Avondjurken

Ongewone avondjurken

Ongewone avondjurken

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. Van ballonnen
 2. Van haar
 3. Van chocolade
 4. Van vuilniszakken
 5. Van paraplu's
 6. Geen papier meer
 7. Vlinder jurk
 8. Van beren
 9. Van bloemen
 10. Van vlees
 11. Kleur veranderend
 12. backlit
 13. futuristische

Het talent van de ontwerper moet niet worden beperkt door de regels, bestaan ​​in het kader en bestaan ​​volgens strikte principes. Het maken van traditionele kleding is zeker goed, maar het vergt tijd en verras het publiek. Alleen een getalenteerde en ingenieuze meester kan een meesterwerkmodel maken van een jurk gemaakt van papier, metaal, veren, ballonnen en andere materialen die ongebruikelijk zijn voor de modewereld. Overweeg de meest ongebruikelijke jurken die ooit zijn gemaakt. Misschien is onder hen precies waar je naar op zoek was.

Van ballonnen

Niet alleen interessante modellen werden gemaakt door twee ingenieuze mensen - Rie Hosokai aerodesigner en Takashi Kawada-artiest, maar een hele trend in mode genaamd Daisy Balloon.

Het succes van de eerste modellen, bestaande uit gewone ballonnen, was zo groot dat ontwerpers uit andere landen dit idee gretig oppikten. Avond- en trouwjurken die alle andere outfits omzeilen voor creativiteit en singulariteit zijn het meest interessant.

Van haar

We zijn bijvoorbeeld gewend om pruiken van mensenhaar te maken. Maar om je te kleden - dit is echt ongebruikelijk. Hoewel natuurlijk haar een zeer goed materiaal is - het is warm en licht.

Dus dacht de Engelse Telma Medin en samen met de schoonheidssalon, die de symbolische naam "Voodoo" draagt, een jurk met echt haar. Deze outfit is gemaakt voor 2 weken, bestaat uit 12 petticoats en weegt meer dan 40 kg.

Een andere outfit uit het haar presenteerde het bedrijf uit Kroatië "Artidjana Company". Ze had een vloer nodig van honderden meters natuurlijk materiaal, die een lichte schaduw had, om een ​​unieke jurk te creëren. Hij werd vertegenwoordigd door Simona Gotovach, die in 2005 de titel Beauty Queen ontving tijdens de Kroatische modeweek.

Kiev-vrouwen van de mode in 2007 waren ook in staat om de jurk te zien, waarvan de auteur Oleg Tarnopolsky was. Hij gebruikte tarweoren en strakke staartjes van natuurlijk haar. Deze jurk tijdens de Kiev Fashion Week diende als een symbool van de herfst en alles waarmee we dit seizoen associëren.

De wereld kent veel meer ontwerpers die alleen menselijk haar gebruikten om hun volgende meesterwerk te maken.

De kapper uit Vietnam Kim Do onderscheidde zich tussen hen en creëerde een jurk die miljoenen meters natuurlijk materiaal kostte. Of een Engelse kapselmeester met haar jurk met golvende haarlokken.

Gregory Dean, Sonia Rykiel, Jenny Dutton - al deze ontwerpers hebben 'harige' jurken in hun collecties.

Van chocolade

Hier was geen enkele verrassing te verwachten - de Parijse Salon van Chocolade. Naast masterclasses over het maken van lekkernijen en desserts op basis van chocolade, kennis met nieuwe technologieën om dit product te verkrijgen, konden gasten van dit evenement modellen zien gekleed in chocoladejurken.

Mee eens dat chocolade niet het meest succesvolle materiaal is voor het maken van jurken, kapsels en sieraden. Ontwerpers moesten echt serieus proberen om niet alleen hun eigen unieke modellen te maken, maar ook om zo'n chocolade te ontwikkelen die zijn vorm kon behouden, niet smelten en elastisch zijn. Ja, en de modellen waren niet zoet tijdens deze chocoladevakantie.

Van vuilniszakken

We gebruiken elke dag vuilniszakken, gooien er vuilnis in en twijfelen niet aan het bestaan ​​van een ander doel voor deze huiselijke, vertrouwde en zelfs alledaagse dingen voor ons.Ontwerpers dachten kleding te maken uit vuilniszakken: jurken en hoeden.

Van paraplu's

Welnu, wie thuis geen paraplu heeft, die nog lang niet is gebruikt, maar iets weggooien, steekt zijn hand niet op. Maar Russische ontwerpers begonnen met het maken van jurken van dergelijke onnodige paraplu's voor iedereen.

Dergelijke outfits werden gepresenteerd tijdens het Podium-project, waarin 15 jonge ontwerpers strijden voor hun meesterschap. Met een gewone paraplu bij de hand, slaagden ze erin om fatsoenlijke jurken te maken. Dit is niets anders dan talent kan niet worden genoemd.

Geen papier meer

Wat is volgens jou het materiaal achter de toekomst? Weinig mensen zullen het juiste antwoord zeggen, want dit is een papieren versie. Dit materiaal is ons bekend uit de oudste tijden. En het zal nog lang bekend zijn, omdat de toepassingsgebieden van papier voortdurend worden uitgebreid, de technologieën voor de productie en verwerking ervan veranderen.

Dus de krant kwam niet in de modewereld, maar barstte. Zoe Bradley nam dit materiaal als basis voor het maken van jurken.

Denk je aan absurde geluiden? Maar het ziet er realistisch en getalenteerd uit. Haar idee wordt onderschreven en gedeeld door een andere mode-goeroe, Paco Rabanne.

Vlinder jurk

Terwijl gewone mensen met bewondering naar vlinders kijken en de schoonheid van hun vleugels bewonderen, creëert Luli Young magische kostuums waarin de patronen van monarchvlindervleugels zeer nauwkeurig worden nagemaakt.

Weelderige kleuren, exacte vorm van de vleugels, gedetailleerde imitatie van elk element - dit maakte de jurken van Luli Young een meesterwerk. De jurk heeft niets te maken met dierenprints, die al lang niet meer in de mode zijn, maar niet zijn verdwenen uit de garderobe van sommige 'fans' van de mode. De vlinderjurk ziet er stijlvol, ongebruikelijk en origineel uit.

Van beren

Heb je veel knuffels? Wil je er een jurk van maken? Precies zoals Anna Pletneva deed - de zanger van de vintage-groep.

De rok van haar jurk is gemaakt van acht dozijn teddyberen, waardoor het effect van translucentie en asymmetrie is ontstaan. De schandaligheid van haar imago werd verwend door een lichte schaamte die tijdens de fase gebeurde.

Toch moest Anna een beetje vervuilen, voordat ze voor het grote publiek verscheen in zo'n ongewone jurk.

Van bloemen

Het maken van bloemen en boeketten van bloemen is niet langer in de mode. Maar om outfits van verse bloemen te creëren is fris, origineel, ongewoon en mooi. Wat doet deze jurk, die de ontwerper uit Groot-Brittannië Joe Massie heeft gemaakt, je echt kunnen dragen.

Drie soorten rozen, anjers, chrysanten en gerbera's werden speciaal behandeld, waardoor ze hun frisse uitstraling lang konden behouden. In totaal had het 1725 kleuren nodig om de jurk te maken. Een echt meesterwerk - daar zijn geen andere woorden voor.

Meer dan een bloemjurk is gemaakt onder leiding van Alexander McQueen, ontwerper van het merk With love & Embers, Jill and Tara (Splints & Daises) en anderen. Het succes van de creaties was zo groot dat de auteurs werden gebombardeerd met orders om dergelijke jurken te maken.

Bruiden, afgestudeerden, beroemde modellen en beroemde fotografen - iedereen wilde de eigenaar worden van een bloemenjurk. Zijn schoonheid tart beschrijving.

Van vlees

Lady Gaga zal altijd iets vinden om het publiek te verrassen. Als ontwerpers het idee hebben dat alle ongebruikelijke materialen voor het maken van kleding al zijn geprobeerd, gooit de schokkende zanger een nieuw idee op. Bijvoorbeeld een jurk van rauw, echt vlees.

Niet alleen een jurk, maar ook schoenen, een handtas en zelfs een hoed. Toegegeven, niet iedereen waardeerde deze beslissing, maar misschien is de wereld gewoon nog niet klaar voor zulke radicale beslissingen bij het maken van avondkleding?

Kleur veranderend

De eerste stappen in de richting van het maken van de kleren van de toekomst zijn al genomen door enkele moedige ontwerpers.

Wou je dat je kleding de sfeer liet zien waarin je je nu bevindt? Deze functie wordt geleverd door een Philips-jurk die van kleur kan veranderen in groen, rood of blauw.

Deze kleding heeft sensoren die veranderingen in uw lichaam detecteren: overmatig zweten, temperatuur en andere kenmerken.. Hiermee kun je beoordelen welke gevoelens je ervaart: irritatie, opwinding of rust.

Het weer verandert - je kleding verandert. Als het is gemaakt door het Britse merk Rainbow Winters. Het vermogen van hightech textiel, dat werd gebruikt om de collectie te maken, is niet alleen een kleurverandering door neerslag in de vorm van regen, maar ook een reactie op hun zuurgraad. De laatste omstandigheid zou mensen moeten herinneren aan het bestaan ​​van mondiale milieuproblemen en de noodzaak om hun planeet te beschermen.

Muziek drijft je lichaam en verandert van kleding. Allemaal hetzelfde merk Rainbow Winters creëerde een jurk die schijnbaar onopvallend is, maar zodra je de muziek aanzet, verschijnt de bliksem en verdwijnt deze op het ritme van je gekozen muzikale compositie.

Wanneer de jurk reageert op de zonnestralen - het ziet eruit als een frame van een fantastische film. Maar Amy Konstanze slaagde erin om kleding te creëren die in heldere en rijke kleuren is geschilderd bij zonnig weer. Zodra je de schaduw binnengaat, wordt je jurk een bleke schaduw. Voor het zomerseizoen een heel goed idee. Wat denk je?

backlit

Wil je een jurk uitproberen die in verschillende kleuren gloeit? Katy Perry verscheen bijvoorbeeld in zo'n outfit bij een van de seculiere recepties en verlichtte letterlijk anderen op haar schitterende manier. Deze jurk is gemaakt in een enkele kopie speciaal voor de zanger.

Als Katie's jurk 's avonds vrij en luchtig was, dan had Rihanna's outfit een meer zakelijke en strikte stijl. Zwarte stof werd goed gecombineerd met rode lijnen die waren opgemaakt van lichtpunten.

Maar de grootschalige productie van outfits met miniatuur-LED's is al gelanceerd en binnenkort kunnen we de toelating tot de winkels van dergelijke jurken verwachten. Merk CuteCircuit is ook van plan om kleding uit te geven die met zijn veelkleurige flitsen reageert op de beweging van de eigenaar.

futuristische

Modehuis Jean Louis Sabaji uit Libanon presenteerde dit seizoen de meest verbazingwekkende verzameling avondjurken en haute couture voor dames.

Wat is het ongebruikelijk? In de epatie en excentriciteit.

Outfits gemaakt in een futuristische stijl, zijn gewaagd, helderder en individueler geworden. Ongebruikelijke modellen zien eruit als bomen met weelderige kronen en spreidende takken.

Zie het echter zelf!

Comments
 1. Lena
  27.12.2015

  Lady Gaga, natuurlijk, otchebuchila. Maar de beste jurk, natuurlijk, van verse bloemen.

 2. Maria
  24.12.2015

  Jurk gemaakt van chocolade! Hoe is het, waarschijnlijk, onaangenaam om te lopen: D

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen