Face Serum

Kenmerken en kenmerken van Librederm-serum met hyaluronzuur

 Kenmerken en kenmerken van Librederm-serum met hyaluronzuur

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. De voordelen van hyaluronic serums
 2. Voordelen van cosmetica "Liberiderm"
 3. De samenstelling van de tool
 4. Hoe te gebruiken
 5. beoordelingen

Cosmetische gezichtsserums zijn sinds kort erg populair geworden bij vrouwen van middelbare leeftijd. De rijke samenstelling en het onmiddellijke effect zorgen ervoor dat u enkele seconden na het aanbrengen vocht en zachtheid bereikt. Een speciale plaats in hun samenstelling is hyaluronzuur., dat zichzelf heeft bewezen als een wetting genius met het vermogen om vocht vast te houden in de diepste lagen van de huid. Librederm-producten zijn er al in geslaagd om de voorkeur te geven aan Russische vrouwen voor een hoog percentage van dit component.

De voordelen van hyaluronic serums

De huidige cosmetologie probeert elk jaar verbeterde producten te maken die aan alle behoeften van de moderne vrouw voldoen. Iedereen wil jong en mooi blijven, maar het is niet altijd mogelijk om dit te doen zonder de hulp van cosmetica.

Een belangrijk punt in de verzorging van het gezicht is een hydraterende werking. Zelfs de meest elite crèmes en emulsies kunnen de huid niet met de juiste hoeveelheid vocht verzadigen, in het ergste geval verdampt het snel. Om deze reden begonnen fabrikanten cosmetica aan te vullen met hyaluronzuur, wat een lang en prachtig effect geeft.

De eerste resultaten zijn duidelijk - roodheid, peeling, een gevoel van strakheid en uitdroging verdwijnen. Het gezicht is zacht en voelt zacht aan. En dit effect blijft lange tijd bestaan, wat een kenmerk van hyaluronzuur is.

"Hyaluronka" heeft het vermogen om watermoleculen aan te trekken, waardoor het gewenste vochtpercentage in de diepste laag van de epidermis achterblijft. Kijk in dit geval dat de huidverzorgingsproducten op basis van dit onderdeel de eigenaren moeten zijn van een droge en vochtarme huid.

Naast de basiseigenschappen van hydratatie en voeding kan regelmatig gebruik van hyaluronhoudende serums de huid soepel en dicht maken. Voor de elasticiteit van de huid ontmoet het natuurlijke collageen, dat tot op zekere hoogte door onze huid wordt geproduceerd. Op volwassen leeftijd wordt het erg klein, dus je moet toevlucht nemen tot natuurlijke vervangers. Dat is gewoon de "hyaluronzuur", die in de opperhuid komt, een verbeterde synthese van het resterende collageen veroorzaakt, terwijl cellen worden beschermd tegen vrije radicalen.

Onder invloed van de externe omgeving en zonlicht gaat het percentage natuurlijk zuur verloren, wat leidt tot de eerste rimpels in het gebied rond de ogen, vouwen in de neus en lippen. Het gebrek aan vocht versnelt het verouderingsproces, ongeacht de leeftijd van de vrouw.

Serum is een geconcentreerd middel voor gerichte actie. Daarom is het belangrijkste onderdeel van moderne producten in staat om het natuurlijke zuurgehalte in onze huid te verhogen.

Hyaluronzuurserum voert de volgende taken uit:

 • hydrateert tweemaal zo veel als crèmes en lotions;
 • het effect houdt veel langer aan dan andere huidverzorgingsproducten;
 • verbetert de algehele toon aanzienlijk;
 • maakt de teint gezonder en stralender;
 • na verloop van tijd maakt fijne lijntjes glad en vult diepe rimpels.

Schoonheidsspecialisten hebben verschillende indicaties voor het gebruik van dit soort cosmetica geïdentificeerd.

 • De huid is erg droog.
 • Sommige gebieden of volledig loslaten.
 • Bleke, saaie kleur.
 • Er is geen natuurlijke uitstraling.
 • De eerste rimpels verschenen.
 • De huid is erg gevoelig geworden.

Volgens schoonheidsspecialisten begint het verouderingsproces op 20-jarige leeftijd. Daarom verliest het vrouwelijke lichaam vanaf deze tijd zijn voorraad hyaluronzuur - de productie wordt tot een minimum herleid.De eerste rimpels worden merkbaar, de huid wordt slap. Experts adviseren om verschillende injecties en operaties te vermijden om het zuurniveau in de periode van 20 tot 30 jaar te verhogen. Het is voldoende om ze te vervangen door cosmetica met een geconcentreerde samenstelling - crème, serums, gels en maskers.

Volgens beoordelingen door ervaren schoonheidsspecialisten is het het beste om vanaf 25-jarige leeftijd cosmetica te gaan gebruiken met hyaluronzuur.

Het is verboden om deze hulpmiddelen te gebruiken in de volgende gevallen:

 • tijdens behandeling met antibiotica, anticoagulantia;
 • in de eerste 4 weken na cosmetische ingrepen - peeling, boenen, laserpolijsten;
 • individuele intolerantie voor hyaluron.

Voordelen van cosmetica "Liberiderm"

Benoemde producten zijn heel verschillend van alle andere producten. Allereerst verwijst het naar de zogenaamde cosmeceuticals. Het is een nieuwe categorie cosmetica die bedoeld is om de huid te behandelen.

Typisch, moderne bedrijven in de productie van toegevoegd aan crèmes collageen, elastine en andere waardevolle stoffen. Het laboratorium "Liberoderm" heeft als doel de huidcellen van elke laag onafhankelijk natuurlijke elementen te laten produceren.

Kenmerken van de applicatie.

 • Alle metabole processen in de huid worden met nog meer kracht geïntroduceerd.
 • Verbetert het uiterlijk van het gezicht.
 • De huid wordt van binnenuit versterkt en gevoed.
 • Helemaal geen verslaving aan cosmetica.
 • Het effect zal nog lang aanhouden.
 • Door productie werden hormonale, kunstmatige, dierlijke componenten niet gebruikt.

De samenstelling van cosmetica "Liberiderm" is rijk aan:

 • vitaminen;
 • mineralen;
 • plantaardige oliën;
 • vet verzadigde zuren;
 • hoog gehalte aan hyaluron.

De voordelen van het bedrijf Librederm:

 • het effect van de gebruikte middelen heeft een blijvend effect;
 • een breed scala aan producten voor persoonlijke verzorging;
 • unieke componenten in de compositie;
 • betaalbare prijzen;
 • gebruiksgemak;
 • handige fles met dispenser;
 • innovatieve benadering van cosmetologiemethoden;
 • regelmatige update van het bereik.

Deze farmaceutische cosmetica kunnen uitsluitend in apotheken worden gekocht, maar soms ook in de schappen van de desbetreffende afdelingen van hypermarkten. Laboratorium "Liberoderm" biedt een breed scala van producten voor de verzorging van jonge en volwassen huid van het gezicht, lippen, nagels, evenals een aparte lijn van gereedschappen om acne en zwarte vlekken te bestrijden.

De samenstelling van de tool

Een speciale plaats wordt ingenomen door serum-activator Librederm met hyaluronzuur. De samenstelling bevat slechts ongeveer 2% "hyaluronzuur". De hoofdingrediënten zijn water en conserveermiddelen. Wees niet verbaasd over zo'n kleine indicator van zuur - het heeft geen invloed op de voordelen, want twee procent is genoeg om de huid te hydrateren en te voeden.

Natuurlijke cosmetica van hoge kwaliteit mag geen 70% of meer hyaluronzuur bevatten. Daarom, als u dergelijke digitale aanwijzingen opmerkt - gooi de goederen dan weg. Volgens wetenschappelijk onderzoek zal meer dan 70% van hyaluron elke vloeistof solide en ongeschikt voor gebruik maken.

Serum uit "Liberiderm" -richting op het verjongende effect van elk type huid, manifesteert zich bijzonder goed in het gebied rond de ogen. Het is belangrijk op te merken dat de samenstelling ervan is gevuld met waardevolle aminozuren en peptiden. De aanwezigheid van werkzame stoffen triggert het werkingsmechanisme van elke cel van de epidermis en is ook verantwoordelijk voor het handhaven van het vochtgehalte waarop jeugd en schoonheid afhankelijk zijn.

Bovendien lijkt de chemische samenstelling andere elementen.

 • Gezuiverd water.
 • Hydroxyethylureum en glycerine zorgen voor vocht, elimineren droogheid, verhogen de elasticiteit en elasticiteit en behouden 82% van het totale vocht.
 • Natriumhyaluronaat - dezelfde "hyaluronka".
 • Filaggrin is een speciaal type structureel proteïne van de huid dat interageert met de zogenaamde filamenten (of keratines). Door het verlies van filaggrine worden de barrièrefuncties van de huid geschonden, waardoor hun structuur volledig verandert.
 • Enzym Alteromonas.Het wordt gevonden in algen die op grote diepte groeien. In hun samenstelling zijn er eiwitten, mineralen, organische en anorganische verbindingen, essentiële aminozuren. Dit enzym is noodzakelijk voor de synthese van collageen, evenals om ontstekingen en irritatie te voorkomen.
 • Soja-eiwit verrijkt met water, verantwoordelijk voor de waterbalans in de opperhuid.

Experts adviseren het gebruik van serum-activator in de koude wintertijd 45 minuten voordat ze naar buiten gaan. Dit is het gevolg van een chemische reactie, waardoor hyaluronzuur bij een lage temperatuur in een kristallisatieproces terechtkomt, waardoor het genezende effect wordt vertraagd. Anders kunnen zich microranks vormen op het gezicht.

Hoe te gebruiken

Dit product kan op het gezicht en rond de ogen worden aangebracht. Het is toegestaan ​​om te gebruiken in combinatie met crème van "Liberderm". Resort tot serum-activator is beter voor diegenen die lijden aan ernstige uitdroging en uitdroging van de dermis. Droge en gevoelige huidtypes hebben de voorkeur.

Bovendien is het uitstekend als basis voor make-up - de absorptietijd is 15 minuten, daarna kunt u doorgaan naar de volgende stap.

In de eerste minuten na het aanbrengen voelt het plakkerig aan, maar het verdwijnt snel. De tool is volledig niet-medicinaal, dat wil zeggen, het verstopt de poriën niet. Bovendien laat het geen vette glans achter zonder irritatie te veroorzaken.

Handige flesdispenser bespaart het gebruikte gereedschap en beschermt ook tegen lucht, ziektekiemen en licht. Vergeet niet om de fles aan het einde van de procedure te sluiten.

beoordelingen

Aan de beoordelingen te zien, houden Russische vrouwen van cosmetica van het farmaceutische bedrijf "Liberderm". Dagelijks gebruik van serum geeft een gevoel van zachtheid en zachtheid voor de hele dag, de huid zit vol met voedende ingrediënten en stopt niet met ademen. Let vooral op de neutrale geur die niet onderbreekt en niet vermengt met het toegepaste parfum.

"Libriderm" is de beste medische cosmetica op de Russische markt. De concentratie van hyaluronzuur en de algehele samenstelling is goedgekeurd door dermatologen en specialisten op het gebied van cosmetologie. Producten van dit merk helpen vrouwen om jeugd en schoonheid te behouden zonder schade voor de gezondheid.

In de volgende video vindt u een recensie over librederm-serum met hyaluronzuur.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen