Haar Serum

Typen en eigenschappen van serums voor haarmerk Ollin

Typen en eigenschappen van serums voor haarmerk Ollin

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Productkenmerken
  2. assortiment
  3. Toepassingstips

Om de gezondheid en schoonheid van het haar te behouden, moet u beproefde hulpmiddelen van hoge kwaliteit gebruiken. Voor de zorgvuldige en effectieve verzorging van krullen, perfect serum van het bekende Russische merk Ollin.

De producten van het bedrijf zijn zo divers dat elk meisje een hulpmiddel kan kiezen dat aan al haar individuele vereisten voldoet.

Productkenmerken

Het Russische merk Ollin is tevreden over de kwaliteit en verscheidenheid aan producten voor iedereen die de schoonheid van hun haar volgt. Het bedrijf produceert een verscheidenheid aan shampoos, balsems, maskers, serums en andere hulpmiddelen die effectief voor de lokken zorgen. Dit artikel richt zich op serums, die tal van positieve feedback van consumenten ontvangen.

Serums zijn erg populair bij vrouwen, omdat dit product een echte vondst is voor de verzorging en het herstel van haar. Dergelijke middelen na de tweede of derde toepassing bewijzen hun doeltreffendheid.

Het belangrijkste kenmerk van het product is dat het serum natuurlijke ingrediënten bevat. Bovendien wordt elk product gecreëerd rekening houdend met de kenmerken van verschillende haartypes. Het bedrijf produceert verschillende productlijnen, die elk een serum hebben. Het assortiment omvat producten voor gekleurd haar, voor droge en brosse strengen, voor snel herstel van beschadigde krullen, enz. Om niet verloren te raken in deze diversiteit, is het de moeite waard om alle soorten serums in meer detail te bekijken.

assortiment

De BioNika-serie is erg populair bij moderne schoonheden. Deze serie bevat verschillende soorten sera. Dit is bijvoorbeeld Ollin-serum voor haar "Serum roots to tips balance". Dit is een speciale tool die is gemaakt om te gaan met een droge hoofdhuid. Een effectief product helpt bij het verwijderen van de peeling, verbetert de werking van de talgklieren en herstelt de natuurlijke balans van de hoofdhuid. Als gevolg hiervan worden de krullen zacht, gehoorzaam en zijdeachtig.

Een ander kenmerk van dit serum is dat na gebruik het haar volume krijgt.

Het product heeft een gelachtige consistentie, is gemakkelijk aan te brengen op strengen en hoeft niet te worden gespoeld.

Positieve effecten op de hoofdhuid en krullen hebben nuttige componenten.die deel uitmaken van dit product. Dit zijn extracten van medicinale kruiden zoals kamille, klaver en calendula.

Voor liefhebbers vaak haar verven in de serie BioNika is er een speciaal serumwat helpt om de kleur lang te behouden, geeft glans aan de krullen en beschermt ze tegen uitdroging. Dit hulpmiddel "Helderheidskleur." Na verschillende toepassingen worden de strengen die na het verven zijn beschadigd, zachter en volgzaam. Bovendien helpen speciale componenten om de resulterende kleur te versterken, de krullen elastisch en glanzend te maken. Het is wenselijk om het product op nat haar aan te brengen, het is niet nodig om het af te wassen.

Als het haar spoedeisende zorg nodig heeft, als het haar droog, broos en dof is geworden, moet u aandacht besteden aan het energieserum uit dezelfde serie. Haardichtheid serum herstelt gemakkelijk beschadigde strengen en beschermt ze op betrouwbare wijze tegen de negatieve effecten van externe factoren. Dit product is geweldig als een aanvullend haarverzorgingsproduct. Het bevat D-panthenol, peptiden en verschillende aminozuren. Het bevat ook bestanddelen die het haar voeden met heilzame stoffen.

"Helderheid van kleur"
"Haardichtheid"

Regelmatig gebruik van dergelijk serum leidt ertoe dat krullen dichter, elastischer en dik worden. Dankzij deze tool worden ze betrouwbaar beschermd en verliezen ze hun glans niet, zelfs in het geval van regelmatig gebruik van een haardroger of strijken. Dit gereedschap wordt aangebracht op natte strengen en tien minuten later wordt afgewassen met warm water.

In de strijd tegen haaruitval helpt een ander serum uit de serie BioNika. Dit is het energieserum "Balance scalp energy serum". De actieve ingrediënten van het product voeden niet alleen de hoofdhuid, maar herstellen ook de balans, zorgen voor een goede verzorging en hydratatie voor de lokken. Als gevolg hiervan wordt het haar niet alleen zacht en elastisch, maar ook elastisch. Wortels worden versterkt, verlies wordt soms verminderd. Onder de bruikbare actieve ingrediënten in de samenstelling kan een speciaal multi-complex, creatine en procapil worden geïdentificeerd. De vloeistof wordt aangebracht op droge of natte krullen en hoeft niet te worden gespoeld.

Een ander energieserum van deze serie is Energy serum reconstructor. Deze tool is een reconstructor die beschadigde krullen perfect herstelt, waardoor ze de natuurlijke schittering en schoonheid terugkrijgen. Het product bevat keratine en ceramiden, die een positief effect hebben op de conditie van het haar. Bovendien helpen de actieve stoffen de krullen te beschermen tegen de negatieve effecten van talrijke externe factoren. Het product beschermt het haar en in de hitte en bij harde wind. Het product wordt aangebracht op nat haar, na tien minuten moet het worden afgewassen.

Een andere serie ontworpen voor zachte haarverzorging is de verzorgingslijn. Het bevat een revitaliserend serum met lijnzaadextract. Het hoofdbestanddeel is lijnzaadolie, wat geweldig is voor alle soorten haar. Het product helpt om gladheid en gehoorzaamheid aan krullen terug te brengen, voorkomt de dwarsdoorsnede van de tips, vergemakkelijkt kammen, voegt glans toe.

Vooral deze tool is geschikt voor vrouwen van wie het haar is beschadigd door een permanent of een andere agressieve procedure.

Energieserumreconstructor
zorg

Voor een gevoelige hoofdhuid en doffe, levenloze krullen, perfect kalmerend serum uit de Full Force-serie. Dit product combineert verschillende natuurlijke ingrediënten. Dit zijn extracten van aloë, bamboe en het Canadese wilgenroosje. De actieve ingrediënten voeden, hydrateren en werken ontstekingsremmend. Ook in de samenstelling van het serum zijn er stoffen waardoor de krullen zacht en elastisch worden.

In de Keratin-serie is er ook een serum, waar veel vraag naar is. Dit betekent onmiddellijk herstel. De actieve bestanddelen van het product beïnvloeden de krullen effectief, maken ze glad en verbeteren de sterkte van het haar. Regelmatig gebruik helpt niet alleen om de elasticiteit en veerkracht van de krullen te herstellen, maar ook om ze op betrouwbare wijze te beschermen tegen externe negatieve factoren. Serum heeft een positief effect op het haar door aminozuren, keratine en ceramiden.

"Keratine"
Volledige kracht

Toepassingstips

Houd bij het kiezen van producten van Ollin rekening met de kenmerken van uw krullen. Kies een serum voor uw haartype. En om het beste effect te bereiken, moet u shampoo, balsem en serum uit dezelfde serie gebruiken. Deze uitgebreide zorg laat toe dat uw lokken er altijd perfect uitzien.

Lees voordat u het serum gaat gebruiken de instructies. Middelen moeten alleen worden toegepast op schoon haar. Vergeet niet dat sommige serums na gebruik moeten worden leeggemaakt.

Breng het serum over de gehele lengte in kleine porties van de wortels aan. Als de haarpunten zwaar beschadigd zijn, moet u er speciaal op letten. Serum met een vochtinbrengende werking is wenselijk om op nat haar te doen, en met beschermende functies - schoon en droog.

Hoe de serum-serumreconstructant van Ollin de structuur van het haar beïnvloedt, zie je in de volgende video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen