Gezichtsmassage

Modellering gezichtsmassage: kenmerken en technologie van

Modellering gezichtsmassage: kenmerken en technologie van

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. getuigenis
  2. De methodiek van de
  3. beoordelingen

Leven zonder emotie is saai. Emotionele reacties dragen bij aan het ontstaan ​​van mimische rimpels, waarvan de ernst kan worden verminderd door het uitvoeren van een modellerende gezichtsmassage. Deze procedure heeft zijn eigen kenmerken en technologie.

getuigenis

Specialisten in de simulatie van gezichtsmassage merken op dat je door de implementatie verbazingwekkende resultaten kunt bereiken. Interessant is dat sommigen van hen van mening zijn dat deze procedure het gebruik van Botox kan vertragen.

Ze merken op dat na een cursus modelleringsmassage de expressie van mimische rimpels en andere leeftijdsgerelateerde veranderingen is verminderd. De modelleringsmassage helpt de huidskleur te verbeteren en ook om de toon te normaliseren.

Tijdens zo'n cosmetische ingreep worden de spierklemmen verwijderd. Intense ontspanning van spiervezels helpt het verschijnen van huidplooien te vertragen. Een goede studie van het gezicht helpt de bloedsomloop en zelfs de innervatie te verbeteren. Het helpt ook om het uiterlijk van haatdragende rimpels te vertragen.

Omdat de behandeling van het gezicht behoorlijk intens is, moet je het absoluut correct doen om jezelf geen schade toe te brengen. Als u van plan bent om thuis een cosmetische procedure uit te voeren, moet u eerst zorgvuldig alle fasen van de massage onderzoeken en de video-instructies bekijken. Dit zal helpen het risico te verkleinen van het maken van mogelijke fouten die nieuwkomers vaak maken.

Deskundigen voor het uitvoeren van modelleermassage van het gezicht adviseren om deze procedure niet onafhankelijk uit te voeren. Omdat tijdens de massage de diepe behandeling van de weke delen van het gezicht plaatsvindt, is het beter dat deze wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde specialist.

Onjuiste verwerking kan er niet alleen toe leiden dat het gewenste effect niet wordt bereikt, maar ook de schijn van negatieve gevolgen veroorzaakt.

Een kenmerk van 3D-modellering van zachte weefsels van het gezicht is dat u tijdens het werk elke zone in detail kunt uitwerken. Sommige mensen ervaren asymmetrie met de leeftijd. Deze verandering wordt gekenmerkt door het feit dat de zachte weefsels van de ene helft van het gezicht sneller dalen dan de andere. Een goede en tijdige modellering van 3D-massage helpt dit probleem weg te nemen. Tegelijkertijd worden zachte weefsels die zijn doorgesneden, intensiever verwerkt. Een dergelijk effect produceert een tonisch effect.

Het tegenovergestelde deel van het gezicht mag niet intensief worden verwerkt. Selecteer voor deze zone de uitrekbeweging. Dit zal helpen om het gezicht meer symmetrisch te maken.

Deze procedure kan niet alleen worden uitgevoerd voor mensen van volwassen leeftijd. Specialisten voor het uitvoeren van modelleringsmassage merken op dat men een cosmetische procedure van 20-25 jaar kan gebruiken, omdat op deze leeftijd de eerste leeftijdsveranderingen beginnen te verschijnen.

Volgens deskundigen, een cursus modelleringmassage helpt het verschijnen van rimpels en andere veranderingen te vertragen. Deze procedure is niet alleen geschikt voor schoonheden. Gezichtsmassage kan worden uitgevoerd en mannen. Moderne vertegenwoordigers van de sterke helft van de mensheid kijken ook naar hun uiterlijk. Speciale aandacht wordt vaak gegeven door eigenaren van openbare beroepen, omdat het succes van hun carrière afhangt van hun uiterlijk. Om de huid stralender te maken en het uiterlijk van mimische rimpels te vertragen, kunnen mannen ook een modellerende massage volgen als ze dat willen.

De methodiek van de

Er zijn verschillende opties voor het modelleren van gezichtsmassage. Een daarvan is de techniek met de studie van myofasciale elementen. De massage begint met het gedeelte van de nek.

Dit gebied vereist zorgvuldige aandacht, omdat helaas, met de leeftijd, verschillende problemen vaak voorkomen in dit anatomische gebied.

Aldus draagt ​​de verandering in de tonus van de zachte weefsels van het nekgebied bij tot het feit dat er lelijke huidplooien zijn, die het uiterlijk aanzienlijk verslechteren. Om dit anatomisch gebied uit te werken, moeten beide handpalmen achter de rug worden geplaatst en de spieren voorzichtig strekken. Na deze massagebewegingen moeten de spieren van het nekgebied worden gehanteerd.

Tijdens de massage wordt slechts één klassieke massagebeweging gebruikt: de huidspierplooi vastgrijpen en deze vervolgens van de ene hand naar de andere overzetten. Door deze manipulatie ontstaat niet alleen een grondige studie van de huid, maar ook de spieren die eronder zitten. Het is deze diepe impact die helpt bij het bereiken van het gewenste resultaat van 3D-modellering. De juistheid van de massagebewegingen is erg belangrijk. Handen van het lichaam tijdens de opname en verdere overdracht tussen de handpalmen van de huid-gespierde vouw kan niet worden afgescheurd.

De richting van de massagebewegingen is opwaarts. Na behandeling van het halsgebied begint de studie van het onderste deel van het gezicht.

Elke site moet voldoende aandacht krijgen. Dit vereist 3-6 massagebewegingen. Daarna kunt u naar een andere anatomische site gaan.

Na de behandeling van het gebied rond de mond, moet u het gedeelte van het midden van het gezicht en vervolgens het voorhoofd masseren. Speciale aandacht moet worden besteed aan de nasolabiale plooien. Ze worden in de regel sterk geschetst door eigenaars van een rijpe huid. Als de nasolabiale plooien sterk tot uiting komen, verandert zelfs de gezichtsuitdrukking.

Nadat het algemene werk is voltooid, begint de volgende fase. Het bestaat uit de gedetailleerde studie van gebieden met uitgesproken mimische veranderingen. Zo wordt het gebied onder de ogen behandeld met massagebewegingen. Hier kraaienpootjes verschijnen vaak. Meestal komen ze voor bij vrouwen die vaak lachen. Massage dit gebied moet voorzichtig zijn, omdat de huid in dit gebied vrij zacht is.

Daarna moet u het gebied van het voorhoofd zorgvuldig bestuderen. Hier verschijnen ook vaak rimpels na te bootsen. In de regel hebben ze een lengterichting. Als er geen rimpels in dit gebied zijn, is slechts een paar seconden voldoende om het uit te werken. Dit is nodig om toekomstige veranderingen in de leeftijd te voorkomen.

Specialisten voor het modelleren van gezichtsmassage merken op dat massagezones met rimpels correct moeten zijn.

In geen geval kan rimpel oplopen, omdat dit de ernst van het probleem alleen maar kan verergeren. Massage moet in de richting van rimpels zijn.

Een andere regel van de massage is de keuze van massagebewegingen voor de bovenste en onderste helft van het gezicht. Het voorhoofd vereist een zachtere behandeling. Het is voldoende om dit gebied te verwerken met soepele stretchingbewegingen. Voor de studie van de lagere delen van het gezicht, kunt u methoden toepassen voor een intensere belichting: bijvoorbeeld tweaks. Dit zal het uitzakken van zachte weefsels verminderen en zal daarom een ​​uitstekende preventie zijn van het optreden van dergelijke esthetische problemen als de tweede kin en aan leeftijd gerelateerde veranderingen in gezichtscontouren.

Bekijk in de volgende video een masterclass over het uitvoeren van een modellerende gezichtsmassage.

beoordelingen

Interessant is dat zelfs één goed uitgevoerde procedure helpt het uiterlijk van de huid te verbeteren.

Veel vrouwen merken op dat ze na de eerste sessie positieve veranderingen in het gezicht merkten. Naar hun mening maakte de massage de huid stralender.

Ze merken echter op dat de procedure niet alleen heeft bijgedragen aan het verbeteren van het uiterlijk van de huid van het gezicht, maar ook heeft geholpen te ontspannen. Na modellering massage, volgens veel vrouwen, verbetert de stemming.Sommigen waren verrast dat de procedure hielp om de slaap te verbeteren en hielp de slaap gemakkelijker te maken.

Sommige deskundigen op het gebied van simulatie van gezichtsmassage zeggen dat deze methode een waardig alternatief is voor Botox en chirurgische kunststoffen. Helaas zijn echter niet alle vrouwen die zich tot een dergelijke procedure hebben gewend, het daarmee eens.

Er zijn beoordelingen die aantonen dat de loop van modelleringsmassage niet heeft geholpen om alle leeftijdsgerelateerde veranderingen het hoofd te bieden. Sommige vrouwen merken op dat na een verloop van procedures ze een verbetering in huidskleur en -toon opmerkten, maar een afname in de diepte van rimpels is dat niet.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen