Face Serum

Typen en functies van het gebruik van Hello Beauty-serums

Typen en functies van het gebruik van Hello Beauty-serums

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. species
  2. structuur
  3. Voordeel en schade
  4. Werkingsprincipe
  5. Gebruiksvoorwaarden
  6. beoordelingen

De populariteit van Koreaanse crèmes en serums was zo hoog dat ze in ons land besloten vergelijkbare producten te produceren volgens de recepten van het Aziatische land. Het bedrijf Hello Beauty is een nieuweling geworden in de cosmetische markt, maar won al snel de harten van klanten met hoogwaardige goederen en betaalbare prijzen.

species

Het bedrijf biedt elf serums die gericht zijn op het oplossen van bepaalde huidproblemen. Er zijn nachtelijke, matterende, exfoliërende en anderen. Elke kamer heeft een transparante kleur en een vloeibare textuur. De kosten van fondsen 199-299 roebel, afhankelijk van de grootte van de fles: 10 of 30 ml. Het merk heeft verschillende populaire producten.

3D-hydratatie

Bestseller Hello Beauty is veelgevraagd. Diep hydraterende serum met hyaluronzuur en glucuronzuur dringt diep door in de opperhuid vanwege de kleine omvang van de moleculen. Het hulpmiddel verlicht de huid perfect tegen uitdroging en afschilfering, het bevorderen van de zelfafscheiding van hyaluronzuur en het zorgen voor balans. In de regel wordt het product vóór het naar bed gaan gebruikt met nachtverzorgingsproducten.

Voor het opmaken

De tool zal een beroep doen op liefhebbers van dikke make-up die de hele dag blijft zitten. De hoofdingrediënten in dit serum zijn hyaluronzuur en extract van rode algen. Het product bereidt de huid voor, egaliseert ze en beschermt ze, om poeder of foundation aan te brengen. Hallo schoonheid letterlijk dertig seconden, wat erg handig is, vooral als er weinig tijd is voor make-up. Toepassing is mogelijk in combinatie met een primer. Hello Beauty combineert perfect met de toon van elk merk, waardoor de persistentie van cosmetica op het gezicht toeneemt.

matwerk

Serum draagt ​​bij aan het matteren van de huid en de normalisatie van de talgklieren. Het suikerkelp-extract maakt de huid glad, egaliseert de toon en maakt het gezicht fluweelzacht. Serum voorkomt het verschijnen van een onaangename olieachtige glans na het aanbrengen van de foundation. Het matterende effect blijft de hele dag aanwezig, naast deze merkbaar geleidelijke aanscherping van de poriën.

Van mimische rimpels

De fabrikant belooft een significante vermindering van rimpels bij regelmatig gebruik van dit serum. De hyaluronka en peptide SYN-AKE bevorderen de ontspanning en het gladmaken van de dermis.

nacht

Onder de componenten van het serum bevindt zich een extract van de bast van de Perzische zijboom, dat een diep hydraterende, voedende en beschermende huid bevordert. Nachtverzorging maakt de dermis glad, zijdeachtig en bevordert de natuurlijke celregeneratie, die de huid verjongt.

structuur

De samenstelling van de Russische merksera is 99% natuurlijk. De belangrijkste componenten zijn gezuiverd water, hydraterende hyaluronka, feno-ethanol en ethioglycerol. Rode algen, extract van de schors van de Perzische boom, slangengif, peptiden en andere milieuvriendelijke stoffen zijn gecertificeerd als aanvullende ingrediënten, afhankelijk van het doel van het product. Hello Beauty-producten zullen een beroep doen op meisjes die van natuurlijke gezichtsverzorging houden.

Voordeel en schade

De voordelen van serums zijn onbetwistbaar. Ze hydrateren diep de opperhuid en dragen zo bij aan de bescherming, reiniging, gladmakende tonus en gladmakende rimpels. Betekent perfect de problemen van de opperhuid aan te pakken en geeft een kalmerend effect. Hello Beauty biedt een remedie voor de vette hoofdhuid met een aminozuur dat het werk van de talgklieren normaliseert.

Er zijn echter nadelen.Een sterk geconcentreerd product lost een specifiek probleem op, dus het moet zeer zorgvuldig worden gekozen. In het beste geval zal er geen effect zijn en zal het geld worden verspild. In het slechtste geval kan de remedie nieuwe problemen veroorzaken.

Eigenaren van een gevoelige huid kunnen het serum alleen gebruiken na overleg met een dermatoloog.

Werkingsprincipe

Hallo Beauty-serums dringen diep in de lederhuid binnen, hydrateren en voeden het met vitamines. Het effect op de huid hangt af van het extra ingrediënt. Bijvoorbeeld, slangengif maakt rimpels glad, de Perzische zijboom regenereert cellen en rode algen zorgen voor dubbele hydratatie.

Gebruiksvoorwaarden

Het aanbrengen van het serum van het Russische merk moet afhankelijk zijn van de bestemming: 's middags,' s avonds of vóór de make-up. Voor het aanbrengen moet je je gezicht goed reinigen met een gel om te wassen, breng dan tonic aan en, zonder het volledig te laten absorberen, moet je in het serum rijden. Het is erg belangrijk om het serum op een natte huid aan te brengen, zodat hyaluronzuur van binnenuit iets heeft om de huid te hydrateren. Als laatste stap wordt een skimeercrème aangebracht, wat in principe niet nodig is, omdat de sera voldoende effect hebben op de epidermis.

Voor het aanbrengen van schoonheidsspecialisten een test op de kromming van de elleboog of pols aanbevelen. Een druppel van het product wordt op een klein deel van de huid aangebracht en vervolgens moet de reactie worden gecontroleerd. Als het gereedschap geen jeuk of roodheid veroorzaakt, kunt u het veilig gebruiken. Anders - niet.

beoordelingen

Feedback op alle Hello Beauty-producten is zo positief mogelijk. Er is een natuurlijke samenstelling van producten die vertrouwen wekt. Uitstekende resultaten, merkbaar bijna onmiddellijk na de eerste toepassingen, behaagt de meerderheid van de klanten die schrijven over de aanwezigheid van het cumulatieve effect.

Na een paar weken van regelmatig gebruik, zijn de problemen van de meisjes eindelijk opgelost en stoort ze niet. Een groot pluspunt van het geld is de democratische prijs van slechts 200 roebel voor 10 ml. Serums hydrateren perfect de opperhuid, voeden het met vitamines, helpen de toon glad te maken en geven een natuurlijke glans. De minpunten van het serum van de binnenlandse producent werden door veel gebruikers niet gevonden, behalve in gevallen van niet-effectief gebruik met de verkeerde productkeuze.

Zie de volgende video voor de variëteiten en kenmerken van de Hello Beauty-serums.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen