Haar Serum

Kenmerken van de toepassing van serum Alerana voor de haargroei

Kenmerken van de toepassing van serum Alerana voor de haargroei

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. structuur
 2. Voordeel en schade
 3. Werkingsprincipe
 4. Instructies voor gebruik
 5. beoordelingen

Alerana-serum zal aantrekkelijk zijn voor diegenen die de haargroei willen verbeteren en haaruitval willen stoppen. Door zijn unieke samenstelling bestrijdt het met beide problemen en heeft het ook een conditionerend effect - het haar nadat het er dikker en gezonder uitziet.

structuur

Alerana is een serum dat erop gericht is haarverlies te stoppen en hun groei te stimuleren. Ze komt uit St. Petersburg, de productie is bezig met het farmaceutisch bedrijf "Vertex". Serum wordt gemaakt in medische laboratoria en is een therapeutisch en profylactisch middel.

De werkzaamheid van het serum moet dankbaar zijn: Procapil is een complex van vitamines en mineralen, waaronder matricine, apigenine en oleanolzuur.

Het voert de functies uit die door de fabrikant zijn genoemd - het versnellen van de groei en het voorkomen van proliferatie. Laten we elk onderdeel afzonderlijk sorteren.

 • Matrikin. Dit is een peptide dat verantwoordelijk is voor de ogenblikkelijke regeneratie van cellen wanneer ze beschadigd zijn. Het versnelt het cellulaire metabolisme, zodat de haarwortels sneller beginnen te herstellen (groeien) en regenereren. Het ingrediënt versnelt de haargroei en voorkomt haaruitval door ze op hun plaats in de haarzakken te fixeren. En ook heeft matrikin een positief effect op de synthese van keratine en hyaluronzuur, verantwoordelijk voor het versterken en hydrateren van het haar.
 • Apigenine. Antioxidant, voorkomt het optreden van allergieën en irritatie van de hoofdhuid. Het is nodig voor de haargroei, omdat het de celvernieuwing stimuleert. Het heeft een conditionerend effect. Vanwege zijn antioxiderende eigenschappen helpt het om negatieve milieueffecten te minimaliseren.
 • Oleanolic zuur want wei wordt verkregen uit de bladeren van de olijf. Het belangrijkste kenmerk is dat het helpt de huidcellen (van het hoofd en het lichaam) te reinigen. Haargroei wordt vaak geremd vanwege verstopte hoofdhuid poriën, en oleopreen zal dit in feite niet toestaan.

  Procapil - de uitvinding van het Franse laboratorium Sederma, "Vertex" gebruikt dit ingrediënt met zijn toestemming. Naast Procapil bevat de tool andere componenten.

  • Caprylylglycolverantwoordelijk voor het bevochtigen en verzachten van het haar. En hij moet ook de eigenaren van de droge en schilferige hoofdhuid dankbaar zijn - het voorkomt dergelijke situaties, kalmeert de huid. Het wordt veel gebruikt in biologische cosmetica, omdat het een natuurlijke stabilisator is. Samen met oleanolic absorbeert het het vet dat door de talgklieren en bacteriën wordt afgescheiden.
  • dexpanthenolPantothenaat of vitamine B5-derivaat. Alle B-vitaminen hebben een gezond effect op de conditie van haar en huid, maar dexpanthenol hydrateert de opperhuid en versnelt de regeneratie, wat op zijn beurt weer leidt tot nieuwe haargroei.
  • Capilectine. Kruidenhaargroeistimulator, speciaal onlangs ontvangen dankzij de ontdekkingen van trichologen. Naast het versnellen van de haargroei, verhoogt het hun dikte, versterkt het over de gehele lengte en is het verantwoordelijk voor het vergroten van het haarvolume - het start de actieve groeifase zelfs voor slapende bollen.

  Daarnaast is de samenstelling traditioneel water, butyleenglycol - hydraterende en volledig veilige alcohol, gehydrogeneerde ricinusolie, die ervoor zorgt dat de ingrediënten van verschillende consistentie beter gecombineerd zijn, pentileglycol, waardoor voedingsstoffen diep in de haarzak worden gebracht.

  De consistentie van het gereedschap is licht, niet-vettig, vergelijkbaar met water. De kosten per 100 ml geld bedragen ongeveer 600 roebel.

  Voordeel en schade

  Alerana heeft een complex effect op het haar. Na het toepassen van de cursus:

  • de haargroei versnelt;
  • uitval wordt verminderd;
  • verbetert de algehele conditie van de hoofdhuid en het haar;
  • haar minder geëlektrificeerd, ziet er beter verzorgd uit;
  • ze worden versterkt in de haarzakjes en over de hele lengte;
  • vanwege de versnelling van de groei verhoogt de dikte en dikte van het haar;
  • vette huid vermindert (met verhoogd vetgehalte veroorzaakt door slechte ecologie en onvoldoende reiniging);
  • dankzij de combinatie van unieke componenten worden strengen sterker en gezonder.

  Een van de onderscheidende kenmerken van de tool is de natuurlijke samenstelling, het is zelfs geschikt voor de gevoelige hoofdhuid. Er waren geen situaties met het optreden van allergie - vanwege de afwezigheid van chemische componenten is de kans nul. Als u echter eerder een allergische reactie op organische cosmetica heeft gehad, raden wij u aan om het product op uw pols of oor aan te brengen en een half uur te wachten. Als het serum geen ongemak veroorzaakte, werd de huid niet rood, begon niet te jeuken of los te komen - breng het product veilig op de hoofdhuid aan.

  Efficiëntie bewezen door wetenschappelijk onderzoek. Overigens, tijdens het testen van Alerana-producten werden geen negatieve resultaten opgemerkt door vrijwilligers - in tegendeel, ongeveer 80% van de vrijwilligers merkte op dat het product een positief effect heeft op de haargroei en de eliminatie van verlies. Er wordt aangenomen dat dit 60% van de verdienste is van het innovatieve complexe Procapil.

  Het is belangrijk om te begrijpen dat Alerana alleen wordt gebruikt om de groei van haar op het hoofd te stimuleren. Voor wimpers, baarden en wenkbrauwen is het niet geschikt.

  Werkingsprincipe

  Op de hoofdhuid wordt het serum naar de haarzakjes gestuurd. Het voedt ze en omhult elke wortel met voedingsstoffen.

  Omdat het wortelnetwerk op ons hoofd vertakt is, zijn alle follikels op de een of andere manier met elkaar verbonden, het is niet nodig om het hele gebied van het hoofd te bewerken - het belangrijkste is om aandacht te besteden aan 80%, de andere 20 zullen niet leeg blijven.

  Door de hoge concentratie van werkzame stoffen werkt serum op een complexe manier: het lost niet alleen de problemen van verzakking en trage groei op, maar geneest over het algemeen ook de hoofdhuid. Hiervoor is het de moeite waard om het formaat van het medium te bedanken (de serums zijn altijd sterk verzadigd met nuttige elementen), evenals de natuurlijke samenstelling.

  Misschien wordt het maximale effect bereikt met het gecombineerde gebruik van serum, shampoo en mineralencomplex Alerana. Door de behandeling van het haar van binnen en van buiten, wordt het sterker, elastischer en veerkrachtiger. De groei is aanzienlijk versneld - dit komt door het feit dat het serum, dat een goede geleiding heeft, nu aan de haarwortels die voedingsstoffen levert die in overvloedige hoeveelheden in het vitamine-mineraalcomplex worden aangetroffen. Hierdoor verhoogt de dichtheid van het haar, hun kwaliteit en kwantiteit.

  Regelmatig gebruik van natuurlijke shampoo verbetert de reiniging van de hoofdhuid en het haar, vanwege wat hun kwaliteit verbetert en het volume toeneemt. Wanneer de wortels goed worden gewassen, zijn ze klaar voor de groei van nieuw haar - dat is wat het serum en de vitamines die ze achter elkaar leveren aan hen leveren. Evenzo bespaart het gebruik van deze specifieke organische shampoo op regelmatige basis u van het gebruik van andere haarshampoos met SLS en parabenen.

  Instructies voor gebruik

  Aangezien het serum is ontworpen voor dagelijks gebruik, is het niet nodig om uw haar voor elke toepassing te wassen - het werkt op dezelfde manier op schone wortels als op vuile. Op dezelfde manier kunt u het gebruiken op nat of droog haar.

  Hoe aan te brengen: het haar in strengen verdelen, een paar druppels op elke scheiding aanbrengen. Nadat je je hele hoofd hebt bewerkt, kantel je het en masseer je de hoofdhuid gedurende vijf minuten.

  Het wordt aanbevolen om het serum eenmaal daags toe te passen gedurende een periode van 4 maanden. Het is het beste om het toe te passen met shampoo - het herstelt het resultaat, versterkt het.Balsem en masker uit dezelfde serie helpen de lengte van het haar te behouden, en gespecialiseerde vitaminen zullen hun groei nog meer versnellen.

  Aangezien de samenstelling van het serum is ontwikkeld door medische wetenschappers, zal het effectief zijn, zelfs met hormonaal haarverlies, met verlies als gevolg van stress, met niet-naleving van de zorgregels en zelfs met een erfelijke neiging tot verlies of kaalheid.

  Het is het meest effectief om spray te gebruiken in het voorjaar en in de herfst, tijdens actieve haarval en gebrek aan vitamines. Om het haar meer voedingsstoffen te laten krijgen, is het aan te raden om tijdens het serum Alerana meer vitamines te nemen voor hun groei - complexe apotheek of visolie. Ook in de productlijn van de fabrikant bevindt zich een vitaminecomplex, dat in zijn samenstelling een aantal mineralen en aminozuren bevat die een gunstig effect hebben op de haargroei en de hoofdhuidgezondheid. Vanwege de indeling in dag en nacht (verkocht in de kit), werken deze vitaminen op basis van de dagelijkse ritmes van het haar.

  beoordelingen

  Op otzovik-sites heeft Alerana-serum een ​​tamelijk hoge score - 4,6 van de 5 en 4,11. Het wordt gebruikt om de haargroei te versnellen en haarverlies te verminderen. Afzonderlijk merken klanten op dat het resultaat zelfs tijdens onregelmatig gebruik merkbaar is - dat wil zeggen, als je om de een of andere reden vergeet het product elke dag toe te passen, maak je geen zorgen, het belangrijkste is om helemaal niet te vergeten. Verlies stopt na twee tot drie weken. Als u het echter niet meer gebruikt, kan het haar weer uitvallen.

  De consistentie is licht, waterig, helemaal geen vette hoofdhuid en haar, het wordt snel opgenomen en ruikt niet - integendeel, het verwijdert zelfs antennes en elektrificatie. Haar neemt in volume toe - de ondervacht begint te groeien.

  En ook niet onopgemerkt door het feit dat Alerana een bijna universeel product is. Het is geschikt voor mannen en vrouwen, voor mensen met elk type hoofdhuid en haar, het lost twee problemen tegelijkertijd op - bovendien lost het meer kwalitatief op dan vele eng gerichte middelen. Serum kan zelfs worden gebruikt voor zwangere en zogende moeders.

  Van de minnen wordt een niet erg handige dispenser-spray opgemerkt - het geeft veel geld, en als je dit niet weet, kun je het overdrijven. Haar max-portie doet niets verkeerd, maar het is beter om te sparen. Om dit te doen, wordt sommige vrouwen geadviseerd om eerst in een container te spatten en dan het product met vingers te wrijven, een wattenschijfje of een pipet te nemen en het over de wortels te verdelen.

  Maar ook geen van degenen die Alerana-serum testten, had allergieën voor een van de componenten. Peeling, jeuk en roos werden ook door hen vermeden, wat alleen de veiligheid bevestigt.

  Als het eenmaal daags met mate wordt gebruikt, duurt het 5-7 weken. Dat wil zeggen, voor een cursus van 4 maanden heeft u 200 ml - 2 flessen serum nodig. U kunt Alerana-serum kopen in veel apotheekketens, maar ook bestellen via Apotheek. Ru of een aantal cosmetica-winkels.

  Als u op zoek bent naar een goed middel tegen haaruitval, of als u hun groei wilt verbeteren, is het serum van Alerana wat u nodig heeft. Het is gemakkelijk aan te brengen, het vervuilt het haar niet, het resultaat is merkbaar na een paar weken dagelijks gebruik.

  Over de kenmerken en toepassing van serum Alerana, zie de volgende video.

  Schrijf een reactie
  Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

  mode

  schoonheid

  betrekkingen