Biorevitalization

Haarbiorevitalisatie: kenmerken van de procedure

Haarbiorevitalisatie: kenmerken van de procedure

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Wat is het?
  2. types
  3. Indicaties en contra-indicaties
  4. Tips en trucs

Moderne vrouwen zijn klaar voor alle cosmetische ingrepen omwille van de schoonheid en gezondheid van hun haar. De laatste jaren winnen allerlei recreatieve technieken, waaronder biorevitalisatie van haar, aan populariteit. Wat is de functie ervan, bekijken we in meer detail.

Wat is het?

Na veel positieve reviews te hebben gehoord van een procedure als biorevitalisering van haar, hebben veel vrouwen haast om zich bij een specialist aan te melden om het positieve effect van de wellnessmethode te ervaren. Maar eerst moet je weten wat het is en wat het principe van de procedure is.

Biorevitalization van haar is een van de meest populaire en effectieve methoden voor het genezen van krullen.

De basis van deze procedure is om te gebruiken hyaluronzuur zodat het mogelijk is om niet alleen de krullen zelf, maar ook de haarzakjes en de huid zelf positief te beïnvloeden.

Tijdens deze behandelingsprocedure introduceert de specialist een speciale samenstelling in de onderhuidse lagen. Gedeeltelijk doet biorevitalisering denken aan zo'n populaire techniek als mesotherapie. Maar er zijn verschillen tussen de twee methoden, en de een kan de andere niet vervangen.

Gebruik in deze procedure verschillende geneesmiddelen, waaronder een grote hoeveelheid hyaluronzuur. Vaak wordt alleen hyaluronzuur zelf rechtstreeks gebruikt. Het effect na de sessie zal in slechts 2-3 dagen merkbaar zijn. Overigens gebruiken experts soms zo'n cocktail om de krullen te verbeteren, waaronder niet alleen hyaluronzuur, maar ook keratine. Keratin biorevitalization is ook erg populair bij bezoekers van de schoonheidssalon.

Helaas is na 30 jaar het proces van vorming van een dergelijke belangrijke stof als hyaluronzuur aanzienlijk verminderd in het lichaam. Dientengevolge, wegens zijn gebrek aan verslechterende huid en haarvoorwaarde. Dergelijke leeftijdgerelateerde veranderingen hebben een negatieve invloed op de gezondheid van de krullen, resulterend in droogte, broosheid en ernstig verlies. Dat is de reden waarom veel vrouwen ouder dan 30 die duidelijke problemen hebben gehad, een soortgelijke procedure aanbevelen. Deze methode van genezing helpt de stofwisselingsprocessen van de huid te herstellen, waardoor het werk van de talgklieren wordt genormaliseerd en de verloren vochtbalans wordt hersteld, en als resultaat worden de haarzakjes gevoed, wat een positieve invloed heeft op het algehele uiterlijk en de gezondheid van de krullen.

Vanwege het feit dat biorevitalisatie voornamelijk wordt uitgevoerd met behulp van injecties, hyaluronzuur dringt gemakkelijk door de diepe lagen van de epidermis.

In de regel bevelen deskundigen aan om elke 2 maanden een vergelijkbare procedure uit te voeren. De gehele cursus bestaat meestal uit verschillende procedures, van 2 tot 5. Enkele dagen na de eerste sessie is het resultaat zichtbaar.

types

Tot op heden kunnen experts u 2 opties voor een wellness-procedure aanbieden: injectie en niet-injectie. De eerste methode is de meest voorkomende. Hier gebruiken specialisten tijdens de sessie speciale, dunste naalden, waardoor het proces niet zo pijnlijk is als het in eerste instantie lijkt. De tweede methode is tegenwoordig minder gebruikelijk. Tijdens deze methode gebruik ik hyaluronaat met laag molecuulgewicht, dat onder invloed van een laser, stroom of warmte, doordringt in de lagen van de huid van het hoofd. Deze methode is volledig pijnloos.

De niet-injectievariant kan worden onderverdeeld in verschillende typen, die elk afzonderlijk moeten worden beschreven. De meest populaire en gewilde methode is de lasertechniek. De speciale substantie wordt geïntroduceerd met behulp van infraroodstralen. Deze methode helpt de algemene toestand van de opperhuid te verbeteren, normaliseert de metabolische processen van de huid en helpt het vochtgehalte te verhogen.

Een ander type niet-injectiemethode is iontoforese. In dit geval worden preparaten met een geconcentreerd gehalte van een speciale stof op de huid aangebracht en beginnen dan een speciaal apparaat te gebruiken dat een galvanische stroom afgeeft. Door de stroom penetreren alle werkzame stoffen gemakkelijk zelfs in de diepere lagen van de huid, wat de gezondheid van de huid en krullen gunstig beïnvloedt. Iontoforese-experts beschouwen het meest effectief.

Bovendien is het heel goed mogelijk om magnetische golven te gebruiken, waardoor hyaluronzuur de diepe lagen van de epidermis binnendringt. Dit type procedure wordt magnetophorese genoemd.

Vaak gebruikt en een methode als ultrafonophorese. Met behulp van echografie is de epidermis verzadigd met actieve stoffen, waardoor de algehele conditie van de huid en krullen verbetert.

Indicaties en contra-indicaties

In het geval dat u wordt geconfronteerd met problemen zoals ernstig haarverlies, verhoogde droogheid en brosheid van de krullen, een deel van de uiteinden, een droge hoofdhuid, roos en verlies van natuurlijke glans en glans van het haar, dient u contact op te nemen met een specialist die de geschikte methode voor u zal kiezen. en zal een biorevitaliseringsprocedure uitvoeren.

Deze procedure houdt in meerdere sessiesen vanwege het cumulatieve effect kunnen goede resultaten worden behaald. De meeste vrouwen merken op dat biorevitalisatie niet alleen helpt om de algehele gezondheid van krullen en de huid te verbeteren, maar ook de actieve groei van nieuw haar bevordert. Als resultaat neemt het totale volume van de strengen toe, worden de natuurlijke glans en natuurlijke verzadiging van de haarkleur terug, neemt de kwetsbaarheid en droogheid af, worden elasticiteit en sterkte verbeterd.

De procedure wordt als onschadelijk beschouwd en veroorzaakt geen bijwerkingen. Maar dit is alleen als er geen contra-indicaties en individuele intolerantie voor het werkzame bestanddeel zijn.

Haarbiorevitalisatie wordt niet aanbevolen voor vrouwen tijdens zwangerschap en borstvoeding. Als u bovendien allergisch bent voor een van de bestanddelen van de stof die tijdens de sessie wordt gebruikt, is de procedure ook beter om te weigeren.

Het verbeteren van de procedure is gecontraïndiceerd voor diegenen die huidziekten, huiduitslag, in het geval van infectie- en ontstekingsziekten hebben, evenals kleine wonden op de huid.

Tips en trucs

Biorevitalization van haar vereist een bepaalde voorbereiding, zonder welke het niet kan worden gedaan. Allereerst moet u een professional raadplegen en alles leren over contra-indicaties.

Bovendien 2-3 dagen vóór de procedure wordt het niet aanbevolen om verschillende haarstylingproducten te gebruiken, omdat dit het verwachte resultaat negatief kan beïnvloeden.

Op de dag dat u de procedure gaat uitvoeren, en de dag ervoor, wordt het niet aanbevolen om medicijnen te nemen. Op de dag moet je de krullen wassen met gewone shampoo, die je constant gebruikt. Maar uit het gebruik van balsems en verschillende spoelingen moet worden afgezien.

Na biorevitalisatie strengen kunnen niet meerdere dagen worden gewassen. Bovendien is het absoluut onmogelijk om de baden, de sauna, het zwembad of het solarium de komende twee weken te bezoeken. Bovendien zullen de krullen de komende twee weken na de procedure speciale bescherming nodig hebben. Het is noodzakelijk om de krullen en de hoofdhuid maximaal te beschermen tegen direct zonlicht. Draag tijdens deze periode in het ideale geval een hoed.

Verf krullen na zo'n procedure is onmogelijk. En als daar een dringende behoefte aan is, dan kan de kleuring na 7-8 dagen worden uitgevoerd, niet eerder.

Het is verboden om tijdens de eerste week na de biorevitalisatieprocedure een haardroger, strijkijzer en andere apparaten te gebruiken voor het drogen en stylen van haar.

Over wat de functies van de revitalisatieprocedure voor het haar zijn, zie de volgende video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen