Face Serum

Clarins Serum Soorten en Kenmerken

Clarins Serum Soorten en Kenmerken

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Over het merk
 2. Breed bereik
 3. Wijze van gebruik
 4. Klantrecensies

Tot op heden, een van de meest populaire en effectieve producten zijn alle soorten gezichtsserums, die worden beschouwd als onmisbare schoonheidsassistenten voor veel van de eerlijke seks. Clarins Serum is een echte vondst voor diegenen die hun huid ten goede willen veranderen, strakker maken en weer stralend maken. Voordat u producten van dit merk koopt, moet u enkele functies en kenmerken leren kennen. Het is even belangrijk om klant- en professionele beoordelingen te lezen.

Over het merk

Het merk Clarins creëert werkelijk unieke huidverzorgingsproducten van alle leeftijden. Ze wordt gekozen als een populaire beroemdheid, en de gebruikelijke vertegenwoordigers van de eerlijke seks die uitstekende zorg willen zonder de dure schoonheidssalons en schoonheidssalons te bezoeken.

De geschiedenis van het wereldberoemde merk Clarins begon lang geleden, in 1954. De oprichter van het bedrijf, Jacques Courten-Clarence, opent het Beauty Institute in Parijs en produceert de eerste partij oliën op basis van 100% natuurlijke plantenextracten. Al die jaren heeft hij zijn principes niet veranderd, door hoogwaardige en veilige producten voor het gezicht en lichaam te maken met extracten van natuurlijke planten. En sinds 1990 - dit is het nummer 1-merk in de categorie luxe verzorgingsproducten.

Breed bereik

In het assortiment van het merk vindt u een hele reeks professionele gezichtsverzorgingsproducten die zorgvuldig zijn ontwikkeld door Clarins schoonheidsinstituten over de hele wereld. Serums voor het gezicht van alle soorten, die zowel zelfstandig als in combinatie met de gebruikelijke dag- en nachtcrèmes voor huidverzorging kunnen worden gebruikt, worden als een van de meest populaire producten beschouwd.

Tegenwoordig vindt u in het assortiment van het merk 7 actuele serums voor het gezicht, waar veel vraag naar is in veel cosmeticawinkels in ons land. Overweeg elk van hen nader.

 • Dual-effect anti-aging serum Double Serum. Geschikt voor elk huidtype, heeft een aangename vloeibare textuur die niet naar beneden rolt en niet op het gezicht drijft. Dit serum wordt beschouwd als een anti-age product dat huidcellen regenereert en hun versnelde vernieuwing stimuleert. Als onderdeel van dit product verbetert een complex van twintig kruideningrediënten, die de huid zichtbaar verstrakken, de teint en elimineert kleine rimpels. En ook dit serum vernauwt zichtbaar de poriën en egaliseert de teint. De belangrijkste ingrediënten zijn kiwi, haver en houtkaarde.
 • Er moet speciale aandacht aan worden besteed regenererend oogserum met wijd open uiterlijk, die speciaal is ontworpen voor de tere huid van de ogen. Dit product is ontworpen voor vrouwen 35-40 +. Direct na het aanbrengen van dit product zal het lifting-effect merkbaar zijn, met donkere kringen onder de ogen, en de look zal expressiever worden. Bij regelmatig gebruik verschijnen er helemaal geen donkere kringen en ziet de huid er gezond en uitgerust uit. Als onderdeel van dit serum kunt u plantenextracten vinden, waarvan de belangrijkste zijn haver, albition en kastanje.
 • serum Extra verstevigend heeft een aangename vloeibare textuur. Geweldig voor elk huidtype. Het belangrijkste ingrediënt is hibiscus, die bekend staat om zijn heilzame eigenschappen in de traditionele geneeskunde. Al na de eerste toediening van serum aan de huid zal een merkbaar lifteffect merkbaar zijn.Bij regelmatig gebruik van dit product, kunt u een gezichtscontour nabootsen, rimpels verminderen en de huidtextuur egaliseren.
 • En we raden ook aan om aandacht te besteden aan het intensief bevochtigende bifasische serum. Hydra-Essentiel. Met dit product kunt u de natuurlijke mechanismen van hydratatie van de huid starten. Het serum heeft een delicate textuur die zelfs de droogste en vochtarme huid aankan. De samenstelling van dit product omvat organische plantenextracten die de epidermis goed hydrateren, waardoor het gezicht stralender wordt. Bij regelmatig en complex gebruik van dit serum, wordt de huid elastischer.
 • Als u een gezichtscontour in de kortst mogelijke tijd wilt simuleren en de teint wilt verlichten, dan serum Til Affine Visage op - dit is wat je nodig hebt. Als onderdeel van dit product zijn er nuttige Japanse persimmon en gember, waardoor het volume van het gezicht visueel wordt verminderd en het begint te gloeien van de gezondheid. Met dit serum kun je snel van de tweede kin afkomen.
 • Wit plus - dit is een serum dat de toon van het gezicht verzacht en verheldert. In de samenstelling zijn er extracten van kersenfruit, die bekend staan ​​om het helpen niet alleen de huid te verlichten, maar het ook stralender te maken. Met deze tool kunt u snel vervelende pigmentvlekken verwijderen en de huid van de vroegere schoonheid en frisheid herstellen. Deze tool is gemaakt om het luxueuze effect van porselein leer te krijgen.
 • En tot slot, een van de meest effectieve serums is anti-aging. Multi-intensief. Dit product is specifiek ontworpen voor de rijpe huid, het kan worden gebruikt om de huid aanzienlijk aan te spannen, rimpels te verwijderen en de dichtheid van de epidermale cellen te herstellen. Met behulp van kruideningrediënten die deze tool vormen, kunt u ouderdomsvlekjes en hun verdere verschijning op de huid van het gezicht aanzienlijk verminderen. Ook is deze tool geschikt voor het verminderen van poriën.

Wijze van gebruik

Serums kunnen worden gebruikt als op zichzelf staande producten, maar om het beste effect en zichtbare resultaten te bereiken, is het het beste om deze toe te passen voordat u dag- of nachtcrème aanbrengt. Serum moet absoluut een beetje tijd voor absorptie geven.

Het is het beste om crèmes en serum te gebruiken uit één serie en uit één merk. Aldus zal complexe huidverzorging voor de huid worden uitgevoerd.

Klantrecensies

Op internet vindt u veel positieve feedback van klanten en zelfs klanten over Clarins sera. Meestal zijn klanten tevreden met het resultaat.

 • Serum helpt om de huidskleur te verbeteren, het meer fris en gehydrateerd te maken.
 • Modelleringopties tegen huidveroudering zorgen inderdaad voor een perfecte verlichting van kleine rimpeltjes, waardoor de huid wordt opgeladen met energie en natuurlijke uitstraling. Help om de reliëf van het gezicht te effenen. Bovendien kunt u voor eens en voor altijd ouderdomsvlekken verwijderen.
 • Uitstekende vegetatieve samenstelling kan ook niet anders dan blij zijn, omdat het volkomen veilig is voor de huid van het gezicht en het decolleté.
 • Het is een genoegen om producten van het merk toe te passen. Aangename textuur, delicate smaak en een handige dispenserfles.
 • Met het geïntegreerde gebruik van serum en crèmes van dit merk kan een verbluffend effect worden bereikt, en niet slechter dan de salon van verschillende injecties. Serums kunnen ook worden gebruikt onder SPF foundationcrèmes die de huid beschermen tegen sterke bruine teint. In dit geval zal het serum de cellen van de epidermis perfect bevochtigen en beschermen tegen UV-straling.

  Wat de negatieve aspecten betreft, wordt hier opgemerkt dat de producten van het merk kleine volumes hebben en tegelijkertijd behoorlijk veel geld kosten. Gemiddeld kan een serum ongeveer 4000 roebel kosten. Toch weerhoudt deze factor veel kopers er niet van om Clarins-producten te kopen, omdat ze echt ten goede komen aan de persoon.

  Samenvattend kunnen we zeggen dat de producten van het merk de aandacht verdienen. Over haar verlaten ze goede recensies, niet alleen amateurs, maar ook echte professionals in hun vakgebied, die al jarenlang met schoonheidsproducten werken.

  Een overzicht van Clarins serum zie hieronder.

  Schrijf een reactie
  Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

  mode

  schoonheid

  betrekkingen