Haar Serum

Serum voor haar NL: kenmerken en effectiviteit

Serum voor haar NL: kenmerken en effectiviteit

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. kenmerken
 2. De samenstelling en het principe van de operatie
 3. voordelen
 4. tekortkomingen
 5. beoordelingen

Elke dag wordt het haar blootgesteld aan negatieve externe effecten. Ultraviolette straling, vorst, föhnen, je hoofd wassen met hard water kan krullen dof en levenloos maken. Als een persoon een verkeerde levensstijl leidt, wordt blootgesteld aan stress, geeft de voorkeur aan snacks voor gezond eten, zijn de risico's op haarverlies en kaalheid hoog. NL Active Occuba Hair Serum kan deze en vele andere problemen aan.

kenmerken

Betekent dat Active Occuba tegen haaruitval wordt geproduceerd door het Duitse bedrijf NL International. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van professionele cosmetica voor de verzorging en behandeling van haarlokken. Het bedrijf produceert al meer dan 30 jaar haartransplantatieproducten. Om de productkwaliteit te volgen, heeft het eigen onderzoekslaboratoria.

Therapeutisch en cosmetisch serum Active Occuba is verkrijgbaar in ampullen. De samenstelling is een homogene oplossing, die een hoge concentratie aan heilzame stoffen bevat. Ze doordringen de bollen en de "kern" van het haar en beginnen hun structuur te herstellen en slapende follikels op te wekken, waardoor het proces van het activeren van de groei van nieuwe krullen begint.

Het gebruik van een dergelijke samenstelling is niet moeilijk. Om dit te doen, het product toepassen op vochtig haar en wrijf in de wortels met gladde, cirkelvormige, masserende bewegingen. Serum Active Occuba mag niet worden doorgespoeld. Om haaruitval te stoppen of hun groei te bevorderen, is het aanbevolen om de samenstelling een dag na het wassen met shampoo gedurende één maand te gebruiken. Bovendien kan het medicijn worden gebruikt voor de preventie van 1 of 2 keer per week.

De samenstelling en het principe van de operatie

Active Occuba is een natuurlijke remedie op basis van plantaardige ingrediënten. Het bevat verschillende werkzame stoffen.

 1. Paardenkastanje zaad. Het verbetert de bloedcirculatie en versterkt de wanden van de bloedvaten van het hoofd.
 2. Extract van arnica uit de bergen. Deze component activeert de haarzakjes, bevordert de haargroei en de werking ervan is gericht op het verwijderen van de ontstekingsprocessen op de hoofdhuid.
 3. Verschillende soorten aminozuren en vitaminen voor de actieve haargroei. Deze elementen voeden de cellen van het haar, de bollen en de hoofdhuid met heilzame stoffen. Dankzij dit effect verbetert de conditie van de krul, ze zien er gezond en zijdezacht uit.
 4. Melkeiwit. Het onderdeel is verantwoordelijk voor de gezondheid en schoonheid van de haarlokken. Het maakt het haar glanzend, volgzaam en zacht aanvoelend.
 5. Inositol. Een stof die het haar hydrateert en het proces van kammen vereenvoudigt.

  Bovendien bevat het serum:

  • water, isopropylalcohol;
  • glycerine, linolzuur en andere componenten

  voordelen

  Gewone cosmetische samenstellingen gebruikt voor de verzorging en het herstel van het haar, verliezen in hun doeltreffendheid serum Active Occuba. Het feit is dat shampoos, balsems en maskers en andere producten niet meer dan 10% van de werkzame stoffen van de totale samenstelling bevatten, terwijl producten van het NL-handelsmerk ten minste 50% van dergelijke componenten bevatten. Het heeft een uitstekende penetratie in de haarwortels en haarzakjes.

   Serum van dit bedrijf heeft verschillende voordelen:

   • Onschadelijke componenten. Onder de componenten van de serumcomponenten geen conserveringsmiddelen, formaldehyden, verschillende parabenen en andere schadelijke stoffen te vinden. In deze tool worden kokos en palmolie gebruikt als actieve oppervlaktestoffen. Ze irriteren de huid niet en bevorderen de genezing van microscheuren.
   • Handige release-vorm. De tool is verkrijgbaar in plastic ampullen en heeft een draaiende tip.
   • Veelzijdigheid. Actief Occuba-serum is geschikt voor alle haartypen: droog, olieachtig of gecombineerd.
   • Gebruiksgemak.
   • Bescherming van elk haar van negatieve externe invloeden door de vorming van een laag.
   • Zorg voor een zichtbaar resultaat voor een korte periode. Na verschillende toepassingen van serum stopt het proces van haarverlies, nieuwe follikels ontwaken, waardoor het haar dikker wordt.
   • Het resultaat van het aanbrengen van serum is vergelijkbaar met het effect van salonprocedures. Echter, in tegenstelling tot de laatste, het gebruik van professionele hulpmiddelen thuis bespaart tijd en geld.

   Serum Active Occuba zorgt voor complex haar. Het helpt om de wortels te versterken, het "losmaken" van de bollen te voorkomen, de vorming van nieuwe follikels. Het resultaat van het gebruik is de terugkeer van verloren dikte en natuurlijke glans van een natuurlijke krul.

   tekortkomingen

   Active Occuba heeft een aantal nadelen. Allereerst zijn nadelen de onmogelijkheid om geld te verwerven in een apotheek of winkel. Dit medische en cosmetische mengsel kan alleen worden gekocht via hun officiële sites of de internetsites van de dealer.

   De nadelen omvatten ook een plakkerige consistentie, een onaangename alcoholgeur en een vrij hoge prijs. Overmatige toepassing van de samenstelling maakt het haar zwaarder, veroorzaakt snelle vervuiling van het hoofd en draagt ​​bij aan het gebrek aan volume. Om dit te voorkomen, zou u de tool moeten gebruiken zoals beschreven in de instructies.

   beoordelingen

   Serum Active Occuba - een onmisbaar hulpmiddel voor diegenen die worden geconfronteerd met haaruitval of langzame groei. Volgens consumenten kan deze samenstelling helpen bij het oplossen van dergelijke problemen, ongeacht de reden waarom ze zijn ontstaan. Fallout stopt als het wordt veroorzaakt door het gebrek aan voeding van de bollen, de invloed van negatieve externe factoren, als gevolg van hormonale verstoringen, stress, na het verhogen of gebruiken van chemisch agressieve kleurstoffen.

   De voordelen van gebruikers zijn onder andere:

   • handige verpakking (ampullen in een doos volstaat voor 1 cursus);
   • de samenstelling van de componenten;
   • gebruiksgemak;
   • effectiviteit (99% van de kopers merkte het effect op);
   • versnelling van de haargroei tot 3 cm per maand.

   Volgens feedback van klanten kan het product niet worden gekocht in gewone winkels, wat niet erg handig is. Voor de aankoop moet je een bestelling plaatsen op de website en minstens 2 weken wachten voordat je het pakket ontvangt Sommige mensen houden niet van de geur van alcohol en de kleverige textuur.

   Bovendien spraken de meeste kopers over de hoge kosten van wei. De prijs is veel hoger dan de prijs van vergelijkbare composities van andere fabrikanten. Desondanks wilden velen te veel betalen voor producten van hoge kwaliteit, het echte effect ervan.

   Haarserum is een onmisbaar hulpmiddel voor diegenen die gezond en mooi haar willen hebben. Dankzij de aankoop van een dergelijke compositie is het eenvoudig om geld te besparen op uitstapjes naar de salonmeesters. Serum geeft professioneel en één vervangt verschillende cosmetische haarproducten. Ze kan balsems, maskers of speciale crèmes vervangen. Met Active Occuba kan elke vrouw mooi, glanzend en gezond haar hebben.

   Een meer gedetailleerde beoordeling van het serum voor haar NL dat u zult zien in de volgende video.

   Schrijf een reactie
   Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

   mode

   schoonheid

   betrekkingen