar ook door degenen om u heen.

Comments
 1. Rita
  16.11.2015

  Tijdens een vakantie in een restaurant moet je echt mooie feestelijke jurken dragen, en op een typische dag is een jurk zonder franjes beter geschikt.

 2. Oksana
  29.10.2015

  Wat vond ik de bordeauxrode jurk in het gedeelte over het kleine restaurant! Het is niet pompeus, maar zeer elegant. Perfect voor een restaurant voor bijna elke gelegenheid.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen