Face Serum

Kenmerken en werkingsprincipe van antirimpel serum Novaskin

Kenmerken en werkingsprincipe van antirimpel serum Novaskin

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Wie is geschikt?
 2. structuur
 3. Werkingsprincipe
 4. Voordeel en schade
 5. Instructies voor gebruik
 6. Waar te kopen?
 7. beoordelingen

Om de schoonheid en jeugdigheid van de huid te behouden, zijn er veel gespecialiseerde producten gemaakt die populair zijn bij vrouwen. Hun actie is gericht op het elimineren van de eerste tekenen van veroudering: mimische rimpels, pigmentvlekken, verlies van spiertonus van het gezicht. Onlangs is bij dergelijke bereidingen van Novaskin-serum veel vraag. Volgens de fabrikant is Novaskin-antirimpel het beste alternatief voor schoonheidsinjecties en chirurgie.

Wie is geschikt?

Na 25 jaar begint de natuurlijke productie van collageen en elastine af te nemen, wat leidt tot huidveroudering en geleidelijke veroudering. Meestal versnelt dit proces de moderne levensstijl: een persoon brengt het grootste deel van zijn tijd op het werk door, weigert gezond te eten, ruilt hem voor snelle snacks. Bovendien worden vrouwen vroegtijdig geconfronteerd met veranderingen in de leeftijd als gevolg van de volgende factoren:

 • slechte ecologie;
 • veelvuldig slaapgebrek;
 • spanning;
 • slechte gewoonten (alcohol, roken).

Als u de persoon niet de juiste zorg biedt, zijn er risico's om er ouder uit te zien dan zijn leeftijd. Tot op heden gecreëerd salon methoden van verjonging en radicale technieken - plastische chirurgie.

Al deze methoden hebben veel contra-indicaties en bijwerkingen, zo weinig mensen zijn het erover eens.

Meestal zoeken vrouwen pijnloze, goedkope, maar tegelijkertijd effectieve methoden voor verjonging. Een daarvan is het gebruik van Novaskin anti-rimpel serum. Het is geschikt voor diegenen die al met ouderdomsveranderingen te maken hebben gehad en van hen willen afkomen, evenals mensen die het verouderingsproces willen 'uitstellen' en nog lang jong willen blijven.

De tool is geschikt voor huidverzorging voor adolescenten. Het is tijdens deze periode dat de talgklieren actief beginnen te werken, waardoor acne op de huid verschijnt. Novaskin zal in staat zijn om dit probleem aan te pakken vanwege zijn bacteriedodende eigenschappen en het vermogen om actief gifstoffen uit de dermis te verwijderen.

structuur

Novaskin is een nieuwe generatie antiverouderingremedie die voornamelijk bestaat uit componenten van plantaardige oorsprong. Wei bevat een aantal uitstekende plantaardige stoffen en vitaminen.

 1. Extract van de bladeren van aloë. Het extract heeft een verzachtend effect. Het kalmeert geïrriteerde huid, geneest microscheurtjes, verlicht ontstekingen. Een Aloe-sluierextract beschermt het omhulsel op betrouwbare wijze tegen de negatieve effecten van ultraviolette zonnestraling en bestrijdt ook actief vroegtijdige veroudering.
 2. Bessen van een smalbladige bosbes. Heb een liftend effect. Draag bij aan het zachte aanspannen van het ovale gezicht zonder het risico van de vorming van striae. Blueberry voedt de huid met voedingsstoffen.
 3. Kokos en olijfolie. Deze componenten hebben een eigenschap om vocht vast te houden, wat vooral belangrijk is voor een droge huid die vatbaar is voor irritatie. De oliën voeden en hydrateren de huid, elimineren de tekenen van veroudering, bevorderen de snelle regeneratie van weefsels en beschermen het omhulsel tegen negatieve externe invloeden.
 4. Zonnebloem extract. Het heeft een helende werking. Deze component zorgt voor hydraterende en voedende huid en beschermt deze tegen UV-blootstelling.
 5. Hyaluronzuur. Het voedt de huid en onderhuidse lagen met vocht en voedingsstoffen, draagt ​​bij aan het volledig herstel van de waterhuishouding. Het onderdeel vermindert de verlichting van rimpels, waardoor ze minder uitgesproken zijn.
 6. Vitamine E. Het voedt, hydrateert en verjongt de huid, waardoor het frisser en gezonder wordt.
 7. Sinaasappelschillenextract Bevordert toning, verfrissende en aanscherping van de huid.
 8. Blue Clay Het helpt om acne en comedonen te elimineren. Evens huidskleur, herstelt lipide balans.

Naast de bovengenoemde componenten bevat Novaskin Syn-Ake. Dit is een synthetisch peptide. Het heeft anti-aging eigenschappen en is vergelijkbaar met Botox-injecties door het principe van zijn werking.

Werkingsprincipe

Wanneer toegepast op de huid dringen de actieve ingrediënten ervan diep in de dermis. Door het celmembraan te beïnvloeden, activeren ze metabole processen in de subcutane lagen. Het gebruik van dit medicijn helpt toxines en andere schadelijke stoffen te elimineren. Door dit effect wordt de huid geleidelijk gereinigd en gezond.

Bovendien bevat Novaskin-serum een ​​stof waarvan de formule vergelijkbaar is met het gesynthetiseerde slangengif. Het werk van dit onderdeel lijkt op de actie van moderne "prikken" van schoonheid. Bij blootstelling aan peptide ontspannen de gezichtsspieren zich volledig en stoppen ze een tijdje met samentrekken.

Door het gebruik van anti-rimpel serum treedt op:

 • huidverjonging;
 • diepe reiniging van de dermis en oppervlakkige huid;
 • bloedcirculatie verbetering;
 • toename van de natuurlijke productie van collageen en elastine, waardoor de huid steviger en elastischer wordt.

Volgens de fabrikant, 14 dagen na gebruik van het product, zal het ovaal van het gezicht merkbaar strakker worden, zal de huidtint gelijkmatiger worden, zullen pigmentvlekken van kleine ouderdom en donkere kringen onder de ogen beginnen te vervagen.

Voordeel en schade

De voordelen van Novaskin zijn talrijk. Dit is een natuurlijk product dat geen "agressieve" chemische verbindingen bevat. Door de samenstelling van de plant veroorzaakt het serum geen huidirritaties. Het medicijn heeft veel voordelen.

 1. Lichte textuur van de compositie, zorgt voor een goede opname. Door deze functie op het gezicht wordt geen maskereffect gecreëerd en vormt het geen vet.
 2. Het kan worden gebruikt om problemen in elke zone op te lossen: het wordt toegepast in het gebied van de lippen, ogen, decollete en nek.
 3. Gebruik elimineert de risico's van de huid om aan het medicijn te wennen.
 4. Wanneer het op de huid wordt aangebracht, blijft de mobiliteit van de gezichtsspieren volledig behouden.
 5. Gerestaureerde metabolische processen.
 6. Verouderingsprocessen worden voorkomen en vertraagd. De tool kan worden gebruikt om rimpels te bestrijden en om leeftijdsgebonden veranderingen te voorkomen.
 7. De snelle realisatie van het resultaat. Het effect is zichtbaar na twee weken gebruik van serum.
 8. Het is geschikt voor vrouwen van bijna alle leeftijden (met uitzondering van personen tot 14 jaar oud), ongeacht het type en de conditie van hun huid.
 9. Verschilt in winstgevendheid tijdens gebruik.
 10. Betaalbare kosten.

Novaskin is geslaagd voor klinische proeven. Het product beschikt over de nodige documentatie die de hoge kwaliteit en efficiëntie ervan bevestigt.

Serum voor verjonging heeft een enkel nadeel - het kan allergieën veroorzaken (zwelling, jeuk, uitslag op de huid) met intolerantie voor een of meer van de componenten waaruit het bestaat. Om de gezondheid niet te schaden, wordt aanbevolen een test uit te voeren voordat u het product gebruikt. Gebruik hiervoor de compositie aan de buitenkant van de elleboog en wacht een paar uur. Als het gebruik van serum geen bijwerkingen heeft veroorzaakt, kunt u het veilig gebruiken.

Instructies voor gebruik

Om anti-rimpel serum te gebruiken om het gewenste effect te bereiken, moet het worden toegepast in overeenstemming met de instructies van de fabrikant. Het biedt de volgende aanbevelingen:

 1. De huid is vrij van natuurlijke onzuiverheden en make-up met een wattenschijfje en de gebruikelijke lotion.
 2. Het gezicht en de nek worden droog geveegd.
 3. De fles wordt enigszins geschud, de emulsie wordt aangebracht op de probleemgebieden van het lichaam.
 4. Het product wordt gedurende 10 minuten in de huid ingewreven.Voor het beste resultaat raadt de fabrikant aan om de compositie in een cirkelvormige massagebeweging te wrijven.
 5. Resten mogen niet worden afgewassen of afgeveegd.

De procedure voor het aanbrengen van het serum is snel en ongecompliceerd. Het is gemakkelijk om het zelf aan te kunnen, zonder de hulp van buitenaf. De bovenstaande activiteiten moeten 2 keer per dag, 's morgens en' s avonds worden uitgevoerd. De cursus duurt 2 weken (indien nodig kan deze periode worden verlengd tot 4 weken). Om het resultaat in een week te verbeteren, kunt u de procedure hervatten.

Waar te kopen?

Novaskin New wordt niet verkocht in apotheken of speciaalzaken. Het kan alleen via internet worden gekocht op de websites van leveranciers. Om dit te doen, moet u in de sectie een speciaal formulier invullen met de aanduiding van gegevens en wachten op de bestelling.

Vanwege het feit dat dit hulpmiddel niet commercieel beschikbaar is, is het vaak vervalst. Daarom lopen consumenten het risico om producten van lage kwaliteit te kopen die niet het gewenste effect hebben. Waarschijnlijk heeft het netwerk om deze reden zowel positieve beoordelingen voor producten als negatieve beoordelingen. Maak kennis met de mening van consumenten.

beoordelingen

   Serum Novaskin gaf al de voorkeur aan honderden vrouwen. Sommigen van hen zijn er al in geslaagd om hun indrukken over het gebruik van innovatieve tools te delen, waardoor echte beoordelingen on line zijn. Consumenten houden van:

   • lichte textuur van de compositie en zijn snelle absorptie;
   • handige fles en economische consumptie van serum als gevolg van de beschikbaarheid van de batcher;
   • de mogelijkheid om één product op de gecombineerde huid aan te brengen;
   • het verdwijnen van de droogte en de strakheid van het gezicht na het aanbrengen van het serum.

   Veel vrouwen die Novaskin hebben gebruikt, merken zichtbare resultaten op: binnen twee weken na het aanbrengen van de samenstelling van fijne rimpels op het gezicht volledig gladgestreken, en de diepe plooien en groeven worden minder uitgesproken. Dankzij deze actie begonnen vrouwen er jonger uit te zien. Degenen die eerder naar schoonheidssalons gingen, merken op dat het effect van Novaskin-serum vergelijkbaar is met cosmetische procedures (Botox-injecties, laserprocedures, injecties met hyaluronzuur).

   Een van de voordelen was dat consumenten ook opmerkten dat pigmentvlekken verdwenen (na verschillende cursussen te hebben gepasseerd), de dermisvoeding, een meer gezonde en frisse huid. Velen zijn erin geslaagd er 5 en zelfs 10 jaar jonger uit te zien.

   Er zijn echter Novaskin-serum en negatieve beoordelingen. Mensen vinden het bijvoorbeeld niet leuk dat de compositie niet gratis beschikbaar is in verschillende winkels of in een apotheek. Bestellingen moeten via internet worden gedaan en een tijdje wachten op een pakket. Voor sommige consumenten lijken de kosten van het product overdreven, wat ze ook aan de nadelen hebben toegeschreven.

   Onder consumenten zijn er mensen die niet tevreden zijn met de werking van serum. Ze merken op dat ze het door de fabrikant opgeëiste effect niet hebben gevonden. Waarschijnlijk hebben ze in dit geval een nep gekregen. Om het risico van het kopen van goederen van een lage kwaliteit te verkleinen, zou u producten alleen op officiële websites moeten kopen, waarbij we wei tegen een verdacht lage prijs moeten vermijden.

   Over de kenmerken en principes van de werking van antirimpel-serum Novaskin, zie de volgende video.

   Schrijf een reactie
   Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

   mode

   schoonheid

   betrekkingen