Haar Serum

Rassen en kenmerken van Kapous-serums

Rassen en kenmerken van Kapous-serums

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Wat zijn nodig?
 2. species
 3. Voor- en nadelen
 4. Tips voor het kiezen
 5. Toepassingsregels
 6. Consumenten beoordelingen

Om de gezondheid en schoonheid van het haar te behouden creëerde een verscheidenheid aan cosmetische producten. Deze omvatten verschillende shampoos, maskers, conditioners, balsems, mousses en serums. Deze laatste worden beschouwd als een van de meest effectieve samenstellingen, omdat ze het grootste percentage werkzame stoffen bevatten. Veel vrouwen geven de voorkeur aan Kapous-serums voor de beste waarde voor de prijs van dit product en de kwaliteit ervan.

Wat zijn nodig?

Gezond, glanzend en zijdezacht haar is geen "geschenk" van de natuur, maar het is de dagelijkse zorg voor hen. Zorg voor krullen is noodzakelijk omdat ze elke dag worden blootgesteld aan negatieve invloeden van buitenaf. Het haar van vrouwen die constant kleuren, krullen, opbouwen en ook krullende strijkijzers en strijkijzers en haardrogers gebruiken, lijdt vaak.

Bovendien verliezen de strengen hun gezondheid als gevolg van veelvuldig krassen en vlies, waardoor de haarstructuur wordt beschadigd. Dientengevolge worden de krullen levenloos, droog en broos met gespleten haarpunten. Om hen tegen dergelijke effecten te beschermen, is gespecialiseerd Kapous-serum gemaakt.

Volgens de fabrikant zijn dergelijke gereedschappen nodig voor:

 • intensieve hydratatie van beschadigd haar;
 • lotionverzadiging met voedingsstoffen;
 • het proces van het kammen van de strengen vergemakkelijken en hun styling verbeteren;
 • haar glans en zijdezachtheid;
 • het creëren van een beschermende onzichtbare film op de lokken, ze te beschermen tegen blootstelling aan zonnestralen, haardrogers, strijkijzers;
 • zorg voor een goede verzorging van geverfd of gebleekt haar.

Door het gebruik van Kapous-serums is het mogelijk de structuur van beschadigde krullen te herstellen, waardoor ze een gezond uiterlijk, elasticiteit en natuurlijke glans terugkrijgen. Vanwege het feit dat het bedrijf een uitgebreide reeks Kapous Professional-producten produceert, krijgt de consument de mogelijkheid om de optimale samenstelling voor zijn haar te kiezen.

species

Kapous ontwikkelt verschillende soorten sera die zijn ontworpen om verschillende problemen op te lossen. Deze omvatten.

 • Dual Renascence 2-fase. Dit is een regenererend bifasisch blauw serum met keratine. Het product bevat siliconenoliën, een complex van essentiële oliën, cortex (een stof die het actieve herstel van beschadigd haar bevordert) en gehydrolyseerd keratine. Dankzij het gebruik van de middelen wordt het haar hersteld na verven of onjuiste verzorging.
 • Arganolie. Hydraterende Serum met Arganolie. Het tweefasige product bevat ook keratine en melkeiwitten, die bijdragen aan een effectieve hydratatie en haartransplantatie. Door het regelmatige gebruik van de remedie worden de krullen "levend", elastisch en glanzend. Bovendien bevat keratine serum vitamine A en E, die reconstructieve eigenschappen hebben.
 • Herstructurering van keratine serum Magische keratine. De samenstelling is bedoeld om te zorgen voor krullen, gewonde frequente kleuring. De tool voedt actief de strengen, elimineert hun kwetsbaarheid door vocht, voegt glans toe, vergemakkelijkt kammen, verwijdert statische elektriciteit.
Dual Renascence 2-fase
Arganolie
Magische keratine
 • Professional. Roze serum voor gekleurd haar. Middel met eiwitten en zonnebloempitten helpt de kleur van krullen te behouden.
 • Biotine-energie. Biotine 2-fasen serum voor actieve haargroei. Volgens de fabrikant versterkt en stimuleert het gereedschap de groei van strengen, verlicht het krullen tegen uitdroging en schilfering.Het heeft verstevigende eigenschappen en voorkomt haaruitval.
 • Hyaluronzuur met hyaluronzuur. Reconstructieserum voor gespleten haarpunten. Deze tool is ontworpen voor hard, weerbarstig en droog haar beschadigd door verschillende chemische invloeden. Serum kan het regeneratieproces in de haarschacht starten, waardoor ze zachter, elastischer en glanzender worden.

Volgens de fabrikant moet u voor het effect van het gebruik van serums Kapous Professional shampoos en balsems gebruiken.

professioneel
Biotine-energie
Hyaluronzuur

Voor- en nadelen

Kapous haarverzorgingsproducten worden ontwikkeld door een Russisch bedrijf. Alle producten van deze fabrikant zijn professioneel, dus het kan zowel thuis als in schoonheidssalons worden gebruikt. De middelen zijn onderworpen aan dubbele kwaliteitscontrole, wat de implementatie van veilige en effectieve formuleringen mogelijk maakt. Andere voordelen van serums zijn onder andere:

 • natuurlijke samenstelling, waarbij er geen chemisch agressieve en schadelijke componenten zijn;
 • handige verpakking met spuitdispenser;
 • gebrek aan effect van weging;
 • handig gebruik (producten hoeven niet te worden gespoeld);
 • visueel merkbaar effect na het eerste gebruik;
 • de mogelijkheid om beide te gebruiken voor de behandeling van beschadigd haar en voor hun preventie.

Serum Kapous - geen ideale cosmetische middelen voor haarverzorging. Net als formuleringen van andere fabrikanten hebben ze een aantal nadelen. De nadelen zijn de instabiliteit van het effect en het onvermogen om ernstige schade te herstellen. Het gebrek aan middelen is een mogelijke manifestatie van allergische reacties in geval van intolerantie voor een of meerdere componenten waaruit het serum bestaat. Gevallen van allergieën zijn zeldzaam, maar ze komen voor. Om problemen te voorkomen, moet er eerst een test worden uitgevoerd voordat de samenstelling wordt toegepast. Cons consumeert het onvermogen om wei te kopen in de dichtstbijzijnde verkooppunten. U kunt dergelijke tools alleen in professionele winkels kopen of een bestelling plaatsen via online bronnen.

Tips voor het kiezen

Als u een serum kiest, moet u eerst het probleem oplossen dat moet worden opgelost. Als er bijvoorbeeld sprake is van een sterk haarverlies en hun langzame groei, wordt het aanbevolen om de voorkeur te geven aan het product "Biotine Energie". Het is in staat om de haarzakjes te penetreren en ze te "ontwaken", evenals het verlies van strengen als gevolg van verschillende factoren te elimineren.

Het tweede waar u op moet letten, is de houdbaarheid van het product. Het is het beste om fondsen die op het punt staan ​​te verlopen, in de steek te laten. Bij lange opslag veranderen veel actieve componenten hun eigenschappen, waardoor de composities met een houdbaarheidsdatum niet het gewenste effect hebben.

Bovendien bevelen experts aan om eerst consumentenbeoordelingen te lezen voordat wewei kopen. Het is niet uitgesloten dat de reacties van mensen die de aangetrokken middelen hebben getest, de beslissing om deze of die samenstelling te kopen beïnvloeden.

Toepassingsregels

Om het serum te gebruiken heeft het gewenste effect, je moet het op de juiste manier gebruiken.

Toepassingsregels.

 • Een tweefasen spray wordt aangebracht op voorgewassen en gedroogd (nat) haar. Ook toegestaan ​​de verdeling van de samenstelling van schone droge strengen.
 • Vóór het aanbrengen is een krachtige schudcapaciteit vereist voor het mengen van de 2 fasen van het gereedschap.
 • De juiste hoeveelheid spray moet gelijkmatig over de gehele lengte van het haar worden verdeeld. De hoeveelheid samenstelling is direct afhankelijk van de lengte en dichtheid van de krullen.

Na het toepassen van de tool, kunt u beginnen met het kammen van de strengen of wachten tot ze volledig zijn opgedroogd.

Consumenten beoordelingen

Gewone kopers en salonstylisten hadden tijd om de effectiviteit van Serums Kapous te evalueren. Volgens consumenten zijn deze fondsen:

 • het proces van het kammen van haar na het wassen van het hoofd vergemakkelijken, terwijl de tijd van de procedure wordt verkort;
 • bijdragen aan minder verwarring van krullen - deze functie is het meest relevant voor eigenaren van lang en dun haar, gevoelig voor de vorming van "klitten";
 • actief bevochtigen van gedroogd haar, waardoor wordt voorkomen dat ze aan de uiteinden snijden;
 • maak het haar glad, zijdeachtig, glanzend en volgzaam;
 • "Steel niet" het haarvolume.

Consumenten zeggen dat de fondsen van de Russische fabrikant Kapous van democratische waarde verschillen. Hun prijs is veel minder dan vergelijkbare haarverzorgingsproducten van importbedrijven. Bovendien houden consumenten van het aangename, onopvallende aroma van de composities. Het verdwijnt echter snel. De nadelen van kopers zijn oneconomische consumptie van serum, vooral als het haar dik en lang is.

In de volgende video vindt u een review van vochtinbrengende serum Kapous Dual Renascence 2 Phase.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen